- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.321
bende 24 yaşındayım kızlarr
canım hayırlı olsun güle güle kullan bende 3 gün önce boyattım röfleydi kestaneye döndüm ana rengine ben çok beğendim çok memnunum bugün tekrar gidicem ekle bakalım resmini
işte cnaım ben boyatalı 8 gun oldu aslında dun sac kontrolum vardı bıraz dıpler kızılımsı degılde bakırlık var gıbıydı ucretsız bı ton koyulttular daha guzel oldu kestane nasıl oluyor daha sert kahve rengımı
saclarımda kısacık kaldı ama buda bana tarz olduben zaten yasımı gostermıyordum sımdı ıyıce 20 18 'e dustum sarı rofle olgun gosterıyor kuculdum
bakalım begencekmısınız
gunaydın canımm cok gecmıs olsunncanlarım günaydınnnbugün hiç halim yk çok hastayım :2:
Ozaman sırılıklam olma vakti
Eki Görüntüle 449581
Günaydın
Hayırlısı olsun cnm
Günaydın cnm sanada hayırlı cumalar
Hadi bekliyoruz o vakit
Günaydın cnm.
İnş. herşey yoluna girer
Günaydınnn kızlarr...
hayırlı Cumalar.....
gunaydın tatlım ; ınsallah ıyısındır boynun ıcınmı gıdeceksın?Günaydın güzel gelinlerr
Hayırlı Cumalar herkese
hastaneye gidicem bugün gelince görüşürüz inş.
Yenidendoğdum ; cnm resmini kaldırma gelince bende bakmak istiyorum
arkadaşlar şu var baı şeyler sürekli benim huzurumu kaçırıyorsa ve nişanlım bu olaya el atma gereği duymuyorsa ağırlığını koymuyorsa ben mutsuz huzursuz olmak için evlenmiyorum her sıkıntısa kendini çaresiz görüp gçsteriyor halbuki onun ağırlığını koymasına ihtiyacım var ben bir tarafta eziliyorum rencide ediliyorum onun tek yaptığı susmaz ne yapayım demek bu kişi eşim olacaksa benim mutluluğumu gözetmeli pısırık durmamalı benim canım acıyor ben kötüyüm.....ben noktayı şöyle koydum onada daha fazla kıyamadım madem öyle dedim onlara karşı sevgi ilgi bekleme arayıp sormamı bekleme çok kırdılar ben yapmacık olamam dedim herkes evinde dedim ama yinede düğünü ben kazasız belasız atlatiim söylediklerimi eğerki yapmazlarsa o zaman benden hele hiçbirşey bekleme dedim tamam dedi... ama kızlar benim bünyem kaldırmıyor tam bitti diyorum ailesi bişey daha yapıyor veee allahım onlarla bi konuşun beni çooook seviyorlar lafta öyle şekerlerki ve bende onları sevmiştim :'( kalben sevmiştim neden beni bu hale getirdiler ben onları ailem gibi görmek istedim ilk gündendir ... bu arada ben zaten hiç bir sıkıntımı aileme belli etmiyordum bu son olayda olay vuku bulurken ben evdeydim annem yanmdaydıda anlatmak zorunda kaldım...
gunaydınn canımmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr
bende bu bu ton renkleri seviyorum
ama daha önce hiç boyatmadım saçlarımı
işte cnaım ben boyatalı 8 gun oldu aslında dun sac kontrolum vardı bıraz dıpler kızılımsı degılde bakırlık var gıbıydı ucretsız bı ton koyulttular daha guzel oldu kestane nasıl oluyor daha sert kahve rengımı
saclarımda kısacık kaldı ama buda bana tarz olduben zaten yasımı gostermıyordum sımdı ıyıce 20 18 'e dustum sarı rofle olgun gosterıyor kuculdum
bakalım begencekmısınız
canım benim ben kötü laf etmemeye alttan almaya wallahi çok çalışıyorum ama üzerime üzerime geliyorlar ben eşimin ailesine miskali zerre kadar sevgim muhabbetim içimde kalmadı gıcık alıyorum ben böyle istemiyordum seveyim anlaşayım istedim ama çok rencide ettiler çok küçülttüler beni evimde görmediğimi yaşatıyorlar ben bu kadarını haketmiyorum insan ailesiylede evleniyor bu kişiler eşimin ailesi benimde ailem olacaklar ben iyi geçinmeyi çooook istiyordum wallahi allah kalbimi biliyor ama ben ki öyle uysal sabırlı biriydim ben sinir buhranı yaşıyorum sürekli ama ben rest çekmesem o benim ne halde olduğumu görmese belki o da önemsemeyecekti halimi ama tavrımı net koydum ben mutlu olmak için evlenecem ama mutlu değilim hiçbirşey gözümde değil şu halde hiç evlenmek istemiyorum dedim ama bunu demem için düşünün ne kadar çok canım yandı bağırdım ki benim birine ses yükselttiğim bir elin parmaklarını geçmez hıçkıra hıçkıra ağladımallahtan başka sığınacak kimsem yok bugünki olaydan sonra çok sakin olan hep beni sakinleştiren annem telefonu ver bu iş olmasın sen böyle mutsuzsan ben vermem kızımı dedi telefonu vermedik ona annemi bile bu hale getirdiler...
evet tatlım son dakika süpriz oldu bizede ekstralar...
tatlım benimkide otelde olucak okadar masraf yaptık bayağ bir para bırakıcaz otele ama ufacık bir volkana 80 tl efendim barkovizyona 100 tl fiyat koymuşlar çok şaşırdım
kızlar şuan hepiniz uyuyorsunuz ama beni uyku tutmadı...çünkü şaşkınlık içindeyim pek fazla net ortamında böyle şeyleri yazmayı sevmem ama o kadar doluyumki müthiş derecede canım sıkkın sözlüm ve ailesi yemeğe geldiler biz bohça getirecekler diye bekliyorduk bohça falan getirmedilerçünkü bundan bir kaç ay önce annem ile kayınvalidem nişan bohçası için konuşmuşlardı hadi onu geçtim belki nişan günü salona getiriceklerdir bohçayı diye düşündük annemle...sonracığıma sözlüm saolsun çok güzel pırlanta 5 taş yüzük almış 7000 bin lira değerinde 5 taşı sözlüm kendisi aldı bana ailesinin desteği olmadan... kayınvalide set demeye şahit isteyen uyduruk kolye küpesi olan bir takı almış o kadar şaşırdım ki set bile değil yani incecik bişey vay be dedim kendi kendime onlar gittikten sonra sinirlerim bozuldu ağladım benim ailem bana o kadar güzel şeyler aldılarki parasına bakmadan kıydılar paraya babam allah razı olsun istediğim otelde nişan için canla başla çalışıp bana nişan yeri tuttu sözlüme en iyi marka saat aldı nişanlığım için 3000 tl masraf yaptı o kadar kötü oldum ki benim takıldığım set met değil ama benim ailem bu kadar güzel şeyler yapıp en pahalı şeyleri bana layık görürken kayınvalidemin yüzüne bakmayacağınız bir seti bana layık görmesini sindiremiyorum...birde herşeyi o biliyor havalarında akıl veriyor falan ama hiç bir dediğini o akşam uygulamayacağım...beni çok şaşırttı...mesafeli olmakta çok haklıymışım...bundan sonrada bu gelenek devam eder benim için merhaba merhaba o kadar ...
bakalım begencekmısınız
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr
canlarım günaydınnnbugün hiç halim yk çok hastayım :2:
günaydın balımmmmm nasılsın
demekki ortalama 22 27 arasında iyiymiş yaa güzel gelinlerrr siziiiii
hadi bakalım
günaydın bitanemmm nasılsın
kasma kendini canım sık dişini biraz daha çok mutlu olacaksın
arkadaşlar şu var baı şeyler sürekli benim huzurumu kaçırıyorsa ve nişanlım bu olaya el atma gereği duymuyorsa ağırlığını koymuyorsa ben mutsuz huzursuz olmak için evlenmiyorum her sıkıntısa kendini çaresiz görüp gçsteriyor halbuki onun ağırlığını koymasına ihtiyacım var ben bir tarafta eziliyorum rencide ediliyorum onun tek yaptığı susmaz ne yapayım demek bu kişi eşim olacaksa benim mutluluğumu gözetmeli pısırık durmamalı benim canım acıyor ben kötüyüm.....ben noktayı şöyle koydum onada daha fazla kıyamadım madem öyle dedim onlara karşı sevgi ilgi bekleme arayıp sormamı bekleme çok kırdılar ben yapmacık olamam dedim herkes evinde dedim ama yinede düğünü ben kazasız belasız atlatiim söylediklerimi eğerki yapmazlarsa o zaman benden hele hiçbirşey bekleme dedim tamam dedi... ama kızlar benim bünyem kaldırmıyor tam bitti diyorum ailesi bişey daha yapıyor veee allahım onlarla bi konuşun beni çooook seviyorlar lafta öyle şekerlerki ve bende onları sevmiştim :'( kalben sevmiştim neden beni bu hale getirdiler ben onları ailem gibi görmek istedim ilk gündendir ... bu arada ben zaten hiç bir sıkıntımı aileme belli etmiyordum bu son olayda olay vuku bulurken ben evdeydim annem yanmdaydıda anlatmak zorunda kaldım...
günaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız bakalım....bende haftanın yorgunluğu var...bide uykum warrrrrrrrrrrrr
günaydın tatlımm ben sinirliyim bu hafta maaşlardan hala haber yok ve çok canım sıkkın
Canımmm
Bende aynı snein gibi düşünüyordum sevmek ısınmak alışmak çok istedim ki sıcak kanlıyımdır ama ilk defa birilerini kanım almadı
benle alakalı değil kesinlikle karşı tarafla ilgili
emin,im seninde öyledir
Bırak boşver kaç kere görcen yılda
bayramda seyranda boşverrr
Kuzucuummm bu işin daha düğünü var
yeteri kadar gösterişli bir yüzük takıyorlar zaten
onu aldırmayıp takı seti aldırabilirsin
Düğünde dah aiyisini takarlar sıkıntı yapma canım
Canımmm bu rengi çoook beğendim
yakışmış sanaa
GÜNAYDINNNN GÜZEL GELİLERRR
Günaydınnn;
İsyanım,bunlardageçerim,yenidendoğdumcummm,good_heartımmmm
Merhabalarrr naıslsınızzz???
Dünm mesai bitimi arkadaşımı kenarı çektim
Bak x yaptığın yanlış
aldığım mağazaya kadar aynı yerde alıyorsun iznim olmadan hemde dedim
Beyaz elbiseyide giymeye izin istemedin
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma dedim
Sana o elbiseyi gösterdim ki aynısını alma diye ama sen napıyorsun aynısnı alıyorsun olmaz ayıp dedim
Ben senden önce aldım ben aynısını sana yapsam hoşuna gider mi dedim
Ağladı sen burda benim en yakın arkadaşımsın
bugün benimle hiç konuşmadın
özür dilerim haklısın zaten o elbiseyi ben senin kadar güzel taşımadım
göğüslerim boş kaldı filan dedi
15 Dk filan konuştum
Stresliyim düğün arifesi bunlar yapılmaz geline
kalbini kırmamak için yarın konuşcaktım ama dayanamadım dedim
o elbiseyi giyersen gönül koyarım dedim
ve değiştirmiş..
Yine mavi ama başka bir elbise almışş
Gece aradı beni anlattı yine özür diledi
ohhh çirkin olmuş ona kendi söyledi zatennn
kıızıımmmm ceviz kadar göğsün varrr nasıl giycen sen o elbiseyiii hahahahhaha ohhhh ohhhh
Fenamıyım ben??
yok yaa değilimmmm
Islatılacaklar
mmousee,,EsraaKadir,KirmiziPapatya,karamel0741 ,zuzu88,nryhrn
kızlar hazır mısınız ??????
Eki Görüntüle 449576
Eki Görüntüle 449579
Eki Görüntüle 449580
cnm ya bnmde en sinir oldgm şey neyseki düzene koydular
tatlımmm, kadayıf tatlımmmm hoşgeldinnnnbugünlerde canım habire tatlı çekiyor..sizede öyle hitap edesim geliyor
afferinnnn benim arkadaşıma çok güzel konuşmuşun tam yerinde olmuşohh elibseyide değiştirmiş...senin elbisen her fiziğe uygun değil...ben taşıyamam mesela değnek gibi olurum içinde
güzelim yeniyim burda geçen ay yarım aldım bu ay tam almam gerekiyor ama hala haber yok elden de almıyoruz bankaya talimat vermeleri gerekiyor ama ses yok çok canım sıkkın ay bitti yanizaten durmam burda düğüne kadar sabretcem
ıslatalımmmmmmmmm...sizleri yağmur suları ile ıslatalım...Yağmurun bereket hep üzerinize olsunnn
Eki Görüntüle 449591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?