Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım ayakkabıcılarda muhakkak vardır olmazsa model beğenirsin dolgu tapuk yaptırırsın ayakkabıcıya
bulmam lazım 30 hazirana kadar , ilk provama ayakkabımla gidiyim diyorum , sağol kuzum benim.

bende cıkıcam kızlar cok heyecanlıyım ilk ekez işten evıme gıdıyorum kapıyıı kocacım acıcak,sonra yemege gıdıcez amcası davet etmıs hadi öptüm hepinizi

kısss kocan seni kızdırmıştır 26 diye, maşallah hiç öyle göstermiyorsun. benimkide kızdırır arada beni ben 3 gün büyüğüm ondan diyebende derim hala 18 yaşındayım ben, sen 35 olunca bende hala 18'lik olacam bak göre derim, görcez diyo

wewonthelove canım heyecanın nasılda belli oluyor, darısı başımıza inşallah..bizde evlensekte kocamız açsa kapımızı artık

masatakvimim , milenamı yaptırmıştı o ayakkabıdan sağol canım hemen mesaj atayım

milenacım hoşgeldin bu dönemlerde herkeste oluyor böyle bocalamalar olsun bişey olmaz seviyoruz biz senieşinle mutlu ol inşallah sonsuza dek. resimlerini heyecanla bekliyoruz.

Triankacım deneyimlerini paylaştın bizimle sağol canım resimlerini görmüştük ya çok güzel bir gelin olmuşsun, Allahım mutluluğunuzu daim etsin

Tuticim belki nişanda getiriler bohçayı eve getirmezler, çünkü bizim söz nişan bir arada olmuştu o zaman getirmişlerdi bohçayı, salona getirrler bence sen sıkma canını. nişanlının gerçekten güzel bir yüzük almış baya para verip,seni çok seviyor. kayınvalidenin durumu böyle devam ederse mesafe koyarsın arana olur biter, ama üzme tatlı canını.

yenidendoğdum saçın boyandımı kıss merak ettim. 25 lik çıtırsın sen kim demiş 26 kızarım
kalplerasi canım üzmeyin birbirinizi. kırıcı şeyler demeyin. evlenmicem falan diye.sende ailesiyle mesafe koy arana. saygı göster yeter, sevmek zorunda değilsin ailesini. kendi ailene de fazla yansıtma olay büyür iyice yanlış yerlere çekilir evlilik arifesinde. kendi kafanızı bi toplyın öyle konuşun nişanlınla.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
canım inş. düzelmiştir aran alttan almak da bir yere kadar ama sakin olmaya çalış

günaydıınn hayırlı cumalarr

bende albüm yaptım, bakın bakalım olmuş mu?

ama bizim resimler çok büyük yüklenmiyo

biara küçültmem lazım onları...
bende gormek ıstıyorum
anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay
yok canım ne buyugu sende bende 25 gırıcem
Güle güle cnm.
balayına beklerim kızgın sulardan serin sulara atlamak için
valla balayı ınsallah olur ama olmazsada olmayacak yanı :18:
serdik cnm fotolaırnı çektim yüklemeyemedim kendi evim yerşelsin çekecem inş.. sizlere göstercemmm

tamam cnaım beklıyoruz serdıgınızdee

boyandı canım
bende ıyıce alıstım yanı sarıdan sonraa
durun bı sacımı resme cekeyım gercı pek bısey bellı olmaz ama :)

günaydın canım hoşgeldin

hemen ıslatalım o zaman seni hazır oolllll

Eki Görüntüle 449572
günaydınnn canlarrrrrr

gunaydınnn ama hep bu kadarla kalıyor

günaydın elfmm, evet sen fazla katılmıyorsun aramıza bizi beğenmiyormusun yoksa:26:

günaydın kızlarr

canım inş. düzelmiştir aran alttan almak da bir yere kadar ama sakin olmaya çalış

günaydıınn hayırlı cumalarr

günaydın canım

ciltim
resimleri bekliyoruz heyecanla

isyanım,masatakvimim,good_heartım günaydın canlar

bu arada dün akşam my_everything geldi aklıma, nasıl ki acaba?

topiğimize katılan bütün gelinciklere günaydın

bende 24 yaşındayım kızlarr
boyandı canım

canım hayırlı olsun güle güle kullan bende 3 gün önce boyattım röfleydi kestaneye döndüm ana rengine ben çok beğendim çok memnunum bugün tekrar gidicem ekle bakalım resmini

tekrar tekrar gunaydın kızlarımaa

Hayırlı cumalar
gıdıyorum bı resım cekmeye wc 'de

Ahhh kuzum yaaa ortalarrda yoktun bende bu kız nerde diye düşünmüştüm dün...çok üzüldüm okuyunca...düğün zamanı araya şeytan girermiş..bunu masatakvimim sölemişti. bende gerçekten inanmaya başladım..
sabret kuzucum..düğünü bir atlat herşey yoluna girecektir inş..
nişanlına evlenmek istemiyorum falan deme..kestirip atma o da çok kötü olmuştur zaten..aileleri yüzünden nişanlılarmızı faturayı kesmemek gerekir değilmi canım?
Allah yar yardımcımız olsun:26::26::26:

ahhh tatlım ahhhh bizim kervana hoşgeldin sende...
zaten kız aileleri düğünü yapıyor..oğlan evi sözde oğlan anne-babası oluyor...şimdi artık herşeyi kız evi yapıyor anlaşılan...birtek benmi böyleyim diyordum..bu topikte bu kadar insan görünce aynı durumdan muzdarip vallahi şaşırdım yani
nişanlının ailesinin ayıbı tatlım..bak nişanlın sana en kıymetlilerini alıyor salla gitsin nişanlının ailesinin aldıklarını...tşk et geç... biliyorum kolay değil canım es geçmek ama elden bişi gelmiyor inan...düşündükçe sadece kendimizi yapıyoruz

boyandı canım
merakla bekliyorum şeker

günaydın şekerlerrr...

hayırlı cumalar...düm dualarınız kabul olsun inş bu mübarek günde
:26::26:

Ozaman sırılıklam olma vakti

Eki Görüntüle 449581

günaydınnn canlarrrrrr

Günaydın

valla balayı ınsallah olur ama olmazsada olmayacak yanı :18:

Hayırlısı olsun cnm

Hayırlı cumalar
Günaydın cnm sanada hayırlı cumalar

Hadi bekliyoruz o vakit

günaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...

Günaydın cnm.

İnş. herşey yoluna girer

günaydın balımmmmm nasılsın
demekki ortalama 22 27 arasında iyiymiş yaa güzel gelinlerrr siziiiii

Hayırlı cumalar
hadi bakalım
günaydın bitanemmm nasılsın
günaydın arkadaşlar ruh gibiyim walla ağrımayan yerim yok sanırım gece çok kasmışım kendmi ...
kasma kendini canım sık dişini biraz daha çok mutlu olacaksın

Günaydın güzel gelinlerr

Hayırlı Cumalar herkese

hastaneye gidicem bugün gelince görüşürüz inş.

Yenidendoğdum ; cnm resmini kaldırma gelince bende bakmak istiyorum

günaydın canım ahh kuzum yaa üzme kendini dicem ama elinde olmuyor insanın umarım düzelir aranız

canlarım günaydınnn bugün hiç halim yk çok hastayım :2:
günaydıınn geçmiş olsun canım

Günaydınnn kızlarr...

hayırlı Cumalar.....

günaydın tatlım hayırlı cumalar

arkadaşlar şu var baı şeyler sürekli benim huzurumu kaçırıyorsa ve nişanlım bu olaya el atma gereği duymuyorsa ağırlığını koymuyorsa ben mutsuz huzursuz olmak için evlenmiyorum her sıkıntısa kendini çaresiz görüp gçsteriyor halbuki onun ağırlığını koymasına ihtiyacım var ben bir tarafta eziliyorum rencide ediliyorum onun tek yaptığı susmaz ne yapayım demek bu kişi eşim olacaksa benim mutluluğumu gözetmeli pısırık durmamalı benim canım acıyor ben kötüyüm.....ben noktayı şöyle koydum onada daha fazla kıyamadım madem öyle dedim onlara karşı sevgi ilgi bekleme arayıp sormamı bekleme çok kırdılar ben yapmacık olamam dedim herkes evinde dedim ama yinede düğünü ben kazasız belasız atlatiim söylediklerimi eğerki yapmazlarsa o zaman benden hele hiçbirşey bekleme dedim tamam dedi... ama kızlar benim bünyem kaldırmıyor tam bitti diyorum ailesi bişey daha yapıyor veee allahım onlarla bi konuşun beni çooook seviyorlar lafta öyle şekerlerki ve bende onları sevmiştim :'( kalben sevmiştim neden beni bu hale getirdiler ben onları ailem gibi görmek istedim ilk gündendir ... bu arada ben zaten hiç bir sıkıntımı aileme belli etmiyordum bu son olayda olay vuku bulurken ben evdeydim annem yanmdaydıda anlatmak zorunda kaldım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…