Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

kızlar maçı izliyorum
ben spor yaparken bile böyle terlemiyorum yaa
alnımdan damla damla ter akıyo.

kilom=60.6 bu hafta kilo almışım :KK53: o kadar yedim tabi :KK53:

kahvaltım=1 kk peynir
yarım domates
4y.zeytin
1 yumurta

10.30da platese başlıyorum dün squats yapmamıştım bu arada bugün iki kere yaparım sabah 150 akşamda 155 yaparım :KK1:

kızlar tartının pili bitmiş ya bozuk değilmiş.
babam akşam pil alıcak yarın tartılcam ben.
sabah:-
öğle:
1 kase mercimek çorbası 1 tane kabak dolması.

Selam kızlarr:KK3:

ben dün o kadar çok yedim ki akşam vicdanımı rahatlatmak için pilatese başladım. 45 dk da o kadar farkettim ki öyle böyle değil :KK1:
bugunde yine aynı videoyu yapıcam.
sabah : yarım domates yarım salatalık 1,5 kk peynir 5 zeytin 10-15 dal maydanoz 1,5 dilim kepek ekmeği

ara : 1 kupa bol limonlu yeşilçay

öğle: 1 kepçe mantar çorbası. 1 kaşık pilav ve patatesli bezelyeli tavuk o da çok az. :KK56:

sabah tartıldım 54,70 olmuş hiçte takmadım :KK14::KK14: yağ yakıcam sadece. :KK8::KK8::KK8:

kizlarrrr ben geldimmmmmmmm :)) ayyy sizleri coook özledimmmmmm.. tatil coook yorucu gecti.. tam 15 saat gidis gelis trenle avusturyaya gittik.. sadic olmasaydim gitmezdim ama napalim yaa, en iyi arkadaslarimiz evlendi biraz stres yorgunluk gecirmissiz cokmu :p

ayyy hepinizin yazdiklarinizi okudum nihayet.. saskinncim tebrikler cok güzel kilo vermissin :)) .. kizlarr siz ücünüzde sanki cok yemissiniz gibime geldi ama üzülmeyin güzel kilo atiyorsunuz bakiyorum.. bende sizin gibi baya abarttim.. ama napimmm yolculuk cok sikici gecti, hep yedim hep yedim.. ne yedigimi duysaniz bu kiz 1 senedir bisey yemedimi diye düsüneceksiniz o yüzden hic acmayayim o konuyu.. kisaca HERSEYI YEDIMMM diyim :KK43:( ama bu sabah tartildim bakayim kac kilo aldim diye merak ettim bi baktim tam 63 kilo olmussum :O 500 gram vermissim, inanamadim yaa hayvan gibide yemistim halbuki.. yagli yagli kebablar, tatlilar, cikolatalar, bol bol ekmek, gözlemeler, sabah aksam demeden yedim, hic spor yapmadim ama yinede vermissim.. demek bu sectigim yöntem cok iyimis kizlar, hic kiloyu takmadigim icin vücut strese girmiyor daha kolay veriyor galiba..

bu arada kizlar daha yeni fotolarimi koydum, bu sabah cektim resimleri, hem dügünde cektigim resmimi de koydum, bana bi bakin diye. sizi gördüm, sizde beni görün dedim :))

bugün platese basliyacam ama videoyu indiremedim, youtubedaki videolardan secip bi kac tane yapicam aksam.

elmaşekerim hoşgeldinnnn :KK31:
ay resimlerine baktımda ne kadar zayıfsııııın :KK52:
elbiseyle hafif göbeğin var ama iç çamaşırıyla çektiğinde hiiiiç bişeycik yok :KK53:
ay seninde azıcık yanların var ama tiffany abla yardım etcek bize platesle sıkılaşıcaz :KK52::KK52:

ay kızlar bu arada ben daha öğle yemeği yemedim ben bugün benimkiyle buluşmuştum hazır kimse yok evde diye eve geri dönüşte anneme yakalandım allahtan benimkini görmedi o zaman hep dellenir babama söylerdi anahtarım olduğunu bilmiyolardı bide :KK14: alinin resmini büyütmek için çıktım felan dedim inandırdım bi şekilde babama söylemicek Allahtan :26:
benimkine anahtar gitti dedim de boşver sen iyi ol bana yeter dedi hafta sonları bi çaresine bakarız dedi :KK31:
bide dediki azıcık göbek kalmış onuda eritirsin dedi bana :KK52::KK52:

elmaşekerim hoşgeldinnnn :KK31:
ay resimlerine baktımda ne kadar zayıfsııııın :KK52:
elbiseyle hafif göbeğin var ama iç çamaşırıyla çektiğinde hiiiiç bişeycik yok :KK53:
ay seninde azıcık yanların var ama tiffany abla yardım etcek bize platesle sıkılaşıcaz :KK52::KK52:

ay kızlar bu arada ben daha öğle yemeği yemedim ben bugün benimkiyle buluşmuştum hazır kimse yok evde diye eve geri dönüşte anneme yakalandım allahtan benimkini görmedi o zaman hep dellenir babama söylerdi anahtarım olduğunu bilmiyolardı bide :KK14: alinin resmini büyütmek için çıktım felan dedim inandırdım bi şekilde babama söylemicek Allahtan :26:
benimkine anahtar gitti dedim de boşver sen iyi ol bana yeter dedi hafta sonları bi çaresine bakarız dedi :KK31:
bide dediki azıcık göbek kalmış onuda eritirsin dedi bana :KK52::KK52:

ayy sorma canim aslinda hic göbegim yoktu ama haftasonu deli gibi yedim, resim dügün baslamadan önce cekmistim daha tuvelete gitmedigim icin göbegim cok cikmisti, ama sonra dügünde 3-4 defa tuvalete ciktim yaa sinir oldum, bi türlü gelinin yaninda dogru dürüst duramadim, bide elbiseyi indir giy sinir oldum.. ama yediklerimin hepsini cikarttim cok sükür :KK52::KK52::KK52:

ayy sorma canim aslinda hic göbegim yoktu ama haftasonu deli gibi yedim, resim dügün baslamadan önce cekmistim daha tuvelete gitmedigim icin göbegim cok cikmisti, ama sonra dügünde 3-4 defa tuvalete ciktim yaa sinir oldum, bi türlü gelinin yaninda dogru dürüst duramadim, bide elbiseyi indir giy sinir oldum.. ama yediklerimin hepsini cikarttim cok sükür :KK52::KK52::KK52:

ahaha anladım canım aman olsun kırk yılın başı yemişin boşver çıkmış zaten oda :KK1:
bu hafta diyetisyene gidicem :KK76:

ahaha anladım canım aman olsun kırk yılın başı yemişin boşver çıkmış zaten oda :KK1:
bu hafta diyetisyene gidicem :KK76:

ayy canim hangi gün gideceksin? insallah iyi gecer ama sen baya vermistin o yüzden cok iyi gecer, eminim :KK34: baya kas yapmistin, yag oranin baya azalmistir.. önemli olanda bu zaten bence :)
ayy dügünde gelen giden bana cook zayiflamissin dedi yaa baya sevindimmm :)) kilomu sordular bende 63 dedim sok oldular, yok o kadar görünmüyorsun en fazla 57-58 dediler.. biri vardi o da 15 kilo vermis ama benden daha kilolu duruyor kendisi suan 55 kilo diyorda ben hic inanmadim, daha fazla görünüyordu :p ahahhaha dahada hirslandim ben yaa kesinlikle kilo yaniltiyor kizlarrr sikilasmak cok önemli, misket oynayinca kizin kollari nasil sallaniyordu yaa benim ninemin bile kollari okadar sallanmaz :p ahahahhahahah cok kötüyümmmm:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ayy çiçeğimmm Hoşgeldin :KK16::KK16:

Bi kaç gündür aklımdaydın nedense tartılırken söylediklerin hep aklıma geliyo yüzünüde göremediğim için profil resmin canlanıyodu hayalimde :KK1::KK1:
Neyse ki şimdi o güzel yüzünüde gördük tamam :KK54:

Senin sorununda benimkiyle aynı desene. popo küçülecek yanlar eriyecek. benim artı olarak göbek küçülecek :)
sende bizim gibi yemişsin ama kilo almamışsın ne güzel :13::13:

fndkkrdm deseydin keşke seni bekliycektim kapıda napıyım deseydin :KK50:
neysebişey olmaz sewdiceğini görmüğşsün o yeter bence :KK16::KK16: varsn anahtar gitsin bi tane daha yaptırırsın :KK34:

elmaşekerim yaşasın kötülük :p :KK47: :KK1:
ama baya zayıflamışsın sende ilk halini bilmiyorum ama kilondan belli yani :KK34:
ay bu hafta çarşamba veya cuma gitcem belki bi dahaki haftada gidebilirim belli olmaz ya 59lara düşüp gitmek istiyorum :KK1:
inşallah yağ oranım düşmüştür ya :26:

muzeyyencim kapıyı kilitleyip gidiyolar benimkiler o derece düşün. O yüzden anahtar çektirtmişti ali bana. dedim napcaz aşkım ya anahtarda gitti felan aşkım boşver gitsin dedi sana bişey yapmadılar ya önemli olan o dedi canım benim ya :KK16: anahtarada gerek kalmadı öyle diyo artık pazartesi günleride çalışıcak kola sezonu açıldı pazarteside çalışır tek pazar günleri evde olur o zamanda bi yolunu bulur buluşuruz ben zaten temmuzda ramazan girince memlekete gidiyorum o zaman onun buluşamama dırdırından da kurtulurum :KK1: ama özlicem tabi :KK14:

ay hatunlar birazdan akşam yemeğimi yerim acıktım ya 9dan beri bişey yemedim annemin karşısına çıkamıyorum :KK50:
ama napim onlarada kalsa hiiiç buluşamıcaz napim görmesem de olmuyo gizli saklı buluşamasak 1 yıldır yüzünü görememiş olucaktım :KK14:

Kıyamam sana ya :KK50::KK50:
Sabret canım sabrett.Elbet bugünler de geçer aailen sana yaptıkarına utanır.
Boşwer 1 sene böyle kaçamak kaçamak geçsin.
1 senenin sonunda ömür boyu mutlu olmak var sewdiceğinle. o günleri düşün :KK34:
Gerçi yaşamayana zor gelir ama bi nebze olsun anlayabiliyorum seni :KK50::KK50:

inşallah zaman çabuk geçer canım ben memlekete gidince bi rahatlıyorum o zaman diyorumkendime hadi son yazın bu sabret diyorum o bana kolaylık sağlıyo :)

akşam yemeğim= 1 parça tavuk 2 köfte
1 kaşık bulgur pilavı sebzeli
bide 1 kepçe cacık
1 tane biber :)

Ayy çiçeğimmm Hoşgeldin :KK16::KK16:

Bi kaç gündür aklımdaydın nedense tartılırken söylediklerin hep aklıma geliyo yüzünüde göremediğim için profil resmin canlanıyodu hayalimde :KK1::KK1:
Neyse ki şimdi o güzel yüzünüde gördük tamam :KK54:

Senin sorununda benimkiyle aynı desene. popo küçülecek yanlar eriyecek. benim artı olarak göbek küçülecek :)
sende bizim gibi yemişsin ama kilo almamışsın ne güzel :13::13:

fndkkrdm deseydin keşke seni bekliycektim kapıda napıyım deseydin :KK50:
neysebişey olmaz sewdiceğini görmüğşsün o yeter bence :KK16::KK16: varsn anahtar gitsin bi tane daha yaptırırsın :KK34:

aynen öyle yaa o popo, basen beni öldürüyo :KK43:( sende hafif göbek var ama benimde kollarim gidecek daha, sen yinede iyisin benden.. bide senin kalcan benimkinden daha kücük :KK66:)

elmaşekerim yaşasın kötülük :p :KK47: :KK1:
ama baya zayıflamışsın sende ilk halini bilmiyorum ama kilondan belli yani :KK34:
ay bu hafta çarşamba veya cuma gitcem belki bi dahaki haftada gidebilirim belli olmaz ya 59lara düşüp gitmek istiyorum :KK1:
inşallah yağ oranım düşmüştür ya :26:

muzeyyencim kapıyı kilitleyip gidiyolar benimkiler o derece düşün. O yüzden anahtar çektirtmişti ali bana. dedim napcaz aşkım ya anahtarda gitti felan aşkım boşver gitsin dedi sana bişey yapmadılar ya önemli olan o dedi canım benim ya :KK16: anahtarada gerek kalmadı öyle diyo artık pazartesi günleride çalışıcak kola sezonu açıldı pazarteside çalışır tek pazar günleri evde olur o zamanda bi yolunu bulur buluşuruz ben zaten temmuzda ramazan girince memlekete gidiyorum o zaman onun buluşamama dırdırından da kurtulurum :KK1: ama özlicem tabi :KK14:

ay hatunlar birazdan akşam yemeğimi yerim acıktım ya 9dan beri bişey yemedim annemin karşısına çıkamıyorum :KK50:
ama napim onlarada kalsa hiiiç buluşamıcaz napim görmesem de olmuyo gizli saklı buluşamasak 1 yıldır yüzünü görememiş olucaktım :KK14:

bence bu hafta git canim, sen hic merak etmiyonmu kiiz ben cok merak ettim :KK70: .. bide slim in 6 yapiyorsun kesin yag oranin normale girmistir :))

ayy ailen niye böyle acimasizkiii, zaten ne yaparlarsa yapsinlar siz yine bulusacaksiniz yanii, kacisi yok bunun:KK51: vallah ikinizede Allahtan sabir diliyorum, bu günlerde gecer elbette, ilerde size güzel günler bekliyor canim eminim..

X