Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yenidendoğdum canım üzüldüm senin durumuna da
İnşallah evlilik stresindendir bu olanlar cnm inşallah düzelirsiniz:26:
Bu arada yemek işini ne yaptın hallettin dimi ??

çekimden sonra doğrudan düğününüze geçersiniz cnm.

ayy ne güzell çok sevindim benimde yaklaşsınnn artıkkk :)))

ben ankarada cektirmeyi düşünüyorum amahala kararsızım cok pahalı olursa cektirmem

bizde nişanda sormuştuk fotografcıya 10 tane resim için 400 lira istemişti vazgeçtik arkadaşıma söyledim geldi bizimle gittik sahile bir güzel çektik resimlerimizi valla çok da eğlendik tabi düğün farklı ne yaparız bilmiyorum ayarlamak lazım :)

biz nişanda dış çekim yapmadık ama bilmiyorum ankarada olucam ya ankara zaten izmire göre cok pahalı maddi durum elvermesse yaptırmayabiliriz

bnm kardeşim çekiyor makina alıcak bizim resimleri o çekecek şimdiden tasarlıyor

ben geldimmmm şekerler...geçmişi sonra okucammm..herkezin bugün morali bozuk anladığım kadarı ile...bu aileleri ben bir anlasam zaten dişimz kırcam yani sinir etmekten başka yaptıkları çok birşeyleri yok sanırım...inş öğle sonu rahat olurumda sizlerin aranızda olurum kuzularım...

krizantem çok az kalmış kınana yahuuu..
çiğdem keşke daviteyede isimlri yazsaydı...ben artık önden düşünüyorum sıkıntı çıkarackaları yerleri...böyle birşey yapmaları hiç şaşırtmadı beni..ben yazdırmasam nişanlımın aileside aynısını yapardı eminim sanki o kartta isimlerinin yazılmasını hak ediyorlar gibi eskiden aileler yaparmış düğünüde isimleride yazılırmış yani

masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, yenidendoğdum, citl, kalplerarası hepinizi çok özledim

allah rahmet eylesinnn ailesine sabır versin eşinee msj attım cnm bakarmısıın cevabını bekliyorum

ALLAH RAHMET EYLESİN...BAŞIMIZ SAĞOLSUN...RABBİM O AİLELERE BİZDEKİ SABIRLARIDA VERSİN O ELLERİ SİLAH TUTAN TERÖRİSTLERİ ALLAH EN BÜYÜK ŞEKİLDE CEZALANDIRSIN...

isyannnnnnnnnnnn kuzucum hoş geldin

Hoşbuldummmmmm

Kızlar görmeyenler için tekrardan sorayım gelin başı için kuaföre karar verirken neye dikkat ediyosunuz??
Yaptıracağım gelin başı işte tam da aynen buu:44:

Zor bi model değil ama ya kötü yaparlarsa
Korkuyorum
good heart ,wewonthelove ,bunlardageçer, bağlacolanki nerdesiniizzz
Bi de bu duvağın üstüne takılan taçları nerden temin edicez??

Son düzenleme:

evet kuzum cok az kaldı bugün topik cok sessizzzzz

bende seni özledim isyancımmmm valla bende artık kızacak şeyleri önceden hesaplarıyorummmm sonradan olmasın die ben yazdırdım bizde iki düğün olck ankarada işte nişanlım dediki karttaki yazılar farklı olsun sendeki senin düğün evinin ordaki düğün yazsın biizm ordakinede benmkini yazdırım diyo bende kızdımmm valla deli etme artık yeter dedim sıra sanamı geldi dedim çocuğa sen yaz dedim iki düğüğnüde yaz körmü millet okuusn dedimmm gelmeyen gelmesin gelen ikisinede gelsin dedimmmmm

Bende özledim canımmmm

Canım bende ilk soyadları yazdırdım
Annem olmaz dedi kendi annem
şimdi sorun yaparlar bak gelin adımızı yazdırmamış derler dedi
ondan geri düzeltirdik

tatlım buna bence sen karar vermelisin herkezin cünkü güzellik görüşleri veya kuasöfrden beklentileri farklıdır bence bi kuaför sec ve oranın yakınlarına tanıdıklara sor sorustur yani nasıl diye yada kuaföre git direk anlat tam böle yapabilirmisin diye sana tatmin edicek cevaplar veriyosa tamam zaten korkman dogal herkezin bütün gelinlerin korkusu odur benimde o makyajımı sacımı basımı kötü yaparlarsa razil olursam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…