- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.561
kızlar bu arada dış çekim için anlaştığımız fotoğrafçı dediki dış çekimler ne kadar geç saat yapılırsa o kadar güzel olurmuş biz saat 2 gibi düşünüyorduk fakat güneş tepede olduğu için göz altları koyu gölgeli çıkıyormuş yüz ifadeleri hoş olmuyormuş ehhh tabi birde sıcaklık etkeni var hele zavallı damatlar öğlen sıcağında o ceketle kızamık çıkarırlar vallasaat 5-6 gibi olan zaman dilimi dış mekan çekimleri için en uygun vakitmiş birde en az 2,5 saat ayırmamız gerekiyormuş fotoğrafçımız bize kendinizi ona göre ayarlayın dedi :44:
ayyyyyyyyyyyyy kızlar şimdi saydım kınama 17 gün kalmıss ben daha fazla sanıyodum okadar azcıkmı kalmıs yaaa heyecanlandım heee günler cok cabuk geciyo yaaaaaaaaaaaaaa eskiden ne zaman gelcek derken şimdi gitmesin dur diyom içimden ama zaman akıp cabucak gitmeye basladı ayhh cok heyecanlandım
ayy ne güzell çok sevindim benimde yaklaşsınnn artıkkk :)))
ben ankarada cektirmeyi düşünüyorum amahala kararsızım cok pahalı olursa cektirmem
bizde nişanda sormuştuk fotografcıya 10 tane resim için 400 lira istemişti vazgeçtik arkadaşıma söyledim geldi bizimle gittik sahile bir güzel çektik resimlerimizi valla çok da eğlendik tabi düğün farklı ne yaparız bilmiyorum ayarlamak lazım :)
bizde nişanda sormuştuk fotografcıya 10 tane resim için 400 lira istemişti vazgeçtik arkadaşıma söyledim geldi bizimle gittik sahile bir güzel çektik resimlerimizi valla çok da eğlendik tabi düğün farklı ne yaparız bilmiyorum ayarlamak lazım :)
bnm kardeşim çekiyor makina alıcak bizim resimleri o çekecek şimdiden tasarlıyor
sen şanslısın kuzum benimhem nazın da gecer bazıları laf dinlemiyo anam böle istiyorum diyosun adam kendi kafasına göre yapıyo
Canım yaa bazı kelimeleri yanlış yazmışsın tam anlayamadım ne yalan söyliym
Güneşevler nerde ya hasköy nerde ben çok mu cahilimm ama yaa
allah rahmet eylesinnn ailesine sabır versin eşinee msj attım cnm bakarmısıın cevabını bekliyorum
ewet cnm bende dün haber sitesini açtım görür görmez çok kötü oldum.
Rabbim geride kalanlara sabır versin.
6 ay asker yolu bekledim hemde terörün olduğu zaman o kadar zor birşeyki uyku uyumadım.
Asker olmak ve asker yolu beklemek çok zor ve Allah sabır versin bu durumda olanlara
evet kızlar burası çok sıcak klima çalıştırsak başım ağrıyo çalıştırmasak pişyoruz
veee ayrıyetten 8 şehit
bitanesi 10 gün sonra evlenecekmiş
ona çok üzüldüm
ne hayalle ne umutlar vee dün izne ayrılacakmış
çok içim gitti kızlar sabah gazetede okuyunca ağladım
rabbim tüm askerlerimizi korusun bu vatan için nöbet tutuyolar
isyannnnnnnnnnnn kuzucum hoş geldin
öle bende sevniyorum bi yandan ona kavusucam diye bi yandanda içime öle bi burukluk çöküyoki anlatamam ne demişler hem aglarım hem giderim
ben geldimmmm şekerler...geçmişi sonra okucammm..herkezin bugün morali bozuk anladığım kadarı ile...bu aileleri ben bir anlasam zaten dişimz kırcam yanisinir etmekten başka yaptıkları çok birşeyleri yok sanırım...inş öğle sonu rahat olurumda sizlerin aranızda olurum kuzularım...
krizantem çok az kalmış kınana yahuuu..
çiğdem keşke daviteyede isimlri yazsaydı...ben artık önden düşünüyorum sıkıntı çıkarackaları yerleri...böyle birşey yapmaları hiç şaşırtmadı beni..ben yazdırmasam nişanlımın aileside aynısını yapardı eminimsanki o kartta isimlerinin yazılmasını hak ediyorlar gibi eskiden aileler yaparmış düğünüde isimleride yazılırmış yani
masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, yenidendoğdum, citl, kalplerarası hepinizi çok özledim
ben geldimmmm şekerler...geçmişi sonra okucammm..herkezin bugün morali bozuk anladığım kadarı ile...bu aileleri ben bir anlasam zaten dişimz kırcam yanisinir etmekten başka yaptıkları çok birşeyleri yok sanırım...inş öğle sonu rahat olurumda sizlerin aranızda olurum kuzularım...
çiğdem keşke daviteyede isimlri yazsaydı...ben artık önden düşünüyorum sıkıntı çıkarackaları yerleri...böyle birşey yapmaları hiç şaşırtmadı beni..ben yazdırmasam nişanlımın aileside aynısını yapardı eminimsanki o kartta isimlerinin yazılmasını hak ediyorlar gibi eskiden aileler yaparmış düğünüde isimleride yazılırmış yani
masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, yenidendoğdum, citl, kalplerarası hepinizi çok özledim
Kızlar görmeyenler için tekrardan sorayım gelin başı için kuaföre karar verirken neye dikkat ediyosunuz??
Yaptıracağım gelin başı işte tam da aynen buu:44:Eki Görüntüle 448256
Zor bi model değil ama ya kötü yaparlarsa
Korkuyorum good heart ,wewonthelove ,bunlardageçer nerdesiniizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?