Yeni Bir Ben İçin kilo verecegm HEDEFİME ULAŞACAGIM <3

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
1 salatalık
beyaz peynir
5 zeytin
salam

öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt
1 çatal ama azıcık makarnanın tadına baktım

ara 2 ceviz

akşam
ıspanak
yoğurt

3 litre su 3 bardak yeşilçay 1 form çay

40 dakika yürüyüş ama bugün çok soğuktu dayanamadım 20 dakika erken geldim eve..

Selam kızlar,

Sizinle ilk defa bugün menümü paylaşacağım.
SABAH bir kibrit kutusu kaşar loru bir yumurta 4 zeytin yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün elma ve yoğurt.

Öğlen 5 kaşık pırasa yemeği, yarım su bardağı yogurt ve salata

Ara öğün yarım su bardağı süt ve elme

Akşam 3 kaşık pırasa yemeği ve tavuk

Ara öğün aslında son öğünn 3 kepekli galeta

4 litre civarı su.

yürüyüşümü bugun daha yapamadım. Birazdan çıkacağımmm.

Patlıcan yemeği çok nefis canım istedi. Yarın bende yapayım.

Patlıcan yemeği çok nefis canım istedi. Yarın bende yapayım.

menü paylaşımı iyi oluyor bazen ertesi güne ne yapacağının tüyosunu almış oluyorsun .. menün güzel.. sen kaç yaşındasın ka. kilosun canım..

iyi akşamlar günlüğüm ancak müsait oldum geç geldim bu gün okuldan 11 i buldu nerdeyse akşam yemegini 4 te yedim bu saat olmus hiç acıkmadım maşallah bana

Bugünki menü
m

Sabah 2dilim cavdar sucuklu yumurta üçgen peynir 2 siyah zeytin sekersiz cay

ara
15 badem

ögle yok (acıkmadım)

ara
1 portakal
1 elma
1kupa bergomatlı yeşilçay

akşam 1tabak pırasa yemeği
karahalana salatası

Su 3lt Spor leslie 3 mil 45 dk

Son düzenleme:

süpersin canım
tartılıyomusun varmı bi gelişme

menü paylaşımı iyi oluyor bazen ertesi güne ne yapacağının tüyosunu almış oluyorsun .. menün güzel.. sen kaç yaşındasın ka. kilosun canım..
Ben 23 yaşındayım şuan 73 kiloyum. Boyumda 1 63. 2 hafta önce başladım. Daha önce kişisel kilo verme girişimlerim olmuştu ama sonu hep hüsrandı. Tutamıyordum kendimi özellikle tatlıya karşı. Sonra bu iş böyle olmayacak dedim. Diyetisyene gittim. İşte testler falan yapıldı. İnsilün direncim yüksek çıktı kilo verememenin nedeni de oymuş. Ara öğünlerde yediğim meyvelerin yanında mutlaka protein alman lazım dedi. Böyle bir süre kilo verirsin dedi. Kilo vermen durunca insilün direnci kırmak için ilaç tedavisine başlayacağız dedi. Bende 2 haftadır yapıyorum. 4 kilo verdim şuanda . Bakalım 3 Nisan'da kontrol var o zamana kadar ne olacak ne bitecek onu bekliyorum şimdi.

İyi dayanmışsın tartılmadan. Ben boyna tartının başındayım valla ya. Her gün sabah akşam tartılıyorum. Artık süprizlerini bekliyoruz.

TV de bir doktor hergün tartılmayın haftalık tartılmak iyi olur gün için de yediginiz seylerden içtiginiz sudan bile fazla cıkarsınız moraliniz bozulur demişti..

Son düzenleme:
dietisyene gitmekle iyi yapmışsın bak ne güzel kilo vermişsin yaza çıtır bir kız olarak gireceksin inşallah ama bırakmak yok aynen devam canım..

maşallah kız sana çok iyi gidiyorsun

günaydın kızlaar sabah yürüyüşümü yaptım snrada kahvaltımı ve şimdide oturdum tv karşısında çay keyfi yapıyorum deymen keyfime..

TV de bir doktor hergün tartılmayın haftalık tartılmak iyi olur gün için de yediginiz seylerden içtiginiz sudan bile fazla cıkarsınız moraliniz bozulur demişti..

Evet çok farkediyor. 2 3 kilo oynuyor gün içinde. O zamanlar moralim bozuluyor hemen canım sıkılıyor:)

Slm kızlar bugun 2. gunüm.simdilik bi sıkıntı yok bakalım.sizin nasıl gidiyo.ara Ogün yicem simdi.siz neler yiyorsunz ara ogünde .

Ben şimdi yedim ara öğünümü. Armutla yarım bardak süt içtim. Ama ben özellikle meyve ve süt ya da yoğurt yiyorum ara öğünlerde. Doktorum bu şekilde önerdi. İnsülin dşrencm yüksek olduğu için
Slm kızlar bugun 2. gunüm.simdilik bi sıkıntı yok bakalım.sizin nasıl gidiyo.ara Ogün yicem simdi.siz neler yiyorsunz ara ogünde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…