Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

muzeyyencim yaa bu sabah pilates karin icin yaptim, karnim suan agriyor, farkettimki kemerimi normalinden daha fazla sikmam lazimdi :)) karnim resmen dümdüz oldu :KK52::KK52::KK52: bide agrimasi okadar hosuma gittikiiii :))

bu arada bacaktan 2 santim gitmis canim tebriklerrrrr, eger gögüsün kücülüyo diye üzülüyorsan gögüsü kaslandirirsan biraz daha büyürler ve diklesir canim :KK66: gögüs hareketleri yapabilirsin bunun icin :KK66: hem dusta gögüs bölgesine masaj yaparsan büyür diye bi yerde duymustum ama dogrumu emin degilim :18:

fndkkrdu, daha dogrusu hanifecim, benim ismim Şermin (Ş harifini bulmak icin internette gezindim yaa bu ne:KK1::KK1:).. sizinle tanistigima'da cok memnun oldum kizlar :KK66: sanki uzun zamandir arkadasmisiz gibi hissediyorum :KK17::KK17:
canım ya ben şuan senin başlangıç kilonla aynıyım ve bende senin gibi 63 lere falan inmek istiyorumm sen ne kadar sürede ve ne ayparak 12 kilo verdinn

aynen muzeyyencim hele bi mezun olimde rahat bulusuruz kismetse :)
Fatmacim memnun oldum :KK70:
Kız sıkma canini olur oyle seyler zaten onemli olan olculerimizdi dimi :)
bende saldim diyeti ama asiri degil hem platesle inceliyoruz sende yap :)

Kızlar ya benim bacaklarim morariyo squattan mi acaba ust bacaklarimda ufak yerler ama yinede rahatsiz oluyorum beyaz tenliyim bide cok belli .

aksam yemegim : 4 kasik menemen
1 dilim ekmek
yogurdun icine cok az misir ekmegi dogradim :)

bide ilerleyen saatlerde 1 ince dilim pasta yiyebilirim:)

yarın ayın 15 i ve benn gerçekten başlıyacamm ayrıca size birşey soramk istiyorum siz benden daha tecrübelisiniz sizce nelere dikkat etmeliyimm ?

Betrayalcim inan bnde cok saldim ama takmiyorum kndi kndime yakicam yediklerimi diyorum aksamda pilatesimi yapiyorum misler gibi :)
Elifcim bn teldeyim normalden giren arkadaslar sana squatsi aciklar :))

Elmasekerim gelince paylasir sirrini :)

Fndkkrdm bnde yaptim ama morarmadi hic. Sen dutmadan mi 150 yapiyosun.eger oyle yapiyosan bidaha oyle yapma.
Her 50 de 1 dk ara vererek yap :KK66:)

bikac sn ara veriyorum ben :KK70:
ay fatmacim az once ben mesela 1 dilim pasta yedim ama kalindi dilim yani ama eriticem slim in 6nin karin icin olan videosunu yapicam.

yarın ayın 15 i ve benn gerçekten başlıyacamm ayrıca size birşey soramk istiyorum siz benden daha tecrübelisiniz sizce nelere dikkat etmeliyimm ?
ben spor yapıyorum elimden geldiği kadar hareket ediyorum
bol bol yürüyüp su içiyorum
bi kere makarnayı pilavı ve ekmeği çıkardım hayatımdan.
ekmeği sadece sabah kahvaltılarında yiyorum.
acıktıkça elma yiyorum hem kalorisi az hem tok tutuyo.
saat 6dan sonra ywmek yemiyorum.
abur cuburda yok.
Betrayalcim inan bnde cok saldim ama takmiyorum kndi kndime yakicam yediklerimi diyorum aksamda pilatesimi yapiyorum misler gibi :)

ay aynen yaa ben bu akşam yediklerimi erittim nerdeyse.
gün yaptı annemler bizde yemekten sonra 1 saatten fazla horon, mezdeke,roman ne varsa oynadık.
eridim resmen terden bir oldum. bunun üstüne spor yapıcam eritirim hepsini.

bikac sn ara veriyorum ben :KK70:
ay fatmacim az once ben mesela 1 dilim pasta yedim ama kalindi dilim yani ama eriticem slim in 6nin karin icin olan videosunu yapicam.
aynen bende bu akşam yediklerimi erittim resmen. :21::21:

Kızlar benim göğüsler küçülüyo yavaştan :KK76: 95di ilk zamanlar şimdi 89 :KK76::KK76:
ay bide sıkılaşsın dik olsun oooh :KK76: dadından yinmez ahahahah :KK1:

plates bendede fayda etti ya sanki dünden beri bi 5-10 kilo gitti :KK1: şafak 19 benim :KK1:

Şermincim bende bende sanki yıllardır arkadaşmışız gibi hissediyorum :KK30: Ay şu dörtlü bi ara buluşsak keşke :KK16:
ama sen yurt dışında betrayal istanbul dışında bi muzeyyenle ben yakınız birbirimize :KK1:

ayy istanbul dedinde ben bu sene haziranda tatile gidecem dedim yaa, 11 günlügüne istanbula gidecez askimlan.. sizde orda oturmusken bize bi kac tavsiyelerde bulunsaniz olmazmi? nerelere gidebiliriz? meshur yerler, carsilar, restorantlar, akliniza ne gelirse, eger zahmet olmazsa tabi :KK17: esim ilk defa gidecek ben ise ailemle kücükken gittim, o yüzden bas basa ilk defa gidecegiz :)) bu arada otelimiz sultanahmet'te (tipikkk turist yeri:KK52::KK52::KK52::KK52:).

ayy benimde size kanım çok kaynadı nedense :KK16::KK16:

elmasekerim (Şermincim :KK16:) çok güzel bi duygu dimi o ağrı.:KK9:
hiç aklıma gelmezdi böyle bi ağrının hoşuma gideceği.:KK1::KK1::KK1:
ben duştan çıkmadan 1 2 dk önce soğuk su ile şok yapıyorum vücudum kıpkırmızı olyo kan dolaşımını hisseyiroum resmen :KK1::KK1:
gögsümede tutuyorum ama küçülsnler istemiyorum :KK50::KK50:
bacağımda nasıl incelmiş anlamadım :KK23::KK23:

fndkkrdm keske buluşabilsek ne güzel olurdu :KK31::KK31::KK31:
Gögüslerine duştan sonra soguk su tut dikleşmesi için bende bi yerde okumuştum.
he bi de buz kalıpları varya onunla masaj yapıyomuşsun :KK51::KK51: bi arkadaşamdan duymuşştum. ama denemedim. sadece soguk su tutuyorum. :KK54:

ayyy canim ne demezsinnnn o agri icin bidaha yapasim geldi :)) aslinda yaparken hic zorlanmadim, hic acimadi, ama 2-3 saat sonra agriyi birden hissetmeye basladim :KK53::KK53:
simdi birazdan yine yapacagim, ardindan senin gösterdigin egzersizler, bide simit bölgesi icin yapicam bugünlük benden bu kadar :))

canım ya ben şuan senin başlangıç kilonla aynıyım ve bende senin gibi 63 lere falan inmek istiyorumm sen ne kadar sürede ve ne ayparak 12 kilo verdinn

canim ben 18 subatta basladim 3 ay icinde 12 kilomu verdim. yavas yavas verdim, kendimi hic kasmadim, sonucta Allahin izniyle önümde uzuuuun yillar var bu kilolari vermek icin, ve 10 senelik yaglari hemen verilmez zaten.
cok klasik bilindik seyleri yaptim, yemeklerime dikkat ettim, abur cuburu azalttim, beyaz ekmegi tamamen kestim, onun yerine cavdar veya kepek ekmegi yedim oda kahvalti veya ögle yemegimde yerim, aksam hic ekmek yemem. elimden geldigince spor yaparim, hafta ici hergün fitness'e giderim, sonra aksamlarim egzersizlerimi yaparim, bu aralar kizlarla pilatese sardik, süper inceltici bisey, sende katil istersen :)) ama artik kiloma bagli olmayarak sadece yaglari eritme amacli spor yapiyorum, yani tartilmamaya karar verdim, sonucta vücudumuz görüntüsü kiloya bagli degil icimizdeki yag oranidir.
güzel bi örnek olarak bugün hanifecim (fndkkrdu) ablasinin etegi giymesi gibi, ablasi 52 kiloyken o 60 kilo ve onun etegine sigdi, bence hanife 60 kilo olmasina ragmen ablasindan daha fit görünüyordur :))
o yüzden sana cok iyi bi tavsiye olarak sunu diyebilirim. kendini hic kasma, kastikca dahada kilo alirsin, tartida kilon arttikca dahada cok cezalandirirsin kendini, daha az yemeye baslarsin ve en sonunda sagligindan olursun maazallah..

aynen muzeyyencim hele bi mezun olimde rahat bulusuruz kismetse :)
Fatmacim memnun oldum :KK70:
Kız sıkma canini olur oyle seyler zaten onemli olan olculerimizdi dimi :)
bende saldim diyeti ama asiri degil hem platesle inceliyoruz sende yap :)

Kızlar ya benim bacaklarim morariyo squattan mi acaba ust bacaklarimda ufak yerler ama yinede rahatsiz oluyorum beyaz tenliyim bide cok belli .

aksam yemegim : 4 kasik menemen
1 dilim ekmek
yogurdun icine cok az misir ekmegi dogradim :)

bide ilerleyen saatlerde 1 ince dilim pasta yiyebilirim:)

canim benim heryerim morluklar icinde, hatta dügünde kocan seni dövüyormu bile sordular, ahahahha.. güldügüme bakmayin acayip sinir oldum zaten, gidip dedikodu yaparlar artik manyak seyler, kocacim bi karincayi bile incitemezken sevdigim dedigi insana nasil kiyabilir..
bu morluklarin sebebini pek bilmiyorum canim, ben fitnessde makinalarami carpiyorum diye düsündüm ilk basta, ama sürekli cikinca yok artik okadarda deli degilim anlarim okadarini dedim, sonucta carpinca agri girer elbette :KK52::KK52::KK52: bence sporda kas zorlanmasindan dolayi oluyor, cünkü zorlandigim zamanlarda cikiyor bende.

bende eskisi gibi kendimi cok kasmiyorum canim. bugün mesela cok acikmistim (is yerinde cok is vardi, fazla yiyemedim), gittim bi adana yedim. ama galiba mide kücüldü, normalde hepsini yerdim ama bu sefer kaldi bi kismi. adanayi yedigim icin yarim saat yürüdüm, simdi pilates yapicam, egzersizlerimi ve simit icin videoyu yapacam. yani anliyacagin ne yersek yiyelim sonucta onu yakiyorsak bence bi problem yok (fazlada abartmadan) :))

ay kızlar bugün altkata akrabamıza indik ameliyat olmuştu bana bir övgüler bir övgüler anlatamam :KK1:
akrabamızın kaynanası beni haftasonu gördü hoşgeldin kzıım dedi yolda ( benim en büyük ablam bana benziyo ve evli ) beni o sanmış akrabamıza demişki x in kzıı ne kadar zayıflamış evli olandı heralde dal gibi olmuş kız nasıl kiloluydu felan demiş akrabamızda o hanifedir demiş o diyetteydi felan bugün beni gördü işte akrabamız ( aylardır görmüyoduk birbirimizi) ay ne kadar zyaıflamışsın kaç kilosun felan dedi bide kiloluyken beni naısl gördüklerini anlattılar ay allahım iyiki zayıflamışım ya bildiğin obez felanmışım çirkinmişim ben :KK50:
iyiki zayıflamışım koltuklarım kabardı vallahi :KK1: :21:

şermincim teşekkür ederim canım iltifatların için :KK34: ama öyle cidden ablam 52 kilo ve onun eteğine pantolonlarına girebiliyorum (belden bazıları sıkıyo ama oluyo bazılarıda bacaktan kaybediyorum ) ama onlarda zamanla düzelicek daha 3 ay oldu nerdeyse :)

canım istanbulda nereye gidebilirsin sayim :KK1:
hazır sultan ahmetteyken oraları güzelce bi gezin camiler felan gerçekten güzel yerler orası . Yerebatan sarnıcı hele :KK34:
sonracıma rumeli hisarınıda görün (ben hiç gitmedim ama çok güzelmiş orda kahvaltı yeri yemek yeride var manzaraya akrşı çok hoş olur )
boğaz turu yapın atlayın bi vapura fazla değil 15 tl felan tutar o :KK1:
kız kulesine giriş ne kadar bilmiyorum ama merak edersen orayıda bi gör derim :KK34:
sonraa kesinlikle adalara gidin orası kaçmaz bak bunu listenin en başına al hatta fayton 50 tl felan binmek isterseniz.
bisiklet ucuz saatlik kiralanıyo orda :KK34: büyükadayı öneririm genelde oraya gidiliyo (ben heybeli adaya gitmiştim)
sonraaa neresi neresi kapalıçarşıya gidin
ortaköy'ede gidebilirsiniz :KK34:
pierre loti tepesi var romantik olur gidin :KK1:
vee akşam taksime akın :KK76:
eminönüne gidin :)
gülhane parkına uğrayın ordan :KK1:
çamlıca tepesi varmış orayada gidin istanbul ayaklarının altındaymış öyle diyolar :KK34:

aklıma geldikçe sayarım daha :KK1: bakın yol masrafı çok tutar istanbulda ulaşım konusunda. istanbulda metrobüs tramvay kullanıyoruz biz o yüzden sana akpil soracaklar o yüzden sakın siz 1 geç 5 geç felan alim demeyin :KK45: 1 geç 4 tl :KK47:
onun yerine gidin akpil bayisine oralarda mutlaka vardır akpil dolum yeri onlar verir 5 tl ye akpil alın içine de para attırın ikiniz için 1 tane akpil yeter aslında ama paradan kar yapmak istiyosanız 2 tane akpil alın :KK34: çünkü her indiğin durakta bi makine var o sana paranın yarısını geri veriyor eğer ikniz bi akpil kullanırsanız zararda olursunuz . Ay ulaşım çok sıkıntılı burda :KK47:
1 kişi 2.5 muydu müzeyyen ?

Ben suan cok kötüyüm :'( :'(
Pilates yaparken ters bi hareket yaptim ve arka kurek kisminin ustu cok agriyo kolumu tamamen indiremiyorum asagiya :'( dus aldim sicak suyun altinda masaj yaptim ama nafile suan kipirdamadan duruyorum :'(

Fndkkrdm bnm aklima gelenlerin hepsini saymis :*
Evet canim tek bilet 4 tl akbil 2.45

Bn ne güzel kardesimin pasosuyla gidiyodum. Avcilarda bastim gectim 2 guvenlik dikildi önüme noluyo dedim kart kontrolü dedi :KK70: gosterdim aldilar pislikler o gun bugundr her haftasonu batiyorum :KK70: normalde paso 1tl :KK70:

ay kızlar bugün altkata akrabamıza indik ameliyat olmuştu bana bir övgüler bir övgüler anlatamam :KK1:
akrabamızın kaynanası beni haftasonu gördü hoşgeldin kzıım dedi yolda ( benim en büyük ablam bana benziyo ve evli ) beni o sanmış akrabamıza demişki x in kzıı ne kadar zayıflamış evli olandı heralde dal gibi olmuş kız nasıl kiloluydu felan demiş akrabamızda o hanifedir demiş o diyetteydi felan bugün beni gördü işte akrabamız ( aylardır görmüyoduk birbirimizi) ay ne kadar zyaıflamışsın kaç kilosun felan dedi bide kiloluyken beni naısl gördüklerini anlattılar ay allahım iyiki zayıflamışım ya bildiğin obez felanmışım çirkinmişim ben :KK50:
iyiki zayıflamışım koltuklarım kabardı vallahi :KK1: :21:

şermincim teşekkür ederim canım iltifatların için :KK34: ama öyle cidden ablam 52 kilo ve onun eteğine pantolonlarına girebiliyorum (belden bazıları sıkıyo ama oluyo bazılarıda bacaktan kaybediyorum ) ama onlarda zamanla düzelicek daha 3 ay oldu nerdeyse :)

canım istanbulda nereye gidebilirsin sayim :KK1:
hazır sultan ahmetteyken oraları güzelce bi gezin camiler felan gerçekten güzel yerler orası . Yerebatan sarnıcı hele :KK34:
sonracıma rumeli hisarınıda görün (ben hiç gitmedim ama çok güzelmiş orda kahvaltı yeri yemek yeride var manzaraya akrşı çok hoş olur )
boğaz turu yapın atlayın bi vapura fazla değil 15 tl felan tutar o :KK1:
kız kulesine giriş ne kadar bilmiyorum ama merak edersen orayıda bi gör derim :KK34:
sonraa kesinlikle adalara gidin orası kaçmaz bak bunu listenin en başına al hatta fayton 50 tl felan binmek isterseniz.
bisiklet ucuz saatlik kiralanıyo orda :KK34: büyükadayı öneririm genelde oraya gidiliyo (ben heybeli adaya gitmiştim)
sonraaa neresi neresi kapalıçarşıya gidin
ortaköy'ede gidebilirsiniz :KK34:
pierre loti tepesi var romantik olur gidin :KK1:
vee akşam taksime akın :KK76:
eminönüne gidin :)
gülhane parkına uğrayın ordan :KK1:
çamlıca tepesi varmış orayada gidin istanbul ayaklarının altındaymış öyle diyolar :KK34:

aklıma geldikçe sayarım daha :KK1: bakın yol masrafı çok tutar istanbulda ulaşım konusunda. istanbulda metrobüs tramvay kullanıyoruz biz o yüzden sana akpil soracaklar o yüzden sakın siz 1 geç 5 geç felan alim demeyin :KK45: 1 geç 4 tl :KK47:
onun yerine gidin akpil bayisine oralarda mutlaka vardır akpil dolum yeri onlar verir 5 tl ye akpil alın içine de para attırın ikiniz için 1 tane akpil yeter aslında ama paradan kar yapmak istiyosanız 2 tane akpil alın :KK34: çünkü her indiğin durakta bi makine var o sana paranın yarısını geri veriyor eğer ikniz bi akpil kullanırsanız zararda olursunuz . Ay ulaşım çok sıkıntılı burda :KK47:
1 kişi 2.5 muydu müzeyyen ?

ayyy canim Allah senden razi olsun, cogu yeri bilmiyormussum, internette bile bulunmuyor bi kismi (camiler, müzeler vardi genellikle).. listeye yazdim simdi, tek tek gezer, her gezisimde seni aklima getiririm artik :)) tesekkür ederim..
su akbil olayini ben bi türlü cözemedim yaa, zaten taksiyle gitmeyi hic düsünmüyoruz, ailemle gittigimizde bizi baya kaziklamislardi.. cogu yeri ya yürürüz (hem yediklerimizide eritmis oluruz), yada dedigin gibi metrobüs tramvayu kullaniriz, ama su akbil zor is yaa, o neymis öyle :KK53::KK53:

Ben suan cok kötüyüm :'( :'(
Pilates yaparken ters bi hareket yaptim ve arka kurek kisminin ustu cok agriyo kolumu tamamen indiremiyorum asagiya :'( dus aldim sicak suyun altinda masaj yaptim ama nafile suan kipirdamadan duruyorum :'(

Fndkkrdm bnm aklima gelenlerin hepsini saymis :*
Evet canim tek bilet 4 tl akbil 2.45

Bn ne güzel kardesimin pasosuyla gidiyodum. Avcilarda bastim gectim 2 guvenlik dikildi önüme noluyo dedim kart kontrolü dedi :KK70: gosterdim aldilar pislikler o gun bugundr her haftasonu batiyorum :KK70: normalde paso 1tl :KK70:

ayy gecmis olsun canimmm, birisinden rica edip masaj yaptiramazmisin? bence masaj iyi gelir, galiba damar damar üstüne gelmis olabilir cünki :'(

Aaaa simdi bnde alt bacagimin arkasinda ki morlugu farkettim :s
Gecen haftada diz kapagim mordu :s:s

Canim turistler hava guzelse tabanvay yapiyolar :KK70: sizde katilirsiniz onlara :KK70:

müzeyyencim geçmiş olsun canım ani bi hareket yaptıysan demekki :KK43: masaj yaptır bide sıcak havlu felan sar belki iyi gelir canımiyice ovalasın annen :KK43:

ay demekki spordan morarıyomuş korktum bian geceleri dayak mı yiyom acaba :KK1::KK1:

şermincim canım rica edeirm kırk yılın başı gelmişsiniz ne demek yazarım tabiki de :KK16: ya akpil işi kazık ama taksiye kıyasla ucuz :KK1: taksiye ölseniz binmeyin turistsiniz zaten hayatınızın kazığını atar şerefsizler :KK1:
ay ne güzel öğrenciyken 1 tl basıyodum aölye geçtim tam insan oldum :KK14: ya siz gidiceksiniz akpil dolum yeri yazıyo zaten metrobüslerin orda güvenliklerede sorarsanız anlatırlar ama sakın 1 geç almayın kazıklanırsınız.

ay ya benim de her yerim ağrıyo sırtım resmen azap çektiriyo bana :KK14: yürümekte zorlanıyorum :KK14:

Aaaa simdi bnde alt bacagimin arkasinda ki morlugu farkettim :s
Gecen haftada diz kapagim mordu :s:s

Canim turistler hava guzelse tabanvay yapiyolar :KK70: sizde katilirsiniz onlara :KK70:

o morluklar spordan bence canim, ama bilen kisiye sorsak iyi olur, belki yanlis bi hareket yapiyoruzduk :18:
insallah kesin katiliriz :KK66:

müzeyyencim geçmiş olsun canım ani bi hareket yaptıysan demekki :KK43: masaj yaptır bide sıcak havlu felan sar belki iyi gelir canımiyice ovalasın annen :KK43:

ay demekki spordan morarıyomuş korktum bian geceleri dayak mı yiyom acaba :KK1::KK1:

şermincim canım rica edeirm kırk yılın başı gelmişsiniz ne demek yazarım tabiki de :KK16: ya akpil işi kazık ama taksiye kıyasla ucuz :KK1: taksiye ölseniz binmeyin turistsiniz zaten hayatınızın kazığını atar şerefsizler :KK1:
ay ne güzel öğrenciyken 1 tl basıyodum aölye geçtim tam insan oldum :KK14: ya siz gidiceksiniz akpil dolum yeri yazıyo zaten metrobüslerin orda güvenliklerede sorarsanız anlatırlar ama sakın 1 geç almayın kazıklanırsınız.

ay ya benim de her yerim ağrıyo sırtım resmen azap çektiriyo bana :KK14: yürümekte zorlanıyorum :KK14:

tamam canim anladim coook tesekkür ederim bilgilerin icin :KK66: zaten cogu yeri yürüyerek gideriz, uzun yollarida metrobüsle hallederiz :KK66:
bide bisey sorucaktim. benim arkadasimda istanbula gitti bu sene. o diyorki turístlik yerlerde filan gidipte alisveris yapma sakin, pazarda sattiklarin 2-3 kati daha pahaliya satiyorlarmis. kendisine bi esarp almis pazarda 5 lira, aynisini turistlik bi yerde 25 liraya görmüs :KK53::KK53: dogrumudur sizce? dogruysa gidip pazarlari gezsem daha iyi olur :p

o morluklar spordan bence canim, ama bilen kisiye sorsak iyi olur, belki yanlis bi hareket yapiyoruzduk :18:
insallah kesin katiliriz :KK66:

tamam canim anladim coook tesekkür ederim bilgilerin icin :KK66: zaten cogu yeri yürüyerek gideriz, uzun yollarida metrobüsle hallederiz :KK66:
bide bisey sorucaktim. benim arkadasimda istanbula gitti bu sene. o diyorki turístlik yerlerde filan gidipte alisveris yapma sakin, pazarda sattiklarin 2-3 kati daha pahaliya satiyorlarmis. kendisine bi esarp almis pazarda 5 lira, aynisini turistlik bi yerde 25 liraya görmüs :KK53::KK53: dogrumudur sizce? dogruysa gidip pazarlari gezsem daha iyi olur :p

doğrudur canım kazık atmak için her yolu denerler. Senin zaten türkçen var turist olduğunu belli etme satıcılara :)

ölçülerim;
göğüs=89
bel=75
göbek=90
kalça=90
kol=27
bacak=58(kas oldu ama baya)

kahvaltı=1 tane haşlama yumurta
yarım biber
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir