Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Kızlar merhabalar tatlılıklar!!!

Bugün benim serbest günüm olmuş oldu...(3 haftada ilk defa) Olmasa iyiydi ama oldu n'apalım... Yaşadığım sakatlıktan dolayı kendime sağlıklı bir şeyler hazırlayamadım, ne bulduysam yedim....

Yediklerim:

-bir pastane simidi, bir açma, yumurta, 2 dilim peynir
-çorba, el kadar bir dilim lahmacun
-bir kaşık pirinç pilavı, avuç içi kadar patates kızartması (tadımlık; 4-5 adet), ayran
-yarım muz

Buraya egzersizler, sporlar yazmayı çok isterdim ama, 1 gün önce 15 dakikalık yoğun bir popo egzersizi sonucu üst bacak ve kalçalarım iptal durumda, yürürken, oturup kalkarken bile zorlanıyorum... Ve bu sebepten çoğunlukla uyudum...

Ben yenilgiyi kabul etmem. Yeniden ayağa kalkarım. Daha sert savaşırım!

Canim 4 5 gun üstüste egzersizleri zorlayarak yapsan eminimki acilacak ve daha rahat yapacaksin. Baska caresi yok ara verip tekrar baslarsan yine ayni agrilari hissedeceksin

Canim 4 5 gun üstüste egzersizleri zorlayarak yapsan eminimki acilacak ve daha rahat yapacaksin. Baska caresi yok ara verip tekrar baslarsan yine ayni agrilari hissedeceksin

Doğru diyorsun canımm ama koltuğa oturmak bile yeterince zor bi egzersiz oldu bugün benim için, koltuğa, klozete vs. oturmak, geri kalkmak; o kadar zorlanıyorum ki... O derece etkilenmiş kaslar yani... Koltuğa da bi yerlere tutunarak oturabiliyorum, o acıyla 1. squat denememde yığılırım muhtemelen... Zaten tutunmadan o kadar eğilemem. : (((

Ben de jilliam yaptigim zaman pert olmustum yaaa merdiven çıkıp inmek ızdırap olmustu bana

Ben de jilliam yaptigim zaman pert olmustum yaaa merdiven çıkıp inmek ızdırap olmustu bana

O haldeyim... Böyle sadece yavaş yavaş yürüyebiliyorum... Merdiven filan ı-ıh. Kaç günde geçer acaba...??? Buz filan koydum ama;2. günüydü bugün... Evin içinde basit bi ev işi bile ısdırap oldu biliyor musun... Çünkü oturduğum yerden kalkamıyorum/eğilip doğrulamıyorum...

canım squatı şimdi yapma kaslarını çok zorlarsın belli bir kiloya inmeden squat tehlikeli eklem problemi falan yapabiliyor ben belli bir kiloya inene kadar yapmadım ki hala squat programını yapmıyorum arada 30 40 yavaşyavaş arttırıyorum birde strech yapmadın mı sen spordan sonra kaslarını esnetmezsen çok ağrı olur baştada ısınma yapmalısın ebru şallının streching videolarını seviyorum çok rahatlatıyor kasları tv programında strech yaptığı günlerdenbiriniyapıyorum bazen 45 dklık oluyor ama ben duruma göre ilk 20 dksını falan yapıyorum bak istersen ağrıların geçmezse ama hafat içi bir doktora görün

Squat'ı kaç kiloda yapmalıyım sence canım?? 1.68 boy, 98 civarı kilom... Düşündüm ki hani şimdi başlarsam 6 aya bayaaa bi etkisi olmuş olur, ne güzel filan diye... Hevesle de başlamıştım :)) Şöyle yapacaktım; haftada 3 gün squat benzeri egzersizler; diğer günler de bel inceltme, kol inceltme egzersizleri.... Böylelikle aynı yere çok da yüklenmiş olmayacaktım ama bi seferde pert oldum!! : DD Şu videoda ne varsa, aynısını uyguladım... Stretching yeterli derecede yoktu sanırım:

Acayip de terlemiştim ve kendimi süper hissetmiştim... Şimdi... Ebru Şallı'nın video'sundaki strecthing'leri yap mı diyorsun bu tarz hareketleri yapmadan önce (ve sonra)? Ebru Şallı'nın videosunu buraya koyabilir misin canım ya da linkini verebilir misin?

Bir de kas gevşetici kullanmayın çok gerek olmadıkça çünkü o kasların kendi kendilerini güçlendirme, tedavi etme sürecine müdahale eder diyorlar... Şu an baya zorlanıyor durumdayım... Ne kadar beklesem kendi kendine geçmesi için, bir de endişe duymaya başladım doktorluk bir şey midir diye....

Çok sağol hayatım tavsiyelerin için...

başlarken ısınma için videoya pek gerek yok ben ısınma için müzik açıp kafama göre hoplayıp zıplıyorum yerimde ip talama hareketi yapıyorum kulaç atıyorum yerimde koşuyorum dizler yukarı sonra bacaklar geriye hepsinde 20 30 yapıyorum sonra bu videolara geçiyorum boyun uzunmuş ama bir 6 7 kilo verince başla squata bu arada diğer dediklerini yapabilirsin birde kardiyo videoları kilo vermede ilk başta daha etkili benim yaptığım sevdiğim videolardan link atarım sana yarın akşam şimdilik dinlenbirde normal hamlamış kasların tatlım bende jilliana ilk başlamıştım 3 4 gün kendime gelemedim aynen anlattığın gibiydim normal yani sadece dediğim strech videolarından bul bu arada onlardan yaparsan iyi olur hem kaslarında gevşer dur ebru şallı strechlerini de bulunca atayım link sana birde normalde bu videolar bitince yaptığım strech linki var onu atayım o kısa olan ebru şallı uzun olan

Tatlım çok sağol yaa merakla bekliyorum videoları!!!

Doğru kardio daha etkili kilo vermek için; ama planım şuydu mesela günde 30-40 dk kardio yaptım diyelim, bazen kondüsyon bisikletimi de sürüyorum bi arkadaşımla skype'ta konuşurken, ya da bi dizi izlerken vs., bu egzersizleri ilaveten programıma eklemiştim ki, istediğim vücuda kavuşmakta zaman kazanayım; çünkü Şubat gibi İngiltere'ye taşınma ihtimalim var, o zamana hedef kilom da 67; ama vücudumun iyice şekillenmiş, hem de sıkılaşmış olduğu bi 67 kilo olmuş olsun dedim.....

67 nihai hedef değil tabi; takibenki baharda 50'lere düşmek hedefim... : )) İnşallah düşeceğiz, ve de koruyacağız, berabercek!!! :)

canım bak bu strech videosu ebru şallı yapabildiğin kadarını yap çok zorlama pilates lastiğin yoksa ben eski kilotlu çorabımla yapıyordum yada havluyla falan yapan varmış evde o tarzda bişeyle deneyebilirisn şimdilik

:)) O süüper... Bundan yapayım o zaman egzersizlerden önce ve sonra 10-15 dk...tşkler canım

evet kardiyo varsa program güzelmiş o zaman eski programına devam et ama squata yavaştan başla arada 5 tane yap mesela sonra 10 yaparsın alıştıkça artarsın şimdi bir anda kaslarına yük binice böyle oldun ama alışınca bişey kalmıyor normalyürüyüşten sonrada bu strech hareketlerinden yaparsan kasların açılır hemde şu ebru şallının ilerde varya bacaklarına uzandığı hareketler sağa sola onları ben yürüyüş falan yaptıktan sonrada yapıyorum çok iyi oluyor sporda soğuma çok önemli birde ısınma bence hedefine ulaşabilirsin sadece sabret hatta ulaşacağız hedefimize

ilksekiz dksını başlarken yap orası ısınma zaten sonrasınıda bitirince yap iyi geceler şimdi çıkıyorum ben sonra yine görüşürüz arada uğrarım yine

Ben de sana uğruyorum arada... Bugün serbest günümdü, spor yapamamamın da depresyonuyla fazla yedim biraz ama yarın tam gaz devam... Görüşürüz tatlım...

selaaaam kızlarr

penelop nasıl gidiyor tatlım biraz kaçırmışsın sanırım olur o kadarcık ödül olsun sana o kadar 4 kilo verdin yani ben şurda 4 kilo versem göbek atıcam

ayyy o değilde bu bayram bir yemişim bir yemişim sorma yani aç 53 tüm şuan aç 54 55 gelebilirim nefes alamadım yemekten kendimi kaybettim yaaahuuu adet olacağım ondan mıdır nedir bikaç gün yemek yemeyi düşünmüyorum o derece

ama gerçekten benim rejime girmem lazım. güya evlencek kızlar zayıflarmış peehhh
tartılmaya korkuyorum 1 hafta sıksam 2 kilo verebilir miyim ki gelinliğe sığamazsam kilo alıp
penelop çok üzgünüm motivasyona ihtiyacım vaaaaarrr
bundan oluyum bende

hepimiz olalım

Carnatioooon buradaki resmine n'oldu seninnn??? Şimdi o pembeli kadınlar klubü şeysi çıkıyor : D

1 haftada 2 kilo verirsin de, sporu deli gibi abartman lazım, çılgınlar gibi, onu da tavsiye etmem... 15 günde 2 kiloyu hedefleyebilirsin ama.... Gerçi sen ideal kilona çok yakın veya ideal kilonda olduğun için ayda 2 kilo daha makul....

Şimdi bayramı unutuyoruz.. Bugün yeni bir gün.... Bi kere diyeti bozduk diye amaaan yine gelsin tatlılar gitsin börekler demek, cep telefonumuzu bi kere yere düşürdük diye defalarca yere atıp sonra paramparça olana kadar üstünde zıplamaya benzer. : D

Nereden kurtarırsak kar, üstelik bedenimiz cep telefonunun aksine eskisinden daha da iyi bir hale bürünebiliyor....

Seni yeniden burada görmek ne güzel!!!! Öpücükler canımmmm!!

Ben de kendimi sakatladım spor yapacağım derken : DDD

KIZLAR, TAM ESKİSİ GİBİ OLMASAM DA... Bİ HAYLİ DÜZELDİM BEN... ARTIK DAHA RAHAT YÜRÜYEBİLİYORUM................

OH ÇOK ŞÜKÜR....

Bİ DAHA ISINMA HAREKETLERİ YAPMADAN EGZERSİZLER YAPMAK YOOOOOK!

-*-*-*-*-

Kızlar bu arada rüyamda MURATHAN MUNGAN ile flörtleşiyorum... N'ALAKAYSA? : DD Çok tatlı tatlı telefonda konuşuyoruz... Sınavlarım mı ne varmış, saatini ayarlamaya çalışıyorum, çıkışta Murathan'ın yanına gidecekmişim... Adama bayılma modlarındayım (normalde öyle de bi hayranlığım yoktur ama; ADAM GAYYYY YAHUUU!!!:)) Sonra önceki evliliğinden 3 kızı, en son evliliğinden de 1 kızı varmış, toplam 4 kızı bana onu söylüyor... Aklımdan "ay ben mutlaka oğlan doğurmalıyım" diye geçiriyorum... Hahaha.

Öyle işte.... Sapıttı bilinçaltım... :)))

----

Kelly Brook... İngiliz model. Bu kadının vücut tipi bana çok benziyor (onun bacaklarının benim tam boyum kadar olması dışında:)) Hatta ayıptır söylemesi memeleri de benziyor (çok top gibi değil; oval gibi-ben pek memnun değilim de bu şekilden ama bazı ünlülerde de öyle olması teselli ediyor:))

Bu kadın da bazen kilo alıyor....

Ama verdiği zamaaaaaaan....

canım sen bayramı nasıl geçirdin tartı günün ne zamandı umarım bol eksiler görürsün

Canım yaaa bayramı rejim açısından mükemmel geçirdim hiç bozmadım diyordum kiiii... Son gün gitti.... Bir de üstüne spordan kas ağrılarım ve hareketsizlik eklenince; onun da moral bozukluğu.... Baktım, almış görünüyorum tartıda... 100 kilo görünüyorum... 98.7'ye düşmüşken.... Gerçi hani şu an aç karnına değilim filan belki o da fark eder ama... Niye yaaa hemen 1 gün bozunca böyle oldu. Canım sıkıldı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…