- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.541
evet kızlar burası çok sıcak klima çalıştırsak başım ağrıyo çalıştırmasak pişyoruz
veee ayrıyetten 8 şehit
bitanesi 10 gün sonra evlenecekmiş
ona çok üzüldüm
ne hayalle ne umutlar vee dün izne ayrılacakmış
çok içim gitti kızlar sabah gazetede okuyunca ağladım
rabbim tüm askerlerimizi korusun bu vatan için nöbet tutuyolar
kızlaaarrrrrrrr yardım edinnn..fotoğrafçı konusunda çok kararsızımmm...eline profesynel makina alan başlamış fotoğraf çekmeye....
ben tecrübeli bu işi hobi olarak değil meslek edinmiş kişiler çeksin istiyorum...
face den birini buldum çektiği fotoğrafları beğendim yerini sordum hem albümleri görmek heö detayları konuşmak için cevap olarak mail adresimi istedi ben size tüm albümleri atıyım diyor...e böyle olunca ben güvenemiyorm çok mu detaya bakıyorum hakszmıyım bilemedim...
ewet cnm bende dün haber sitesini açtım görür görmez çok kötü oldum.
Rabbim geride kalanlara sabır versin.
6 ay asker yolu bekledim hemde terörün olduğu zaman o kadar zor birşeyki uyku uyumadım.
Asker olmak ve asker yolu beklemek çok zor ve Allah sabır versin bu durumda olanlara
bende çok ağlamıştımmm ahh ahhh gecen seneee
ben tam 15 ay bekledim hergün dua ediyordum ve hatim ettim eşim için o kadar zorku iyiki o zaman gitmiş diyorum şimdi yoksa şimdi gidecek olsa asla vazgeçemezdim gönderemezdim allahım sabır versin inşş çok zor hakikatenevet bende ögrendimde içim gittim artık dayanamıyorum bile haberleri izlemeye içim sızlı Allah ailesine sabır versin
kızlaaarrrrrrrr yardım edinnn..fotoğrafçı konusunda çok kararsızımmm...eline profesynel makina alan başlamış fotoğraf çekmeye....
ben tecrübeli bu işi hobi olarak değil meslek edinmiş kişiler çeksin istiyorum...
face den birini buldum çektiği fotoğrafları beğendim yerini sordum hem albümleri görmek heö detayları konuşmak için cevap olarak mail adresimi istedi ben size tüm albümleri atıyım diyor...e böyle olunca ben güvenemiyorm çok mu detaya bakıyorum hakszmıyım bilemedim...
ewt cnm yasal hakkın tabi. Çatır çatır alırsın vermek zorundalar
ay çok mutlu oldum bak herşeyde bir hayır var nikahın erken olacak
saol kuzum benim teşekkür ederim ozaman sana afiyet bal şeker olsun
saol şekerim allah herkeze gönlüne göre versin
madem hakkın mıs hakkın olanı al tabi tatlım
alacam kızlar çok mutluyum cezalarını bulucaklar nikah işlemleride 1 gün sürse 2. günü kıyarız nikahı
alacam kızlar çok mutluyum cezalarını bulucaklar nikah işlemleride 1 gün sürse 2. günü kıyarız nikahı
Heralde cnm al hakkını.
bende alıcamçatır çatır yiycem.
Şaka bi yana hayırlı yerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.
Dış çekim çok güzel oluyor ama dediğin gibi kime güveneceğini şaşırıyor insan.
burda olsan (Antalya)sana hemen birini tavsiye edersim
ben ankarada cektirmeyi düşünüyorum amahala kararsızım cok pahalı olursa cektirmem
ben yemeğe kızlar afiyet olsunnnnnn sizedeee
Canım günah bahane seninkisi seni kıskanıyor kılıf arıyor aynı benim sevgili nişanlım gibikıskanılmak güzel ama aşırıya kaçılmadığı sürece bazen nişanlımda gereksiz kıskançlıklara girer kuaförüme takmış durumda erkek olduğu için bayan yokmuymuş falan filan geçen günde bizim balkonda oturuyoruz annem ablam eniştem kuzenlerim var sohbet çok çok iyi neşemizde yerinde gülüş cümbüştük bende gülmeyi severim o günde keyfim epey yerinde kahkaha atıyorum nişanlım bir iki kaş göz yapıyor anlamıyorum sonunda lütfen sesli gülme dişlerini gösterme dedi kaldımniye ki dedim bayanın öyle sesli gülmesi günahmış sokaktan geçen benim sesimi duymasınmış şaşırdım iyi peki dedim ama sanki inadına yapar gibi o akşamda baya gülüştük.
kızlar bu arada röfleli saçımdan döndüm artık sarışım değilimmm ve bu halimden oldukça memnunummm
aılelerın gonlunu hos tutmak lazım yazınca arkadas aklıma ne geldı bakın sızlerede analatayım. bız davetıyemızı bastırırken anne baba ısımlerı yerıne sadece soy ısımlerı koydurduk mesela bir ve iki aileleri gıbı ..... neyse benım babam cok sık olmus falan derken nısanlımın aılesı gorunce tel ettı cocuga sölemedıklerı kalmadı yok efendım gorunce baslarından asagı kaynar sular dokulmus nasıl evlatmıs o onların ısmınden mı utanıyomus. hepsıne tek tek elle yazıcaklarmıs. hayatlarından bundan daha buyuk bı saygısızlık gormemısler falan falan nısanlımın tepesı attı gıtcek eve kavga etcek. bu gune kadr ne varsa ıcınde baslıcak konusmaya koydu kafaya. bı tarafım bırak kendını savunsun dıo bı tarafım sımdı kavga etcekler dugune kalmıs 15 gun dugunu burnundan getırcekler sabret dıo. o an neyse konusma boswer dugunumuzu bozmasınlar ıdare et falan dıyerek ıkna ettım. kavga etmedı. sonra garıbım pc de hepsıne ısım yazmıs al begendın mı dıye fırlatmıs annesının onune hıc bızı ınsan yerıne koyup sormuyosunuz bıle bılmem ne demıs. nısanlımda evlenen bnm davetıye benım sana ne sormam gerekıyodu demıs hıc sesı cıkmamıs kaynanamın. nasıl sınır bozucu dımı
Benim babam çok şükür öyle bi sorun çıkartmadı ama herşeye etik değil diyobenden daha iyi bilirsin nişanlımla daha hafta sonu gezmeye gitmiş değiliz 8 aydır pazar günleri düşün yani akşam işten çıktıktan sonra 5dk görüyoduk birbirimizi öle aynı saate evde oluyorum 7,30 da inanki yemin ederim 7,35 geçsin kıyameti koparıyolar ya düşün o benm eşim olmuşşş dün dedi ben gelmiycem evimizde yeris dedimm ona ne söleyim şimdiii işteee iki hafta sabret dedim ya inank, o kadar bunaldımkiii dedim idare et ye ne bulursan dedimmm
evet kızlar burası çok sıcak klima çalıştırsak başım ağrıyo çalıştırmasak pişyoruz
veee ayrıyetten 8 şehit
ona çok üzüldüm
rabbim tüm askerlerimizi korusun bu vatan için nöbet tutuyolar
Kızlar yaa ben de istiyorum dış çekim ama ben de daha ayarlamadım havalar da çok sıcak dışarı çıkamıyorum off bana da dert bu :26:bende ondan korkuyorum dış çekim istiyorum ama güvenemediğim için belki bi yere gider cektiririm :44:
Canım yaa bazı kelimeleri yanlış yazmışsın tam anlayamadım ne yalan söyliymprenses cnm benm msj yollamıştım arakadaşa burdan cevap verim nişanlının işine yalo olsun yüreyerek gider gtelir aydınlık evler hasköyy güneşevler civarına bakın güneşevler çokk güzel tatlım orda oturabilirsinizi yada aydınlıkevler bütcenize uyarsaa 500 den aşapı kira çok ttalımmm haberin olsunn daa
Veee ayrıyetten 8 şehit
ona çok üzüldüm
Rabbim tüm askerlerimizi korusun bu vatan için nöbet tutuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?