Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor= 50 dk karın savar
11 dk simit bölgesi
150 squat
Canım hangi video o linkini yazar mısın
elmaşekerim hoşgeldinnnn
ay resimlerine baktımda ne kadar zayıfsııııın
elbiseyle hafif göbeğin var ama iç çamaşırıyla çektiğinde hiiiiç bişeycik yok
ay seninde azıcık yanların var ama tiffany abla yardım etcek bize platesle sıkılaşıcaz
ay kızlar bu arada ben daha öğle yemeği yemedim ben bugün benimkiyle buluşmuştum hazır kimse yok evde diye eve geri dönüşte anneme yakalandım allahtan benimkini görmedi o zaman hep dellenir babama söylerdi anahtarım olduğunu bilmiyolardı bide alinin resmini büyütmek için çıktım felan dedim inandırdım bi şekilde babama söylemicek Allahtan :26:
benimkine anahtar gitti dedim de boşver sen iyi ol bana yeter dedi hafta sonları bi çaresine bakarız dedi
bide dediki azıcık göbek kalmış onuda eritirsin dedi bana
ayy sorma canim aslinda hic göbegim yoktu ama haftasonu deli gibi yedim, resim dügün baslamadan önce cekmistim daha tuvelete gitmedigim icin göbegim cok cikmisti, ama sonra dügünde 3-4 defa tuvalete ciktim yaa sinir oldum, bi türlü gelinin yaninda dogru dürüst duramadim, bide elbiseyi indir giy sinir oldum.. ama yediklerimin hepsini cikarttim cok sükür
ahaha anladım canım aman olsun kırk yılın başı yemişin boşver çıkmış zaten oda
bu hafta diyetisyene gidicem
Ayy çiçeğimmm Hoşgeldin
Bi kaç gündür aklımdaydın nedense tartılırken söylediklerin hep aklıma geliyo yüzünüde göremediğim için profil resmin canlanıyodu hayalimde
Neyse ki şimdi o güzel yüzünüde gördük tamam
Senin sorununda benimkiyle aynı desene. popo küçülecek yanlar eriyecek. benim artı olarak göbek küçülecek :)
sende bizim gibi yemişsin ama kilo almamışsın ne güzel :13::13:
fndkkrdm deseydin keşke seni bekliycektim kapıda napıyım deseydin
neysebişey olmaz sewdiceğini görmüğşsün o yeter bence varsn anahtar gitsin bi tane daha yaptırırsın
elmaşekerim yaşasın kötülük
ama baya zayıflamışsın sende ilk halini bilmiyorum ama kilondan belli yani
ay bu hafta çarşamba veya cuma gitcem belki bi dahaki haftada gidebilirim belli olmaz ya 59lara düşüp gitmek istiyorum
inşallah yağ oranım düşmüştür ya :26:
muzeyyencim kapıyı kilitleyip gidiyolar benimkiler o derece düşün. O yüzden anahtar çektirtmişti ali bana. dedim napcaz aşkım ya anahtarda gitti felan aşkım boşver gitsin dedi sana bişey yapmadılar ya önemli olan o dedi canım benim ya anahtarada gerek kalmadı öyle diyo artık pazartesi günleride çalışıcak kola sezonu açıldı pazarteside çalışır tek pazar günleri evde olur o zamanda bi yolunu bulur buluşuruz ben zaten temmuzda ramazan girince memlekete gidiyorum o zaman onun buluşamama dırdırından da kurtulurum ama özlicem tabi
ay hatunlar birazdan akşam yemeğimi yerim acıktım ya 9dan beri bişey yemedim annemin karşısına çıkamıyorum
ama napim onlarada kalsa hiiiç buluşamıcaz napim görmesem de olmuyo gizli saklı buluşamasak 1 yıldır yüzünü görememiş olucaktım