- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
çoook geçmiş olsun canım ter at bol bol iyileşirsin inşallah :2: bende tatlıyı cozutmuşum sanırım 3 gndür hiç bozmadım diyete çok iyi gidiyorum canım dün spor yapamadım sınavım vardı ama bugünkü bildirimimi birazdan yazacam canım
fondü müüüü benimde hayır diyemediğim şey şu tatlılar ama 3 gündür yemiyorummm daha da gözüm görmesin yemek istemiyorum ama cumartesi misafirim var onunla az da olsa yemem lazım ama çok az sütlü tatlı yapıcam kalorisi çok olmasın diye ne dersin canım
Çook teşekkür ederim canım, umarım geçer, sizler de dikkat edin, epey salgın var..
Kiminle konuşsam hasta.. :2:
Enn güzeli yaa, hiç yemeyeceksin vallahi..
Nişanlım ben kilo alayım diye her görüşmemizde, her geldiğinde çikolata alıyor yaa, biliyor zaafımı..
Bu akşam da almış ama yemeyeceğim, dolaba koydum, pazartesileri kaçamak günü yapacağım, o gün yerim..
Misafirlerine bence de sütlü tatlı yap canım, hem hafif hem lezzetli oluyor, ben çok severim sütlü tatlıları.. (;
Kuplara da yapabilirsin, tek porsiyonluk çok daha şık duracaktır hem de ne kadar yediğini kontrol edebilme imkanın olacaktır.. (;
Şahsen ben sütlü tatlılara hiçç dayanamam, ucunu kaçırırım mutlaka..