- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.301
bulmam lazım 30 hazirana kadar , ilk provama ayakkabımla gidiyim diyorum , sağol kuzum benim.canım ayakkabıcılarda muhakkak vardırolmazsa model beğenirsin dolgu tapuk yaptırırsın ayakkabıcıya
bende cıkıcam kızlar cok heyecanlıyım ilk ekez işten evıme gıdıyorum kapıyıı kocacım acıcak,sonra yemege gıdıcez amcası davet etmıs hadi öptüm hepinizi
canım inş. düzelmiştir aran alttan almak da bir yere kadar ama sakin olmaya çalışarkadaşlar bugün hiç nete giremedim işlerim çok yoğundu ve çok sıkıntılı bir gün atlattım nişanlımla çok ağır kavga ettim ve evlenmek istemediğimi söyledim ben bugün şu yüzüğü atmak istedim hiç birşey gözüme gelmedi çok kötüydüm ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.....
bende gormek ıstıyorumbende albüm yaptım, bakın bakalım olmuş mu?
ama bizim resimler çok büyük yüklenmiyo
biara küçültmem lazım onları...
yok canım ne buyugu sende bende 25 gırıcemanam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay
valla balayı ınsallah olur ama olmazsada olmayacak yanı :18:Güle güle cnm.
balayına beklerim kızgın sulardan serin sulara atlamak için
serdik cnm fotolaırnı çektim yüklemeyemedim kendi evim yerşelsin çekecem inş.. sizlere göstercemmm
kızlar günaydın ne zamandır giremiyorum topiğe...diğer topiğe bi baktım artık buraya taşınmışsınız...bende sizi sabahtan bi ziyaret ediyim dedim.ben hep burda ıslatılanları görünce ben ne zaman ıslatılcam acaba dahaa çokkkkk var diye düşünüyodum ki sabah bi sayıyım dedim 99 gün kalmış kızlar.sanırım benimde artık ıslatılma zamanım gelmiş.1 temmuzda da nikahım kıyılıyo kızlar ALLAH'IN izniyle...ÖPTMM hepinizi....
günaydınnn canlarrrrrr
gunaydınnn ama hep bu kadarla kalıyor
günaydın kızlarr
canım inş. düzelmiştir aran alttan almak da bir yere kadar ama sakin olmaya çalış
günaydıınn hayırlı cumalarr
boyandı canım
bende ıyıce alıstım yanı sarıdan sonraa
durun bı sacımı resme cekeyım gercı pek bısey bellı olmaz ama :)
canım benim ben kötü laf etmemeye alttan almaya wallahi çok çalışıyorum ama üzerime üzerime geliyorlar ben eşimin ailesine miskali zerre kadar sevgim muhabbetim içimde kalmadı gıcık alıyorum ben böyle istemiyordum seveyim anlaşayım istedim ama çok rencide ettiler çok küçülttüler beni evimde görmediğimi yaşatıyorlar ben bu kadarını haketmiyorum insan ailesiylede evleniyor bu kişiler eşimin ailesi benimde ailem olacaklar ben iyi geçinmeyi çooook istiyordum wallahi allah kalbimi biliyor ama ben ki öyle uysal sabırlı biriydim ben sinir buhranı yaşıyorum sürekli ama ben rest çekmesem o benim ne halde olduğumu görmese belki o da önemsemeyecekti halimi ama tavrımı net koydum ben mutlu olmak için evlenecem ama mutlu değilim hiçbirşey gözümde değil şu halde hiç evlenmek istemiyorum dedim ama bunu demem için düşünün ne kadar çok canım yandı bağırdım ki benim birine ses yükselttiğim bir elin parmaklarını geçmez hıçkıra hıçkıra ağladımallahtan başka sığınacak kimsem yok bugünki olaydan sonra çok sakin olan hep beni sakinleştiren annem telefonu ver bu iş olmasın sen böyle mutsuzsan ben vermem kızımı dedi telefonu vermedik ona annemi bile bu hale getirdiler...
evet tatlım son dakika süpriz oldu bizede ekstralar...
tatlım benimkide otelde olucak okadar masraf yaptık bayağ bir para bırakıcaz otele ama ufacık bir volkana 80 tl efendim barkovizyona 100 tl fiyat koymuşlar çok şaşırdım
kızlar şuan hepiniz uyuyorsunuz ama beni uyku tutmadı...çünkü şaşkınlık içindeyim pek fazla net ortamında böyle şeyleri yazmayı sevmem ama o kadar doluyumki müthiş derecede canım sıkkın sözlüm ve ailesi yemeğe geldiler biz bohça getirecekler diye bekliyorduk bohça falan getirmedilerçünkü bundan bir kaç ay önce annem ile kayınvalidem nişan bohçası için konuşmuşlardı hadi onu geçtim belki nişan günü salona getiriceklerdir bohçayı diye düşündük annemle...sonracığıma sözlüm saolsun çok güzel pırlanta 5 taş yüzük almış 7000 bin lira değerinde 5 taşı sözlüm kendisi aldı bana ailesinin desteği olmadan... kayınvalide set demeye şahit isteyen uyduruk kolye küpesi olan bir takı almış o kadar şaşırdım ki set bile değil yani incecik bişey vay be dedim kendi kendime onlar gittikten sonra sinirlerim bozuldu ağladım benim ailem bana o kadar güzel şeyler aldılarki parasına bakmadan kıydılar paraya babam allah razı olsun istediğim otelde nişan için canla başla çalışıp bana nişan yeri tuttu sözlüme en iyi marka saat aldı nişanlığım için 3000 tl masraf yaptı o kadar kötü oldum ki benim takıldığım set met değil ama benim ailem bu kadar güzel şeyler yapıp en pahalı şeyleri bana layık görürken kayınvalidemin yüzüne bakmayacağınız bir seti bana layık görmesini sindiremiyorum...birde herşeyi o biliyor havalarında akıl veriyor falan ama hiç bir dediğini o akşam uygulamayacağım...beni çok şaşırttı...mesafeli olmakta çok haklıymışım...bundan sonrada bu gelenek devam eder benim için merhaba merhaba o kadar ...
merakla bekliyorum şekerboyandı canım
bende ıyıce alıstım yanı sarıdan sonraa
durun bı sacımı resme cekeyım gercı pek bısey bellı olmaz ama :)
kızlar günaydın ne zamandır giremiyorum topiğe...diğer topiğe bi baktım artık buraya taşınmışsınız...bende sizi sabahtan bi ziyaret ediyim dedim.ben hep burda ıslatılanları görünce ben ne zaman ıslatılcam acaba dahaa çokkkkk var diye düşünüyodum ki sabah bi sayıyım dedim 99 gün kalmış kızlar.sanırım benimde artık ıslatılma zamanım gelmiş.1 temmuzda da nikahım kıyılıyo kızlar ALLAH'IN izniyle...ÖPTMM hepinizi....
günaydınnn canlarrrrrr
valla balayı ınsallah olur ama olmazsada olmayacak yanı :18:
Günaydın cnm sanada hayırlı cumalartekrar tekrar gunaydın kızlarımaa
Hayırlı cumalar
gıdıyorum bı resım cekmeye wc 'de
günaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...
canlarım günaydınnnbugün hiç halim yk çok hastayım :2:
günaydın balımmmmm nasılsıngünaydın canım hoşgeldin
hemen ıslatalım o zaman seni hazır oolllll
Eki Görüntüle 449572
günaydın elfmm, evet sen fazla katılmıyorsun aramıza bizi beğenmiyormusun yoksa:26:
günaydın canım
ciltim resimleri bekliyoruz heyecanla
isyanım,masatakvimim,good_heartım günaydın canlar
bu arada dün akşam my_everything geldi aklıma, nasıl ki acaba?
topiğimize katılan bütün gelinciklere günaydın
demekki ortalama 22 27 arasında iyiymiş yaa güzel gelinlerrr siziiiiibende 24 yaşındayım kızlarr
canım hayırlı olsun güle güle kullan bende 3 gün önce boyattım röfleydi kestaneye döndüm ana rengine ben çok beğendim çok memnunum bugün tekrar gidicem ekle bakalım resmini
hadi bakalımtekrar tekrar gunaydın kızlarımaa
Hayırlı cumalar
gıdıyorum bı resım cekmeye wc 'de
günaydın bitanemmm nasılsınAhhh kuzum yaaa ortalarrda yoktun bende bu kız nerde diye düşünmüştüm dün...çok üzüldüm okuyunca...düğün zamanı araya şeytan girermiş..bunu masatakvimim sölemişti. bende gerçekten inanmaya başladım..
sabret kuzucum..düğünü bir atlat herşey yoluna girecektir inş..
nişanlına evlenmek istemiyorum falan deme..kestirip atma o da çok kötü olmuştur zaten..aileleri yüzünden nişanlılarmızı faturayı kesmemek gerekir değilmi canım?
Allah yar yardımcımız olsun:26::26::26:
ahhh tatlım ahhhh bizim kervana hoşgeldin sende...
zaten kız aileleri düğünü yapıyor..oğlan evi sözde oğlan anne-babası oluyor...şimdi artık herşeyi kız evi yapıyor anlaşılan...birtek benmi böyleyim diyordum..bu topikte bu kadar insan görünce aynı durumdan muzdarip vallahi şaşırdım yani
nişanlının ailesinin ayıbı tatlım..bak nişanlın sana en kıymetlilerini alıyor salla gitsin nişanlının ailesinin aldıklarını...tşk et geç... biliyorum kolay değil canım es geçmek ama elden bişi gelmiyor inan...düşündükçe sadece kendimizi yapıyoruz
merakla bekliyorum şeker
günaydın şekerlerrr...
hayırlı cumalar...düm dualarınız kabul olsun inş bu mübarek günde :26::26:
kasma kendini canım sık dişini biraz daha çok mutlu olacaksıngünaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...
Günaydın cnmmm
Aynen boynum tuutlmuş çeviremiyorum çok fenayım
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var:26:canlarım günaydınnnbugün hiç halim yk çok hastayım :2:
Günaydınnn kızlarr...
hayırlı Cumalar.....
günaydın canım ahh kuzum yaa üzme kendini dicem ama elinde olmuyor insanın umarım düzelir aranızgünaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...
günaydıınn geçmiş olsun canımcanlarım günaydınnnbugün hiç halim yk çok hastayım :2:
Günaydınnn kızlarr...
hayırlı Cumalar.....
canım hepımız ınan emın ol ucundan ortasından yasıyoruz bu tur olayları
canım ben dolgu toğugun gelınlıkte hos durmayacagını dusunuyorum
tam olarak sorunu bılmıyoruz elbette ama dugune kalmıs 1 hafta
ayrılmak olmaz yanı yada cok cıddı harbıden bısey vardır
hakkınızda hayırlısı
ben boyle kıyaslama yapmayı sevmıyorum
kaplerarasınada yukarıda dedım hepımız yasıyoruz bu tarz seylerı
dıyecek bısey bulamıyorum canım
bulmam lazım 30 hazirana kadar , ilk provama ayakkabımla gidiyim diyorum , sağol kuzum benim.
kısss kocan seni kızdırmıştır 26 diye, maşallah hiç öyle göstermiyorsun.benimkide kızdırır arada beni ben 3 gün büyüğüm ondan diye bende derim hala 18 yaşındayım ben, sen 35 olunca bende hala 18'lik olacam bak göre derim, görcez diyo
wewonthelove canım heyecanın nasılda belli oluyor, darısı başımıza inşallah..bizde evlensekte kocamız açsa kapımızı artık
masatakvimim , milenamı yaptırmıştı o ayakkabıdan sağol canım hemen mesaj atayım
milenacım hoşgeldinbu dönemlerde herkeste oluyor böyle bocalamalar olsun bişey olmaz seviyoruz biz seni eşinle mutlu ol inşallah sonsuza dek. resimlerini heyecanla bekliyoruz.
Triankacım deneyimlerini paylaştın bizimle sağol canımresimlerini görmüştük ya çok güzel bir gelin olmuşsun, Allahım mutluluğunuzu daim etsin
Tuticim belki nişanda getiriler bohçayı eve getirmezler, çünkü bizim söz nişan bir arada olmuştu o zaman getirmişlerdi bohçayı, salona getirrler bence sen sıkma canını. nişanlının gerçekten güzel bir yüzük almış baya para verip,seni çok seviyor. kayınvalidenin durumu böyle devam ederse mesafe koyarsın arana olur biter, ama üzme tatlı canını.
yenidendoğdum saçın boyandımı kıss merak ettim. 25 lik çıtırsın sen kim demiş 26 kızarım
kalplerasi canım üzmeyin birbirinizi. kırıcı şeyler demeyin. evlenmicem falan diye.sende ailesiyle mesafe koy arana. saygı göster yeter, sevmek zorunda değilsin ailesini. kendi ailene de fazla yansıtma olay büyür iyice yanlış yerlere çekilir evlilik arifesinde. kendi kafanızı bi toplyın öyle konuşun nişanlınla.
Ahhh kuzum yaaa ortalarrda yoktun bende bu kız nerde diye düşünmüştüm dün...çok üzüldüm okuyunca...düğün zamanı araya şeytan girermiş..bunu masatakvimim sölemişti. bende gerçekten inanmaya başladım..
sabret kuzucum..düğünü bir atlat herşey yoluna girecektir inş..
nişanlına evlenmek istemiyorum falan deme..kestirip atma o da çok kötü olmuştur zaten..aileleri yüzünden nişanlılarmızı faturayı kesmemek gerekir değilmi canım?
Allah yar yardımcımız olsun:26::26::26:
ahhh tatlım ahhhh bizim kervana hoşgeldin sende...
zaten kız aileleri düğünü yapıyor..oğlan evi sözde oğlan anne-babası oluyor...şimdi artık herşeyi kız evi yapıyor anlaşılan...birtek benmi böyleyim diyordum..bu topikte bu kadar insan görünce aynı durumdan muzdarip vallahi şaşırdım yani
nişanlının ailesinin ayıbı tatlım..bak nişanlın sana en kıymetlilerini alıyor salla gitsin nişanlının ailesinin aldıklarını...tşk et geç... biliyorum kolay değil canım es geçmek ama elden bişi gelmiyor inan...düşündükçe sadece kendimizi yapıyoruz
merakla bekliyorum şeker
günaydın şekerlerrr...
hayırlı cumalar...düm dualarınız kabul olsun inş bu mübarek günde :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?