Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Canım çok şükür iyileştim, bi an hiç iyileşemeyeceğim sandım, hiç böyle grip olmamıştım..
Yeni spor programı yaptım ben de hergün cardio yapıp üzerine pilatesten seçtiğim hareketleri ekleyeceğim.. (;
Dün brazil butt yapayım dedim, cardiosunu yapabildiğim kadar yaptım; fakat bacak çalışmasını takip edemedim..
Hem alanım dar o engelledi hem de hakikaten koştur koştur yapıyorlar, uzun koordine sağlayamıyorum hareketlerde..
Eksik yapınca da içime sinmiyor..
Sen nasıl oldun bu arada canım?

Gel canım gel, tekrardan forma girersin.. (;
Hep beraber fitleşeceğiz inşAllah.. (;

Siparişlerin hayırlı olsun canım, ben de istiyorum aslında bilek ağırlığından..
Geldiler mi, memnun musun? (;
Bu arada pilates minderini kalın almışsındır umarım, yoga matları ince kalıyor pilates için..
Biryerde okumuştum sağlıklı pilates için minder en az 1 cm kalınlığında olmalıymış..

Canım nerelerdesin bakalım, bildirim nerede.. (;
Sporlarını da yazmamışsın, istikrarlı gidiyordun oysaki..

Gunaydin kizlar dun ruzgarda cok kaldigimdan sag tarafim tutuldu sanirim bicak saplaniyo gibi duzeldigimde olculerimi alip bildiricem..hala regl de olmadim regl olmadan sporada baslamak istemiyorum acayip siskinlik var

Dikkat et sağlığına canım, yemeyi de abartma.. (;
Çabucak iyi ol ve spora dön.. (;

merhaba kızlar :)
bu hafta kimsecikler yok
geçen hafta 2 saat spor yaptım ama ölçülerim hiç değişmemiş
bugün de 45dk spor yaptım :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar :)
bu hafta kimsecikler yok
geçen hafta 2 saat spor yaptım ama ölçülerim hiç değişmemiş
bugün de 45dk spor yaptım :)

Tahminimce çoğu kişi grip canım, ben de yeni atlattım..
Çok fenaydı bu sefer..
Spor falan yapamadım o sebepten, bir de netimde arıza olunca giremedim kaç gündür.. (;
Sen hangi sporları yapıyorsun canım?

çok geçmiş olsun
tiffanynin haftalık programını yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum bazen çok zorlanıyorum ama zamanla alışırım

Merhabalar kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Topiğinizi geç fark ettim.Haftanın dört günü demişsiniz bu 4 gün ortak bir gün yoksa herkes kendine göre mi ayarlıyor. Leslie yapmak istiyorum 5 mil. Sizce basen ve iç bacak için ne yapmak gerekli benim göbüşümde oluştu EŞim şikayetçi ama spor salonuna gitmemi istemiyor

Kizlar acill durummmm..daha regl olamadım sabah tartildim 47.5 kiloyum en acilinden bi diyet lazim bana genisledigimi hissediyorum esofmanlar kotlar sıkıyo o 1 ay tamamen bosuna..belki simdi hizli bi sekilde gider bilmiyorum ama canımı çok sıkmaya basladı 2 haftada 2 kilo alinir mi cok kiziyorum kendime..hamileyken nolcak o zaman 2 haftada 2 kilo alinmaz heralde yoksa 9 ay boyunca 36 kilo alir miyim hafif bir diyetle basliyorum ins agirliklarim geliyo sanirim 0.5 + 0.5 aldim bu kadar kilo aldigimi bilseydim 1+1 alirdim diyet onerileri olannn ? Karatayla baslayim diyorum

Hamile misin canım? Senin için ideal kilo kaç olmalı ? 47,5 da güzel bir kilo

Hamile misin canım? Senin için ideal kilo kaç olmalı ? 47,5 da güzel bir kilo
Yok hamile degilim hemen kilo alan biriyim o yuzden ilerde hamilelikte nolcak diye bi dusundum benim ideal kilom 45.5 46 arasi ve hep basenlerde toplaniyo o yuzden rahatsiz oluyorum

Yok hamile degilim hemen kilo alan biriyim o yuzden ilerde hamilelikte nolcak diye bi dusundum benim ideal kilom 45.5 46 arasi ve hep basenlerde toplaniyo o yuzden rahatsiz oluyorum

Aynı durum bende de var canım bayan popo oldum resmen hemen sımsıkı oluyor popom

çok geçmiş olsun
tiffanynin haftalık programını yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum bazen çok zorlanıyorum ama zamanla alışırım

Alışırsın tabiiki de canım.. (;
Azimle devam et yeter ki.. (;

Hoşgeldin canım, geç olsun güç olmasın, sabah aç karna ölçülerini alıp bildirirsen listeye ismini eklerim.. (;
Bahsettiğimiz 4 gün bireysel zamanlamalı canım, ister 6 gün yaparsın ister min. 4 gün.. (;
Hangi vakitler uyuyorsa sporunu o vakte alırsın.. (;
Ben de aynı şekilde hergün leslie 5 miles yürüyüp arkasına egzersizlerimi ekleyeceğim..
Sorunlarımız aynı seninle..
İlk sayfada iç bacak video linki var canım, ilk sayfadaki linkleri kontrol edersen kendine uygun egzersizler bulacaksın mutlaka.. (;

Ahh canım ah ben de aynıyım vallahi, aynı kilodayız şuan..
Ağırlıkları nereden aldın??
Ben diyet yapmayacağım, bu tür şeyler yapmaya çalıştığım zaman aklım hep yemekte oluyor ve doymuyor gibi hissediyorum..
Ama istikrar sağlayabileceksen elbette ki yapabilirsin.. (;
Benim yeme olayım azar azar olduğu zaman moduma dönüyorum sıkıntısız bir şekilde..
Fazlasıyla da doyuyorum zaten o şekilde de..
Fakat şu sıralar pis boğaz oldum çıktım..
Ağırlıkları nereden aldın canım, fiyatı ne kadar??
Ben bilek ağırlığı istiyorum bir de yaa..
Bacak hareketleri yaparken lazım cidden..
Hatta leslie ile yürürken falan harika olur.. (;

canım bu hafta izinli olmak istiyorum ölçündüm ama kimse yazmayınca yazmadım bende cumartesine kadar çok yoğunum ehliyet sınavım var cumartesi yazılı sınav spora da vakit bulamıyorum daha hiç çalışmadım da:26: dersanem de başladı daha kendime gelemedim inanki bu hafta benden paydos kısaca

Canım yururken agirlik takmak pek saglikli degilmis once onu bbelirteyim.hepsiburada gayet uygun ordan aldim 7 lira civarinda bugun elimde olur sanirim benimde bilek agirligi bi bak sende al bacak inceltmek istiyoruz biz ve faydasi cok olur daha cok yanariz :) regl oldum pazartesi sporuma basliyorummmm ama kimse yok buralarda nerde spor yapanlarrrrr zayiflamak isteyenlerr.evet diyet olunca insanin yedikce yiyesi geliyo bende dun azaltmaya karar verdim.dun sabah ve oglen sut ictim kesiyo acligimi duzenli yemek yemek bende kilo yapiyo kesinlikle

Son düzenleme:

Ağırlık olunca basene nasıl bir etkisi oluyor ki ya da hangi basen ve bacak egzersizini ağırlıklı yapıyorsun :26: Bilgilendirirsen sevnirimm

Ağırlık olunca basene nasıl bir etkisi oluyor ki ya da hangi basen ve bacak egzersizini ağırlıklı yapıyorsun :26: Bilgilendirirsen sevnirimm
Canim 213. Sayfada benim egzersiz programim var ebru sallinin pilates hareketleri..yerde yapilan tum egzersizlerde ayak bileklerime agirlik takmayi dusunuyorum..benim program sadece kalca basen agirlikli ve sonuclarini cok guzel aliyodum ah bayram olmasaydi

Hanımlar merhaba daha yeni kendimi toparlıyorum grip mahvetti
şimdiye kadar hiç bişey yapmadım yatmaktan baska
ve şok bu sabah tartida 48.5 i gördüm
moral tamamen gitti
hemen yürüyüşe başlamayı düşündüm ama havalar soğuk diye bi kaç gün leslie yapıcam evde biraz da pilates
Bayramda alkali suyuma ara vermiştim ona başlamam gerekiyor
ve tabiki diyet konulara bakınca en uygunu karatay gibi geldi sanırım ona başlıycam

Hanımlar hakimlik sınavımdan dolayı Ankara`ya geçme durumundayım, pazar günü döneceğim inşAllah..
Dua edin.. (;

Hanımlar hakimlik sınavımdan dolayı Ankara`ya geçme durumundayım, pazar günü döneceğim inşAllah..
Dua edin.. (;

Inşallah istediğin gibi olur herşey
Bugün 40 dk pilates ve
500 pedal çevirdim hiç ara vermeden :)
Yatmadan da 50 squat yapıcam

ben geldim bayanlar :) 1 haftalık aradan sonra döndüm spora regl dönemi öncesindeyim biraz şişkinliğim var bugün çok karışık bi spor yaptım 1 saat 15 dakika yaptım 10 dakika zumba 40 dakika pilates 10 dakika oryantel ve 50 ip atladım hadi bakalım ne olcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…