• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Ben İçin kilo verecegm HEDEFİME ULAŞACAGIM <3

Evett bugün kahvaltıyı biraz geç yaptım uyanamadım ne yapıyım:ssz::ssz: biraz sonra sekersiz kahve içip sporaa gidecegim :10:

Canim mantıklı diyorsun ;) ben 22 yasindayim.ya sen kac yasindasin.bi de su yazinin altindaki kilo ile ilgili cizelgeyi nasil yapiyosun cok guzel ;)

Aaa bnde 22 yaşındayımm :12::12: bn sana özelden atıyım canım çizelgeni nasıl yapacagını geçmişi oku daha yararlı olur sana:16::16: bu arada kilon kaç hedefin kaç cnm :23::23:

Aaa bnde 22 yaşındayımm :12::12: bn sana özelden atıyım canım çizelgeni nasıl yapacagını geçmişi oku daha yararlı olur sana:16::16: bu arada kilon kaç hedefin kaç cnm :23::23:

Kilom83,5 idi hedefim 65 68 civari12 gundur diuetteyim suan 81,5 im...boyum1,65 insaallah ulasirim artik biktim da ssiskoluktan yağlardan istedgn hc bi kayfetin yakismamasindan

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

- Hazırlayan: ErginSena....

Kızzlarrr diyet listesi paylaştım size Arzu ablanın kendi ayarladıgı bir liste 30 kg yakın kg vermiş birisi bu liste ile cok kişi kg verip hedefine ulaştı gayet saglıklı ve doyurucu lütfen bu listeye harfiyen uyun her hafta kg lar nasıl gidiyor göreceksiniz

Günaydın Günlüğüm 2 günlük kısa aradan sonra bu gün tam gaz devam ediyorumm..:52::52::52:.
diyet yaptıgım zaman midem cok rahat oluyor mutlu oluyorum ama diğer türlü eziyet ediyoruum kendime farkındayımm:14::14::14:
kahvaltımı yaptımm simdi sekersiz türk kahvemide içtim spor yapmaya gidiyorum:10::10:

selaamlaaar güzeller...

2 gün diyetime dikkat edemedim ,düzensiz yaşadım ..500 gr geri almışım şimdi 82 kg..
derslerimi çalıışamaadım :((
nevrim döndü 2 gündür amaaaaaaa yenilmek yılmak yok....gidecek bu kilolar...sağlıklı ve de zayıf çıtır kız oliceeeem :)))

Selam kızlar,
Bir haftadır şehir dışındayım. İnternete girme imkanım olmadı. Bir iki gün daha yokum buralarda. Kaç kilo oldugumu çok merak ediyorum. Bir haftadır diyet spor hak getire. Eve döndügümde nasıl bir acı gerçekle karşılaşacagım çok merak ediyorum. Kendine dikkat edin öpüyorum.

selaamlaaar güzeller...

2 gün diyetime dikkat edemedim ,düzensiz yaşadım ..500 gr geri almışım şimdi 82 kg..
derslerimi çalıışamaadım :((
nevrim döndü 2 gündür amaaaaaaa yenilmek yılmak yok....gidecek bu kilolar...sağlıklı ve de zayıf çıtır kız oliceeeem :)))

selammm tatlımmm
benimde senden farkım yok inan kaç gündür düzen falan kalmadı...tabiki yılmayacaz kilolu yasamak cok zor verecez bu kgg ları baska yolu yookkk
:kkk::kkk:

Selam kızlar,
Bir haftadır şehir dışındayım. İnternete girme imkanım olmadı. Bir iki gün daha yokum buralarda. Kaç kilo oldugumu çok merak ediyorum. Bir haftadır diyet spor hak getire. Eve döndügümde nasıl bir acı gerçekle karşılaşacagım çok merak ediyorum. Kendine dikkat edin öpüyorum.

selam canımm eve geldigin zaman sıkı bir sekilde basla canım üzülme önmli olan devam etmek :54::54:

Merhaba Ğünlüğüm:16::16: 5 gün boyunca ihmal ettim seni moralim cok bozuktu cevremdekilerin bana diyet boyunca destek olamaması beni çok üzdü kendimi yeni toparladım coook fazla ara vermeden devam ediyorum çünkü ben kilolarımdan cok sıkıldım kurtulmam lazımm malesef dikkat etmeyincede bu kiloların gidecegi yok:19::19:
Hafta sonları spor yapmıyorum bugün hafta sonu şükür ki regl im cok sancılı geçiyor yoksa spor falan yapamazdım
akşam menümü yazacagım görüşmek üzere :34:

Merhaba Ğünlüğüm:16::16: 5 gün boyunca ihmal ettim seni moralim cok bozuktu cevremdekilerin bana diyet boyunca destek olamaması beni çok üzdü kendimi yeni toparladım coook fazla ara vermeden devam ediyorum çünkü ben kilolarımdan cok sıkıldım kurtulmam lazımm malesef dikkat etmeyincede bu kiloların gidecegi yok:19::19:
Hafta sonları spor yapmıyorum bugün hafta sonu şükür ki regl im cok sancılı geçiyor yoksa spor falan yapamazdım
akşam menümü yazacagım görüşmek üzere :34:

Canımm topiğe gelmeyince merak ettim seni, hemen günlüğüne geldim :38:
Benim hafta sonum baya bir kaçamaklı geçti :20:
Yarın tam gaz devam edicem inşallah :15:
Çevrendekiler ile ilgili de konuşmuştuk zaten, hepimizde var öyleleri, çıtır olucaz ya kıskanıyorlar, hep çekememezlik :23: :36:

Canımm topiğe gelmeyince merak ettim seni, hemen günlüğüne geldim :38:
Benim hafta sonum baya bir kaçamaklı geçti :20:
Yarın tam gaz devam edicem inşallah :15:
Çevrendekiler ile ilgili de konuşmuştuk zaten, hepimizde var öyleleri, çıtır olucaz ya kıskanıyorlar, hep çekememezlik :23: :36:

merakta edermiş beni tatllışım :38::38:
aynen tatlım hafta sonunu serbest geçirdim ama devam etmemiz sart :31::31:
haha tabiki çıtır olailiriz biz yöntemi bilioruz ama onlar yapamaz canım :24::24::24:

kızlaaaaar :(
çok üzgünüm inanın..yahu bu kilolar neden zor verilip,kolay alınıyor....baksanızaaa 82,2 ye çıkmışım..daha iki gün dikkat edemedim sadece :((

ama yılmicaaaaaam !!!

sağlıklı olacam!!!

Merhaba günlüğüm:16::16: seni çok ihmal ettim farkındayım kendimi bi bıraktım toparlayamadım amaa ne olursa olsun devam ediyorum geçmişi unutup yeniiden start veriyorum asla vazgeçmeyecegim zayıflayacagım
mutlu degilimki göbekle iri ellerimle kalın kollarımla yandan tasmıs simitlerleee HİÇ AMA HİÇ MUTLU DEGİLİMMM :31::31::31:
cok istiyorum kg vermeyii cıtır bi kız olmayı ama zaman ve sabır istiyor sabredeceğim :kkk::kkk:

Back