- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
- 323
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Canım yaaa bayramı rejim açısından mükemmel geçirdim hiç bozmadım diyordum kiiii... Son gün gitti.... Bir de üstüne spordan kas ağrılarım ve hareketsizlik eklenince; onun da moral bozukluğu.... Baktım, almış görünüyorum tartıda... 100 kilo görünüyorum... 98.7'ye düşmüşken.... Gerçi hani şu an aç karnına değilim filan belki o da fark eder ama... Niye yaaa hemen 1 gün bozunca böyle oldu. Canım sıkıldı((
canımızı sıkmak yok sen yarın sabah tartıl en doğru rakamı o zaman göreceksin bize pes etmek yok canımızı sıkmak hiç yok hedefimizi bir kaç gün daha uzattık o kadar buda bize ders olur daha dikkatli oluruz
Çok güzel çok beğendimcakil80 Çakıııl yeni resmini çok beğendim! Heheh!
Aşağıdaki de benden sana! :)
Eki Görüntüle 1586169
Ben de böyle olcam ve saçlarımi da öyle kestirecegim
Carnatioooon buradaki resmine n'oldu seninnn??? Şimdi o pembeli kadınlar klubü şeysi çıkıyor : D
1 haftada 2 kilo verirsin de, sporu deli gibi abartman lazım, çılgınlar gibi, onu da tavsiye etmem... 15 günde 2 kiloyu hedefleyebilirsin ama.... Gerçi sen ideal kilona çok yakın veya ideal kilonda olduğun için ayda 2 kilo daha makul....
Şimdi bayramı unutuyoruz.. Bugün yeni bir gün.... Bi kere diyeti bozduk diye amaaan yine gelsin tatlılar gitsin börekler demek, cep telefonumuzu bi kere yere düşürdük diye defalarca yere atıp sonra paramparça olana kadar üstünde zıplamaya benzer. : D
Nereden kurtarırsak kar, üstelik bedenimiz cep telefonunun aksine eskisinden daha da iyi bir hale bürünebiliyor....
Seni yeniden burada görmek ne güzel!!!! Öpücükler canımmmm!!
Ben de kendimi sakatladım spor yapacağım derken : DDD
kaldırdımartık çok yoğunum aktif olamayacağım sanırım belki gelemem dedim o yüzden şeyettim ama seni merak ettim geldim
zaten ben spor yapmaya korkuyorum tatlım yaaaao iş şu sıra zor gibide zaten , hergün yorucu geçecek çünkü..
dün 6dan sonra birşey yememiştim. bugünde kahvaltıyı taaaa 4 gibi yaptım biraz kaçırdım , akşamda gittim iki tane poğaça yedimyemeyecektim annem koyunca ah anneler..
yine kaçırmış hissediyorum yani. zaten sabahtan iyi gidiyorum akşama işler değişiyor.
aynen öyle tatlım nerden başlasak kar oluyor , rejime başlayayım diye düşünmek yanlış ! şimdi şu an başlamalıyız!
şimdi şu an yeniden başladım !!
ayyy canım benim sana da
evet okudum mesajları geçmiş olsun canım sanırım biraz hafiflemiş , tamamen geçmesini beklemeden yapmanı tavsiye ederim yoksa yine aynısı olur. haaa birde squatı(çömelme) sayılı yap öyle 15 dk falan çok fazla. 20 30 la başla gün gün arttır. ama gerçekten mükemmel bir egersiizben faydasını çok gördüm.
bu ara da ben o squatı yaparken baygınlık geçirmiştim
birde tartıda 100 çıkmışsın sanırım canım , ona aldanma çok açken tartıl sabahlarımoral bozmak yooook
Oooo 30 unda bwnim de serbest gunummmm yasasinnnn
Boy 163 aralık ayına kadar 70 olmam gerekiyor doktorun planına göre ben de Mayıs kadar 55 kilo hedefindeyim. Bana suan için hareket yasak doktor bu çtesi spor konusunu konusacak. Bu aralar köpüğü dietten kendimi motive etmeye çalışıyorum ama zayıf düşüyorum. Bu kiloma da yansıdı. 86.4 um sadece. Durum icacaci değil.Bu Rihanna dimi canım? Müthiş havalıydı onun o saçları; tabii vücut da taş gibi olunca....
İnşallah olacaksın, burada da fotonu paylaşacaksın hayatım:)
Hedefine kaç ay var canım? Kaç cm boy'a kaç kg.'dı hedefin? Egzersizlerin ne durumda? Her gün için hedef koydum ben kendime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?