Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

evet bende ögrendimde içim gittim artık dayanamıyorum bile haberleri izlemeye içim sızlı Allah ailesine sabır versin

kızlaaarrrrrrrr yardım edinnn..fotoğrafçı konusunda çok kararsızımmm...eline profesynel makina alan başlamış fotoğraf çekmeye....

ben tecrübeli bu işi hobi olarak değil meslek edinmiş kişiler çeksin istiyorum...

face den birini buldum çektiği fotoğrafları beğendim yerini sordum hem albümleri görmek heö detayları konuşmak için cevap olarak mail adresimi istedi ben size tüm albümleri atıyım diyor...e böyle olunca ben güvenemiyorm çok mu detaya bakıyorum hakszmıyım bilemedim...

Ayyyyyyyyyyyyy kızlar şimdi saydım kınama 17 gün kalmıss ben daha fazla sanıyodum okadar azcıkmı kalmıs yaaa heyecanlandım heee günler cok cabuk geciyo yaaaaaaaaaaaaaa eskiden ne zaman gelcek derken şimdi gitmesin dur diyom içimden ama zaman akıp cabucak gitmeye basladı ayhh cok heyecanlandım

bende ondan korkuyorum dış çekim istiyorum ama güvenemediğim için belki bi yere gider cektiririm :44:

bende çok ağlamıştımmm ahh ahhh gecen seneee

evet bende ögrendimde içim gittim artık dayanamıyorum bile haberleri izlemeye içim sızlı Allah ailesine sabır versin
ben tam 15 ay bekledim hergün dua ediyordum ve hatim ettim eşim için o kadar zorku iyiki o zaman gitmiş diyorum şimdi yoksa şimdi gidecek olsa asla vazgeçemezdim gönderemezdim allahım sabır versin inşş çok zor hakikaten

canım öyle yerlerden bulacağına normal kaliteli biyer arasan daha iyi olur hem gidip görürsün
ben dış çekim yaptırmadım südütyoda çektirdim
2 defa gittim konuştum anlaştım hemen zaten yer kendini belli ediyo kuzum

Son düzenleme:

Dış çekim çok güzel oluyor ama dediğin gibi kime güveneceğini şaşırıyor insan.

burda olsan (Antalya)sana hemen birini tavsiye edersim

ewt cnm yasal hakkın tabi. Çatır çatır alırsın vermek zorundalar

ay çok mutlu oldum bak herşeyde bir hayır var nikahın erken olacak

saol kuzum benim teşekkür ederim ozaman sana afiyet bal şeker olsun

saol şekerim allah herkeze gönlüne göre versin

madem hakkın mıs hakkın olanı al tabi tatlım

alacam kızlar çok mutluyum cezalarını bulucaklar nikah işlemleride 1 gün sürse 2. günü kıyarız nikahı

prenses cnm benm msj yollamıştım arakadaşa burdan cevap verim nişanlının işine yalo olsun yüreyerek gider gtelir aydınlık evler hasköyy güneşevler civarına bakın güneşevler çokk güzel tatlım orda oturabilirsinizi yada aydınlıkevler bütcenize uyarsaa 500 den aşapı kira çok ttalımmm haberin olsunn daa

kızlar dış çekim için biz Edirnede 600 tl ye anlaştık bir adet büyük boy albüm 2 adet ailelelere orta boy albüm ve bir tanede 50*70 ebadında büyük bir resim olarak anlaştık

Hepinize merhabaaa kk nın en güzel gelinleriiiiii
Geçmiş okudum geldim şimdi yavaştan yazmaya duruyorum

Canım günah bahane seninkisi seni kıskanıyor kılıf arıyor aynı benim sevgili nişanlım gibi
Benim aşkım da öyle şu günah bu günah diyo ama ben anlıyorum tanıdım artık

Ayy canım çok sinir bozucu olaylar valla sorun çıkartmak isteyen herşeyden bişey buluyor malesef

Benim babam çok şükür öyle bi sorun çıkartmadı ama herşeye etik değil diyo
Diyorum ev tutmaya gidicez bana dediği lafa bakın: O tutsun senin gitmen etik olmaz :))))))
Baba ne diyosun dedim güldüm çok

Ben de çok kötü oldum ya o haberi okuyunca
Allah sabır versin çok zor

bende ondan korkuyorum dış çekim istiyorum ama güvenemediğim için belki bi yere gider cektiririm :44:
Kızlar yaa ben de istiyorum dış çekim ama ben de daha ayarlamadım havalar da çok sıcak dışarı çıkamıyorum off bana da dert bu :26:

Son düzenleme:
kızlar bu arada dış çekim için anlaştığımız fotoğrafçı dediki dış çekimler ne kadar geç saat yapılırsa o kadar güzel olurmuş biz saat 2 gibi düşünüyorduk fakat güneş tepede olduğu için göz altları koyu gölgeli çıkıyormuş yüz ifadeleri hoş olmuyormuş ehhh tabi birde sıcaklık etkeni var hele zavallı damatlar öğlen sıcağında o ceketle kızamık çıkarırlar valla saat 5-6 gibi olan zaman dilimi dış mekan çekimleri için en uygun vakitmiş birde en az 2,5 saat ayırmamız gerekiyormuş fotoğrafçımız bize kendinizi ona göre ayarlayın dedi :44:

Canım yaa bazı kelimeleri yanlış yazmışsın tam anlayamadım ne yalan söyliym
Güneşevler nerde ya hasköy nerde ben çok mu cahilimm ama yaa

allah ım tüm askerlerimizi korusun bende 460 gün bekledim çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…