- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Slm kızlar 1 haftalik moral bozukluğu ve isteksizlik sonra bomba gibi dönüyorum . Kararlılıkta zirve yaptim. 50 greatest mavi soundtrack dinliyorum doktor vermediği halde yavaş yavaş dans ediyorum. 10 yıl önce nerdeyse günde 5 saat dans ederdim haftanın 4 aksami geçemez olurdu bi de onlara katılirdim. Bugün 10. Dakikada nefes nefese kaldım. Eskisi gibi dans edebilmesi çok isterdim topuklu üstünde güzel elbiselere kendine güven duygusuyla. Vazgeçmek yok şişmanlık zayıflık belirtisi biz zayıf kişilikler değiliz değil mi ??????????
Sesleri duyamadim aramızda zayıf biri var mı yemeklere yenik düşecek. ............????????????
Çakılcımmmmmm!! Çoooook haklısın.... Zayıflık belirtisi bir nevi tabii ki; "ben egzersiz yapamıyorum, boğazımı tutamıyorum" demek; yemeklere bağımlıyım, yemeden duramıyorum demek... Tabii sağlık sorunlarından dolayı kilo alan da bir sürü insan var ama çoğunlukla kişilerin kendi elinde sonrasında verebilmek....
O kendine güven duygusu... Fazlalıklar olmadan; o kıyafetler yakışarak, yakıştığını bilerek, dans etmek, topuklular üstünde.... Gerçekten mükemmel bir duygu... Kuş gibi bir hafiflik...Özgürlük hissi.
Seni öpüyorum, arada bir kaçamak yapsak da bizim için yolumuzdan dönmek yok!!!!!!! Devam!!