Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Bende özledim canımmmm

Canım bende ilk soyadları yazdırdım
Annem olmaz dedi kendi annem
şimdi sorun yaparlar bak gelin adımızı yazdırmamış derler dedi
ondan geri düzeltirdik
aynen kuzum benim annem bile sorun çıkarabilir öyle bir durumda

ayyy bu dadalar (çanakkalede çocuklara dada diyorlar) beni sinir ediyor...hayır yani ikisinede yaz değilmi ne öle yarı gayrı...bizim oplan dadaları kafayı yediler iyice...şu düğünü alnımızın akı ile bir atlatsak artık yahuuu

evet kuzum cok az kaldı bugün topik cok sessizzzzz

evet baya sessiz..geçmişi okumak zor olmadı iyi oldu benim için dün gözlerim şaşı beş olmuştu

ben geldimmm sahadaydım sabahtandır şimdi yerime geldim yarım saat sonra yine çıkacağım siz neler yaptınız foto muhabbeti olmuşş görümcem sivasta bi yerle anlaşmış iç ve dış çekim karışık yapılcak ve kristal albümmü ne yapacaklarmış ama ücretini bilmiyorum ne yazıkki stüdyo çekimini sevmiyorum ama kınamda fotoğrafçı tutmayacaz ablam kardeşimle eryamanda göksu park var oraya gidip kendimiz dış çekim yapalım dedim gerek yok o kadar masrafa...
isyancığımmm dayının durumu nasıl bu arada ??

Son düzenleme:
tatlım ben kuaförüme yaptığı daha öncekşi gelin saçlarına bakarak karar vericem...birçoğu artık albüm yapıyorlar ona bakıcam... gelin taçlarınıda gelinlikçilerden bulabilirsin ya da takı satan yerlerden alabilirsin...kuyumcularda daha şıklarıda olabiliyor ama tabii oradakiler ya altın oluyor yada değerli taşlardan oluşuyor

kuuzm ben sana msj yollamıştım ama msj kutun dolu boşalt bakim

tatlım bizde çekimleri kendimiz yapıcaz öle karar verdik...zaten nşanlımda fotocuların kullandığı makinanın daha iyi modeli var..bir arkadaşı var o da fotoğrafçı ben çekerim makinanız varsa demiş...montaj işlemleride nişanlım yapıcak...
bir mekanda değil 4-5 mekan gezicez...biz lisede tanışmıştık mesela önlü arkalı oturduk 2 sene..sınıfımızda okulun bahçesinde falan çekinicez foto
sonra ilk çıkmaaya başladığımız zamanda bir cafe vardı oraya gidicez orada çekincez...bizim için anlamı yüklü olan yerlerde çekim yaoıcaz...ben çok beğendim bu fikri..nişanlım düşünmüş...

ben cogu zaman okuyamıyorum zaten evden giremiyorum kurstan girdiğim için anca size yazıyorum

çok güzel be çok anlamlıııı ben çok beğendim bu fikriii

vayyyyyyyyyyyyyyy eniştenin fikrine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok romantikmiş vessalam bayada seni seviyo belliki hep böle mutlu olun kuzum benim

YenidenDogdum

cnm nasıl durumlar bir gelişme varmı?

Valla duna ksamkı mesajına cevap vermedııgm ıcın bıraz daha durur sonra kendı konusmaya calısır ama benım amacım neydı rahatsız oldugum seylerı dıle getırmek
aksam muhtemelen bulusuruz gelınlık ayakkabım alınmadı daha
begenemedıgım ıcınde sucluyum buarada :S
yuzyuze konu mutlaka acılır
sende ne var ne yok

isyan123 canım gerçekten çok anlamlı güzel bir düşünce

bugün aynadan alamıyorum kendimi

nişan davetiyemde bizde sadece soyadları yazdıdık x ailesi y ailesi diye düğünde de öyle olacak nişanlımın annesi vefat ettiğ için merhum olarak yazılmasını uygun bulmadık yeni kaynananında adını asla yazdırmam dedim

çok doğru bir karar kuzum çünkü sıkıntı çıkınca sen üzüleceksin karşı taraf seni düşünmezz
bizde seni özledik kuzummmm

benim kayınpederim yok ama biz yinede onun isminide yazdırcaz şekerim

vayyyyyyyyyyyyyyy eniştenin fikrine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok romantikmiş vessalam bayada seni seviyo belliki hep böle mutlu olun kuzum benim

inş tatlım hepimiz çok mutlu olalımmmm

çok güzel be çok anlamlıııı ben çok beğendim bu fikriii

bende çok beğendim...dün akşam söledi...geçen haftaki kavga yaradı bize arada bir sirkelemek lazım bu erkekleri

YenidenDogdum

cnm nasıl durumlar bir gelişme varmı?

Valla duna ksamkı mesajına cevap vermedııgm ıcın bıraz daha durur sonra kendı konusmaya calısır ama benım amacım neydı rahatsız oldugum seylerı dıle getırmek
aksam muhtemelen bulusuruz gelınlık ayakkabım alınmadı daha
begenemedıgım ıcınde sucluyum buarada :S
yuzyuze konu mutlaka acılır
sende ne var ne yok

nişanlım uygun bulmadı canım bende birşey diyemedim sonuçta üvey kaynanada var onunda adının yazılması lazım çok tuhaf olcaktı. Aslında ben sadece annesinin adını yazdırmayı istemiştim üvey kaynana bizim gözümüzde bir hiç olduğunu anlasın diye

Yenidendoğdum canım üzüldüm senin durumuna da
İnşallah evlilik stresindendir bu olanlar cnm inşallah düzelirsiniz:26:
Bu arada yemek işini ne yaptın hallettin dimi ??

dun baya bı kargasa yasadım yazdıgın kusbasımı kıymamı dıye

canım ınsallah duzelırız ınsallah ben bıraz konusmayı ogrenebılırım
konusamıyorum ama bu seferde sureklı dalgın oluyorum dusuncelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…