Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

bende 17yim :KK1: bu yaşta neden evlilik derseniz anlatayım benim sözlüm benim ilk aşkım elini ilk tuttuğum ilk aşık olduğum erkek aramızda yaş farkı var tabi ama yan yana geldiğimizde ben ondan daha büyük duruyorum :KK47:
benimkinin öz annesi vefat edince bunun babası başkasıyla evlendi bu mal kadında benimkini evlendirmeye çalışıyo pislik :KK47:
ben bir kurtardım iki kurtardım buda aynen öyle . En sonunda bu iş böyle olmıcak dedim ben aileme söyledim ben birini sveiyorum felan diye ( zaten ailemde bi babamla aram iyi annemin bana öyle annelik yaptığı felan yok ayrımcılık hat safada) karşı çıktılar felan sonra kabullendiler tamam dediler lise bitsin evlenirsiniz tek şart üniversite okuncak dendi bana bizde kabul ettik.

ben 18 me girdikten bi kaç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz işte hayırlısıyla. O lise mezunu lise mezunu felan ama senden benden bilgilidir üniversite oku kazanırsın sende bu zeka varklen diyorum cık kabul etmiyo belki evlenince dışardan okurum diyo ama nerdeee :KK1:

18de evlilik olur mu bilmiyorum ama ben bu adamı istiyorum hem yanımda olsun istiyorum elinde büyüdüm desem yeri bana kendi ailemden çok o sahip çıktı yeri geldi bana analık babalık abilik yaptı iyi günümde kötü günümde yaşıma hiç bakmadan benim yanımda oldu ee tabi benimki en başta tek taraflıyken şimdi büyük bi aşka dönüştü bu sefer iki taraflı birlikte herşeyin üstesinden geldik.
ben hiç çocuk olamadım taki onu tanıyıncaya kadar ben çocukluğumu bile onla yaşadım Allah nasip ederse inşallah evlenicez :KK16:

bende 17yim :KK1: bu yaşta neden evlilik derseniz anlatayım benim sözlüm benim ilk aşkım elini ilk tuttuğum ilk aşık olduğum erkek aramızda yaş farkı var tabi ama yan yana geldiğimizde ben ondan daha büyük duruyorum :KK47:
benimkinin öz annesi vefat edince bunun babası başkasıyla evlendi bu mal kadında benimkini evlendirmeye çalışıyo pislik :KK47:
ben bir kurtardım iki kurtardım buda aynen öyle . En sonunda bu iş böyle olmıcak dedim ben aileme söyledim ben birini sveiyorum felan diye ( zaten ailemde bi babamla aram iyi annemin bana öyle annelik yaptığı felan yok ayrımcılık hat safada) karşı çıktılar felan sonra kabullendiler tamam dediler lise bitsin evlenirsiniz tek şart üniversite okuncak dendi bana bizde kabul ettik.

ben 18 me girdikten bi kaç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz işte hayırlısıyla. O lise mezunu lise mezunu felan ama senden benden bilgilidir üniversite oku kazanırsın sende bu zeka varklen diyorum cık kabul etmiyo belki evlenince dışardan okurum diyo ama nerdeee :KK1:

18de evlilik olur mu bilmiyorum ama ben bu adamı istiyorum hem yanımda olsun istiyorum elinde büyüdüm desem yeri bana kendi ailemden çok o sahip çıktı yeri geldi bana analık babalık abilik yaptı iyi günümde kötü günümde yaşıma hiç bakmadan benim yanımda oldu ee tabi benimki en başta tek taraflıyken şimdi büyük bi aşka dönüştü bu sefer iki taraflı birlikte herşeyin üstesinden geldik.
ben hiç çocuk olamadım taki onu tanıyıncaya kadar ben çocukluğumu bile onla yaşadım Allah nasip ederse inşallah evlenicez :KK16:

Umarım çok mutlu olursun canım. önce ki konularına göz atmıştım çotka üzülmüştüm.
Baba evinde bulamadığın huzuru kendi yuvanda bulursun inşallah :KK16::KK16:

Umarım çok mutlu olursun canım. önce ki konularına göz atmıştım çotka üzülmüştüm.
Baba evinde bulamadığın huzuru kendi yuvanda bulursun inşallah :KK16::KK16:

umarım bulurum . Bu ara zaten aramız limoni dünden beri buluşamıyoruz diye dünde son noktayı koydu zaten o kadar dolmuşki ailemle ilgili kendi sıkıntıları yetmezmiş gibi bide benim ailemle uğraşıyo..
dün o kadar haklı olmasına rağmen yinede beni düşündü bi süre konuşmalayım kafamı dinlemem lazım yoruldum seni üzmek istemiyorum dedi bende üstelemedim tamam canım dedim. dün telefonumu odaya bıraktım aramim onu diye beni tam 17 kez aramış sonra ben aradım görünce üzülme olurmu senin gözleirnden bi damla yaş akarsa ölürüm ben dedi içimi yaktı ya. sonra yine kapadık telefonu 5 dk geçmeden aradı bak üzülme nolur felan dedi :KK16:
şapşal sesimi duymadan yapamıyoda bahaneler üretiyo her sefernde saçma sapan sebepler uyduruyo felan benimde hoşuma gidiyo tabi :)
allah inşallah izin verir de evlenir mutlu oluruz...

umarım bulurum . Bu ara zaten aramız limoni dünden beri buluşamıyoruz diye dünde son noktayı koydu zaten o kadar dolmuşki ailemle ilgili kendi sıkıntıları yetmezmiş gibi bide benim ailemle uğraşıyo..
dün o kadar haklı olmasına rağmen yinede beni düşündü bi süre konuşmalayım kafamı dinlemem lazım yoruldum seni üzmek istemiyorum dedi bende üstelemedim tamam canım dedim. dün telefonumu odaya bıraktım aramim onu diye beni tam 17 kez aramış sonra ben aradım görünce üzülme olurmu senin gözleirnden bi damla yaş akarsa ölürüm ben dedi içimi yaktı ya. sonra yine kapadık telefonu 5 dk geçmeden aradı bak üzülme nolur felan dedi :KK16:
şapşal sesimi duymadan yapamıyoda bahaneler üretiyo her sefernde saçma sapan sebepler uyduruyo felan benimde hoşuma gidiyo tabi :)
allah inşallah izin verir de evlenir mutlu oluruz...

Aman nazar değmesinnnn:nazar::nazar::nazar: :KK16:

canimm yaa ne güzel yazmissin duygulandim gercekten bunlari okuyunca:KK43::KK43: bende bizim yasadiklarimiz aklima geldi.. esimde bende ayri ayri cok seyler yasadik.. benimde annem ve babam ayri, bizde cok seyler yasadik ama kardes arasinda en cok darbeyi ben yedim cünkü 2 arada kalan tek cocuk bendim, bi yandan annem sikistirirdi öbür yandan babam kizardi filan iste.. babam ayrilir ayrilmaz kendisinden 21-22 yasindan kücük biriyle evlendi, bize hic haber vermeden türkiyede evlendi (danimarkada yasiyorum bu arada). suan evine bile almiyor bizleri kadin istemiyor diye, cocuguda oldu zaten.. ama dürüstce söylemiyo iste. zaten bizde istemiyoruz, annemiz bu yasa kadar bakti, hep anamiza dua eder dururuz, Allahim sükürler olsunki o hep yanimizdaydi.
esim desen onun babasi benimkinden beterdi, cocuklarini büyüyene kadar degil büyüdükten sonrada döverdi, görümcem anlatir hala, kafasini ayagi ile ezerdi, kemerini cikartip sirtina sirtina vururdu.. benim esimede cok cektirtti ama o hep Allah korkusu diye ana baba ahi almamak icin susuyordu. suan onun annesi babasida ayrilar ve bilin bakalim ne oldu. babasi ondan gec bi kadinla evlendi ve kadin hamile :KK53: yani esimle ayni kaderi yasadim kizlar ve suan inaniyorumki sans eseri birbirimizi bulmadik, kader birbirimizi bulusturdu ve okadar mutluyumki Allahima bin kere sükürler olsun iyi yasamissim bunlari, yoksa ödülüme nasil kavusacaktim, o benim herseyim :KK69::KK69:

inanki fndkkrducum önemli olan biolojik yas degil, o yasanmisligin getirdigi olgunluk önemli. eger kendinizi hazir hissediyorsaniz evlenin zaten ama evlenmeyi kacamak olarak algilarsaniz mutsuz olursunuz. biz ilk önce kacamak olarak algiladik, cünkü aslinda 1 sene sonra dügünümüz olucakken 1 sene geriye aldik, esimin pskolijisi yerinde degildi cünki. bende kiyamadim, günün 20 saatini babasina para getirmek icin calisiyordu (hem meslegini yapti, hem babasinin dükkaninda calisti).

cok yazdim yaaa icimi döktüm resmen:KK17: uzun zamandir bu konulari konusmayinca icimde kalmis demek, kusuruma bakmayin kizlar

elmasekerim dok icini insan konustukca rahatliyo cidden esinde cok sey yasamis ben aileme ilk sevdigimi soyledigimde babam yuzume yumruk atmisti ama ben yinede ona tavir almadim cunku benim babam canim herseyim annemden cok seviyorum onu babam herseye ragmen benim tek destekcim.
evliligi kacis olarak gormuyoruz hele o hic ama ben azcık oyle dusunuyorum onun ailesi beni seviyo cidden haftasonlari ablalariyla konusuyorum felan insallah hep boyle devam eder bizim iloskimizi zedeleyen tek sey ailemin bulusmamiza izin vermemesi zoruna gidiyo onunda...
herkesin hayati mukemmel olmuyo ama insallah bizde sen ve esin gibi mutlu oluruz :)
birde hani derler ya anneler cocuklari arasinda ayrim yapmaz diye sakin inanmayin oyle bir ayrim yapiyolar ki...
neyse ben herseye ragmen onu cok seviyorum oda beni :)
onemli olan kafa yapisi kafalar uyuyosa sirasiyla hersey olur ve yasin hic onemi yok cidden :)
mutluluk huzur olsun yeter ki :)

10 tane erik yedim ( yalniz erogin tadi yok 2 hafta sonra anca olur erikler)
simdi yuruyuse cıkıcaz :)

10 tane erik yedim ( yalniz erogin tadi yok 2 hafta sonra anca olur erikler)
simdi yuruyuse cıkıcaz :)

ben yemek yemicemmm size söz veriyorum.
ama içimden bi ses diyo ki eve giderken sosis al spagetti al.
sosisli makarna yap diyo. ayyyy bu sese dur demeliyimmm
:KK47::KK47::KK47:

bende yemek istemiyorum ! etimegin uzerine peynir koyup yemek istiyorum. ama peynir bitmis evde :KK43:
salatalik yerim belki :)

yürüyüşe çıkıcaktık ne güzel çıkamadık :KK47: misafir geldi :KK47:

akşam= 2 tane etimek
1 kk kaşar peynir
4 y.zeytin
1 acı biber
yarım domates :KK1:

hafif olim istedim akşam yemeği yersem çok yerim diye kahvaltı türü yaptım :KK76:

kızlar bende doyurucu ama az kalorili birşeyler denedim.
yarım elmayı küp küp doğradım sonra içine grissini kırdım süt döktüm ve yedim.
hem hafif hem az kalorili hem doyurucu hemde lezzetli.

betrayal zumba nedir ne kadar yapılırr birde link atsann ?
buaradaaa yarın 1 mayıs ve ben başlıyacamm zaten bugün baskülde aldım :)

yaptım şimdi simit hareketimi. çok iyi geldi ağrıyan yerlerime aynı masaj gibi :124:
şimdi squats yapıp duş alıcam sonrada uyuycam. :KK54: sizlerii.

elmasekerim dok icini insan konustukca rahatliyo cidden esinde cok sey yasamis ben aileme ilk sevdigimi soyledigimde babam yuzume yumruk atmisti ama ben yinede ona tavir almadim cunku benim babam canim herseyim annemden cok seviyorum onu babam herseye ragmen benim tek destekcim.
evliligi kacis olarak gormuyoruz hele o hic ama ben azcık oyle dusunuyorum onun ailesi beni seviyo cidden haftasonlari ablalariyla konusuyorum felan insallah hep boyle devam eder bizim iloskimizi zedeleyen tek sey ailemin bulusmamiza izin vermemesi zoruna gidiyo onunda...
herkesin hayati mukemmel olmuyo ama insallah bizde sen ve esin gibi mutlu oluruz :)
birde hani derler ya anneler cocuklari arasinda ayrim yapmaz diye sakin inanmayin oyle bir ayrim yapiyolar ki...
neyse ben herseye ragmen onu cok seviyorum oda beni :)
onemli olan kafa yapisi kafalar uyuyosa sirasiyla hersey olur ve yasin hic onemi yok cidden :)
mutluluk huzur olsun yeter ki :)

insallah cok mutlu olursunuz canim nazar degmesin size:nazar: benimde görümcelerim cok iyi, seviyorum onlari, Allahtan onlar var cünkü annede babada benden pek hoslanmiyorlar, söylemiyorlar bunu ama hissediyorum..
amannnn neyse yaa suan mutluyuz ya o önemli bence :KK9:

kizlarrrrr bugün fitnesse gidemedim. pek cok sebeplerim var. birincisi zumbaya yetisemedim, kosmaktanda biraz sikilmistim, ikincisi eve biraz alisveris yapmam gerekiyordu, sonra orda biraz kiyafetlere bakayim derken saat biraz gec oldu karnimda ac olunca eve gittim direk, öbür sebebimde popomla birlikte bacaklarimda agrimaya basladi :KK53:. suan yemegimi yedim, yesilmercimek yemegi ve 3 kasik ispanakli yogurt yedim. simdi yemegi biraz sindireyim sonra sporumu yaparim evde :KK34: ama nedense pek istekli degilim gibi..
bugün 38 beden pantolon giydim ve oldu bana :KK52::KK52: ayy ne kadar motive oldum bilemezsinizzzz.. insan kendisini dahada güzel görüyor aynada yaa.. tabi daha vermem gereken bi 8-9 kilom var ama simdiden mutluyum, iyiki diyete baslamissim.. iyi ki siz varsiniz destekcim olarak :KK19:

bu hafta 64e inersem ödül olarak tatli yerim dedim ama bu hafta öyle bisey yapmam sanirim. kilo almaktan korkuyorum, ne güzel bugün 63lü rakamlarida gördüm, artik beni kimse durduramaz:KK52::KK52::KK52:

elmasekerim darisi benim basima bende girerim insallah 32 bedene felan dahada az olabilir :KK70:
kizlar 1 tatli k. vanilyali dondurma
1 tatli kasi cikolatali
1 tatli kasi da cilekli dondurma yedim

Günaydın kızlarrrr :KK3:

betrayalcim sabah tartıldım ve yine aynıyım canım (54,2) istersen yaz sen.
regl dönemime 1 gün kaldı şişkinlik var sanırım.
moralimi bozmuyorum :KK31:
fndkkrdm nasıl gidiyo squats bu arada benim simitlerim feenaaa ki ne fenaaa acıyo resmen. :KK8::KK8:

saskincim 1 haftada mı eridi o göbekkk :KK52::KK52: benmkide yumuşak.
sert olsun istiyorum :26::26:

Yok canim bugun 4 gunum kiz kardesim ogretmen oldugu icin sik sik goremiyorum ondan bir hafta dedim ama gercekten cok sertlesiyor benim zaten oyle abartacak bir gobegim yok ama cok ise yariyor bu arada ben kollarimdan cok şikayetçiyim ya ne yapabilirim kizlar etkili birsey arıyorum

Yok canim bugun 4 gunum kiz kardesim ogretmen oldugu icin sik sik goremiyorum ondan bir hafta dedim ama gercekten cok sertlesiyor benim zaten oyle abartacak bir gobegim yok ama cok ise yariyor bu arada ben kollarimdan cok şikayetçiyim ya ne yapabilirim kizlar etkili birsey arıyorum

canim evinde dambılin varsa yoksa su sisesi olur 1 ltrelik iki elinle kavra siseyi kollarini basin hizasinda yukari kaldir indirirken omuz arkana dogru indir :)
umarim anlatabilmisimdir :)

X