Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kızlar bn cıkıyorum kendınıze ıyyı bakın yarın gorusmek uzere opuldunuz

kızlar ben 5 dkya çıkıyorum
kuzenimin nişanı var
kuaföre filan gidicem
öptüm hepinizi ayrın görürşüüz

güle güle canlar ,ben akşam mesaideyim

kuzum bebekmiiiii daha erken değilmi yahuuu Ama aslında fenada olmaz yaniii Topiğimizin ilk bebeği good-heart'dan olsun diyenler el kaldırsın
ben hep yardım ederim kuzummmmm

benn bennnnnn good herart bebek bekliyos teyze olcz yehuuu

bebek bebek

Eki Görüntüle 447676 Eki Görüntüle 447676

gerçi önceden evlenen emyay trianka esmersirine birkaç kişi daha vardı var ama onlar girmiyorlar hiç topiğe.
Gelselerde onlarada desek.

Güzeller altın muhabbeti olmuş...Bizim herşeyimizi kayınpederim yapacak hiç muhabbeti olmadı ama ben herşeyi onlar yapacağı hatta kiramızı bile onlar ödeyeceği için takılan para ve küçük takıları onlara vermeye düşünüyorum yalnş yapmıyorum dimi

iyi yolculuklar canım eee sen yarın gelebilirsen burada sana da kına yapalım erken olcak ama olsun.
Masatakvimim ve good_heartım yazıyoruz kızlar...

sussan olmuyor
susmasan olmaz
dil dursa hakim bey
tende can durmaz

offf şimdi damardan oldu bak buuu şarkı habire dilimde bu aralar süper

Kizlar ben size nisanlimin bana dügüne ne takabilecegini sormustum.
Bilezik bileklik taki seti diye öneriler gelmisti.

Sanirim ben altin kelepce istiyorum, olabilir mi?

Ama bizim maddi durumumuz iyi degil.
O yüzden kafama taktim nasil bir sey aldirdam diye
. :44:

Bunlardagecer canim ben bu aksam laptopu kaldiricam.
Malesef yarin daha gelemem.
Ama olsun ne zaman isterseniz o zaman yaparsiniz :)
Yapilmasada alinmam darilmam hehe.

Son düzenleme:
aboooo çok kötü baskı var ona göre

baskı ki sorma ne baskı good_heart nerdesin kızzz.

kayınpederin destek oluyorsa verebilirsin bence, hem onlarada jest olur Sadece altınları ver bence o zaman.o yeterli olur

kelepçede olur ama dediğin gibi biraz pahalı. Bilezik taksın canım.

Olsun er de olsa geçte olsa biz burda herkesin kınasını düğününü yaparız

kelepçede olur ama dediğin gibi biraz pahalı. Bilezik taksın canım.

Olsun er de olsa geçte olsa biz burda herkesin kınasını düğününü yaparız

Normal bilezik abes kacar mi canim?
Yada taki seti mi olsa?
Taki setleri daha uygunada bulunuyor diye biliyorumda.

Bozdurmam hem hatira olarak bir ömür saklardim. :44:

Cok sagol caniiim düsünmen yeter

Kimse sen gibi dokunmadı
Öyle içten sarılmadı
Öpüp, öpüp teslim almadı
Bu devrediş niye
Hiç mi için sızlamadı
Ellerinle verdin ele
Ki bu eller başka ele dokunmadı
Bu sitem dön diye
Gel de sen savun kolaysa kalbime
Bu sevimsiz ayrılık nedendir ki
Kimse sen gibi kimse ben gibi olamaz
Biliyoruz ikimiz de bal gibi
Hala seviyoruz ikimiz de bal gibi

Resmin göğe düşüyor
Her yerde sen sana ait şeyler
Sistemimden söküp atamıyorum
Ama üzülme yok bi şey
Sevmezsin çok söyleneni
Güzel başını ağrıtmak değil derdim
İnanma dostlara iyi değilim
Sadece bilmiş ol diye

En çok korktuğum şey bu işte
Bir sorun çıkması hele bu sebeplerden.

Sen iyi dayanmışsın cnm yine ama herşeye rağmen neşeli olman çok takdir edici
Valla güzelim o an düğün benim düğünüm olunca nişanlımda sürekli sakın ol hayatım bugun bızım günümüz dediği için güldüm hep birde sürekli benim yanımda oynamaya calısması yok mu delirtti beni ama ben o kuyruga aldırmadan gelinliğimi cevirdim hep o önüme geldikçe yüzünü görmememk için sırtımı döndüm eşşek olmayan anlar tavrımı ve heerkes de anladı da ohh olsun
ben de borcu sevmem canım verıyoruz borclara ne yapalım elimizde bileikleimiz kar kalacak işte onunla da 1 sene içinde ev kredisi cekip peşinata verelim diyoruz,her ay yine ben yarım ya da ceyrek altın alıp atıcam kenara,eşim en cok bu huyunu seviyorum der her cantamdan her kösemden mutlaka bi para cıkar her zaman kenara para atarım ve inşallah bu şeklilde ev alabilmeyi nasip eder Allahım:26:
anam neler yapmışlar ya bende vermek istemyorummmm kimseye takılamıııı ne öle ya ben dedim sonra kim en isterse veririm dedim borcumuzu kapatalım dedim benmkiler inş. böle şeyler yapmazlarrr
yaa bı gun öce kavga ettim nişanlımla ve ertesi gü konusmamıza ragmen ablası sirretlik yaptı annesi de cantayı alıp gıtmeye kalktı resmen eşim durdurdu şok gecirdim,ama sonunda eşim yanımda oldu ya olanları görüdce en çok ona seviniyorum su an altınlar bende duruyor,eşim lazım olunca bozdurmak ıcın ıstıyor içim rahat cok şükür...

benimki e annem borcu ödeyecek kalanları artan altını geri verecek felan dedi ama ben nerden bilicem kac para tuttu borc ne kadar kac altın vardı hep içimi yiyecekti ve bende güvenmıyordum kesinlikle o annesıne güvenebilir ama ben güvenmiyorum,hayatımda ilk kez boyle bi atak yaptım ben de hayret ettim kendime valla agladım ama sonunda kimse hakkımızı yiyemedi,kayınvalidem de ödeyecekti ama olsun ben bilirim borcumu bız ödedik deriz en azından,siz de bastan konusun o oadada srun cıkınca tek basınıza kalmayın,kardesime biz nişanda takılana karıstıkmı dedi kayınvalidem sanki bi tane akrabları altın taktı ankı 200 lırayı gececek kadar takı taktılar güya düğünde cok takılıcaktı ama gördük ablasının tekı takı takmadı biliyor musunuz,gıyınkıs süslenmiş ama takı takmadı,benim abim kuyumcudan begeneyım dıye getırılen bıleklıgın begendiğimi taktıkları halde diğerini de taktırdı onnun ıcın alındı geri verilmeyecek demişeşim bunları gördü cok şükür yoksa oda ailesini desteklemeye calısabılırdı

yedek ayakkabı almadın mı??
babaet filan

almadım nişanlımla aramda 20 cm boy farkı var ama ayakkabım bol rahat edebileceklerimden birini yanıma alırım

oo süper cnm Rabbim şifasını versin

Ama sabah kına merasimi süper oldu cnm.

Kınalar yakıldı dansözler göbek attı, halaylar çekildi

ben bittim bunlar şahaneee ya bu dosyalar 2 günde boğdu beni kendi kınama bile katılamıyorum katılamadım dövcem müdürümü :) hiç iyi bi ev sahbi olamadım kınamda hakkınızı helal edin ama yokluğumu aratmamışsınız tişkürler hepinize emeği geçen ve ter döken herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…