- 18 Ağustos 2011
- 4.747
- 96
Senin programın daha etkili gibi duruyor ozdenscim..
Ben şu programlarımdan sıkılmadam çok iyi olacak da çok çabuk sıkılıyorum işte.. ):
Senin egzersizlerden alayım ben en iyisi..
Bir de joker program yapayım, sıkılınca onu sokayım araya..
Bende cok cabuk sıkılırım ama kendi yaptığım programda sıkılmadım.aslinda ben spor egitmeni fln olsaydim cok iyi olurdu anliyorum artik bu isten
3 ay duzenli yap egzersizi 6 gun egzersiz yap mutlaka 1 gun dinlendir kaslarini 3 ay sık dişini sıkılmamalısın :26:
Şuan yaptığım programı da büyük bir hevesle hazırlamıştım ama sıktı nedense.. :/
En uzun yaptığım program pilates oldu, onda da hergün farklı video vardı o sebepten rahattım..
Çok sıkılganım nedense yaa, diğer hafta yapacakken hiç istek gelmiyor nedense..
Ama birşekilde halletmem gerek..
Rest günüm mutlaka oluyor zaten canım, kasların dinlenmesi için çok mühim ara vermek..
Bir de bunlardan ortaya karışık alayım bakalım nasıl olacak..
Hadi bakalim yaza hepimiz istedigimiz sonuclara ulasiriz insbirazdan sporumu yaparim bende bu hafta aksatmak yok ve aksama birakmicam yoksa yapamiyorum bu soguk havalarda yesilcayda pek guzel gider yazin icemiyodum
Tabir bana da yakışsa da bacaklarıma hiçç yakışmadı..
Sen de ne bulduysan ye, tabi daha çok sağlıklı şeyler ye ki gidici olmasınlar, kalıcı olsunlar.. (;
Haklısın canım dün ben de belirtileri okudum mide bulantısı vs yaparmış ama çok şükür bulantım falan olmuyor..
Kaburgamın orada batma oluyor sadece.. :/
Neyse artık geçer inşAllah.. :/
geçmiş olsun canım dediğini ilk defa duydum ciddi bişey değildir inşallah geçer
canım hayrlı olsun