• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Slm kızlar 1 haftalik moral bozukluğu ve isteksizlik sonra bomba gibi dönüyorum . Kararlılıkta zirve yaptim. 50 greatest mavi soundtrack dinliyorum doktor vermediği halde yavaş yavaş dans ediyorum. 10 yıl önce nerdeyse günde 5 saat dans ederdim haftanın 4 aksami geçemez olurdu bi de onlara katılirdim. Bugün 10. Dakikada nefes nefese kaldım. Eskisi gibi dans edebilmesi çok isterdim topuklu üstünde güzel elbiselere kendine güven duygusuyla. Vazgeçmek yok şişmanlık zayıflık belirtisi biz zayıf kişilikler değiliz değil mi ??????????

Sesleri duyamadim aramızda zayıf biri var mı yemeklere yenik düşecek. ............????????????

Çakılcımmmmmm!! Çoooook haklısın.... Zayıflık belirtisi bir nevi tabii ki; "ben egzersiz yapamıyorum, boğazımı tutamıyorum" demek; yemeklere bağımlıyım, yemeden duramıyorum demek... Tabii sağlık sorunlarından dolayı kilo alan da bir sürü insan var ama çoğunlukla kişilerin kendi elinde sonrasında verebilmek....

O kendine güven duygusu... Fazlalıklar olmadan; o kıyafetler yakışarak, yakıştığını bilerek, dans etmek, topuklular üstünde.... Gerçekten mükemmel bir duygu... Kuş gibi bir hafiflik...Özgürlük hissi.

Seni öpüyorum, arada bir kaçamak yapsak da bizim için yolumuzdan dönmek yok!!!!!!! Devam!!

Güzel bir pazar diliyorum fındığımmm !. :KK68:

6a37ca53556fe5eeb5df5553b457b00f.jpg

Teşekkür ederim tatlı bebek!

Hadi ozaman gösterelim verelim şu kiloları. hergün inşaatlarda çimento tuğla tasiyanlari düşünün inşaat iscilerini.. biz hergün onları üstümüzde taşıyoruz bizden daha ağır işçi grubu yoktur herhalde 24 saat çalışıyor vücut bu ağırlığı taşımak için.

Alınan Kaloriler
  • 1.00 x 1 Adet Susamlı Simit 237 kcal
  • 0.25 x 1 Adet Peynirli Pide 100 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal
  • 8.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 64 kcal
  • 1.00 x 100gr Ton Balığı 190 kcal
  • 2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek 90 kcal
  • 1.50 x 1 Su Bardağı (250ml) Uludağ Limonata 210 kcal
Toplam 1023 kalori...

Bugün bi yaramazlık yaptım... LİMONATA içtimmm... Aslında 210 kalori etmez o ama; ben hep en kötü ihtimal üzerinden kaydını tutmaya çalışıyorum.

Hadi ozaman gösterelim verelim şu kiloları. hergün inşaatlarda çimento tuğla tasiyanlari düşünün inşaat iscilerini.. biz hergün onları üstümüzde taşıyoruz bizden daha ağır işçi grubu yoktur herhalde 24 saat çalışıyor vücut bu ağırlığı taşımak için.

Yaa... aynen. düşünsene kemiklerimize yapılmış olan işkenceyi... Yazık değil mi bu vücuda. Şimdi idare ediyoruz ama zayıflamazsak var ya çooook çekeceğimiz olur özellikle 45-50'den sonra.

cakil80 cakil80 Ama bir deeeeeee..... 1 sene içerisinde ideal kilomuza düşmek, sonra da egzersize devam ederek, 40'larda, 50'lerde hatta daha ileri yaşlarda fit ve sağlıklı, enerjik olmak var!!!!!!!!!! Ömrümüzü uzatmış oluyoruz.... Torunlarımızla yürüyüşe çıkabiliriz böylelikle, torunlarımızla dans bile edebiliriz... Ama bunu başarmazsak....50'den sonra hastalıkla boğuşuyor olacağız devamlı hastanelerde ve şişmanlıktan yerimizden kıpırdayamıyor olacağız, bu da depresif bir ruh hali getirecek... Zehir olacak o yaşlar....

Devam!!!!!!!!!!!! Ben eve gidince kondüsyon bisikleti yapacağım yine tatlım, bi dizi açarak........

Masters of Sex
Dr Who
ya da Eastenders'dan birini seçmeyi planlıyorum.... Bu gece için.

OlderRoleModels_wide-620x349.jpg

62 yaşındaymış bu kadın............

Ben de birebir uyuyorum ve yemeden önce iki kez düşünüyorum hedefe kitlendim.

Çakılcım foton var mı hayatım? Bakalım.... Sonra 1 aylık rejim safhası ertesi bi tane daha çekip koyarsın ona da bakarız... Kıyaslarız....

persephone_ persephone_ un fotolarını gördüm incelince çok fıstık olmuş...Çok fark var... Biraz daha inceldi mi ohhooo süper olacak :))

Dün marketten eve gelene kadar kolları koptu alt üstü 5 kiloluk su taşıdım bi de domates salatalık ama 5 dakikalık yol okadar zor geldi ki anlatamam. Sonra düşündüm ben 36 kilo taşıyorum. Ben bu üstümdeki yükleri atacağım ben yemeklere malup olmayacağım. Bu kadar iradesi olamam çok kiziyorum kendime

cakil80 cakil80 Ama bir deeeeeee..... 1 sene içerisinde ideal kilomuza düşmek, sonra da egzersize devam ederek, 40'larda, 50'lerde hatta daha ileri yaşlarda fit ve sağlıklı, enerjik olmak var!!!!!!!!!! Ömrümüzü uzatmış oluyoruz.... Torunlarımızla yürüyüşe çıkabiliriz böylelikle, torunlarımızla dans bile edebiliriz... Ama bunu başarmazsak....50'den sonra hastalıkla boğuşuyor olacağız devamlı hastanelerde ve şişmanlıktan yerimizden kıpırdayamıyor olacağız, bu da depresif bir ruh hali getirecek... Zehir olacak o yaşlar....

Devam!!!!!!!!!!!! Ben eve gidince kondüsyon bisikleti yapacağım yine tatlım, bi dizi açarak........

Masters of Sex
Dr Who
ya da Eastenders'dan birini seçmeyi planlıyorum.... Bu gece için.

Eki Görüntüle 1590926

62 yaşındaymış bu kadın............
İnanılır gibi değil ben de genç ve güzel bir anne olmak Istiyorum. Çocuğunun yanında enerjik olmak istiyorum. Kilo verip anne olmak istiyorum. Kilo m nedeniyle artık hicbirsey i ertelemek istemiyorum

Canımmmm tatloş ben en son 98.2 tartıldım.... Uykularım hala düzensiz o yüzden çok hızlı vermiyorum.... 1 ayda 4 kilo olmuş oldu yani. Ama fark etti görünüş açısından, öyle hissediyorum.
Olmustur tabikiii tatlımmmmm :)) bu arada iltifatın icin coookkk tesekkurr edermmmm :)) :*:*:* limontadanda bisey olmaz canım takma kafana ;)

Selamlar
Konunu okurken kendimi sana çok yakın hissettim ,çünkü aynı duyguları yaşıyoruz :)
Konunu takip edip ,birbirimize destek olmak için sürekli yazmayı istiyorum
Kendimi tanıtim hemen :)
29 yaşındayım 11 aylık bir oğlum var
Hamile kalmadan çnce 97 kg dan 70 kg düştüm 7 ayda
Sonra doğuma 104 kg la gittim ,doğum sonrası 92 ye düştüm ama süt olsun diye ne yararlı gelicekse yedim durdum ama maşesef be sütüm çoğaldı nede emzirebildim :)

101 kg dun en son
Şuan 96.1kg yum
Daha önce hergün koşubandında 1 saat yürüyüş ve akşam 6 dan snr yemek yemiyetek kg vermiştim,yinee aynı şekilde devm edicem inşallah
Birbirimizi bizde. Başkasının anlamayacagını bildiğim için sizlerle yola devam etmek istıyorum
☺️

Selaaam kızlar!!! Bugün 1 saat yürüdüm.... GonulSenligim GonulSenligim

Yediklerim:

-2 ayran, biraz peynir, 6 zeytin falan, birkaç dilim kepek ekmek

-somon salata, diyet kola, 1 adet susamlı kraker, 1 dilim ekmek

-armut, 1 dilim karpuz

-biraz leblebi, ayran

Selam her kim okuyorsa günlüğümü.... Öpüyorum onu! (artık gelen giden pek yok, neden? :KK43: )

Bugün fotolar çekindim... Onları göstereceğim...

Önce ne yedim tablosu...

• 4.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 220 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal
  • 6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 48 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
  • 3.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 222 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (Pişmiş) 251 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) 65 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 46 kcal
  • 0.75 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi 109 kcal
Toplam 1184 kalori...

Egzersiz: Yaklaşık 1 saat yürüyüş (30'ar dakikalık 2 yürüyüş)

Şimdiiiiiiii......... Gelelim bugün çekilmiş fotolarımaaa.... Eminim ki şişko göbeğimi görmek için sabırsızlanıyorsunuz... : p

Eki Görüntüle 1589876

Eki Görüntüle 1589878

Eki Görüntüle 1589879

Bilmiyorum hiç gözle görülür fark var mı.... 102 kilo halimle... (Şu an en son aç karnına 98.2 ölçüldüm; ama bi gün filan biraz fazla yedim biraz artmış olabilir) Onu da paylaşmıştım... Kıyas açısından tekrar koyayım:

Eki Görüntüle 1589881

Öpüyorum kızlaaaar.... Yaklaşık 1 ay sonra bir foto daha gelir... ve umarım o zaman minimum 94'e düşmüş olurum; 25 Ağustos gibi. :KK15::KK15::KK15:

:KK200:Hep beraber, fit olmak için el ele! :KK200: Çünkü en güzel mutlulukları hak ediyoruz.:KK51:
kıs ben seni pek beğendim. yani bu zayıflma böyle kal demek değil tabi :D
ama kilo halinle bile şekilli bir vücudun var. zayıflayınca baya fıstık olacaksınyahu. dünyaya zarar zayıflamasan mı acaba :D canım su'nun dediği gibi bi dahaki yaza mükemmelsin nokta net ;)

kıs ben seni pek beğendim. yani bu zayıflma böyle kal demek değil tabi :KK70:
ama kilo halinle bile şekilli bir vücudun var. zayıflayınca baya fıstık olacaksınyahu. dünyaya zarar zayıflamasan mı acaba :KK70: canım su'nun dediği gibi bi dahaki yaza mükemmelsin nokta net :KK66:

Ayyy ne tatlısınnnnn :KK200: Teşekkür ederiiim. Çok mutlu oldum okuyunca canımmm. :KK15::KK15:

Back