• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Selam her kim okuyorsa günlüğümü.... Öpüyorum onu! (artık gelen giden pek yok, neden? :KK43: )

Bugün fotolar çekindim... Onları göstereceğim...

Önce ne yedim tablosu...

• 4.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 220 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal
  • 6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 48 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
  • 3.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 222 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (Pişmiş) 251 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) 65 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 46 kcal
  • 0.75 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi 109 kcal
Toplam 1184 kalori...

Egzersiz: Yaklaşık 1 saat yürüyüş (30'ar dakikalık 2 yürüyüş)

Şimdiiiiiiii......... Gelelim bugün çekilmiş fotolarımaaa.... Eminim ki şişko göbeğimi görmek için sabırsızlanıyorsunuz... : p

Eki Görüntüle 1589876

Eki Görüntüle 1589878

Eki Görüntüle 1589879

Bilmiyorum hiç gözle görülür fark var mı.... 102 kilo halimle... (Şu an en son aç karnına 98.2 ölçüldüm; ama bi gün filan biraz fazla yedim biraz artmış olabilir) Onu da paylaşmıştım... Kıyas açısından tekrar koyayım:

Eki Görüntüle 1589881

Öpüyorum kızlaaaar.... Yaklaşık 1 ay sonra bir foto daha gelir... ve umarım o zaman minimum 94'e düşmüş olurum; 25 Ağustos gibi. :KK15::KK15::KK15:

:KK200:Hep beraber, fit olmak için el ele! :KK200: Çünkü en güzel mutlulukları hak ediyoruz.:KK51:
Bu göbekten hiç bir eser kalmayacak tatlım sabret bıkma sadece 8 ay gibi bir zamana ihtiyacın var

Ayyyy inşallah canımmmm.... :KK200::KK15: Ne güzel ki hala aramızdasın su... Başarmış biri olarak, mükemmel bir motivasyon kaynağı... :KK37:
Daha dün gibi başladığım kız geçen yıl tam da bu zamanlar 99 kiloydum ve hala da homidi gırtlak yiyordum.
Sen de 2016 da ben geçen yaz diye anlatmaya başlayacaksın:)

Daha dün gibi başladığım kız geçen yıl tam da bu zamanlar 99 kiloydum ve hala da homidi gırtlak yiyordum.
Sen de 2016 da ben geçen yaz diye anlatmaya başlayacaksın:)

Ayyy!!! :KK36::KK36::KK36:

Ben de ideal kiloma indikten sonra inşallah kilo koruma, ve fit olma yarışlarına devam ederiz; sporlar egzersizler... Yoksa zaten çok kolay geri alınıyor; vermek kadar korumak için çaba sarf etmek de önemli. Sen de şu an onu yapıyorsun zaten... İnşallah o moda ben de yaklaşık 1 sene sonra geçeceğim.. Hoppa

Ayyy!!! :KK36::KK36::KK36:

Ben de ideal kiloma indikten sonra inşallah kilo koruma, ve fit olma yarışlarına devam ederiz; sporlar egzersizler... Yoksa zaten çok kolay geri alınıyor; vermek kadar korumak için çaba sarf etmek de önemli. Sen de şu an onu yapıyorsun zaten... İnşallah o moda ben de yaklaşık 1 sene sonra geçeceğim.. Hoppa
Ya evet koruma vermekten daha zor hakkaten. Mideyi genişletmemek lazım zaten balon gibi biz yedikçe şekil alıyor

Selam her kim okuyorsa günlüğümü.... Öpüyorum onu! (artık gelen giden pek yok, neden? :KK43: )

Bugün fotolar çekindim... Onları göstereceğim...

Önce ne yedim tablosu...

• 4.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 220 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal
  • 6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 48 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
  • 3.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 222 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (Pişmiş) 251 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) 65 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 46 kcal
  • 0.75 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi 109 kcal
Toplam 1184 kalori...

Egzersiz: Yaklaşık 1 saat yürüyüş (30'ar dakikalık 2 yürüyüş)

Şimdiiiiiiii......... Gelelim bugün çekilmiş fotolarımaaa.... Eminim ki şişko göbeğimi görmek için sabırsızlanıyorsunuz... : p

Eki Görüntüle 1589876

Eki Görüntüle 1589878

Eki Görüntüle 1589879

Bilmiyorum hiç gözle görülür fark var mı.... 102 kilo halimle... (Şu an en son aç karnına 98.2 ölçüldüm; ama bi gün filan biraz fazla yedim biraz artmış olabilir) Onu da paylaşmıştım... Kıyas açısından tekrar koyayım:

Eki Görüntüle 1589881

Öpüyorum kızlaaaar.... Yaklaşık 1 ay sonra bir foto daha gelir... ve umarım o zaman minimum 94'e düşmüş olurum; 25 Ağustos gibi. :KK15::KK15::KK15:

:KK200:Hep beraber, fit olmak için el ele! :KK200: Çünkü en güzel mutlulukları hak ediyoruz.:KK51:
Canim boyun kac bilmiyorum ama hic 100kilo gibi durmuyosun siki bi vucu du n var yakinda gidecek kilolar hic merak etme

Günaydııınnn ! :KK200:
Ben bayramdan sonra kendimi toparlayamadım içimde ne bir enerji ne bir spor isteği ne bu siteye girme isteği..o_O Kendimi fiziken ve psikolojik olarak salınca buraya da girmek gelmiyor içimden sanırım.
Ama en kısa sürede toparlamam lazım. İnşallah toparlanır tekrar yola devam ederim.:KK51:
Ve o göbüş gidecek istediğin gibi olacaksın ben sana güveniyorum, eminim.:KK15:

Günaydııınnn ! :KK200:
Ben bayramdan sonra kendimi toparlayamadım içimde ne bir enerji ne bir spor isteği ne bu siteye girme isteği..o_O Kendimi fiziken ve psikolojik olarak salınca buraya da girmek gelmiyor içimden sanırım.
Ama en kısa sürede toparlamam lazım. İnşallah toparlanır tekrar yola devam ederim.:KK51:
Ve o göbüş gidecek istediğin gibi olacaksın ben sana güveniyorum, eminim.:KK15:

Braveness!!!!! Özlettin! Günaydın canımmm :KK200:

Motivasyonumuz düşünce, kendimizi motive edecek şeylerden de kaçıyoruz bazen; ama yüzleşmeliyiz bir an önce!! Bayramda benim de çok kötü olmuştu; hatta tartıda 1.5 kilo filan almış gözüküyordum; sonra kendime 2 günlük ekstra dikkatli yeme ve fazla egzersiz cezası verdim; 2 günde kilom hemen geri düştü....En Büyük TÜRKİYE

Bazen bende de pek spor isteği olmuyor, ama o zamanlarda da en azından sağlıklı yemeye devam etmeye çalışıyorum; her şeyi birden salarsak toparlaması daha zor olur. Sen de toparlamaya hepsini birden yaparak değil de, yavaş yavaş, yemeni tekrar azaltıp; sağlıklı şeyler seçmeye çalışarak başla istersen, gerisi gelir hayatım...İstersen buraya yaz, ben seni kontrol edeyim, motivasyon vereyim; fotolar, yazılar ekleyeyim. :KK15::KK15:

Braveness!!!!! Özlettin! Günaydın canımmm :KK200:

Motivasyonumuz düşünce, kendimizi motive edecek şeylerden de kaçıyoruz bazen; ama yüzleşmeliyiz bir an önce!! Bayramda benim de çok kötü olmuştu; hatta tartıda 1.5 kilo filan almış gözüküyordum; sonra kendime 2 günlük ekstra dikkatli yeme ve fazla egzersiz cezası verdim; 2 günde kilom hemen geri düştü....En Büyük TÜRKİYE

Bazen bende de pek spor isteği olmuyor, ama o zamanlarda da en azından sağlıklı yemeye devam etmeye çalışıyorum; her şeyi birden salarsak toparlaması daha zor olur. Sen de toparlamaya hepsini birden yaparak değil de, yavaş yavaş, yemeni tekrar azaltıp; sağlıklı şeyler seçmeye çalışarak başla istersen, gerisi gelir hayatım...İstersen buraya yaz, ben seni kontrol edeyim, motivasyon vereyim; fotolar, yazılar ekleyeyim. :KK15::KK15:

Canımm benim çok teşekkürler ben de özledim çok.:KK200: Bazen üzerime depresiflik çöküyor ki sorma. Hiçbir şeye isteğim kalmıyor filan. Yeniden kendimi düzeltmeye çalışıyorum. :KK64:Siteye girmeye başladım yavaştan diyete spora tekrardan dalış yapıyorum. Zaten mecburum yapacak bir şeyim de yokki. Nereye kadar.. :KK51:Sanırım en önemlisi de sabır, bazen her şeye karşı tahammülümü kaybediyorum kendime karşı bile.:KK67: Haydi bakalım tekrar enerji zamanı!:KK45:

Kızlar merhabaaaa !! :)) cokk yogundum telefonla pek ilgilenemedimm ankaradanda kuzenler fln bırakmayınca hic ilgilenemedim birde bayram boyunca hic dikkat edemedim yemegime ama bugun baslıyorum artık yuruyus yapıcam aksamada :)) 67.4 idm 68.2 olmusum bugun tartıda gorunce sinir oldm ve tekrst baslıyorm dedm. Erkek arkadasmlada burda tesaduf eseri bulustk oda baska bi yere gidiyodu ankarada mola verdiler oylelikle o da dedi kilo vermissn sen dediii :)) cok mutlu oldm :)

Kızlar merhabaaaa !! :)) cokk yogundum telefonla pek ilgilenemedimm ankaradanda kuzenler fln bırakmayınca hic ilgilenemedim birde bayram boyunca hic dikkat edemedim yemegime ama bugun baslıyorum artık yuruyus yapıcam aksamada :)) 67.4 idm 68.2 olmusum bugun tartıda gorunce sinir oldm ve tekrst baslıyorm dedm. Erkek arkadasmlada burda tesaduf eseri bulustk oda baska bi yere gidiyodu ankarada mola verdiler oylelikle o da dedi kilo vermissn sen dediii :)) cok mutlu oldm :)

Ne mutlu canımm sana da moral olmuştur neşe olmuştur. :KK45:

Merhabaaaa tatlım!!! Seni yeniden görmek ne güzel!!! :KK200:

Sağlıklı beslenmeye devam!!!! Tökezlesek de ayağa kalkıp devam edeceğiz.... Her tökezleyişte vazgeçecek olsaydık bebekken yürümeyi öğrenirken küsüp oturup şimdiye hala yürüyemiyor ve koşamıyor olmamız gerekirdiiii!!!!!! :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

:cool:
Ayrıca biz de görelim bakalım nasıl zayıflamışsın!!! Bi foto lütfen!!! :KK15::KK15::KK15::KK51:

Fıstıklar selamlar!!!

Bugün yediklerim:

-Peynir, 3 kepek ekmek , 8 zeytin

-Kiraz (1 avuç), şeftali (1)

-Patlıcan musakka, birkaç kaşık bulgur pilavı, ayran, 5 kepek ekmek (nedense çok canım çektiiii)

Spor: yarım saat yürüyüş (bi yarım saat daha yürüyebilirim; kondüsyon bisikleti yapma niyetim de var)

:KK49::kk77::KK12::21::KK15:

thinfeels.jpg

Fıstıklar selamlar!!!

Bugün yediklerim:

-Peynir, 3 kepek ekmek , 8 zeytin

-Kiraz (1 avuç), şeftali (1)

-Patlıcan musakka, birkaç kaşık bulgur pilavı, ayran, 5 kepek ekmek (nedense çok canım çektiiii)

Spor: yarım saat yürüyüş (bi yarım saat daha yürüyebilirim; kondüsyon bisikleti yapma niyetim de var)

:KK49::kk77::KK12::21::KK15:

Eki Görüntüle 1590403
Bu anahtarlık ben de istiyorum :KK50:

Slm kızlar 1 haftalik moral bozukluğu ve isteksizlik sonra bomba gibi dönüyorum . Kararlılıkta zirve yaptim. 50 greatest mavi soundtrack dinliyorum doktor vermediği halde yavaş yavaş dans ediyorum. 10 yıl önce nerdeyse günde 5 saat dans ederdim haftanın 4 aksami geçemez olurdu bi de onlara katılirdim. Bugün 10. Dakikada nefes nefese kaldım. Eskisi gibi dans edebilmesi çok isterdim topuklu üstünde güzel elbiselere kendine güven duygusuyla. Vazgeçmek yok şişmanlık zayıflık belirtisi biz zayıf kişilikler değiliz değil mi ??????????

Sesleri duyamadim aramızda zayıf biri var mı yemeklere yenik düşecek. ............????????????

Back