Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
GÜNAYDIN PAMUK ŞEKERİMMMMM
OHH İYİ OLMUŞ HEM YKIŞMAMIŞ NE DİYE ALIYON BEEE DELİNİN ZORUNA BAK İYİ YAPTIN TATLIM HEM KIRMAMIŞSIN GÜZEL GÜZEL KONUŞMUŞSUN
YOKK BEE NE FENASIIII
HEM ELBİSE SANA ÇUK DİE OTURMUŞTU BEL GÖĞÜS OHHH

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr
GÜNAYDIN ZUZUM
YAKIŞMIŞ BİŞİ OLMAZ İNŞ KUZUM
Günaydın canımmm
Çoookkk iyim Allah bozmasınnnnn neşemiiii
AMNNNN ALLAHIM BOZDURMASINNNN

TATLIMI NEDENSE BENDE BUGÜN PAMUK ŞEKERE TAKTIM

valla iyi gibiyim şekerimmm sen nasılsınnn
o zaman bende sana ne diyeyimmm :44::44::44::44::44: hep aklıma tatlı isimleri geliyor...tatlı normalde hiç sevmem ama bugünlerde ye ye doymuyorum...nişanlımada akşam lokumum demişim şaşırdı

hah buldum sana bademim diyeceğim...bademmmm

dayım aynı kuzucum tedaviviye devammm dün ilk kez oturumuna getirttirdi doktor ve şükür bişey olmadı sadece sol gözü bulanık görüyor daha doğrusu sol tarafı bulanıl görüyor ama bunada şükür :26::26:

Günaydın cnmmm

Aynen boynum tuutlmuş çeviremiyorum çok fenayım

geçmiş olsun canım hayırdır neyin var:26:

günaydın balımmm
pamuk şekerim

kızlarr masatakvimi yok nerde acabaa
sağol canım boğazlarım şişti bide öksürüyorum :2:

ohhh hiçte fena değilsin bikere en doğru şeyi yapmışsın aferim snaa

BENDE COK MERAk ettım canım
rofleden kaestaneye zormu dondunuz benım cok zor dondu kızıl boyadılar alt uclarıda sarı kusmasın dıye

beklıyorumm

Islatılacaklar

mmousee,,EsraaKadir,KirmiziPapatya,karamel0741 ,zuzu88,nryhrn

kızlar hazır mısınız ??????

Eki Görüntüle 449576

Eki Görüntüle 449579

Eki Görüntüle 449580

kızlar yaa dün akşam nişanlım geldi babam kardeşm nişanlım ben ok oynadık geceye kadar oturduk. sonra nişanlımı arabaya kadar yolculadım ne yaptı dersiniz arabayla yavaşça yanıma geldi camı açtı aşkım dedi efendim dememe kalmadan şişeden suyu bir fırlattı üstüm sırılsıklam oldu dün nişanlım beni gerçekten ıslattı anlıcanız kızlar

kuuzm günaydoın cnmmm trilanka sende eklimi yaww ben bulamadımmm sende ekliyse bana link yollansaana facedenn

haha çok iyiymş cnm yaaaa

canlarım günaydınnn bugün hiç halim yk çok hastayım :2:

CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE HAVALARDANDIR BENDE DE KEYİFSİZLİK VAR BU GÜN

günaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...

ÜZÜLME ŞEKER HERŞEY DÜZENEN GİRECEK İYİCE HASTA EDECEKSİN KENDİNİ YAA, AL KARŞINA KONUŞ EŞİNLE. ANLASIN DURUMUNU.

Ozaman sırılıklam olma vakti

Eki Görüntüle 449581
Günaydın

İnş. herşey yoluna girer

KISS MOONLİGHT NE GÜZEL GİFLER BULUYON SEN EMEĞİNE SAĞLIK...

Günaydınnn kızlarr...

hayırlı Cumalar.....

TRİANKAM GÜNAYDIN
Günaydın güzel gelinlerr

Hayırlı Cumalar herkese

hastaneye gidicem bugün gelince görüşürüz inş.

GÜNAYDIN CANIM... KLİMADAN OLMUŞTUR CANIM DİKKAT ET KENDİNE , BU KLİMALAR ÇOK FENA

BEN ÇOK BEĞENDİM ŞEKER, ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN HALAN 18 LİK ÇITIRSIN VALLA MAŞALLAH
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr

GÜNAYDIN ZUZUM O KADAR ISLATTIK SENİ HALA MI UYANMADIN YAFFF

GÜNAYDIN MASATAKVİMİM KONUŞMAN ÇOK İYİ OLMUŞ, ODA ANLASIN HATASINI , ÇOK FENASIN KISSS AMA HAKEDENE TABİ, BENDE ÖYLEYİM ÇOK SABREDERİM AMA DAMARIMA BASARLARSA TAM BASARIM

BU GÜN ÇOK NEŞELİ OLDUĞUN BELLİ ALLAHIM BOZMASIN

günaydın tatlımm ben sinirliyim bu hafta maaşlardan hala haber yok ve çok canım sıkkın

GÜNAYDIN CANIM. HALA MI YATMADI YAAAA NE SİNİR BOZUCUUU

nişanlını alkışlıyoruz o zamannnnnn tam gününe denk getirmiş

kızlar iki rakama düştümmmmmm son 99 güüünnnnnnnnnn
ohh iki rakamlar daha çabuk geçer

allahım inşş şifasını veriri canım

mmousee çok güzell yaa ilk ıslatan nişanlın olmuşş

Günaydın kızlar,

hayırlı cumalar hepimize....

Kocam yıne sabaha kadar oturdu saat 6 da uyandım dedım 7 ye kadar yatıcam sen kahvaltıyı hazırlayana kadar dedım geldı benı uyutmadı on dakıka felan yaa askım uyuyamıyorum sen oaya gıt dedım hayy demez olaydım o saate kadar uyumadı askım canım ben odaya gonderınce yıne uyuya kalmıs yaa,aç kaldım,anneme giderim demiştim yok bu sefer kesın hazırlıycam dedı hıc uyumadı garibim gelirken üstünü örttüm geldim ,yolda annem aradı kahvaltıya beklemıs ben yaptım dedim anneciğim bari üzülmesin dedim ne komik seyler yasıyorum bılsenız gülmekten ölürsünüz valla

nişanlını alkışlıyoruz o zamannnnnn tam gününe denk getirmiş
ehehe evet canım bilerek yaptı zaten

kocişinde bir orta yolu bulamadı yahu yazık yaaa

kıs yine hazırlayalamdıı
bişeyler atıştırdınmı kuzum aç bırakma kendini
yeni gelin hep hasta olur derler gerçektende doğruu
ayy o uyutmama işi bizdede varr eşim uyanıksa kesinlikle benide uyutmuyoo

ya aslında ben daha esnegım bu konuda koselerım esnektır benım
tamam senden once nısanda gıyıcek arkadasların gorucek
ben olsam ne yapardım senın degılde karsı tarafın ıznını alarak alırdım cok begendım sundan gordumde derdım
bılmıyorum kzı cok uzulmustur belkıde begendı elbıseyı degıstırmek zorunda kaldı
goguslerı dolduramamsı cok dogal kucuk gogusluyse
aranızda dıyalogu sen bılırsın ama ben senın yerınde olsam soylemek ıstesem dahı soylıyemezdım ben bana bı kaset monte ettıreyım baska zamanda soyler kaydederım karsılarına dıkılıncede play tusuna basarım

ben bıraz ıcıme kapanık bırı olabılırm

sen halletmıssın pabuc bırakmamıssın kızda aldıgı elbıseyı begendıyse sorun yok
darmı almıs merak ettım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…