- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Boy 163 aralık ayına kadar 70 olmam gerekiyor doktorun planına göre ben de Mayıs kadar 55 kilo hedefindeyim. Bana suan için hareket yasak doktor bu çtesi spor konusunu konusacak. Bu aralar köpüğü dietten kendimi motive etmeye çalışıyorum ama zayıf düşüyorum. Bu kiloma da yansıdı. 86.4 um sadece. Durum icacaci değil.
canım maşallah çok iyi gidiyorsunkaç kiloya düştün çok uzun sürmeyecek senin diyetin kısa sürede hedefine ulaşaksın
Canımm çok teşekkür ederim ama ay yok yaaa... Nerdeee çok kısa süre.... En az 6-7 ayım var:))
98.2 çıktım en son.... 1 ayda 4 kilo vermişim işte.... Sen hayatım?
bu kadar spor yaparsan tartıdaki rakam önemli değil canım vücudun fit olacak 80 kiloda 70 gösterirsin birde boyun uzunsa daha ne olsun. bende bayramdan sonra dağılmıştım 3 günde topladım kendimi 78.9 oldum
Dimi... o da çok önemli.... İnşallah!!!! Ayyy 70'lerdesin çok imrendim şu annn.... 5 ay filan var benim oralara gelmeme. :)
selamm canım çok iyi gidiyorsun spor falan harikabende bulgur pilavından dertliyim geçen farkettim acayip arttırıyor kaloriyi daha dikkatli olmaya karra verdim bende kolay gelsin
sıkıştırırsın sen :) olmadı 60 dk yap ama yap :)Evet! Çok arttırıyor... Bu sefer uzun süre aç kalmıştım bi de ondan oldu....Yaa bi çalışma yetiştirmeye çalışıyorum; şimdi bi yandan o; bi yandan spor hedefim... ikisini birden nasıl yapacağım acaba? 80 dk spor nereye sıkıştırayım... :/
bende geçen baya acıkmıştım gözüm döndü pilavı yemiştimEvet! Çok arttırıyor... Bu sefer uzun süre aç kalmıştım bi de ondan oldu....Yaa bi çalışma yetiştirmeye çalışıyorum; şimdi bi yandan o; bi yandan spor hedefim... ikisini birden nasıl yapacağım acaba? 80 dk spor nereye sıkıştırayım... :/
bende geçen baya acıkmıştım gözüm döndü pilavı yemiştimyapabildiğin kadar yaparsın canım bırakma yeter bende ders çalışıyorum eylülde sınavım var gittikçe sıkışcak bende ne yapsam kar diyorum
sağlam kafa sağlam vucutta bulunur kesinlikle spor yapmalıyız hatta düzenli hale getirmeliyizSana da kolay gelsin canım....Mühim olan günde 20 dk/ yarım saat de olsa vücudu hiç sporsuz bırakmamak sanırım....
Benim dedem 90 küsür yaşına kadar hiç hastalığı olmadan, dinç ve sağlıklı yaşadı (daha sonra alzaymır oldu); ama inceydi, hiç kilosu yoktu ve her sabah 10-15 dk egzersiz yapardı; bazen 5 dk yapardı ama yapardı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?