Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

kızlar ölçü tablosu yaptım herkes ölçülerini tabloya göre ölçüp yazabilir mi?
Bu arada ölçümler 2 haftada bir olucak pazartesi günleri.​

canim dün yazmistim aslinda ölcülerimi ama yine yaziyorum senin dedigin sekilde

pazartesi günüki ölcülerim:
bel 68
göbek 83
gögüs 86
kalca 104
üst bacak 59
üst kol 29

Okudugum yaziyi sizinle paylasmak istedim kizlar, belki isinize yariyabilir :))

Yag yakici 9 besin:

Ananas: Ananas; amino asit ihtiyacının karşılanmasına ve mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı olur. Ayrıca çok iyi bir yağ yakıcıdır. Her gün 1 ince dilim ananas tüketerek karın bölgenizde aylık 4-5 cm incelme sağlayın.

Probiyotik yoğurt: Yararlı bakterilerden zengin olan probiyotik yoğurt tüketmek, bağırsaklara iyi gelir. Bağırsakların ve sindirim sisteminin aktif çalışmasını sağlayan probiyotik yoğurt metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını hızlandırır.

Yulaflı bar: Ara öğün olarak triptofan açısından zengin olan bir adet yulaflı bar tüketmeniz sizi tok tutar ve iştahınızı kontrol ederek kilo vermenize yardımcı olur.

Kivi: C vitamini yönünden de oldukça zengin olan kivi düşük kalorili içeriği ve bol lifli özelliği ile yağ yakımını sağlamakta çok etkili bir meyvedir.

Tatlı patates: A vitamini ve beta karoten zengini tatlı patates tüketmek kan şekeri kontrolünüzü sağlayarak kilo vermenize yardımcı olur. Haftalık 200 gr tüketmeniz yeterli.

Brokoli: C, B vitaminleri, kükürt gibi minerallerden zengin bir sebzedir. Brokoliyi haşlayarak üzerine 1 tatlı kaşığı yağ ve bir diş doğranmış sarımsak ekleyin, ana veya ara öğün olarak tüketin. Brokoli lif açısından zenginliğiyle yağ yakımına yardımcıdır.

Hurma: Harika bir antioksidan ve magnezyum kaynağıdır. Hurma kan şekeri ve kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur. Ayrıca günlük tatlı isteğinizi dengeleyerek tatlı ve çikolataya yönelmenizi engeller ve yağ yakımı sağlar.

Tarçın: Her gün 1 gr tarçın kullanan kişilerin kan şekerinde %20 oranında düşüş görülmüş. Su dahil tüm içeceklerinizde çubuk veya toz tarçını kullanabilirsiniz. Bu şekilde iştahınızı kontrol altına alır ve yaza girerken fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Yeşil çay: Yeşil çay tüketmek metabolizmanızı hızlandırır. Ayrıca araştırmalarda yeşil çay tüketmenin kilo alımını yavaşlattığı da ortaya çıkmıştır. Düzenli olarak günlük 1-2 fincan yeşil çay içimi bel çevrenizde aylık 2-3 cm incelme sağlar.

alintidir

Son düzenleme:
elmaşekerim bilgilerin için teşekkürler. Bizde iyice diyetler sayesinde profesör kesildik :KK1:
bi diyetisyenle yarışabilirim :KK35:

[QUOTE=inci06;30057763]fndkkrdu güzel gidiyorsun incelmeler gayet ii. sabah:ıspanaklı omlet...ince dilim peynir.... tarçınlı yeşil çay
ara:1 dilim ananas.... 1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm....3 fındık
öğle:çorba.... salata....
ölçülere gelince....
bel:86
göbek:102
göğüs:101
kalça:107
üst bacak:65
üst kol:33
:KK43::KK43::KK43: kiloyu sölemek kolaydı ama ölçüleri söylemek çok koydu..

tatlım sıkma canını. emeğimizin karşılığını görücez inşallah. :KK34:
[/QUOTE]

sıkma canını cnaım bende başta bu ölçülerdeydim bak belden 20 cm gitmiş bende toplamda :21: sende biraz sabırlı ve istikrarlı ol emin ol sende güzel sonuçlar alacaksın :)

kızlar desteğiniz için hepinize gerçekten teşekkür ediyorum:)

canım ben dün ölçmüştüm tekrar ölçmeme gerek var mı?
tatlım ama eksik ölçmüştün sen diğerleri yok sende.

fndkkrdu güzel gidiyorsun incelmeler gayet ii. Sabah:ıspanaklı omlet...ince dilim peynir.... Tarçınlı yeşil çay
ara:1 dilim ananas.... 1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm....3 fındık
öğle:çorba.... Salata....
ölçülere gelince....
Bel:86
göbek:102
göğüs:101
kalça:107
üst bacak:65
üst kol:33
:KK43::KK43::KK43: kiloyu sölemek kolaydı ama ölçüleri söylemek çok koydu..
merak etme tatlım sende fıstık gibi olucaksın. Bizim de ölçülerimiz böyle değildi.
Ama azimle hırsla zayıfladık. :21::21:

bende 1 orta boy patates yedim.içine kekik vs. baharat koydum püre gibi 1 dilim kepek ekmeği ile yedim. akşam birşey yememeye çalışıcam inşallah.

elmasekerim bilgiler çok güzel. teşekkür ederim:KK16: :KK34:

babam buyuk ihtimal gec gelicek o yuzden ben az once salata yedim 1 dilim ekmekle ac ac beklemek istemedim cunku yemege birden yuklenmek cok yemek istemedim o yuzden acligimi salatayla bastirdim .

Gögüs : 85
Bel : 62
Göbek : 84
Kalca : 92
Ust bacak : 54
Ust kol : 24

Uyyy buz gibi metre vucuduma degdi
:-D

kuymagi sanirim cok yedim :KK70: napim yilda 1 defa yapiyo yemesemiydim o_O
muzeyyencim yagsiz ve tuzsuzza yiyebilirsin bisey olmaz :KK70:

kuymagi sanirim cok yedim :KK70: napim yilda 1 defa yapiyo yemesemiydim o_O
muzeyyencim yagsiz ve tuzsuzza yiyebilirsin bisey olmaz :KK70:

çerezza paketleri varya canım onlardan. yarısını yedim sonra pişman olup bıraktım. şimdi spor yapıcam :KK22:
bugun 10. günüm yarın level 2 ye başlıycam inşallah :KK76:

kuymak çok güzel diyolar.:KK56:
ben bi kez denedm ve yapamadım bidaha da elimi sürmedim ::KK25:

kızlar ben heralde maç boyunca bi 5 kilo vermişimdir.
penaltıyı kaçırdıktan sonrada bi 10 kilo vermişimdir.
ter akıyo alnımdan. :KK70:

muzeyyencim onlar yagdan ziyade cok tuzlu geliyo bana :KK70: ay verdigim kiloyu geri aldim ben bugun sanki :KK70:

betrayalcim ben gs liyim ama bu gece fb canımcım :)
daha jillian a başlamadım ya hiç canım istemiyo bu gece :s

fndkkrdm bnm de öyle. kaçırdım galiba yine. bakalım sabah belli olacak :KK1:

Gol Gelecekkkkk Gbiiiiii
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

oy ben nerelere gideeeeeem :KK43:

abi dün yediğim kymaklar bugün boğazıma durdu tartıda 1 kilo almış gözüküyorum :KK43:

gerçi tuvaletede tam anlamıyla çıkamadım bugün bişey yememeye çalışıcam
kahvaltım=yarım domates
2 kk peynir
2 y.zeytin
2 dikim kepek ekmeği (sandviç yapıcam)
yeşilçay

öğle= 2 tane salaatalık sadece !

slim in 6 start it up yaptım sonrada hemen karın için olan bonus videoyu yaptım
yeşilçayımıda içiyorum şimdi :)

Son düzenleme:
X