- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi ezgi_canan
-
Canımmm Bende geldimMenülerin harika gerçekten tebrik ederim inşallah hep böle devam edersin
Ben canım son 3 hafta kadar sağlıklı beslenmeye devam ettim son zamanlarda o kadar çok dikkat etmiyorum...
Pazartesiden itibaren bende katılmak isterim canım
Çok şükür bugün iyiyim, kahvaltımı geç yaptım biraz.
1 dilim kızarmış ekmek
4 küçük dilim kaşar
5 zeytin
1 bardak meyve suyu
Litre olarak hic ölçmedim ama elimden geldigi kadar icmeye calisiyorum. büyük bardakla oturup kalktikca iciyorum.kaç litre içiyorsun :26:
Litre olarak hic ölçmedim ama elimden geldigi kadar icmeye calisiyorum. büyük bardakla oturup kalktikca iciyorum.
Evvet kızlar merhaba hemen menümü paylaşayım
SABAH yarım dilim kepek ekmeği, bir yumurta, 6 tane zeytin ve peynir
ARA ÖĞÜN Armut + yarım su bardağı süt
ÖĞLE Karnıbahar salata
ARA ÖĞÜN Kahretsin kaçamak yaptım 5 tane kaymaklı bisküvi yedim. Of dayanamıyorum ya nefret ediyorum kendimi.
Aşkam karnıbahar, salata, tavuk, yoğurt
Yürüyüşümü henüz yapmadım 8-9 gibi yapıyorum.
canım 3 litre içsen yeter bilmeden çok içersin birde allah korusun sudan zehirlenme vakalarıda çok oluyor büyük bardağın normal iki su bardağı su alıyorsa büyük bardakla sekiz bardak su içince 3 litre olmuş oluyor zaten ben öyle yapıyorum büyük bardakla sekiz bardak su daha kolay oluyor..
Okadar iciyorumdur zaten anca ama alışkın olmayınca zor qeliyor iste :/
afiyet olsun canım menü gayet güzel..Bugün ki menüm
sabah 2 dilim cavdar beyaz peynir kendi yağında sucuk 6 dilim falan sekersiz cay
ara 1 elma 1portakal
öglen 1 kase ezogelin corbası
ara 1 minik ayva ,
akşam 3 haşlanmış but ve bol limonlu salata
Su 3 lt Spor leslie 3 mil 45 dk
Çok yoruldum bugün Spora alışkın olmadıgım için cok yoruluyorum okula gidip gelirkende belirli yere kadar yürümem gerekiyor kilom cok oldugu için cok agırlık oluyor yoruyor beni ama dayanmam lazımm bir an önce zayıflamak istiyorummm
Benim 3 gunüm daha kızlar bende yazacakmiyim ?Günaydınnnn Günaydınnnn Günlüğüm bugün ilk billdirirmi yapıorum
Başlangıç : 77.700 (24 Şubat Pazartesi)
geçen hafta: 77.700
bu hafta: 75.900
giden: 1.800
gelen : .....
toplamda: 1.800
hedef : 60
Benim 3 gunüm daha kızlar bende yazacakmiyim ?
Benimde 5.ci günüm bugün 4 günde verdim bu kg yu cuma gününe denk geldiği için yazdım sende yaz bildirimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?