Günaydın kizlarrrr ilk bildirim bendenn olsun
Bel : 63
Gobek : 71
Kalca : 90
Ust bacak : 51
Ust kol : 24
Kilo : 47
1.5 kiloluk fazlaligimi yavas yavas gondericem ins
ozdens 45,5 80 62 70 88 49,5 24 07.10.2013 => yalniz 7 ekim olculerim de bacak 49.5 simdi 51 1.5 kilo direk bacaklarimda olamaz
Ben geldim hanımlar!
Dün nişanlımla görüştüğüm için ölçü alamadım..
Şimdi sıkı durun ölçülerim geliyor!
Öncelikle kilo tamı tamına : 48,5 !!!
Göğüs: 8o
Bel: 58
Basen: 53
Kalça: Tam 95!
Aldığım kiloya bakar mısınız kalçam tam 3 cm genişledi!
Geçen hafta 2 saat spor yapabildim ama artık bir engelim kalmadı şükür..
Kızlaar bildiğiniz genişledim ben yaa! :18:
Hafta içi ölçü alamam sanırım çünkü evden çıkıp işe geçiyorum evlide olunca kalan vakitte evi toplayıp çıkıyorumama h.sonu ölçüp bildiririm canım Dün 3 mil yaptım sonra 10 dk kadar da egzersiz yaptım bugün üst bacaklarımda gerilme hissediyorum İp atlamayı düşünüyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum ? ama ben leslie yi de koşar adım atıyorum
Canım yururken agirlik takmak pek saglikli degilmis once onu bbelirteyim.hepsiburada gayet uygun ordan aldim 7 lira civarinda bugun elimde olur sanirim benimde bilek agirligi bi bak sende al bacak inceltmek istiyoruz biz ve faydasi cok olur daha cok yanariz :) regl oldum pazartesi sporuma basliyorummmm ama kimse yok buralarda nerde spor yapanlarrrrr zayiflamak isteyenlerr.evet diyet olunca insanin yedikce yiyesi geliyo bende dun azaltmaya karar verdim.dun sabah ve oglen sut ictim kesiyo acligimiduzenli yemek yemek bende kilo yapiyo kesinlikle
Hanımlar merhaba daha yeni kendimi toparlıyorum grip mahvetti
şimdiye kadar hiç bişey yapmadım yatmaktan baska
ve şok bu sabah tartida 48.5 i gördüm
moral tamamen gitti
hemen yürüyüşe başlamayı düşündüm ama havalar soğuk diye bi kaç gün leslie yapıcam evde biraz da pilates
Bayramda alkali suyuma ara vermiştim ona başlamam gerekiyor
ve tabiki diyet konulara bakınca en uygunu karatay gibi geldi sanırım ona başlıycam
Bu videolardan birini seçip her gün yapmayı düşünüyorum,umarım işe yarar
merhaba,
bende bugün kafaya koydum sporuu
kilom;58
bel:78
göğüs:88
kalça 98:
üst bacak 55 bugün işten geldim sadece yoğurt yedim vee jillian michaels 30 dys in 1. leveli yaptım ama o kadar zordu ki sanırım ilk günden çok ağır başladım bende burda günlük gerekli sproları yapıp ölçülerimi kaydetmekistiyor desteklerinizi bekliyorummm:2:
canim bu genislemenin sirrini bana da ver :)
Hakimlik sinavi nasildi canim?
Bu genişlemenin sırrı bol abur cubur ve sıfır hareket canım..
Bir sürü çikolatadan bahsediyorum tabi..
Daha ne olsun..
aynilarini yapiyorum ama aksam tartiya cikicam bakalim ne olucak sonuc :18:
konuyu sabote ettiğim için çoook özür dilerim
pelin söylediğimi yaptın mı canım
aynilarini yapiyorum ama aksam tartiya cikicam bakalim ne olucak sonuc :18:
konuyu sabote ettiğim için çoook özür dilerim
pelin söylediğimi yaptın mı canım
Sottile ben de cok ozur dilerimAma biliyorsun sen de Kafe Kitap' i bir ara gelmistin onunla ilgili bi konu Sottile cim
Evet Lolisim yaptim, istersen benim actigim bi konu var zaten, oraya gel konusalim
Estağ. hanımlar.. (;
Umarım akşama güzel bir sonuç alırsın canım.. (;
Bu arada bildirimini yapmadın..
:18::18::18::18::18::18: Tamam hemen yapiyorum,unutmusum
Kilo:47
Gogus:80
Bel:66
Gobek:70
Kalca:91
Ust bacak:48
Ust kol:23
MaşAllah canım 47`yi de gördün, çok sevindim senin adına.. (;
Ay canim sen mi ben mi soktayim su anTekrar tekrar baktim tartiya, indim geri ciktim kac kez Ama o bildirim iki hafta oncekiydi, 2 haftada yine cok iyi :)
Aksam bi de tok karnina tartilma var benim topigimde bakalim kac cikicam :)
Kızlar merhaba
Sottile cim programımdan bahsedeyim biraz
Alkali suyun faydasını çok gördüm ben
bildirimden kısa bir süre önce tartildigimda 48.5 ti kilom kısa sürede ödemim gitti ve sadece karbonatla yapmıyorum limonla da yapıyorum
karatay diyetini çok dikkatli yapmıyorum şuanda
patates havuç şeker fazla tuz bunları kestim
Şuan mevsimi ama mandalina ve portakal fazla asit içerdiği için onun yerine yeşil elma tüketiyorum meyve olarak arada da muz yiyorum
pilates devam ediyor yürüyüşlerime tekrar başladım ayrıca çok keyifli pilates topuyla pedal çeviriyorum hergün günde 1000 adet 500-500 iki set ve squat
arada da eşimin ağırlık setleri var biraz kolda çalışıyorum
bel ve göbek için bişey yapmıyorum pilates yaparken o bölgeyede etki ediyor çünkü aklıma gelenler bunlar devamlı yazarım isterseniz bundan sonra beslenme şeklimi günlük :))