Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Aaa aşağı yukarı aynı zamanlarda benzer kiloyu hedefliyormuşuz....

Evet diyetisyenler bi süre spor yapma diyorlar özellikle 80 kilo üzerindekilere... Ama ben mutlu oluyorum yaptıkça, ve cardio yapıyorum, ağır şeyler değil....

Öyle düşünme canım, uzun bir yol bu, arada tökezlesek de, devam edeceğiz, düşsek de kalkıp yine çaba göstereceğiz....

Bu sabah: 98.2

Bayram öncesi 98.7 idim... Sonrası 100 çıkmıştım. Ve kendime 2 gün ceza verdim ve ceza ödüle dönüştüüüüüüüüü................

Demek ki neymiş, bi kere başarısız olduk, yenildik diye pes etmek yokmuş; sonrasında çok daha güzel şeyler görebiliyormuşuz!!!!!!!

Şimdi hedeflerime bir göz atalım.. 1 Ağustos 96 kilo hedefimin 2 kilo 200 gram gerisindeyim... Fakat bu hafta boyunca disiplinli bir yeme ve spor programıyla o hedefi yakalayabileceğimi düşünüyorum; sonra zaten tekrar haftada 1 kilo temposuna inebilirim....

HADİ YAPALIM O ZAMAN!

KİLO MARATONU

1. ETAP HEDEF KİLO ÖLÇÜLEN KİLO

1-Tem-15 100.4 100.4

15-Tem-15 98.4 98.8

1-Ağu-15 96

15-Ağu-15 94

1-Eyl-15 91

8-Eyl-15 90

1-Eki-15 87

8-Eki-15 86

22-Eki-15 83

Selaaam günlük! Selam azimli tatloşlar!

Bugünkü hedeflere göz atalım:

Alınan Kaloriler

• 2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek 90 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal (Getir)
  • 0.50 x 100gr Beyaz Light Krem Peynir 50 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Adet Danone Activia Çilekli Yoğurt 104 kcal (Getir)
  • 1.00 x 100gr Tavuk Izgara 132 kcal (Getir)
  • 0.75 x 1 Porsiyon Patlıcan Salatası 143 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal (Getir)
  • 2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 154 kcal (Getir)
  • 0.50 x 1 Adet Elma 30 kcal (Getir)
  • 0.25 x 1 Parça (35gr) Tahinli Çörek 63 kcal (Getir)
Toplam 922 kalori...

Yine dünkü egzersizimi yaparsam 350 kaloriden fazla da sporla yakmış olacağım; toplam kalori 600'ün altına düşecek.....

Hedef:

• 40 dk kondüsyon bisikleti (bisikleti sürerken bir yandan; bu sefer daha çok kol hareketi yapmayı planlıyorum)

• 20 dk vücut şekillendirici egzersiz (yine oryantal planlıyorum)

Güzellik hedefi:

• 20 dk göğüslere buz masajı..... (çok da rahatlatıcı... dün film izlerken yaptım çok keyifliydi....)

Sağlıklı yiyoruz, hedef koyuyoruz, çok çalışıyoruz, konsantre oluyoruz ve vazgeçmiyoruz!!!

O karın.... Of ama fakat o karın....O karın.... Wow...............!

Hamileliğimde böyle olmak istiyorum; sonrasında da çok fit, havalı bir anne!!! Allah nasip etsin:)

Eklentiler

• fitmodel_sarah-stage.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 39
  • stay focused.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 72
Selam Günlük,

Selam Kızlar!

Her gün egzersiz yapmak mükemmel bir duygu....Adeta tüm hayatımı birden düzene sokuyor. Kendimle gurur duymaya başladım. Aynadaki görüntüm fark etti bile (en kısa zamanda fotoğrafını koyacağım).

Güzel günler bizi bekler....

Aşağıdaki fotoda "Body chain" dedikleri aksesuar ne kadar da müthiş gitmiş o düz karına!! Yalnız yazılı dövmeleri pek sevmiyorum bir de büyük olanları....

En mükemmele ulaşana kadar durmak yok...

Zarafet....Sağlık....Güzellik....

canım maşallah çok iyi gidiyorsun kaç kiloya düştün çok uzun sürmeyecek senin diyetin kısa sürede hedefine ulaşaksın

canım maşallah çok iyi gidiyorsun kaç kiloya düştün çok uzun sürmeyecek senin diyetin kısa sürede hedefine ulaşaksın

Canımm çok teşekkür ederim ama ay yok yaaa... Nerdeee çok kısa süre.... En az 6-7 ayım var:))

98.2 çıktım en son.... 1 ayda 4 kilo vermişim işte.... Sen hayatım?

Canımm çok teşekkür ederim ama ay yok yaaa... Nerdeee çok kısa süre.... En az 6-7 ayım var:))

98.2 çıktım en son.... 1 ayda 4 kilo vermişim işte.... Sen hayatım?

bu kadar spor yaparsan tartıdaki rakam önemli değil canım vücudun fit olacak 80 kiloda 70 gösterirsin birde boyun uzunsa daha ne olsun. bende bayramdan sonra dağılmıştım 3 günde topladım kendimi 78.9 oldum

bu kadar spor yaparsan tartıdaki rakam önemli değil canım vücudun fit olacak 80 kiloda 70 gösterirsin birde boyun uzunsa daha ne olsun. bende bayramdan sonra dağılmıştım 3 günde topladım kendimi 78.9 oldum

Dimi... o da çok önemli.... İnşallah!!!! Ayyy 70'lerdesin çok imrendim şu annn.... 5 ay filan var benim oralara gelmeme. :)

Dimi... o da çok önemli.... İnşallah!!!! Ayyy 70'lerdesin çok imrendim şu annn.... 5 ay filan var benim oralara gelmeme. :)

tabiki önemli canım sporsuz kilo verince her yerin sarkıyor ama sporla gayet fit bir vücuda sahip oluyorsun. 70lerede geleceksin sadece sabır canım biliyorsun

Oyyy felaketim oldu bugün yediklerim... O ekmekler... Nasıl götürdüm onları ya...

• 5.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 385 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Tavuk Sote 200 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağlı) 114 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı 290 kcal
  • 0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 80 kcal
Toplam 1069 kalori...

Başka hiçbir şey yememem anca meyve + leblebi takılmam lazım günü kurtarmak için....

Ayrıca bugünkü hedefim:

• 40 dk oryantal
  • 40 dk kondüsyon bisikleti...

Bulgur pilavı ve ekmek acayip arttırdı kaloriyi... Onlara çok dikkat etmeliyim çok çok çok!

selamm canım çok iyi gidiyorsun spor falan harika bende bulgur pilavından dertliyim geçen farkettim acayip arttırıyor kaloriyi daha dikkatli olmaya karra verdim bende kolay gelsin

selamm canım çok iyi gidiyorsun spor falan harika bende bulgur pilavından dertliyim geçen farkettim acayip arttırıyor kaloriyi daha dikkatli olmaya karra verdim bende kolay gelsin

Evet! Çok arttırıyor... Bu sefer uzun süre aç kalmıştım bi de ondan oldu....Yaa bi çalışma yetiştirmeye çalışıyorum; şimdi bi yandan o; bi yandan spor hedefim... ikisini birden nasıl yapacağım acaba? 80 dk spor nereye sıkıştırayım... :/

sıkıştırırsın sen :) olmadı 60 dk yap ama yap :)

bende geçen baya acıkmıştım gözüm döndü pilavı yemiştimyapabildiğin kadar yaparsın canım bırakma yeter bende ders çalışıyorum eylülde sınavım var gittikçe sıkışcak bende ne yapsam kar diyorum

Sana da kolay gelsin canım....Mühim olan günde 20 dk/ yarım saat de olsa vücudu hiç sporsuz bırakmamak sanırım....

Benim dedem 90 küsür yaşına kadar hiç hastalığı olmadan, dinç ve sağlıklı yaşadı (daha sonra alzaymır oldu); ama inceydi, hiç kilosu yoktu ve her sabah 10-15 dk egzersiz yapardı; bazen 5 dk yapardı ama yapardı....

sağlam kafa sağlam vucutta bulunur kesinlikle spor yapmalıyız hatta düzenli hale getirmeliyiz

Canım sıkkın...

Sanırım bugünün halsiz hissederek öylece harcanıp gitmiş olmasından....

Gündüz, kahve ve egzersiz denedim; başarılı olamadım... Evet geç yatıyorum ama geç de kalkıyorum niçin hala halsizlik ile boğuşuyorum?

Çalışmam hala duruyor; bekliyor beni... Şöyyyle bi oturup günde minimum 7 saat filan ayırmam lazım ona... Rezil olacakmış gibi hissediyorum; dün de yavaş ilerledim....

İki seçeneğim var şu an:

-Ya yine egzersize abanacağım... 12 gibi egzersizler bitmiş olacak; sonra 3'e kadar çalışacağım veya çok yorgun hissedersem uyuyacağım....(Ve ertesi gün kalktığımda daha dinç olmayı umacağım....)

-Ya şimdi çalışmaya başlayacağım... 3 buçuğa kadar filan 5 saat çalışmış olacağım; egzersizi es geçeceğim (ama bunu istemiyorum egzersiz beni mutlu ediyor, bana ümit veriyor) o yüzden çalışma zamanını kısaltıp; egzersize 30-40 dk ayırabilirim...

N'apsam... Egzersiz yapamadığım tüm gün miskin gezdiğim üstüne de ekmek yediğim için moralim bozuk hissediyorum; canavar gibi bi motivasyonla çalışmaya koyulcak hal yok bende??? İşin en gıcık yanı; hala hafif uykulu hissediyor olmam!

N'aptım??? Gittim yattım........

Sadece yattım.......... Öncesinde eski erkek arkadaşımla facebook'ta konuştuk biraz... Durup durup İngiltere'ye ne zaman taşınacağımı soruyor....

Sonra uyudum.... Çokça uyudum.... Moral bozukluğu geçti... Ama hala var bende o sersem gibilik; o hafif uykululuk lanet olası....

Akşamüzeri arkadaşımla buluşacağım... 4 gibi ayran, peynir, zeytin gibi şeyler yedim... Böylece onunla buluştuğumda çok iştahlı olmam. İlk sayfada yanımda gördüğünüz şu tombul kız; ne iştahlıdır oooo..... Yine pizzaları götürecek. (Ama ben yoldan çıkmayacağım!)

(Not: bu mesajı gündüz yazmıştım... Bi şekilde silinmemiş, ama sayfaya yüklenmemiş de -unutmuş olabilirim-)

Selam her kim okuyorsa günlüğümü.... Öpüyorum onu! (artık gelen giden pek yok, neden? )

Bugün fotolar çekindim... Onları göstereceğim...

Önce ne yedim tablosu...

• 4.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 220 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal
  • 6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 48 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
  • 3.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 222 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (Pişmiş) 251 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) 65 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 46 kcal
  • 0.75 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi 109 kcal
Toplam 1184 kalori...

Egzersiz: Yaklaşık 1 saat yürüyüş (30'ar dakikalık 2 yürüyüş)

Şimdiiiiiiii......... Gelelim bugün çekilmiş fotolarımaaa.... Eminim ki şişko göbeğimi görmek için sabırsızlanıyorsunuz... : p

Bilmiyorum hiç gözle görülür fark var mı.... 102 kilo halimle... (Şu an en son aç karnına 98.2 ölçüldüm; ama bi gün filan biraz fazla yedim biraz artmış olabilir) Onu da paylaşmıştım... Kıyas açısından tekrar koyayım:

Öpüyorum kızlaaaar.... Yaklaşık 1 ay sonra bir foto daha gelir... ve umarım o zaman minimum 94'e düşmüş olurum; 25 Ağustos gibi.

Hep beraber, fit olmak için el ele! Çünkü en güzel mutlulukları hak ediyoruz.

Eklentiler

• temmuz2015ben2.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 63
  • karıntemmuz24ben.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…