Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

canımızı sıkmak yok sen yarın sabah tartıl en doğru rakamı o zaman göreceksin bize pes etmek yok canımızı sıkmak hiç yok hedefimizi bir kaç gün daha uzattık o kadar buda bize ders olur daha dikkatli oluruz

Bugün bolca spor yapayım diyecektim ama, kas ağrım hafiflese de hala biraz var... Onu da diyemiyorum... Köpeğimi alıp yavaş yavaş yürüyeyim en iyisi, hiç yoktan iyidir değil mi???

Bugün ekmek hiç yok............. (ceza)

Bulgur pilavı vb. yok............... (ceza)

-*-*-*-

Aslında sadece sebze ve meyve mi yesem bugün..... Böyle minik bir detoks gibi olsa.

Bir görev gibi BOL BOL su içelim, bunu unutmayalım hayatım. Bayramın rahatlığını, bu hafta ekstra disiplinli olarak telafi edelim!!

Ben de böyle olcam ve saçlarımi da öyle kestirecegim

Bu Rihanna dimi canım? Müthiş havalıydı onun o saçları; tabii vücut da taş gibi olunca....

İnşallah olacaksın, burada da fotonu paylaşacaksın hayatım:)

Hedefine kaç ay var canım? Kaç cm boy'a kaç kg.'dı hedefin? Egzersizlerin ne durumda? Her gün için hedef koydum ben kendime....

HER GÜN ŞUNU UYGULAMAYA KARAR VERDİM:

SABAH VE AKŞAM 10-15 DK BUZ İLE MEMELERE MASAJ....

Kan dolaşımını hızlandırıp, dikleşmesine, hatta biraz da büyümesine yarıyormuş....

Kondüsyon bisikleti çevirirken o zamaaan, bir yandan dizi izlemece, bir yandan meme masajlamaca.

kaldırdım artık çok yoğunum aktif olamayacağım sanırım belki gelemem dedim o yüzden şeyettim ama seni merak ettim geldim

zaten ben spor yapmaya korkuyorum tatlım yaaaa o iş şu sıra zor gibide zaten , hergün yorucu geçecek çünkü..
dün 6dan sonra birşey yememiştim. bugünde kahvaltıyı taaaa 4 gibi yaptım biraz kaçırdım , akşamda gittim iki tane poğaça yedim yemeyecektim annem koyunca ah anneler..
yine kaçırmış hissediyorum yani. zaten sabahtan iyi gidiyorum akşama işler değişiyor.

aynen öyle tatlım nerden başlasak kar oluyor , rejime başlayayım diye düşünmek yanlış ! şimdi şu an başlamalıyız!
şimdi şu an yeniden başladım !!

ayyy canım benim sana da

evet okudum mesajları geçmiş olsun canım sanırım biraz hafiflemiş , tamamen geçmesini beklemeden yapmanı tavsiye ederim yoksa yine aynısı olur. haaa birde squatı(çömelme) sayılı yap öyle 15 dk falan çok fazla. 20 30 la başla gün gün arttır. ama gerçekten mükemmel bir egersiiz ben faydasını çok gördüm.
bu ara da ben o squatı yaparken baygınlık geçirmiştim

birde tartıda 100 çıkmışsın sanırım canım , ona aldanma çok açken tartıl sabahları moral bozmak yooook

Pazartesi günü (dün) Ne Yedim:
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Elma 60 kcal
  • 1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal
  • 1.00 x 100gr Kiraz 63 kcal
  • 4.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem 28 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sebze Kızartması 147 kcal
Toplam +534 kalori...

Spor: 40 dakika kondüsyon bisikleti---> yaklaşık -225 kalori

Alınan: 309 kalori.

(Normalde daha çok kalori alıyorum ama bu bayram yaramazlığı cezası...)

Aaaaa sporu da bıraktın, poğaçayıda hop diye yiyivermişsin, ceza lazım sana Carnation!!!

Eheh, anneler tombul kız evlat istiyor herhal... :))

Carnation kaybolma sakıııın... Günde 5-10 dakika da olsa siteye uğra, hem bak kilonu muhafaza etmen açısından da faydalı, yoksa evlenip tombulcuk oluveren kızlardan olursun bak!

Anam bana da nasıl bir hırs gelmişse, 15 dakika abanmışım, kan ter içinde kalmıştım zaten sonunda... Ama mükemmel hissettirmişti... 80% düzeltim gibi şu an, buz koymak da çok iyi geldi, sağol canım...

Öpüyorum çooook, çoook...

Ara sıra bazı bazı gelsen de gönlümüz razı...

Ayrıca gelinliğini merak ediyorum!!!!!!!

Kızlaaar selam...

Bayramdan önce 98.5 civarıyken bayram sonrası 100 çıkmıştım ya... Bu sabah tartıldım 99 çıktı..... Bayram sonrası ceza günü hemen etki etmiş.... Bugün de ceza programı devam....... (Hatta belki bu hafta?)

-*-*-*-*-

Serbest günümü şöyle ayarlamaya karar verdim: Ayın 10'u, 20'si, 30'u.... Ayda 3 defa serbest gün (sonraki gün de çok sıkı olacak!!!)

Bu ayın 30'unda serbest günümle başlıyorum.....

Ne yemişim:

• 1.00 x 1 Adet Susamlı Simit 237 kcal
  • 1.00 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir 172 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sebze Kızartması 147 kcal
  • 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal
  • 1.00 x 100gr Tavuk Izgara 132 kcal
  • 0.25 x 100gr Sütaş Kaşar Peyniri (Tam Yağlı) 85 kcal
  • 1.00 x 100gr Sütaş Meyveli Yoğurt (Orman Meyveleri) 115 kcal
Toplam 1122 kalori...

Şimdi egzersizle, uyumadan önce, bunun bi 350 kalorisini def etmeyi planlıyorum....

Egzersiz çok mutlandıran bir şey... Yaparken zor oluyor bitsin bitsin diyorsun ama bitinceeeeeee nasıl bir rahatlık nasıl bir zindelik, o vücut nasıl rahatlamış, nasıl stresini atmış... Amanınnnn hüper-süper bir şey... İnşallah hayatımda kalıcı bir güzellik olarak yerini alacak, her gün yapacağım bundan sonra....

Bugün Penelop n'apmış???

• 0.50 x 1 Saat Dans Etmek 158 kcal ---> oryantal :) (Aşağıda videosu!)

• 0.75 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (0-16 Km/Saat) 225 kcal ---> kondüsyon bisikleti....

Toplam yakılan: yaklaşık 383 kalori...

Yediklerim 1122 kalori etmişti...

Egzersizler çıkınca 739 kalori almış gibi olduuum...

OLEEEEEEEEEEEYS! BUGÜN HEDEFİME ULAŞTIM. MUTLULUK DOLUYUM!

Boy 163 aralık ayına kadar 70 olmam gerekiyor doktorun planına göre ben de Mayıs kadar 55 kilo hedefindeyim. Bana suan için hareket yasak doktor bu çtesi spor konusunu konusacak. Bu aralar köpüğü dietten kendimi motive etmeye çalışıyorum ama zayıf düşüyorum. Bu kiloma da yansıdı. 86.4 um sadece. Durum icacaci değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…