• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar topiğe resim ekleyince silemiyorsunuz haberiniz olsun en iyisi albüm oluşturmak...
bu arada dün akşam yaş muhabbeti geçmiş ben 28 yaşındayım yani kimse üzülmesin en yaşlınız benim hehehehehehe
yok be ne yaşlısı 2012 gelinlerin hepside flinta gibiiii:8::8::8::8::8:
ben önemli günlerde heeep gergin oluyorum çok sinir bozucu nişan günümdeee ayyy sanki savaş çıktı bi asabiyim bi asabiyim düğünde nolcak bakalım...:26:
çok rahat olacaksın kimseyi kafana takmıcaksın hep güleceksin tadını çıkarrr:8::8::8::8::21::21::21::21:
Oh oh maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nasıl tavsiye ediyomusun
:17::17: kesinliklee:16::16::16::16:
Bi sürü alıntı yapmıştım
gitmemiş :31::31::31:

citl Trianka bende ekli değil albüm yapmış buraya görmediniz mi???*
İsyan Dayın umarım eski sağlığına kısa sürede kavuşur canım
DUalrım hep seninle
good_hearto elbiseyi dğeştirmesi en mantıklısıydı beğenmiş olabilir ama sonuçta ilk ben aldım dimi??
bunlardageçer1907Allah bozmasın mutluluğumu:nazar::nazar:
yenidendoğdumSen ve ben çok farklı karakterleriz
Ben susmam hakkımı ararım yanlışsa yanlıştır düşüncelerimi kolay dile getiririm
O elbiseyi çok beğenmiş olabilir
Ama çok ortak arkadaşımız var
Ve eğer o elbiseyi giyseydi ben giymeyecektim Kınada gerçekten
Çünkü elbisemden gönlüm geçmişti
Bence yanlış yapmadım o bana haksızlık yaptı
Tuti üzme kendini boşverrr daha takcak çok seyin olcak bunlar devede kulak
kesinlikle çok haklısın kuzummm:46::46::46:
valla azcık kaldıı koycmm saol tatlım darısı size

amin inşallah inşallah

kızzz nasıl çıkartıcaz , UYDURİM DUR

OLDU DA BİTTİ MAŞALLAH KIRKLARI ÇIKTI İNŞALLAH:1::1::1::1::1:

HOŞGELDİN TUTİM.

BAZEN ÖYLE OLUYOR İŞTE , YARIN SABAH GÖRCEM BEN SENİ:9::9::9::9: BAK HEYECAN NASIL OLUYOR BU GÜNÜN TADINI ÇIKAR
:34:[/QUOTE]
:1::1::1::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
çok güldüm bunaaaa:9::9::9::9:

slm kızlar bende yeni evliyim bugün kırkım çıktı:21:
:46::46: tebriklerr:16::16:

evlenip 40 ları çıkan bayanlar,allah evinizde bol bereket,bol dualı,bol huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah başkasının başkasına ettiği dualar daha etkili olurmuş dualarımdasınız inşallah evlenecek olan bayanlarada allahım evlerinde huzurlu,mutlu,bereketli,bol dualı bir yaşam sürerler...nice 40 lı senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmasın hiç...

evlenip 40 ları çıkan bayanlar,allah evinizde bol bereket,bol dualı,bol huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah başkasının başkasına ettiği dualar daha etkili olurmuş dualarımdasınız inşallah evlenecek olan bayanlarada allahım evlerinde huzurlu,mutlu,bereketli,bol dualı bir yaşam sürerler...nice 40 lı senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmasın hiç...

ohh.... ağzından bal damlıyooo canım benimm... Allah razı olsun...

benimde kırkım çıktı çok şükürrrrrr :))))

darısı hepinizeee :)))):16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54:

kınama 4 gün kaldı arkadaşlar dün ilk misafirimz geldi tabi içim çok buruktu ama elimden geldiğince hissettirmedim bütün eşyalarımı evime dizdim dünde ayakkabılarımı dizdim fakan şunu farkettim bütün gardolaplar ve dolaplar benim eşyalarımla doldu :D bi 5 yıl elbise ve ayakkabı almasam beni idare eder :D bugün izin kağıdımı doldurcam ve 2 hafta burdan uzak olcam inşallah rabbim dermansız dert vermez ve düğün gecemde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamam .....kınam için dün cici bici şeyler aldım dantelli el mumları nedime taçları konfetiler :D kına alışverişinde onlar pek bişi almamıştı bende çekinmiştim istemeye gittim kendim aldım...şükür kimseye ihtiyacım yok dün akşamda halılarım geldi ama sermedim bütün beyazz eşyalarımda geldi 2 eşyam eksik kaldı onları balayı sonrası halledim diyorum tv ve oturma odası halısı herşey dört dörtlük olmak zorunda dğeil çok yoruldum hiç çarşıya çıkamam yarın kına elbisem gelinliğim ve gelin buketimi alcam pazar evin son temizlikleri serilesi pazartesi epilasyona gidicem ve muhtemelen yine nişanlımla ben kınada dağıtılcak pasta meyve suyu ve çerezi alcaz salıda kına bakalım rabbim sıkıntı vermesin hiç birimize walla tk bildiğim o kadar doluyumki tek damlayda gözüm kararıp herşeyi çizebilirim...

ay cnaım yorum yazmazsan ardından sılebılıyorsun duzenlıyebılıyorsun canım ya

canım benz aten yanlıs yaptıgını soylemedım canım aslında senın yaptıgın ıyı ben soyledıgım sebeblere takılır soylemeyemez kalırdım
bendekı durum fazla bısey ınsan hakkını arıyabılecek durumda olmalı
hersekılde herkeze altan almak olmaz
ben yapamıyorum ıste ıs yerındede oyle mesela hep boyle :36:
sımdı aldıgı elbıse nasıl

canım ben davetiye resmimi eklemiştim silemedim sonra o yüzden dedim

hoşbuldum canım bende şöyle neşeli bol sohbetli bi topik arıyordum :9:

alıştım canm çok güzel maşallah :nazar:

bende mevlüt yapmak istiyorum

canım hoşgeldin hayırlı olsun mutluluklar dilerim canım...

kınama 4 gün kaldı arkadaşlar dün ilk misafirimz geldi tabi içim çok buruktu ama elimden geldiğince hissettirmedim bütün eşyalarımı evime dizdim dünde ayakkabılarımı dizdim fakan şunu farkettim bütün gardolaplar ve dolaplar benim eşyalarımla doldu :D bi 5 yıl elbise ve ayakkabı almasam beni idare eder :D bugün izin kağıdımı doldurcam ve 2 hafta burdan uzak olcam inşallah rabbim dermansız dert vermez ve düğün gecemde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamam .....kınam için dün cici bici şeyler aldım dantelli el mumları nedime taçları konfetiler :D kına alışverişinde onlar pek bişi almamıştı bende çekinmiştim istemeye gittim kendim aldım...şükür kimseye ihtiyacım yok dün akşamda halılarım geldi ama sermedim bütün beyazz eşyalarımda geldi 2 eşyam eksik kaldı onları balayı sonrası halledim diyorum tv ve oturma odası halısı herşey dört dörtlük olmak zorunda dğeil çok yoruldum hiç çarşıya çıkamam yarın kına elbisem gelinliğim ve gelin buketimi alcam pazar evin son temizlikleri serilesi pazartesi epilasyona gidicem ve muhtemelen yine nişanlımla ben kınada dağıtılcak pasta meyve suyu ve çerezi alcaz salıda kına bakalım rabbim sıkıntı vermesin hiç birimize walla tk bildiğim o kadar doluyumki tek damlayda gözüm kararıp herşeyi çizebilirim...

tatlımmmmmm..Allah bütün işlerinin kolay ve hızlı gitmesini sağlasın inş...ççok az kaldı seninde..inan heyecanlanıyorum senin için..zor zamanlar geçirdin ve inş bu zorluklara değecek şekerimmmm..yarın kınalık ve gelinliğini alınca bize foto eklersin herhalde değilmi kuzum :34::34::34:

bı arastırma yapayım
hadi araştır bakalım:1::1:
good_heart
40 gün oldu mu yaaa
Dün gibiii:16::16::16:

Geliin Mevlüdü yapcak olan var mı????
ben inşş yapacam kuzum:16::16::16:
hoşbuldum canım bende şöyle neşeli bol sohbetli bi topik arıyordum :9:

alıştım canm çok güzel maşallah :nazar:

bende mevlüt yapmak istiyorum
inşş kuzum inş hepimiz yaparız:16::16:
ağzına sağlık kuzummmm:16::16::16::16:
ohh.... ağzından bal damlıyooo canım benimm... Allah razı olsun...

benimde kırkım çıktı çok şükürrrrrr :))))

darısı hepinizeee :)))):16::16::16::16:

kuzummm ohh ne güzell senin 51 gün benim 50 günüm olduu:16::16::16::16::8::8::8::8::8::21::21::21::66::66::66::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:

tatlımmmmmm..Allah bütün işlerinin kolay ve hızlı gitmesini sağlasın inş...ççok az kaldı seninde..inan heyecanlanıyorum senin için..zor zamanlar geçirdin ve inş bu zorluklara değecek şekerimmmm..yarın kınalık ve gelinliğini alınca bize foto eklersin herhalde değilmi kuzum :34::34::34:

allah razı olsun tatlım benim tabiki eklerim evimize haftasonu tam temizleyip halılarımı çekice onuda eklerim inş....dayın nasıl canım kendi derdimden soramadım

canım içini ferah tut hepimiz bu yollardan geçtik buralara gelirken çok sarsıldık ama sonu inşş mutlu olacak:16::16::16:
hiçkimseyi umursama inatla gül seni çok iyi anlıyorum kuzumm allahım hepimizin yardmcısı olsun:16::16::16:
offf yaaa hala matkap sesi varrr..kafam şişti yeter beee :52::52::52:

kır kafalarınııı:1::1::1:

canım iyi düşün iyi şeyler olsun ben inanıyorumki güzel şeyler olucak sen tadını çıkarmaya bak kınanda cicileirinide halletmişsin çok sevindim canım evinde yavaş yavaş şekilleniyor allah daha güzellerini nasip etsin inşallah sen keyfine bak 2 hafta kafanı dinle eşinle boşver gelinliğini alınca zaten bütün herşeyi unutuyorsun canım emin ol ben nişanlığımı karşıma asıp izlediydim :1: herşeyi unuttum o an boşver tadına vara vara yaşa her anını o gününü zehir edenlerede zamanı gelince güzel bir gönderme yaparsın bende senin gibiyim canım dün gece anneme sarılıp ağladım ben yanlış bir işemi kalkıştım evlenmekte diye :50:bir anlık psikoloji canım yangına körükle gitmeyelim zamanı gelince sus payını yaparız zaten...

cnm sıkma canını herşeyingüzellll olacakk bebegimmmmm ben varımm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwww :3:

canım iyi düşün iyi şeyler olsun ben inanıyorumki güzel şeyler olucak sen tadını çıkarmaya bak kınanda cicileirinide halletmişsin çok sevindim canım evinde yavaş yavaş şekilleniyor allah daha güzellerini nasip etsin inşallah sen keyfine bak 2 hafta kafanı dinle eşinle boşver gelinliğini alınca zaten bütün herşeyi unutuyorsun canım emin ol ben nişanlığımı karşıma asıp izlediydim :1: herşeyi unuttum o an boşver tadına vara vara yaşa her anını o gününü zehir edenlerede zamanı gelince güzel bir gönderme yaparsın bende senin gibiyim canım dün gece anneme sarılıp ağladım ben yanlış bir işemi kalkıştım evlenmekte diye :50:bir anlık psikoloji canım yangına körükle gitmeyelim zamanı gelince sus payını yaparız zaten...

canım içini ferah tut hepimiz bu yollardan geçtik buralara gelirken çok sarsıldık ama sonu inşş mutlu olacak:16::16::16:
hiçkimseyi umursama inatla gül seni çok iyi anlıyorum kuzumm allahım hepimizin yardmcısı olsun:16::16::16:

kır kafalarınııı:1::1::1:

cnm sıkma canını herşeyingüzellll olacakk bebegimmmmm ben varımm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwww :3:

çok sağolun kardeşlerim benim iyi ki varsınız rabbim dağına göre kar verir demek benimde sınavım böyle inşallah sonu güzel gelir ama ben inanıyorumki rabbim hiç bir kulunu darda bırakmaz ve öyle oluyorda sadece işte çok ince bir ipliğe bağlı sinirlerimiz yıprandık bu süreçte ve ufacık üzüntüye dermanımız kalmadı ama şükürler olsun az kaldı inşallah yoluna girer heyşey ben kendimden çok anne babamın üzülmesine dayanamıyorum hep destek oldular nişanlımada anne baba oldular onada kıyamadılar ve beni mutsuz görmek onları mahvetti ....

Back
X