Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

işte cnaım ben boyatalı 8 gun oldu aslında dun sac kontrolum vardı bıraz dıpler kızılımsı degılde bakırlık var gıbıydı ucretsız bı ton koyulttular daha guzel oldu kestane nasıl oluyor daha sert kahve rengımı
saclarımda kısacık kaldı ama buda bana tarz oldu ben zaten yasımı gostermıyordum sımdı ıyıce 20 18 'e dustum sarı rofle olgun gosterıyor kuculdum
bakalım begencekmısınız

bende bu bu ton renkleri seviyorum
ama daha önce hiç boyatmadım saçlarımı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr

canlarım günaydınnn bugün hiç halim yk çok hastayım :2:
gunaydın canımm cok gecmıs olsunn

Günaydınnn kızlarr...

hayırlı Cumalar.....

Günaydın güzel gelinlerr

Hayırlı Cumalar herkese

hastaneye gidicem bugün gelince görüşürüz inş.

Yenidendoğdum ; cnm resmini kaldırma gelince bende bakmak istiyorum
gunaydın tatlım ; ınsallah ıyısındır boynun ıcınmı gıdeceksın?
d.k hapı kullanmama 8 gun kaldı sanırım en kısa surede kadın dogumcuya gıtmem gerek kendı kafama gore baslamamalıyım dımı kırk kere sordum yanıt alamadım ha buna korkuyorum

resmı ekleıdm buraya suratım gozukmuyor hem kım nerden gorcek burayı dıye dusundum

kotu olmus canım dedıgınde haklısın bende erkegın o kadar notr kalmasından yana degılım
erkek ya guclu koruyan kollayan baska devasal bısey olmalı
belkı cıdden yapıcak bıseyı yoksa bıle
sacını oksayıp sen daha hıc su boyle bu boyle demeden sana dedırtmeden hayatım lutfen sen onlara bakma
yada aldırıs etme
sımdılık boyle olsun ben duzeltecegım gıbı seyler soylemıyorlar
daha cok uzerlerıne gıtmemızı sagladıklarınıd usunuyorum
mısal benım annemler ıcın bısey oluyorsa ben o daha bana demeden fırsat vermeden
acıklamasını yapıyorum
tamma belkı erkek aılesıdnekı gıbı bı ornek olusmuyor ama hazırlıklar konusunda sıkıntı olmus galıba sızınde
ne dıyım tatlı dıl yılanı delıgınden cıkararır

ınsallah hersey yoluna gırer

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr
gunaydınn canımmm
benımde uykum var kıl tuy sorunum vardı 2.30'da yattım 6.00da kalkamadım dtabıı 10 dk da evden cıktım valla sersemledım
bende bu bu ton renkleri seviyorum
ama daha önce hiç boyatmadım saçlarımı

cok tesekkurler canım bende duz renk hıc boyatmamıstım ınsallah cok acılmaz rengı

çok güzel canım valla çok beğendim güle güle kullan tatlım bende bugün tekrar gidicem ücretsiz tekrar boyucaklar tam renk otursun diye saçların kısa değil ki canım evet röfle daha olgun gösteriyor bende eklim canım resim görürsün

Canımmm
Bende aynı snein gibi düşünüyordum sevmek ısınmak alışmak çok istedim ki sıcak kanlıyımdır ama ilk defa birilerini kanım almadı
benle alakalı değil kesinlikle karşı tarafla ilgili
emin,im seninde öyledir
Bırak boşver kaç kere görcen yılda
bayramda seyranda boşverrr

Kuzucuummm bu işin daha düğünü var
yeteri kadar gösterişli bir yüzük takıyorlar zaten
onu aldırmayıp takı seti aldırabilirsin
Düğünde dah aiyisini takarlar sıkıntı yapma canım

Canımmm bu rengi çoook beğendim
yakışmış sanaa

GÜNAYDINNNN GÜZEL GELİLERRR

Günaydınnn;
İsyanım,bunlardageçerim,yenidendoğdumcummm,good_heartımmmm
Merhabalarrr naıslsınızzz???

Dünm mesai bitimi arkadaşımı kenarı çektim
Bak x yaptığın yanlış
aldığım mağazaya kadar aynı yerde alıyorsun iznim olmadan hemde dedim
Beyaz elbiseyide giymeye izin istemedin
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma dedim
Sana o elbiseyi gösterdim ki aynısını alma diye ama sen napıyorsun aynısnı alıyorsun olmaz ayıp dedim
Ben senden önce aldım ben aynısını sana yapsam hoşuna gider mi dedim
Ağladı sen burda benim en yakın arkadaşımsın
bugün benimle hiç konuşmadın
özür dilerim haklısın zaten o elbiseyi ben senin kadar güzel taşımadım
göğüslerim boş kaldı filan dedi
15 Dk filan konuştum
Stresliyim düğün arifesi bunlar yapılmaz geline
kalbini kırmamak için yarın konuşcaktım ama dayanamadım dedim
o elbiseyi giyersen gönül koyarım dedim
ve değiştirmiş..
Yine mavi ama başka bir elbise almışş
Gece aradı beni anlattı yine özür diledi
ohhh çirkin olmuş ona kendi söyledi zatennn
kıızıımmmm ceviz kadar göğsün varrr nasıl giycen sen o elbiseyiii hahahahhaha ohhhh ohhhh

Fenamıyım ben??
yok yaa değilimmmm

canlarım günaydınnn bugün hiç halim yk çok hastayım :2:

geçmiş olsun balımmm yaaa

günaydın şekerim...iyiyim çok şükürrr...bugün cuma yarın tatilll ohhhh bu hafta çok yoruldum..iş, dayım arasında kaldım hep..kendimi çok büyük bir yük taşımız gibi hissediyorum..tatile ihtiyacım varrr

günaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...

Allah bu zor günlerimizi kalbimizi aydınlatsın...bize ışık olsun yol göstersin inşşş :26::26:

tatlımmm, kadayıf tatlımmmm hoşgeldinnnn bugünlerde canım habire tatlı çekiyor..sizede öyle hitap edesim geliyor

afferinnnn benim arkadaşıma çok güzel konuşmuşun tam yerinde olmuş ohh elibseyide değiştirmiş...senin elbisen her fiziğe uygun değil...ben taşıyamam mesela değnek gibi olurum içinde

cnm ya bnmde en sinir oldgm şey neyseki düzene koydular

güzelim yeniyim burda geçen ay yarım aldım bu ay tam almam gerekiyor ama hala haber yok elden de almıyoruz bankaya talimat vermeleri gerekiyor ama ses yok çok canım sıkkın ay bitti yani zaten durmam burda düğüne kadar sabretcem

Toommmbulluğumun gözünü seveyiiimmm yahuu bir kez işe yaradı
Datluuuu deme bana ben diyetteyim
En sevdiğim şeyyy datlu datluuuuu

Hoşbuldummmmm fındılı dıstığımmmmm
Nasılsın??
Dayın naısl oldu??

anladım cnm bende düğüne 20gün kala çıkıyorum işten hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…