ay kızlar bugün altkata akrabamıza indik ameliyat olmuştu bana bir övgüler bir övgüler anlatamam
akrabamızın kaynanası beni haftasonu gördü hoşgeldin kzıım dedi yolda ( benim en büyük ablam bana benziyo ve evli ) beni o sanmış akrabamıza demişki x in kzıı ne kadar zayıflamış evli olandı heralde dal gibi olmuş kız nasıl kiloluydu felan demiş akrabamızda o hanifedir demiş o diyetteydi felan bugün beni gördü işte akrabamız ( aylardır görmüyoduk birbirimizi) ay ne kadar zyaıflamışsın kaç kilosun felan dedi bide kiloluyken beni naısl gördüklerini anlattılar ay allahım iyiki zayıflamışım ya bildiğin obez felanmışım çirkinmişim ben
iyiki zayıflamışım koltuklarım kabardı vallahi
şermincim teşekkür ederim canım iltifatların için
ama öyle cidden ablam 52 kilo ve onun eteğine pantolonlarına girebiliyorum (belden bazıları sıkıyo ama oluyo bazılarıda bacaktan kaybediyorum ) ama onlarda zamanla düzelicek daha 3 ay oldu nerdeyse :)
canım istanbulda nereye gidebilirsin sayim
hazır sultan ahmetteyken oraları güzelce bi gezin camiler felan gerçekten güzel yerler orası . Yerebatan sarnıcı hele
sonracıma rumeli hisarınıda görün (ben hiç gitmedim ama çok güzelmiş orda kahvaltı yeri yemek yeride var manzaraya akrşı çok hoş olur )
boğaz turu yapın atlayın bi vapura fazla değil 15 tl felan tutar o
kız kulesine giriş ne kadar bilmiyorum ama merak edersen orayıda bi gör derim
sonraa kesinlikle adalara gidin orası kaçmaz bak bunu listenin en başına al hatta fayton 50 tl felan binmek isterseniz.
bisiklet ucuz saatlik kiralanıyo orda
büyükadayı öneririm genelde oraya gidiliyo (ben heybeli adaya gitmiştim)
sonraaa neresi neresi kapalıçarşıya gidin
ortaköy'ede gidebilirsiniz
pierre loti tepesi var romantik olur gidin
vee akşam taksime akın
eminönüne gidin :)
gülhane parkına uğrayın ordan
çamlıca tepesi varmış orayada gidin istanbul ayaklarının altındaymış öyle diyolar
aklıma geldikçe sayarım daha
bakın yol masrafı çok tutar istanbulda ulaşım konusunda. istanbulda metrobüs tramvay kullanıyoruz biz o yüzden sana akpil soracaklar o yüzden sakın siz 1 geç 5 geç felan alim demeyin
1 geç 4 tl
onun yerine gidin akpil bayisine oralarda mutlaka vardır akpil dolum yeri onlar verir 5 tl ye akpil alın içine de para attırın ikiniz için 1 tane akpil yeter aslında ama paradan kar yapmak istiyosanız 2 tane akpil alın
çünkü her indiğin durakta bi makine var o sana paranın yarısını geri veriyor eğer ikniz bi akpil kullanırsanız zararda olursunuz . Ay ulaşım çok sıkıntılı burda
1 kişi 2.5 muydu müzeyyen ?