Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Günaydın kizlarrrr ilk bildirim bendenn olsun
Bel : 63
Gobek : 71
Kalca : 90
Ust bacak : 51
Ust kol : 24
Kilo : 47
1.5 kiloluk fazlaligimi yavas yavas gondericem ins :KK1:

ozdens 45,5 80 62 70 88 49,5 24 07.10.2013 => yalniz 7 ekim olculerim de bacak 49.5 simdi 51 1.5 kilo direk bacaklarimda olamaz :KK43:

Son düzenleme:
bende yazayım ölçülerimi iyice moralim bozuldu hiçbir şey yapasım yok açıkçası

kilo : 72 geçen haftaya göre +500 gram gittikçe kilo alıyorum neyi yanlış yapıyorum anlayabilmiş değilim sinirim bozuldu:KK47:

göğüs :101

bel : 99

göbek : 101

kalça : 109

üst bacak :56

üst kol : 30

bugün spor yapmıyorum canım hiç istemiyor iyice moralim bozuldu :KK5:

Günaydın kizlarrrr ilk bildirim bendenn olsun
Bel : 63
Gobek : 71
Kalca : 90
Ust bacak : 51
Ust kol : 24
Kilo : 47
1.5 kiloluk fazlaligimi yavas yavas gondericem ins :KK1:

ozdens 45,5 80 62 70 88 49,5 24 07.10.2013 => yalniz 7 ekim olculerim de bacak 49.5 simdi 51 1.5 kilo direk bacaklarimda olamaz :KK43:

maşallah canım ölçülerin fena değil o da zamanla olur bana bir bak kilo vercem diye uğraşırken almışım üstüne

Iyi akşamlar kızlar

kilo 47.1
Göğüs 77
Bel 64
Göbek 67
Kalça 90
Bacak 50
Kol 24

Spor 1 saat 40dk

merhaba,
bende bugün kafaya koydum sporuu
kilom;58

bel:78

göğüs:88

kalça 98:

üst bacak 55 bugün işten geldim sadece yoğurt yedim vee jillian michaels 30 dys in 1. leveli yaptım ama o kadar zordu ki sanırım ilk günden çok ağır başladım bende burda günlük gerekli sproları yapıp ölçülerimi kaydetmekistiyor desteklerinizi bekliyorummm:2:

Ben geldim hanımlar! :-)

Dün nişanlımla görüştüğüm için ölçü alamadım..
Şimdi sıkı durun ölçülerim geliyor! :KK30:

Öncelikle kilo tamı tamına : 48,5 !!!
Göğüs: 8o
Bel: 58
Üst Bacak: 53
Kalça: Tam 95!

Aldığım kiloya bakar mısınız kalçam tam 3 cm genişledi!

Geçen hafta 2 saat spor yapabildim ama artık bir engelim kalmadı şükür..
Kızlaar bildiğiniz genişledim ben yaa! :18::KK19:

Son düzenleme:
Ben geldim hanımlar! :-)

Dün nişanlımla görüştüğüm için ölçü alamadım..
Şimdi sıkı durun ölçülerim geliyor! :KK30:

Öncelikle kilo tamı tamına : 48,5 !!!
Göğüs: 8o
Bel: 58
Basen: 53
Kalça: Tam 95!

Aldığım kiloya bakar mısınız kalçam tam 3 cm genişledi!

Geçen hafta 2 saat spor yapabildim ama artık bir engelim kalmadı şükür..
Kızlaar bildiğiniz genişledim ben yaa! :18::KK19:

canim bu genislemenin sirrini bana da ver :)

Hakimlik sinavi nasildi canim?

Hafta içi ölçü alamam sanırım çünkü evden çıkıp işe geçiyorum evlide olunca kalan vakitte evi toplayıp çıkıyorum :KK31: ama h.sonu ölçüp bildiririm canım:KK34: Dün 3 mil yaptım sonra 10 dk kadar da egzersiz yaptım bugün üst bacaklarımda gerilme hissediyorum:KK9: İp atlamayı düşünüyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum ? ama ben leslie yi de koşar adım atıyorum :KK52:

En güzeli canım, daha fazla efor sarfetmek daha güzel tabii ki.. (;
Bu arada bildirim yapmış mıydın? Yazarken hatırlayamadım şimdi.. :44:

Canım yururken agirlik takmak pek saglikli degilmis once onu bbelirteyim.hepsiburada gayet uygun ordan aldim 7 lira civarinda bugun elimde olur sanirim benimde bilek agirligi bi bak sende al bacak inceltmek istiyoruz biz ve faydasi cok olur daha cok yanariz :) regl oldum pazartesi sporuma basliyorummmm ama kimse yok buralarda nerde spor yapanlarrrrr zayiflamak isteyenlerr.evet diyet olunca insanin yedikce yiyesi geliyo bende dun azaltmaya karar verdim.dun sabah ve oglen sut ictim kesiyo acligimi :KK1: duzenli yemek yemek bende kilo yapiyo kesinlikle :KK1:

Egzersizlerde kullanırım o zaman canım, haklısın bacaklarda sarkma vs yapabilir belki, ben pek sıkı olmadığım için mümkün herşey.. :-)
Biz yazdıkça arkadaşlar da teşvik olup yazacaklardır, kimse yok diye biz de yazmamazlık etmeyelim.. :KK31:
Ben de kütüphane buldum evime yakın yerde, hergün gidip ders çalışacağım kısmetse..
Artık bir hareket içinde olacağım şükür, 2,5 kilo aldım ama çabuk gider gibime geliyor, benden fazlaların gitmesinin tek yolu bol hareket.. (;
Kendiliğimden eriyorum o zaman.. :-)

Hanımlar merhaba daha yeni kendimi toparlıyorum grip mahvetti
şimdiye kadar hiç bişey yapmadım yatmaktan baska
ve şok bu sabah tartida 48.5 i gördüm
moral tamamen gitti
hemen yürüyüşe başlamayı düşündüm ama havalar soğuk diye bi kaç gün leslie yapıcam evde biraz da pilates
Bayramda alkali suyuma ara vermiştim ona başlamam gerekiyor
ve tabiki diyet konulara bakınca en uygunu karatay gibi geldi sanırım ona başlıycam

Ne yaptın canım, karatayın nasıl gidiyor?
Ben de aynı kiloyu gördüm bugün..
Ama sağlıklı bir şekilde yollayacağım inşAllah.. (;
Şuanki programın nedir, bize bahsetmek ister misin?
Bir de alkali suyun faydasını gördün mü?

Bu videolardan birini seçip her gün yapmayı düşünüyorum,umarım işe yarar:KK15:

Elbette yarar, yeter ki düzen sağla canım.. (;
Gördüğün etkileri bizimle de paylaş olur mu? (;

merhaba,
bende bugün kafaya koydum sporuu
kilom;58

bel:78

göğüs:88

kalça 98:

üst bacak 55 bugün işten geldim sadece yoğurt yedim vee jillian michaels 30 dys in 1. leveli yaptım ama o kadar zordu ki sanırım ilk günden çok ağır başladım bende burda günlük gerekli sproları yapıp ölçülerimi kaydetmekistiyor desteklerinizi bekliyorummm:2:

Spor sağlık için çok faydalı, gayet güzel bir karar verdin canım.. (;
Jillian başlarda biraz canı çıkarıyor ama 3.-4. egzersizlerden sonra bünye alışıyor, çok da güzel kondisyon yapıyor.. :-)
Ama çok ağır geldi dersen ilk sayfadaki listemizden bir program yapabilirsin kendine.. (;

konuyu sabote ettiğim için çoook özür dilerim:KK17:
pelin söylediğimi yaptın mı canım

Sottile ben de cok ozur dilerim :KK17: Ama biliyorsun sen de Kafe Kitap' i bir ara gelmistin onunla ilgili bi konu Sottile cim :KK54:

Evet Lolisim yaptim, istersen benim actigim bi konu var zaten, oraya gel konusalim :KK31:

aynilarini yapiyorum ama aksam tartiya cikicam bakalim ne olucak sonuc :18:

konuyu sabote ettiğim için çoook özür dilerim:KK17:
pelin söylediğimi yaptın mı canım

Sottile ben de cok ozur dilerim :KK17: Ama biliyorsun sen de Kafe Kitap' i bir ara gelmistin onunla ilgili bi konu Sottile cim :KK54:

Evet Lolisim yaptim, istersen benim actigim bi konu var zaten, oraya gel konusalim :KK31:

Estağ. hanımlar.. (;
Umarım akşama güzel bir sonuç alırsın canım.. (;
Bu arada bildirimini yapmadın.. :KK20:

Bildirimlerini yapmayan arkadaşlarımız en geç yarın sabah bildirimlerini tamamlasınlar lütfen..
Listede eleme yapacağım çünkü..
Tatiller sebebiyle listede 1 aydır güncelleme yapılmamıştı ve epey gelmeyen arkadaşımız var yine..
Listeden çıkardığım olursa ve tekrar gelmek isterse ölçülerini bildirmesi yeterli olacaktır, eleme yapmamın sebebi tarih tutarsızlığı ve devamsızlık..

MaşAllah canım 47`yi de gördün, çok sevindim senin adına.. (;

Ay canim sen mi ben mi soktayim su an :KK53: Tekrar tekrar baktim tartiya, indim geri ciktim kac kez:KK9: Ama o bildirim iki hafta oncekiydi, 2 haftada yine cok iyi :)

Aksam bi de tok karnina tartilma var benim topigimde bakalim kac cikicam :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

Sottile cim programımdan bahsedeyim biraz

Alkali suyun faydasını çok gördüm ben
bildirimden kısa bir süre önce tartildigimda 48.5 ti kilom kısa sürede ödemim gitti ve sadece karbonatla yapmıyorum limonla da yapıyorum
karatay diyetini çok dikkatli yapmıyorum şuanda
patates havuç şeker fazla tuz bunları kestim
Şuan mevsimi ama mandalina ve portakal fazla asit içerdiği için onun yerine yeşil elma tüketiyorum meyve olarak arada da muz yiyorum
pilates devam ediyor yürüyüşlerime tekrar başladım ayrıca çok keyifli pilates topuyla pedal çeviriyorum hergün günde 1000 adet 500-500 iki set ve squat
arada da eşimin ağırlık setleri var biraz kolda çalışıyorum
bel ve göbek için bişey yapmıyorum pilates yaparken o bölgeyede etki ediyor çünkü aklıma gelenler bunlar devamlı yazarım isterseniz bundan sonra beslenme şeklimi günlük :))

Ay canim sen mi ben mi soktayim su an :KK53: Tekrar tekrar baktim tartiya, indim geri ciktim kac kez:KK9: Ama o bildirim iki hafta oncekiydi, 2 haftada yine cok iyi :)

Aksam bi de tok karnina tartilma var benim topigimde bakalim kac cikicam :)

Demek ki çabalayınca alıyorsun canım.. (;
Abur cuburun inanılmaz etkisi var kilo almada ama yemeyi kesince verdiği kilo gidiyor, daha çok proteinli gıdalar tüketmeye çalış.. (;

Kızlar merhaba

Sottile cim programımdan bahsedeyim biraz

Alkali suyun faydasını çok gördüm ben
bildirimden kısa bir süre önce tartildigimda 48.5 ti kilom kısa sürede ödemim gitti ve sadece karbonatla yapmıyorum limonla da yapıyorum
karatay diyetini çok dikkatli yapmıyorum şuanda
patates havuç şeker fazla tuz bunları kestim
Şuan mevsimi ama mandalina ve portakal fazla asit içerdiği için onun yerine yeşil elma tüketiyorum meyve olarak arada da muz yiyorum
pilates devam ediyor yürüyüşlerime tekrar başladım ayrıca çok keyifli pilates topuyla pedal çeviriyorum hergün günde 1000 adet 500-500 iki set ve squat
arada da eşimin ağırlık setleri var biraz kolda çalışıyorum
bel ve göbek için bişey yapmıyorum pilates yaparken o bölgeyede etki ediyor çünkü aklıma gelenler bunlar devamlı yazarım isterseniz bundan sonra beslenme şeklimi günlük :))

Limonu ve karbonatı aynı anda mı kullanıyorsun yoksa ayrı ayrı mı yapıyorsun suyu canım? (;
Alkali suyunun detayını verirsen çok sevinirim.. (;
Elbette yaptığın farklı ve faydalı şeyleri mutlaka paylaş bizimle, herkes faydalanır, güzel olur.. (;
Üst tarafım için ben de hiçbir şey yapmıyorum, üstte sıkıntım yok şükür, aldığım fazlalıkları da kalıcılaşmadan göndermeliyim.. (;
Küçük dambıllardan almam gerekiyor benim de kollarım yumuşak, onları sıkılaştırmalıyım.. :-)

X