Geçmiş olsun canım
bende 2 gündür giremiyorum gripten
vücudum toparlanıyor inşallah dahada iyi olucak
çalışıyorum canım muhasebeciyim ben
bende bir türlü spor programı mı değiştiremedim
şu hastalıktan kurtulayım daha çok üzerine düşücem
Selamkızlar nasılsınız,bu gruba eskiden katılmıştım gayette güzel giderken iş derdi filan derken pek odaklanamadı şimdi tekrar geldim başlıyorum,spor yapıcam yediklerime dikkat edicem tartı alarm verdi inanamıyorum
yarın başlangıç ölçülerimi bildirim herkese kolay gelsin..
Kizlarrrrr cok fazla giremiyorum buraya biseyler yerken genelde buraya yaziyorum obez olmaya adayim ben adayyyregl henuz olmadim geciktim onu bekliyorum spor sifir.az once ayak bilek agirligi pilates minderi vee cember siparisi verdim :) agirliklarla daha iyi olcagini dusunuyorum yazarken sarmalarda gozlemelerde mideme iniyo
sana da güzel günler canımuğruyorum da işte biraz geç oluyor genelde dersim 5 e doğru bitiyor bu sene yoğun da biraz neyse idare ediyorum yine de çok şükür birazdan spor yapacağım akşam yapamam büyük ihtimal bugün erkene alıyorum
Gunaydin kizlar dun ruzgarda cok kaldigimdan sag tarafim tutuldu sanirim bicak saplaniyo gibi duzeldigimde olculerimi alip bildiricem..hala regl de olmadim regl olmadan sporada baslamak istemiyorum acayip siskinlik var
merhaba kızlar :)
bu hafta kimsecikler yok
geçen hafta 2 saat spor yaptım ama ölçülerim hiç değişmemiş
bugün de 45dk spor yaptım :)
Kizlar acill durummmm..daha regl olamadımsabah tartildim 47.5 kiloyum en acilinden bi diyet lazim bana genisledigimi hissediyorum esofmanlar kotlar sıkıyo o 1 ay tamamen bosuna..belki simdi hizli bi sekilde gider bilmiyorum ama canımı çok sıkmaya basladı 2 haftada 2 kilo alinir mi cok kiziyorum kendime..hamileyken nolcak o zaman 2 haftada 2 kilo alinmaz heralde yoksa 9 ay boyunca 36 kilo alir miyim hafif bir diyetle basliyorum ins agirliklarim geliyo sanirim 0.5 + 0.5 aldim bu kadar kilo aldigimi bilseydim 1+1 alirdim diyet onerileri olannn ? Karatayla baslayim diyorum
Yok hamile degilim hemen kilo alan biriyim o yuzden ilerde hamilelikte nolcak diye bi dusundumHamile misin canım? Senin için ideal kilo kaç olmalı ? 47,5 da güzel bir kilo
Yok hamile degilim hemen kilo alan biriyim o yuzden ilerde hamilelikte nolcak diye bi dusundumbenim ideal kilom 45.5 46 arasi ve hep basenlerde toplaniyo o yuzden rahatsiz oluyorum
çok geçmiş olsun
tiffanynin haftalık programını yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum bazen çok zorlanıyorum ama zamanla alışırım
Merhabalar kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Topiğinizi geç fark ettim.Haftanın dört günü demişsiniz bu 4 gün ortak bir gün yoksa herkes kendine göre mi ayarlıyor. Leslie yapmak istiyorum 5 mil. Sizce basen ve iç bacak için ne yapmak gerekli benim göbüşümde oluştuEŞim şikayetçi ama spor salonuna gitmemi istemiyor
Kizlar acill durummmm..daha regl olamadımsabah tartildim 47.5 kiloyum en acilinden bi diyet lazim bana genisledigimi hissediyorum esofmanlar kotlar sıkıyo o 1 ay tamamen bosuna..belki simdi hizli bi sekilde gider bilmiyorum ama canımı çok sıkmaya basladı 2 haftada 2 kilo alinir mi cok kiziyorum kendime..hamileyken nolcak o zaman 2 haftada 2 kilo alinmaz heralde yoksa 9 ay boyunca 36 kilo alir miyim hafif bir diyetle basliyorum ins agirliklarim geliyo sanirim 0.5 + 0.5 aldim bu kadar kilo aldigimi bilseydim 1+1 alirdim diyet onerileri olannn ? Karatayla baslayim diyorum
Canım çok şükür iyileştim, bi an hiç iyileşemeyeceğim sandım, hiç böyle grip olmamıştım..
Yeni spor programı yaptım ben de hergün cardio yapıp üzerine pilatesten seçtiğim hareketleri ekleyeceğim.. (;
Dün brazil butt yapayım dedim, cardiosunu yapabildiğim kadar yaptım; fakat bacak çalışmasını takip edemedim..
Hem alanım dar o engelledi hem de hakikaten koştur koştur yapıyorlar, uzun koordine sağlayamıyorum hareketlerde..
Eksik yapınca da içime sinmiyor..
Sen nasıl oldun bu arada canım?
Gel canım gel, tekrardan forma girersin.. (;
Hep beraber fitleşeceğiz inşAllah.. (;
Siparişlerin hayırlı olsun canım, ben de istiyorum aslında bilek ağırlığından..
Geldiler mi, memnun musun? (;
Bu arada pilates minderini kalın almışsındır umarım, yoga matları ince kalıyor pilates için..
Biryerde okumuştum sağlıklı pilates için minder en az 1 cm kalınlığında olmalıymış..
Canım nerelerdesin bakalım, bildirim nerede.. (;
Sporlarını da yazmamışsın, istikrarlı gidiyordun oysaki..
Dikkat et sağlığına canım, yemeyi de abartma.. (;
Çabucak iyi ol ve spora dön.. (;
Alışırsın tabiiki de canım.. (;
Azimle devam et yeter ki.. (;
Hoşgeldin canım, geç olsun güç olmasın, sabah aç karna ölçülerini alıp bildirirsen listeye ismini eklerim.. (;
Bahsettiğimiz 4 gün bireysel zamanlamalı canım, ister 6 gün yaparsın ister min. 4 gün.. (;
Hangi vakitler uyuyorsa sporunu o vakte alırsın.. (;
Ben de aynı şekilde hergün leslie 5 miles yürüyüp arkasına egzersizlerimi ekleyeceğim..
Sorunlarımız aynı seninle..
İlk sayfada iç bacak video linki var canım, ilk sayfadaki linkleri kontrol edersen kendine uygun egzersizler bulacaksın mutlaka.. (;
Hafta içi ölçü alamam sanırım çünkü evden çıkıp işe geçiyorum evlide olunca kalan vakitte evi toplayıp çıkıyorumama h.sonu ölçüp bildiririm canım Dün 3 mil yaptım sonra 10 dk kadar da egzersiz yaptım bugün üst bacaklarımda gerilme hissediyorum İp atlamayı düşünüyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum ? ama ben leslie yi de koşar adım atıyorum
Ahh canım ah ben de aynıyım vallahi, aynı kilodayız şuan..
Ağırlıkları nereden aldın??
Ben diyet yapmayacağım, bu tür şeyler yapmaya çalıştığım zaman aklım hep yemekte oluyor ve doymuyor gibi hissediyorum..
Ama istikrar sağlayabileceksen elbette ki yapabilirsin.. (;
Benim yeme olayım azar azar olduğu zaman moduma dönüyorum sıkıntısız bir şekilde..
Fazlasıyla da doyuyorum zaten o şekilde de..
Fakat şu sıralar pis boğaz oldum çıktım..
Ağırlıkları nereden aldın canım, fiyatı ne kadar??
Ben bilek ağırlığı istiyorum bir de yaa..
Bacak hareketleri yaparken lazım cidden..
Hatta leslie ile yürürken falan harika olur.. (;
Canım yururken agirlik takmak pek saglikli degilmis once onu bbelirteyim.hepsiburada gayet uygun ordan aldim 7 lira civarinda bugun elimde olur sanirim benimde bilek agirligi bi bak sende al bacak inceltmek istiyoruz biz ve faydasi cok olur daha cok yanariz :) regl oldum pazartesi sporuma basliyorummmm ama kimse yok buralarda nerde spor yapanlarrrrr zayiflamak isteyenlerr.evet diyet olunca insanin yedikce yiyesi geliyo bende dun azaltmaya karar verdim.dun sabah ve oglen sut ictim kesiyo acligimiduzenli yemek yemek bende kilo yapiyo kesinlikle
Canim 213. Sayfada benim egzersiz programim var ebru sallinin pilates hareketleri..yerde yapilan tum egzersizlerde ayak bileklerime agirlik takmayi dusunuyorum..benim program sadece kalca basen agirlikliAğırlık olunca basene nasıl bir etkisi oluyor ki ya da hangi basen ve bacak egzersizini ağırlıklı yapıyorsun :26: Bilgilendirirsen sevnirimm
Hanımlar hakimlik sınavımdan dolayı Ankara`ya geçme durumundayım, pazar günü döneceğim inşAllah..
Dua edin.. (;