• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende yapmıyorum kuzum normalde kayınvalidemde yiyorum :56::56::56: tatilde olduğu için iş başa düştüü:26:
saolsun kocişimde yardım ediyo banaa:17::17::16::16::16::16:
Canım senin koca avantajın öyle herkeste yok kıymetini bil bence:34:

Benim de dünden yemeğim var artık yarın yeni yemek yapıcam:56:

Yarın yas ilan edelim kızlar...bizde kendi aramızda terörü lanetleyelim:47::47::47::47::47::47::47:
Aynen katılıyorum artık fazla uzadı bu terör yeter be neyi paylaşamıyorsunuz Allahın belaları:47::47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Nişan bitti koşturmacam bitmedi. nişana gelemeyenler geliyolar. Bohça bakmaya gelenler falan. Nişandan sonra hiç dinlenemedim. :50:

*Tutim, kuzum çok az kaldı artık sözlü rütbesinden nişanlı rütbesi terfiine. :54:

Canım ben rahibe duvak seviyorum bu iki resim de aynı kişiye ait zaten :)
Benim duvak biraz daha önde olucak işte :34:

Sade evet canım ben eşarba da gelinliğin alt tarafı gibi işleme koydurcam üst tarafa yani:16:

Hiç sürekli gittiğim bi kuaför yok canım ya nişanda da ben kendim yaptım başımı zaten evde oldu off
Bi yer bana çok uygun bi fiyat söyledi ama ben ucuz yer diye de çok güvenemedim gezmek lazım değil mi??:26:

İstanbulda mıydın canım sen? :26:

nişanlım laz uşağu benim hahahaha çok seviorum ya
arada akrabalardan şiveli konuşanlar var çok tatlıı

Hehehe benim nişanlımda laz. :27:
Benim yanımda normal ailesinin yanında azcık şiveli konuşuyo. :9:
Hızlı konuştuklarında anlamıyorum bazen ama :24:

baglacolanki-
17 Haziran 2012

:16::16::16:

:) herkes hakettiği hayatı yaşar.

Sanırım arkadaş başlığa bakıp yazmış. :44:

baglacolanki bana kızcan ama ben hala görmedim albümünü, sana yazdıktan sonra çıktım netten sonrada giremedim.:17:

Burada olduğun bi zaman tekrar eklerim senin için. :54:

Kızlar günaydın:14::14::14: ama bana kapkara bir gün:14::14::14: dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir:14::14:

Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim.

HAKİKİ TOSUN PAŞA SENSİN :1: 3 GÜN MÜ KALDI AY NE HEYECAN NE HEYECAN SÜPER VALLA, BENDE O GÜNLERİMİ HATIRLADIM VALLA.1 YIL OLACAK NERDEYSE NE ÇABUK GEÇMİŞ VALLA.

YÜZÜĞÜNE İYİ FİYAT VERMİŞLER CANIM MUTLULUKLA TAK İNŞALLAH

BENDE BU GÜN LAF YETİŞTİRMEKTEN PERT OLDUM VALLA BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN KK:ssz::ssz: YORULDUM YAVVVV
BİRDE KIZIYORLAR UNUTTUNUZ BİZİ DİYE KOLAYMI ÖYLE YETİŞMEK HERKESE CADILAR SİZİ.:52::52:

ALLAHIM ŞU TERÖRİSTLERİN SOYUNU KURUT YA RABBİM, BİTMEDİLER GİTTİLER YAAA LANET OLSUN ONLARA.
:47::47::47::47::47::47:

ah canım ya zaman çok çabuk geçiyor bazen korkuyorum şu zamandan ama allahım hepimize ve ailelerimize uzun ömürler versin evet ya 3 gün kaldı gram heyecan yok zaten sözlümle limoniyiz bugün hiç görüşmedik telden falan uyuz,gıcık,inatçı keçi:19:

terör maalesef yine yüreğimizi yaktı allahım şehitlerimizin ailesine sabır ve dayanma gücü versin inşallah o itlerinde kökü kurusun inşallah :kkk:

baglacolanki canımmmm 3 günüm kaldı valla allahımın izniyle bende sağ sağlim sorunsuz atlatayım o günü inşallah...bu arada bohçanı görmeye gelenmi oluyor anamm banadamı gelecekler hoş bizim kayınvalide bana bohça yaptımı meçhul:25:

Son düzenleme:
kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamam :43: Belkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete :( Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
:kkk:

kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamam :43: Belkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete :( Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...

canım benim kıyamam sana... yorgun, stresli günler bitiyor canım hayatının en özel günü kazasız belasız hayırlısıyla çooooooook güzel geçer inşallah :nazar: herşey çok güzel olucaktır eminim canım tadını çıkarmaya bak:16: mutlu huzurlu bir şekilde aramıza dönmen dileğiyle canım mutluluklar diliyorum :38: :71:

prensesciğim eğer rahibe duvağı yaptırıcaksan biraz daha kabarık olsun tepedeki duvak bak mesela böyle...
Eki Görüntüle 447875 $2012-turban-gelin-basi-modelleri-2.webp

Bizde kavga edenler kervanna katildik
ebdekilere kiziyo bana surat yemek odasinida biz oducekmisiz
biseyde demeedim kendi girdi tribe
uzatayim diyorum hep altan aldim aldim biraz zalm olmak istiyorum niye bana yansitiyo priblemi neyse

Nişan bitti koşturmacam bitmedi. nişana gelemeyenler geliyolar. Bohça bakmaya gelenler falan. Nişandan sonra hiç dinlenemedim. :50:

*Tutim, kuzum çok az kaldı artık sözlü rütbesinden nişanlı rütbesi terfiine. :54:

İstanbulda mıydın canım sen? :26:

Hehehe benim nişanlımda laz. :27:
Benim yanımda normal ailesinin yanında azcık şiveli konuşuyo. :9:
Hızlı konuştuklarında anlamıyorum bazen ama :24:

:16::16::16:

Sanırım arkadaş başlığa bakıp yazmış. :44:

Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim.
Asıl koşturmaca şimdi bşlıyor şekerim...düğün yaklaşsın görücem senide:1::1::1::1: nişanda neymiş be diyeceksin:1::1:
dayım içinde iyi dileklerin için tşk ederim:26:

ah canım ya zaman çok çabuk geçiyor bazen korkuyorum şu zamandan ama allahım hepimize ve ailelerimize uzun ömürler versin evet ya 3 gün kaldı gram heyecan yok zaten sözlümle limoniyiz bugün hiç görüşmedik telden falan uyuz,gıcık,inatçı keçi:19:

terör maalesef yine yüreğimizi yaktı allahım şehitlerimizin ailesine sabır ve dayanma gücü versin inşallah o itlerinde kökü kurusun inşallah :kkk:

baglacolanki canımmmm 3 günüm kaldı valla allahımın izniyle bende sağ sağlim sorunsuz atlatayım o günü inşallah...bu arada bohçanı görmeye gelenmi oluyor anamm banadamı gelecekler hoş bizim kayınvalide bana bohça yaptımı meçhul:25:
hayırlısı ile atlatırsın şekerim..kayınvalidede nişanda yapmadı ise düğünde yaptırırsın sende...şimdi bu heyecanın tadını çıkar:34::34:

ahhh kuzum gelin olmakta zor yaaa:44::44:iki arada gibiyim ssani bende:44::44:
inş düğünün herşeyin süper geçer..seni merakla bekliyoruz tatlım:3::3::3:

uzatayim diyorum hep altan aldim aldim biraz zalm olmak istiyorum niye bana yansitiyo priblemi neyse

ya benimkide benim trip yapmam gerekirken kendi trip yapıyor uyuz oluyorum bugün hiç görüşmedik zaten nasılsa perşembe allahın izniyle istanbula gelecek alıcam ifadesini hep bizmi alttan alıcaz ya hiç alttan alamam kusura bakmasın...sizin olayda karışıkmış canım yemek odasınıda bir zahmet onlar ödesin ne olur yani ay anlamıyorum bu erkek tarafını ya...

Asıl koşturmaca şimdi bşlıyor şekerim...düğün yaklaşsın görücem senide:1::1::1::1: nişanda neymiş be diyeceksin:1::1:
dayım içinde iyi dileklerin için tşk ederim:26:

hayırlısı ile atlatırsın şekerim..kayınvalidede nişanda yapmadı ise düğünde yaptırırsın sende...şimdi bu heyecanın tadını çıkar:34::34:

ahhh kuzum gelin olmakta zor yaaa:44::44:iki arada gibiyim ssani bende:44::44:
inş düğünün herşeyin süper geçer..seni merakla bekliyoruz tatlım:3::3::3:

benim kayınvalide biraz sosyete canım hiç sanmıyorum yapacağını inşallah utandırır beni :52:

Boylelikle borcu 20 bine tamamladik
takilari almicaklar dimi diyemedim bide oldu olacak o olsun
hic bidsy drmedim sikms canini dedim
gelilik ayakkabimi napcaz dedim bagirdi
kiziyor bana biseyde demiyorum ailesine hele hic bugun yine evde pahali bi ev esyasi vardi her gittigimde bisey
demiyorum bisey banane diye
o na ragmen triplerde
valla bu iliskinom erkegi benim yaaa

canım Allah kolaylık versin , nişan yine iyi atlatılıyorda düğün daha zor hazırlıklı ol. korkma sakın bir böyle diyoruz diye, tedbirli ol attığın her adımda diye diyoruz

canım düzelir aranız hiç merak etme. bizde nişandan 3 gün önce küstük görsen nişan günü barıştık:1: heleki şimdi hiç fazla küsmüyor bi durum oluyor mecburi aramak zorunda kalıyor:9:

benim kaynanam şey diyor heppp aman kızım küserse küsün, bir gün nikah masasına oturacak elbet:9::9:

canım benim seninde az kaldı heyecan doruktadır şimdi. evli bir hatun olarak bekliyoruz sen, aramıza. Allahım ömür boyu mutluluk nasip etsin:16:

aman canım takma boşver bunlar kızıp sinirlerini bizden alırlar, senin bi suçun yok neden üstüne geliyor ki anlamadım.aldırma canım boşver, sen kına gecesi olayını naptın yapacaksınız dimi kına geceesi.

Canım ya güle güle git gel:16:
Herşey inşallah gönlünce geçer ve mutlu mesud gelirsn aramıza :34:
Bekliyoruz seni 4 gözle:1:

prensesciğim eğer rahibe duvağı yaptırıcaksan biraz daha kabarık olsun tepedeki duvak bak mesela böyle...
Eki Görüntüle 447875 Eki Görüntüle 447876
Canım ben de sevmiyorum böle kabarık nişanlım da sevmiyor malesef:50:
Fikrin için teşekkür ederim ama:34:

Bağlacolanki canım ben adanadayım:26:

Gunaydinn kizlarrrr nisanlimla bak bu kadar birc kaliyor takilarimizida almasinlar diyeyim mi
dersem bunu benim dedigimi dermi eve

cgdm16 dogru diyorsun ama ben hic bu mantikla bakan bir aile goremedim
herne kadar iki kisi oldanizda sizin bisey soylemeniz ters olur kalp kirar o yuzden is este biter gibi geliyo
keske benim dedigim gibi degilde hep sixin dedinix gibi olsa

Back