- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.581
aynen kuzum benim annem bile sorun çıkarabilir öyle bir durumdaBende özledim canımmmm
Canım bende ilk soyadları yazdırdım
Annem olmaz dedi kendi annem
şimdi sorun yaparlar bak gelin adımızı yazdırmamış derler dedi
ondan geri düzeltirdik
bende seni özledim isyancımmmm valla bende artık kızacak şeyleri önceden hesaplarıyorummmm sonradan olmasın die ben yazdırdım bizde iki düğün olck ankarada işte nişanlım dediki karttaki yazılar farklı olsun sendeki senin düğün evinin ordaki düğün yazsın biizm ordakinede benmkini yazdırım diyo bende kızdımmm valla deli etme artık yeter dedim sıra sanamı geldi dedim çocuğa sen yaz dedim iki düğüğnüde yaz körmü millet okuusn dedimmm gelmeyen gelmesin gelen ikisinede gelsin dedimmmmm
evet kuzum cok az kaldı bugün topik cok sessizzzzz
tatlım ben kuaförüme yaptığı daha öncekşi gelin saçlarına bakarak karar vericem...birçoğu artık albüm yapıyorlar ona bakıcam...Kızlar görmeyenler için tekrardan sorayım gelin başı için kuaföre karar verirken neye dikkat ediyosunuz??
Yaptıracağım gelin başı işte tam da aynen buu:44:Eki Görüntüle 448256
Zor bi model değil ama ya kötü yaparlarsa
Korkuyorum good heart ,wewonthelove ,bunlardageçer, bağlacolanki nerdesiniizzz
Bi de bu duvağın üstüne takılan taçları nerden temin edicez??
Kızlar görmeyenler için tekrardan sorayım gelin başı için kuaföre karar verirken neye dikkat ediyosunuz??
Yaptıracağım gelin başı işte tam da aynen buu:44:Eki Görüntüle 448256
Zor bi model değil ama ya kötü yaparlarsa
Korkuyorum good heart ,wewonthelove ,bunlardageçer, bağlacolanki nerdesiniizzz
Bi de bu duvağın üstüne takılan taçları nerden temin edicez??
tatlım bizde çekimleri kendimiz yapıcaz öle karar verdik...zaten nşanlımda fotocuların kullandığı makinanın daha iyi modeli var..bir arkadaşı var o da fotoğrafçı ben çekerim makinanız varsa demiş...montaj işlemleride nişanlım yapıcak...ben geldimmm sahadaydım sabahtandır şimdi yerime geldim yarım saat sonra yine çıkacağım siz neler yaptınız foto muhabbeti olmuşş görümcem sivasta bi yerle anlaşmış iç ve dış çekim karışık yapılcak ve kristal albümmü ne yapacaklarmış ama ücretini bilmiyorum ne yazıkki stüdyo çekimini sevmiyorum ama kınamda fotoğrafçı tutmayacaz ablam kardeşimle eryamanda göksu park var oraya gidip kendimiz dış çekim yapalım dedim gerek yok o kadar masrafa...
isyancığımmm dayının durumu nasıl bu arada ??
aynen kuzum benim annem bile sorun çıkarabilir öyle bir durumda
ayyy bu dadalar (çanakkalede çocuklara dada diyorlar) beni sinir ediyor...hayır yani ikisinede yaz değilmi ne öle yarı gayrı...bizim oplan dadaları kafayı yediler iyice...şu düğünü alnımızın akı ile bir atlatsak artık yahuuu
evet baya sessiz..geçmişi okumak zor olmadıiyi oldu benim için dün gözlerim şaşı beş olmuştu
tatlım bizde çekimleri kendimiz yapıcaz öle karar verdik...zaten nşanlımda fotocuların kullandığı makinanın daha iyi modeli var..bir arkadaşı var o da fotoğrafçı ben çekerim makinanız varsa demiş...montaj işlemleride nişanlım yapıcak...
bir mekanda değil 4-5 mekan gezicez...biz lisede tanışmıştık mesela önlü arkalı oturduk 2 sene..sınıfımızda okulun bahçesinde falan çekinicez foto
sonra ilk çıkmaaya başladığımız zamanda bir cafe vardı oraya gidicez orada çekincez...bizim için anlamı yüklü olan yerlerde çekim yaoıcaz...ben çok beğendim bu fikri..nişanlım düşünmüş...
tatlım bizde çekimleri kendimiz yapıcaz öle karar verdik...zaten nşanlımda fotocuların kullandığı makinanın daha iyi modeli var..bir arkadaşı var o da fotoğrafçı ben çekerim makinanız varsa demiş...montaj işlemleride nişanlım yapıcak...
bir mekanda değil 4-5 mekan gezicez...biz lisede tanışmıştık mesela önlü arkalı oturduk 2 sene..sınıfımızda okulun bahçesinde falan çekinicez foto
sonra ilk çıkmaaya başladığımız zamanda bir cafe vardı oraya gidicez orada çekincez...bizim için anlamı yüklü olan yerlerde çekim yaoıcaz...ben çok beğendim bu fikri..nişanlım düşünmüş...
YenidenDogdum
cnm nasıl durumlar bir gelişme varmı?
ben geldimmmm şekerler...geçmişi sonra okucammm..herkezin bugün morali bozuk anladığım kadarı ile...bu aileleri ben bir anlasam zaten dişimz kırcam yanisinir etmekten başka yaptıkları çok birşeyleri yok sanırım...inş öğle sonu rahat olurumda sizlerin aranızda olurum kuzularım...
krizantem çok az kalmış kınana yahuuu..
çiğdem keşke daviteyede isimlri yazsaydı...ben artık önden düşünüyorum sıkıntı çıkarackaları yerleri...böyle birşey yapmaları hiç şaşırtmadı beni..ben yazdırmasam nişanlımın aileside aynısını yapardı eminimsanki o kartta isimlerinin yazılmasını hak ediyorlar gibi eskiden aileler yaparmış düğünüde isimleride yazılırmış yani
masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, yenidendoğdum, citl, kalplerarası hepinizi çok özledim
isyan123 canım gerçekten çok anlamlı güzel bir düşünce
bugün aynadan alamıyorum kendimi
nişan davetiyemde bizde sadece soyadları yazdıdık x ailesi y ailesi diye düğünde de öyle olacak nişanlımın annesi vefat ettiğ için merhum olarak yazılmasını uygun bulmadık yeni kaynananında adını asla yazdırmam dedim
vayyyyyyyyyyyyyyy eniştenin fikrine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok romantikmiş vessalam bayada seni seviyo belliki hep böle mutlu olun kuzum benim
çok güzel be çok anlamlıııı ben çok beğendim bu fikriii
YenidenDogdum
cnm nasıl durumlar bir gelişme varmı?
benim kayınpederim yok ama biz yinede onun isminide yazdırcaz şekerim
inş tatlım hepimiz çok mutlu olalımmmm
bende çok beğendim...dün akşam söledi...geçen haftaki kavga yaradı bizearada bir sirkelemek lazım bu erkekleri
masatakvimimmmm orada ne izliyorsun gelllll
slm kızlar geç oldu burayı görmem 29 eylül düğünüm 101 gün kaldı çok heyecanlıyııııımmmmmmmmmmm
hoşgeldin aramıza hazırlıklar ne alemde
Yenidendoğdum canım üzüldüm senin durumuna da
İnşallah evlilik stresindendir bu olanlar cnm inşallah düzelirsiniz:26:
Bu arada yemek işini ne yaptın hallettin dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?