Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

kızlarben dün akşam bunu yaptım. etkisini gördüm desem inanır mısınız :KK1:

elmasekerm benimki de büyüktü ki. önceki gün dolabımı düzeltrken çok eskilerden bi kotumu giydim resmen düştü kıçımdan.
popo hareketleriyle küçülttüm eh biraz zor oldu ama oldu gerçi yine üst tarafa göre büyük benimki. :KK50:

gercekten faydasini gördünmü canim? :O .. bende birazdan onu yapayim o zaman, bi kac tanesine baktim, onlari ekledim, hergün bi sabah bi aksam yapmayi planliyorum bakalim sabah erken kalkip yapabilecekmiyim :))
gercektenmi canim, ne kadar zamanda kücüldü popon, basenin? ben bu konuda cok sabirsizim ya hayatim boyunca hep bununla ugrasiyorum, biktim yaa.. bi kücülsede kurtulsam :KK52::KK52:

:) illaki bulusucaz canim yoksa iliski yurumez ki :KK43:
ay siz basenden sikayetcisiniz ben gogusten dik ve sert olsun istiyorum cok yumusadi kilo vermekten yatinca ikiside farkli yerlere gidiyo evlenene kadar duzelsin istiyorum.:KK43:

fndkkrducum gögüs hareketi olarak en iyi hareket sinav cekmekmis. aslinda kol calistiriyor diye zannediliyor ama bunun asli gögüs calisdirmak icin yariyormus.. tabi kolda calisiyor, bi tasla iki kus :p

muzzeyencim o bölüme baktim ebru karin günü dedi o yüzden yapmadim, kalca basen hareketleri olsun dedim ben bunu yaptim
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) - 12.10.2012 (BEYAZGAZETE.COM) - YouTube
her yeri calistiriyo, kendimi cok iyi hissettim yaa, pilatesi cok özlemissin, beni rahatlatti :))

Gunde kac sinav cekmeliyim acaba ?
bugun annemin dogum gunu pasta var yine :KK43:

canim ben fitnessde egzersizlerim arasina koyuyorum 3x10 ile basla eger kolay geliyorsa 3x15 yap sonra öbür egzersizlerinide yap :))
bu arada annenin dogum gününü kutlarim :KK66: bi dilim yemekte bi zarari yok bence, yarin eritirsin zaten :KK66:

aa canım o göbek içindi doğru. pardon yaa. benm göbiş warya ondan işe yaradı. mide kısmım resmen indi. dur sana popo hareketlerinin olduğu bi sayfanın linkini yazıyım :KK55:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...n-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-25.html

Eki Görüntüle 710602 Eki Görüntüle 710601
bu hareketlerle eridi canım.
üstte ki linkte de var hareketler.orda nasıl yapılacağını da anlatıyor.:KK34::KK34:

ebru sallinin göbek egzersizleri cok ise yariyor canim yaa zaten kendiside 1 seansta göbegin gitmesi garanti diyor, bende arada onu yaparim, benimde var biraz.. yemekten sonra cikiyor :)) hergün degisik videolar yapmak yararli, hergün ayni ayni olmaz :))

canim ben bu egzersizleri kesinlikle pilatesten sonra yapacam artikkk, eger seninki gittiyse benimkide gider heralde :p tabi benimkisi biraz inat ediyor ama inadini kiracam artik :KK47::KK47::KK47:

Canım yaptığın pilateste de varmış o hareketler. şimdi annişimle yaptık. esnedik. lastiğim yoktu benim. ince kilotlu çoraplarımın ayak kısmını bağladım yaptım bende:KK1::KK1::KK1::KK1:

ama çok iyi geldi. hafifim hafifiz hafif :KK1::KK1::KK1::KK1:

Canım yaptığın pilateste de varmış o hareketler. şimdi annişimle yaptık. esnedik. lastiğim yoktu benim. ince kilotlu çoraplarımın ayak kısmını bağladım yaptım bende:KK1::KK1::KK1::KK1:

ama çok iyi geldi. hafifim hafifiz hafif :KK1::KK1::KK1::KK1:

evet var ama fazla yapmadi süre kalmadigi icin, o yüzden ekstradan yapmayi düsünüyorum canim :KK66: bende lastik ve büyük top varda kücük top olmadigi icin topsuz yaptim bi hareketi :)) ayy corap hic aklima gelmemisti yaa süpersin :KK52: yaraticilik bu olsa gerek :)

hahaha reklamdaki gibi "hafifim hafifiz hafif", cok güzel yaaa, bu bizim sloganimiz olsun :))

:) evet canım mesela ben 16 kez yapıyodum hepsini üst üste. popo kısmım yanıyodu öyle çok ağrıyodu ki bağırmamak için zor tutuyodum kendimi. bitince de hemen atıyodum kndimi yatağa :KK1::KK1::KK1: bak şimdi eski pantolonum ve yenisini yan yana koyup resmini çekicem :KK1::KK1: albüme koyucam.

çorap fikrinide başka bir yerde duymuştum aklımda kalmıştı. keşke o kadar yaratıcı olabilsem :KK1::KK1:

Tamam bundan sonra sloganımız bu hafifim, hafifiz, hafifff:118::118::118:

kızlar ben bu hafta sonu bayağı abarttım.
yarın tartılcam ve diyete yeni başlamış gibi devam edicemm.

tamam elmasekerim baslarim yarin :)
1 dilim pasta ve 1 bardak elma suyu ictim :)
slogani begendim hanımlar :KK70:
bende lastik yerine atki kullaniyorum corap iyi fikirmis :KK70:
merak ettim muzeyyencim koyda bakalim :)

Doğum günü kutlu olsn annişinin canım.

az önce koydum bak bakalım :)
atkıda güzel fikirmiş kalın benmki inceliyo kız hemen :KK1::KK1:

sagolun canlar :)
betrayal bende abarrttim.:KK43:
haftaya gidicem diyetisyene :KK70:
muzeyyen cok incelmis bacaklarin felan masallah :)

O hareketlerle inceldi canımcım.:KK51::KK51::KK51:
en büyük hatam da başlarken ölçmedim :KK50:

Son düzenleme:
:) evet canım mesela ben 16 kez yapıyodum hepsini üst üste. popo kısmım yanıyodu öyle çok ağrıyodu ki bağırmamak için zor tutuyodum kendimi. bitince de hemen atıyodum kndimi yatağa :KK1::KK1::KK1: bak şimdi eski pantolonum ve yenisini yan yana koyup resmini çekicem :KK1::KK1: albüme koyucam.

çorap fikrinide başka bir yerde duymuştum aklımda kalmıştı. keşke o kadar yaratıcı olabilsem :KK1::KK1:

Tamam bundan sonra sloganımız bu hafifim, hafifiz, hafifff:118::118::118:

gördüm resimlerini coook güzel incelmissim, beni gaza getirdin artik bende o egzersizleri kesinlikle yapacam pilatesten sonra :) o kadar yanmasinin sebebi ordaki yaglarin parcalanmasiymis demekki canim, baksana süper görünüyorsun suan :KK66:)

bu arada ölcme günümüzde bugün, hani 2 haftada bir ölcecektik vücudumuzu :))
ben bugün ölcüm ve sonuclar söyle:
bel: 66 göbek: 79 kalca: 100 gögüs: 85 üst bacak: 57 üst kol: 29

kalcam 2-3 hafta önce 104 iken 100 olmus, yavas yavas gidiyor, haftaya 90lari görürüm bence kizlar :))

Aaa evet olculme gunuydu dimi. Sabah olcsem olurmu. Yattm cunku :)

Evet canim biliuodum yanarsa yaglar parcalaniyo diye yanmadigi zaman bi 16 daha yapiuodum canim yaniyodu ama icim cok rahatti :)
Gaza getirip heweslndirdiysem ne guzel :))
Sende 21 gun sonra eski ve yeni adinda bi album yaparsin artik bu arada 4 cm gozumden kacmadi degil :) tebrikler canim.:*

X