• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Ben İçin kilo verecegm HEDEFİME ULAŞACAGIM <3

Gel beraber içelim cancazım:38: çorba cok acı olmustu sabah pulbiber kavurması akşam turşu biberi birde bunu içince mahvoldum kıvrandım acıdan dün acı günümdü galiba :25::25:
Dün akşamda ayak parmagımı incittim sabah acile gidip geldik belki 1_2 gün spor yapmamam cok şiş ve agrıyor :50::50::50:

çok geçmiş olsun canım benim olsun sağlık herşeyin önüne geer iyileş sonra yaparsın sporu yediklerinne dikkat et yeter..

hmmmm hemde acı acılı oldunmu yemede yanında yat yaww afiyet olsun sana cancazım...

çok geçmiş olsun canım benim olsun sağlık herşeyin önüne geer iyileş sonra yaparsın sporu yediklerinne dikkat et yeter..

cok tskr ederimm ablacımm insallah cabucak iyileşirim :5::5::5:

hmmmm hemde acı acılı oldunmu yemede yanında yat yaww afiyet olsun sana cancazım...

haha acı üstüne acıyla geçti günüm saoll cancazım benimmm :38:

iyi akşamlar günlüğüm bugün iyi gittim amaa yine ekmek yedim:26::26::26:2 gündür acıya sardımm ağzım midem yansada yedim ekmeklee offffffff :84::84::84: acı fena iştahımı açtı bi daha yememem lazım hedefim var ulaşmalıyım

Bugün ki menüm:39:

sabah 2dilim çavdar 3 siyah zeytin beyaz peynir sekersiz cay

ara 1 elma

öglen 5 kasık ıspanak yemeği
1 kase arabası corbası
salata

ara 1fincan sekersiz türk kahvesi
1 ayva (yumusacıktı)

akşam 2 haşlanmış but
1 bardak ayran
tursu biberiylee 3 dilim ekmek

Su 3lt Spor hafta sonu yok ...

Son düzenleme:
kuzişleeeer.....10 günde 1,7 kg verdim...
diyet aartı spor yapıyorum çok şükür her şeyu yolunda...hedefim 15 kg verip-65-68 civarı olmak :))

iyi akşamlar günlüğüm bugün iyi gittim amaa yine ekmek yedim:26::26::26:2 gündür acıya sardımm ağzım midem yansada yedim ekmeklee offffffff :84::84::84: acı fena iştahımı açtı bi daha yememem lazım hedefim var ulaşmalıyım

ara 1 elma

1 kase arabası corbası
salata

1 ayva (yumusacıktı)

akşam 2 haşlanmış but
1 bardak ayran

canım 3 dilim ekemk akşam çok fazla olmuş acı ye metebolizmanı çalıştırır ama dikkat et hep iştahını açmış hem turşuda fazla yeme yani hergün yeme su tutar kilo vermen durur böyle olmaz kendine hakim ol tarcinli yoğurt ye yemeklerden önce..
diyet aartı spor yapıyorum çok şükür her şeyu yolunda...hedefim 15 kg verip-65-68 civarı olmak :))
maşallah sana çok iyi ilerliyorsun irade azim olunca o 15 kilo mecburen gidecek kusura bakmasın hiç :19: :nazar::nazar::46::46::46:

İyi akşamlar günlüğümm bugün canım cok sıkıldı dısarı cıktım yemek saatlerim sekteye uğradı:14::14::14:...cok açlık hissettim kendimi salmadım ama biraz ekmeği fazla kaçırdım bir daha olmaaz inşallah.:20::20::20:. kaç gündür türk kahvesi içmiyorum içmem lazım iştahımı kontrol ediyor

Bugün ki menüm :39:

sabah 3 dilim kızarmiş cavdar (yağda degil ısıttım) azcık yağ sürdüm.bir kaç banımlık pulbiber kavurması.beyaz peynir. sekersiz cay

ara 1 elma

öğlen tavuk göğsü etli salata
3 kaşık cacık

ara 3 dilim ayva

akşam 3 dilim ekmek .3 turşu biberi
1kase arabaşı corbası
yeşil soğanlı salata

Su 2.5lt Spor hafta sonu yok. ama bugün cook yürüdüm

Gel beraber içelim cancazım:38: çorba cok acı olmustu sabah pulbiber kavurması akşam turşu biberi birde bunu içince mahvoldum kıvrandım acıdan dün acı günümdü galiba :25::25:
Dün akşamda ayak parmagımı incittim sabah acile gidip geldik belki 1_2 gün spor yapmamam cok şiş ve agrıyor :50::50::50:

ara 1 elma

1 kase arabası corbası
salata

1 ayva (yumusacıktı)

akşam 2 haşlanmış but
1 bardak ayran

Günaydın canım :16:geçmiş Olsun... Ara başı çorbası nı ben hamursuz daha çok seviyorum... Bu arada ekmek yemeyi çok seviyorsun galiba... :50:

canım 3 dilim ekemk akşam çok fazla olmuş acı ye metebolizmanı çalıştırır ama dikkat et hep iştahını açmış hem turşuda fazla yeme yani hergün yeme su tutar kilo vermen durur böyle olmaz kendine hakim ol tarcinli yoğurt ye yemeklerden önce..

maşallah sana çok iyi ilerliyorsun irade azim olunca o 15 kilo mecburen gidecek kusura bakmasın hiç :19: :nazar::nazar::46::46::46:

Canim benim insaallah guzelce veririm..artik ssiskoki olmaktan biktim.herkesin kilom la ilgili yorum duymaktan biktim..

Hoşgeldin canım inşallah cabucak zayıflarsın yaşın kaç bu arada :16::16::16:

Artık bu kadar acı yemem acıklamada yapmıstım menüleri yazarken...tursu da biberin ismi öyle canım normal tursuyu asla yemem :ssz:
Günaydın canım :16:geçmiş Olsun... Ara başı çorbası nı ben hamursuz daha çok seviyorum... Bu arada ekmek yemeyi çok seviyorsun galiba... :50:

Günaydın canımm cok tskr ederim bugün daha iyiyim sporumu yapabilecegim.:8::8:..Ekmeği hiç aramıyorum (sabah dısında) dediğim giibi acıya yüklendimm ağzım yandıgı için ekmekle yedim:19::19::19:

Bildirimim geç oldu ama haftasonu evde değildim, foruma giremedim.

Başlangıç : 63,7
geçen hafta: 63,7
bu hafta: 64,5
giden: -
gelen : 800 gr
toplamda: -
hedef : 48

Regl dönemi ve hastalandığım için kullandığım ilaçlar ödem yapmış olmalı, o yüzden moralimi bozmadım, tam gaz devam :15:

Günaydınnnn Günaydınnnn Günlüğüm bugün ilk billdirirmi yapıorum :42::42:

Başlangıç :
77.700 (24 Şubat Pazartesi)
geçen hafta:
77.700
bu hafta:
75.900
giden:
1.800:nazar::nazar:
gelen : .....
toplamda:
1.800
hedef :
60

Maşallaahhh canım benim muhteşemsinn :16: :nazar:

Merhaba Kızlar,

Ben geçen hafta cuma günü olan kilomu hatırlamıyorum. O yüzden şöyle yazacağım.
Başlangıç :77.3 (13 Şubat Perşembe, 15 gün önce başladım.)
Geçen hafta:
Bu hafta: 72.8
Giden: 4.5
Gelen :
Toplamda:
Hedef: 65
:

Başlangıç : 76.800 (26 Şubat Çarşamba )
geçen hafta:
bu hafta: 75.500
giden: 1.300
gelen : .....
toplamda: 1.300
hedef : 60

Tebrikler çıtırlaar ! :16:

kuzulaaar 10 gündü az yemeye alışmışım..bugün riaz fazla kaçırdım..midem çok kötü oldu...zar zor sindirdim...((

Günaydın günlüğüm :16::16:dün menümü yazmadım cünkü kötü bir gün geçirdim bir kaç günde ekmeğe abanmıştım..bu hafta böyle gitti cuma günü kg veremiycem kendime zarar veriyorum bu sekilde zararın neresinden dönsek kardır bu haftayı unutup tekrar düzene giriyorum inşallahh öylede gidecek :kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
Back