• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Ben İçin kilo verecegm HEDEFİME ULAŞACAGIM <3

Çok şükür bugün iyiyim, kahvaltımı geç yaptım biraz.
1 dilim kızarmış ekmek
4 küçük dilim kaşar
5 zeytin
1 bardak meyve suyu

Canımmm Bende geldim :16: Menülerin harika gerçekten tebrik ederim inşallah hep böle devam edersin:46:
Ben canım son 3 hafta kadar sağlıklı beslenmeye devam ettim son zamanlarda o kadar çok dikkat etmiyorum...
Pazartesiden itibaren bende katılmak isterim canım:54:

Canımmm Bende geldim :16: Menülerin harika gerçekten tebrik ederim inşallah hep böle devam edersin:46:
Ben canım son 3 hafta kadar sağlıklı beslenmeye devam ettim son zamanlarda o kadar çok dikkat etmiyorum...
Pazartesiden itibaren bende katılmak isterim canım:54:

Hoşgeldinnn tatlımmm :16:gel gel tabiki beklerimmm :38:

Evvet kızlar merhaba hemen menümü paylaşayım

SABAH yarım dilim kepek ekmeği, bir yumurta, 6 tane zeytin ve peynir

ARA ÖĞÜN Armut + yarım su bardağı süt

ÖĞLE Karnıbahar salata

ARA ÖĞÜN Kahretsin kaçamak yaptım 5 tane kaymaklı bisküvi yedim. Of dayanamıyorum ya nefret ediyorum kendimi.

Aşkam karnıbahar, salata, tavuk, yoğurt

Yürüyüşümü henüz yapmadım 8-9 gibi yapıyorum.

Henüz benim mesaj atma yetkim yokmuş cevap veremedim. Son akşam öğününde bende gel gitler yaşıyorum. Doktorum özellikle 6 öğün dedi. Son öğünün 8'de yersin dedi. Kpss falan çalışıyorum:Akşam son öğünün 6'da yiyince 11'e doğru artık beynim duracak hale geliyor. O yüzden ders çalışmadığım akşamlar son öğünü yemiyorum ama; ders çalışacağım zamanlar mutlaka yiyorum.

Litre olarak hic ölçmedim ama elimden geldigi kadar icmeye calisiyorum. büyük bardakla oturup kalktikca iciyorum.

canım 3 litre içsen yeter bilmeden çok içersin birde allah korusun sudan zehirlenme vakalarıda çok oluyor büyük bardağın normal iki su bardağı su alıyorsa büyük bardakla sekiz bardak su içince 3 litre olmuş oluyor zaten ben öyle yapıyorum büyük bardakla sekiz bardak su daha kolay oluyor..

Evvet kızlar merhaba hemen menümü paylaşayım

SABAH yarım dilim kepek ekmeği, bir yumurta, 6 tane zeytin ve peynir

ARA ÖĞÜN Armut + yarım su bardağı süt

ÖĞLE Karnıbahar salata

ARA ÖĞÜN Kahretsin kaçamak yaptım 5 tane kaymaklı bisküvi yedim. Of dayanamıyorum ya nefret ediyorum kendimi.

Aşkam karnıbahar, salata, tavuk, yoğurt

Yürüyüşümü henüz yapmadım 8-9 gibi yapıyorum.

canım bisküviler haiç menün gayet iyi tatlı krizi için süte yoğurda veya yeşilçayına tarçın koy..

canım 3 litre içsen yeter bilmeden çok içersin birde allah korusun sudan zehirlenme vakalarıda çok oluyor büyük bardağın normal iki su bardağı su alıyorsa büyük bardakla sekiz bardak su içince 3 litre olmuş oluyor zaten ben öyle yapıyorum büyük bardakla sekiz bardak su daha kolay oluyor..

Okadar iciyorumdur zaten anca ama alışkın olmayınca zor qeliyor iste :/

Bugün ki menüm :39:

sabah 2 dilim cavdar beyaz peynir kendi yağında sucuk 6 dilim falan sekersiz cay

ara 1 elma 1portakal

öglen 1 kase ezogelin corbası

ara 1 minik ayva ,

akşam 3 haşlanmış but ve bol limonlu salata

Su 3 lt Spor leslie 3 mil 45 dk

Çok yoruldum bugün Spora alışkın olmadıgım için cok yoruluyorum okula gidip gelirkende belirli yere kadar yürümem gerekiyor kilom cok oldugu için cok agırlık oluyor yoruyor beni ama dayanmam lazımm bir an önce zayıflamak istiyorummm :25::50:

Son düzenleme:
Bu sekilde yapılacak

Başlangıç :
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
gelen :
toplamda:
hedef :

Son düzenleme:
Bugün ki menüm :39:

sabah 2 dilim cavdar beyaz peynir kendi yağında sucuk 6 dilim falan sekersiz cay

ara 1 elma 1portakal

öglen 1 kase ezogelin corbası

ara 1 minik ayva ,

akşam 3 haşlanmış but ve bol limonlu salata

Su 3 lt Spor leslie 3 mil 45 dk

Çok yoruldum bugün Spora alışkın olmadıgım için cok yoruluyorum okula gidip gelirkende belirli yere kadar yürümem gerekiyor kilom cok oldugu için cok agırlık oluyor yoruyor beni ama dayanmam lazımm bir an önce zayıflamak istiyorummm :25::50:
afiyet olsun canım menü gayet güzel..
yürüyüşlere geldincedaha yeni başladıya şöyle bir 3-5 kilo ver daha rahat yapacaksın sonrada 5 mil olanına başlarsın..

Günaydınnnn Günaydınnnn Günlüğüm bugün ilk billdirirmi yapıorum :42::42:

Başlangıç :
77.700 (24 Şubat Pazartesi)
geçen hafta:
77.700
bu hafta:
75.900
giden:
1.800:nazar::nazar:
gelen : .....
toplamda:
1.800