- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.621
zuzu profıl resmını hep gelınlık ve kırmızı bır el buketı olarak degılde
bır bebek kafası olarak goruyor olmam hormonlarımla alakalı degıldır demı
bebek ıstıyorum
kız valla hiç gülesim yoktu resmen bir kahkaha attıdın bana
ben bı tek boyle dusunmuyorum bence o pamuklara sarılmıs bır bebek goruntusu cızıyor bana
Allah yuzumuzu guldurmesın bende guldum sımdı
zuzu profıl resmını hep gelınlık ve kırmızı bır el buketı olarak degılde
bır bebek kafası olarak goruyor olmam hormonlarımla alakalı degıldır demı
bebek ıstıyorum
kızlar aranıza yeni katıldığım için mesaj atamıyorum. düğün tarihlerimi ekler misiniz benimdeee??
24 ağustos kınam
25 ağustosta bursada ve 1 eylül de trabzonda düğünüm olacak :)
kızlar aranıza yeni katıldığım için mesaj atamıyorum. düğün tarihlerimi ekler misiniz benimdeee??
24 ağustos kınam
kız yanlış yazmısın...Allah yüzümüzü güldürmesin olmayacak oçok güldürdün valla beni...Allah yüzümüden gülümsemeyi eksik etmesin olacak
hahh soyleee
bende ılac ıcmekten yana degılımdır masallah en son agrı kesıcımı ıcelı aylar olmustur
24 ağustos kınam
:26::26: tam damardan girdin kıssssHoşgeldin canımm
1 eylülden sonramı beraber yasamaya baslıcaksınız
ıkı dugunu olan tum kızlara bu sorumm
trabzon demısken trabzon hasırı geldı aklımaaa
uzun zamandır bu topikte böyle heyecanını anlatan olmamıştı...biz uzun zamandır böyle olamıyoruz kızlar yahuuukızlar msjlarınız için teşekkürler evet yarın son 100 oluyoruz ya inanamıyorum
hazırlık olarak erken diye temmuz başına bıraktık ev olayını haftaya başlıcaz yavaş yavaş kızlar çeyiz hazırlığıda tam gaz devam sürekli birşeyre alıyorum çok güzelll bişey gelinliğide temmuzun ortasında kısmetse bakaçağız kızlar tek sorunum kına yeri daha bakmadık kafamda o var hep yaa orta büyüklükte bi salonda tutmayı istiyorum
sonunda evleniyoruz temmuzda 5 sene dolacak kızlar ne hayallerle bekledik anlatamam bu günleri allah kısmet ettide gösterdi artık bizde yavaş yavaş aile oluyoruz ikimizin bir evi olacak sadece ikimizin eşyaları harika bir balayı tatili çalışıyor olsakta iş çıkışı eve koşarak gitmenin heyecanı offff kızlar içim kıpır kıpır yaaaaa anlatabiliyor muyummm
uzun zamandır bu topikte böyle heyecanını anlatan olmamıştı...biz uzun zamandır böyle olamıyoruz kızlar yahuuu
nazar değmesin canım
kızlar aranıza yeni katıldığım için mesaj atamıyorum. Düğün tarihlerimi ekler misiniz benimdeee??
24 ağustos kınam
Ayyyyyyyyyyyyy kızlar şimdi saydım kınama 17 gün kalmıss ben daha fazla sanıyodum okadar azcıkmı kalmıs yaaa heyecanlandım heee günler cok cabuk geciyo yaaaaaaaaaaaaaa eskiden ne zaman gelcek derken şimdi gitmesin dur diyom içimden ama zaman akıp cabucak gitmeye basladı ayhh cok heyecanlandım
Heralde cnm al hakkını.
bende alıcamçatır çatır yiycem.
Şaka bi yana hayırlı yerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.
al tabi kuzum en doğal hakkın
hadi hayırlı olsun inşş kıyılır nikahında
slm kızlar geç oldu burayı görmem 29 eylül düğünüm 101 gün kaldı çok heyecanlıyııııımmmmmmmmmmm
saçımı çok sıkı toplamışım
çözdüm dağılıyor şimdi ağrı
ilaç tarftarı değilim ya pek
kolay jolay içmem
kızlar msjlarınız için teşekkürler evet yarın son 100 oluyoruz ya inanamıyorum
hazırlık olarak erken diye temmuz başına bıraktık ev olayını haftaya başlıcaz yavaş yavaş kızlar çeyiz hazırlığıda tam gaz devam sürekli birşeyre alıyorum çok güzelll bişey gelinliğide temmuzun ortasında kısmetse bakaçağız kızlar tek sorunum kına yeri daha bakmadık kafamda o var hep yaa orta büyüklükte bi salonda tutmayı istiyorum
sonunda evleniyoruz temmuzda 5 sene dolacak kızlar ne hayallerle bekledik anlatamam bu günleri allah kısmet ettide gösterdi artık bizde yavaş yavaş aile oluyoruz ikimizin bir evi olacak sadece ikimizin eşyaları harika bir balayı tatili çalışıyor olsakta iş çıkışı eve koşarak gitmenin heyecanı offff kızlar içim kıpır kıpır yaaaaa anlatabiliyor muyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?