• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yıllık ızınler karısmıstı ofıs katı olarak etkılenmemısız
haftaya cuma son cok sukur yarabbım

tatlım bizde çekimleri kendimiz yapıcaz öle karar verdik...zaten nşanlımda fotocuların kullandığı makinanın daha iyi modeli var..bir arkadaşı var o da fotoğrafçı ben çekerim makinanız varsa demiş...montaj işlemleride nişanlım yapıcak...
bir mekanda değil 4-5 mekan gezicez...biz lisede tanışmıştık mesela önlü arkalı oturduk 2 sene..sınıfımızda okulun bahçesinde falan çekinicez foto :16::16:
sonra ilk çıkmaaya başladığımız zamanda bir cafe vardı oraya gidicez orada çekincez...bizim için anlamı yüklü olan yerlerde çekim yaoıcaz...ben çok beğendim bu fikri..nişanlım düşünmüş...
:16::16::16:

çook duygulandım ben yaaa ne güzel bir fikir geçmişe yolculuk gibi walla süper umarım herşey gönlünce olur :)

yarın seni ıslatıyoruz o zmn çift rakamlara düşüyosun:52::52::46::46::46:

zuzu profıl resmını hep gelınlık ve kırmızı bır el buketı olarak degılde
bır bebek kafası olarak goruyor olmam hormonlarımla alakalı degıldır demı
bebek ıstıyorum :51:

benim kayınpederim yok ama biz yinede onun isminide yazdırcaz şekerim :34:

inş tatlım hepimiz çok mutlu olalımmmm:nazar::nazar:

bende çok beğendim...dün akşam söledi...geçen haftaki kavga yaradı bize :1::1:arada bir sirkelemek lazım bu erkekleri :1::1:
:1::1::1: çok fazlada sirkelememek lazım:1::1:
slm kızlar geç oldu burayı görmem 29 eylül düğünüm 101 gün kaldı çok heyecanlıyııııımmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımmm:3::3::3::3:
yarın ıslatılıyorsunnnn:16::16::16:
başağrısından ölüyorummmmmmm:53:
canım geçmiş olsun ağrıkesici içtinmi:26:

saçımı çok sıkı toplamışım
çözdüm dağılıyor şimdi ağrı
ilaç tarftarı değilim ya pek
kolay jolay içmem

bende içmem ilaç:19::19:zaten hap yutamama gibi bir özelliğim var..:1::1:
nese kuzum geçer birazdan o zaman...saçımı bende toplayamıyorum yaa hemen başım ağrıyor...:19::19:

tatlım buna bence sen karar vermelisin herkezin cünkü güzellik görüşleri veya kuasöfrden beklentileri farklıdır bence bi kuaför sec ve oranın yakınlarına tanıdıklara sor sorustur yani nasıl diye yada kuaföre git direk anlat tam böle yapabilirmisin diye sana tatmin edicek cevaplar veriyosa tamam zaten korkman dogal herkezin bütün gelinlerin korkusu odur benimde o makyajımı sacımı basımı kötü yaparlarsa razil olursam diye
Aynen canım ya çok korkuyorummmm:18:

isyan123 canım gerçekten çok anlamlı güzel bir düşünce

bugün aynadan alamıyorum kendimi :9:

nişan davetiyemde bizde sadece soyadları yazdıdık x ailesi y ailesi diye düğünde de öyle olacak nişanlımın annesi vefat ettiğ için merhum olarak yazılmasını uygun bulmadık yeni kaynananında adını asla yazdırmam dedim:47:
Canım tabiiki yeni kaynananın ismini yazdırmayın nişanlına hakaret olurdu zaten en başta:20:
Mesela benim annem yok ama yine de adını yazdırıcaz sonuçta benim annem o ölse de kalsa da yani..
Anne babası kimse onun adı yazılmalı bence..
Anemin akrabaları da gelecek düğünüme e o ismin olması bence muhakkak gerekli...

slm kızlar geç oldu burayı görmem 29 eylül düğünüm 101 gün kaldı çok heyecanlıyııııımmmmmmmmmmm
Hoşgeldinn:3:

Back