- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.321
iyi eğlenceler şekerim...foto bekliyorum bugünkü halinden tömem
çoğalmaz...kına düğün daha fazla olurr
bende kaçıyorum kızlar..dayıma çıkıcam oradanda eve...çok bitkin hissediyorum kendimi..herkes yatmadan dua etsin dayım için.:26::26:.sizleri seviyorum
kızlar bn cıkıyorum kendınıze ıyyı bakın yarın gorusmek uzere opuldunuz
kızlar ben 5 dkya çıkıyorum
kuzenimin nişanı var
kuaföre filan gidicem
öptüm hepinizi ayrın görürşüüz
kuzum bebekmiiiiidaha erken değilmi yahuuu Ama aslında fenada olmaz yaniii Topiğimizin ilk bebeği good-heart'dan olsun diyenler el kaldırsın
ben hep yardım ederim kuzummmmm
benn bennnnnn good herart bebek bekliyos teyze olcz yehuuu
güle güle canlar ,ben akşam mesaideyim
bebek bebek
Eki Görüntüle 447676 Eki Görüntüle 447676
gerçi önceden evlenen emyay trianka esmersirine birkaç kişi daha vardı var ama onlar girmiyorlar hiç topiğe.
Gelselerde onlarada desek.
sussan olmuyor
susmasan olmaz
dil dursa hakim bey
tende can durmaz
[sıze=3]kizlar desteginizden dolayi hepinize cok tesekkür ederim.
hayatimin en zor ve en güzel dönemlerini bir arada yasiyorum.
Duygu yogunlugu cok fazla.
Hepimiz adina hersey cok güzel gecer insaallah.
Ve dügünü atlattiktan sonra yuvama yerlestikten sonra insaallah yine burada teselli bulurum sizlerden.
gröveliler :)
07.07 kina gecem
08.07 dügünüm
kutlamayi unutmayin emi[/sıze]
sussan olmuyor
susmasan olmaz
dil dursa hakim bey
tende can durmaz
aboooo çok kötü baskı var ona göre
güzeller altın muhabbeti olmuş...bizim herşeyimizi kayınpederim yapacak hiç muhabbeti olmadı ama ben herşeyi onlar yapacağı hatta kiramızı bile onlar ödeyeceği için takılan para ve küçük takıları onlara vermeye düşünüyorum yalnş yapmıyorum dimi
bayılıyorum bu sarkıyaaaa
[color=#006400 .!.:offf şimdi damardan oldu bak buuu şarkı habire dilimde bu aralar süper
[/color]
[sıze=3]kizlar ben size nisanlimin bana dügüne ne takabilecegini sormustum.
Bilezik bileklik taki seti diye öneriler gelmisti.
Sanirim ben altin kelepce istiyorum, olabilir mi?
ama bizim maddi durumumuz iyi degil.
O yüzden kafama taktim nasil bir sey aldirdam diye. :44:
bunlardagecer canim ben bu aksam laptopu kaldiricam.
Malesef yarin daha gelemem.
Ama olsun ne zaman isterseniz o zaman yaparsiniz :)
yapilmasada alinmam darilmam hehe.[/sıze]
aynen canlarım süper.....
Bu adamın diğer şarkıları da fena deil
kelepçede olur ama dediğin gibi biraz pahalı. Bilezik taksın canım.
Olsun er de olsa geçte olsa biz burda herkesin kınasını düğününü yaparız
magnetteki yazıları değiştirip mi koydun.
Yoksa tarih 1012 mi yazıyo.
kızlar bısı sorcam halıların havlarından kolayca kurtulmanın yolunu bılen var mı aranızda
Valla güzelim o an düğün benim düğünüm olunca nişanlımda sürekli sakın ol hayatım bugun bızım günümüz dediği için güldüm hep birde sürekli benim yanımda oynamaya calısması yok mu delirtti beni ama ben o kuyruga aldırmadan gelinliğimi cevirdim hep o önüme geldikçe yüzünü görmememk için sırtımı döndüm eşşek olmayan anlar tavrımı ve heerkes de anladı da ohh olsunEn çok korktuğum şey bu işte
Bir sorun çıkması hele bu sebeplerden.
Sen iyi dayanmışsın cnm yine ama herşeye rağmen neşeli olman çok takdir edici
ben de borcu sevmem canım verıyoruz borclara ne yapalım elimizde bileikleimiz kar kalacak işte onunla da 1 sene içinde ev kredisi cekip peşinata verelim diyoruz,her ay yine ben yarım ya da ceyrek altın alıp atıcam kenara,eşim en cok bu huyunu seviyorum der her cantamdan her kösemden mutlaka bi para cıkar her zaman kenara para atarım ve inşallah bu şeklilde ev alabilmeyi nasip eder Allahım:26:bizde altınları bozdurcaztatlım borçlara..bende borçlu kalmayı sevmem..elimde olanları vereyim kafam rahat olsun isterim
ne güzel kocanda hep yanında olmuş başta azıcık hata yapmış ama sonra anlamış hatasını
hep mutlu ol gülüm inşşş
yaa bı gun öce kavga ettim nişanlımla ve ertesi gü konusmamıza ragmen ablası sirretlik yaptı annesi de cantayı alıp gıtmeye kalktı resmen eşim durdurdu şok gecirdim,ama sonunda eşim yanımda oldu ya olanları görüdce en çok ona seviniyorum su an altınlar bende duruyor,eşim lazım olunca bozdurmak ıcın ıstıyor içim rahat cok şükür...anam neler yapmışlar ya bende vermek istemyorummmm kimseye takılamıııı ne öle ya ben dedim sonra kim en isterse veririm dedim borcumuzu kapatalım dedim benmkiler inş. böle şeyler yapmazlarrr
anam neler yapmışlar ya bende vermek istemyorummmm kimseye takılamıııı ne öle ya ben dedim sonra kim en isterse veririm dedim borcumuzu kapatalım dedim benmkiler inş. böle şeyler yapmazlarrr benm nişnalımda annem geri verir diyo ama içinden alır gibime geliyoo aferim kız iyi yapmışsın sen bakımm
yedek ayakkabı almadın mı??
babaet filan
oo süper cnm Rabbim şifasını versin
Ama sabah kına merasimi süper oldu cnm.
Kınalar yakıldı dansözler göbek attı, halaylar çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?