Bu haftada ben ayni sekildeyim canim hic bisey yapmak istemiyo hava cok kotu surekli yiyorum.spor egitmeni arkadasimdan fircayi yedim az once ara vererek 5 yil egzersiz yapsan sonuc alamazsin ama ara vermeden duzenli egzersiz yap 5 ayda isi bitirirsin sen sonra rahat et dedi :44: spor icin en iyi saatler sabah, sabah yapamiyosan 17.00 da yap dedi..aklinizda olsun kizlar
tamamdır o zaman şu andan itibaren hem ortağım hemde müstakbel rakibemsin ...
fazladan yiyeceğin her lokmada yapacağın her kaçamakta rekabetimizi hatırla olurmu :))
çünkü ben öyle yapıcam)))
süpersinnnnnnn...
umarım hepimiz için hayırlı olur gerçi hakime hanım bu konuda ne der pek bilemedim ama o da katılır sanırım bu fikrime...
başka türlü kaçamakların tembellik ve üşengeçliğin önüne geçebilmem pek mümkün olmuyor...
güzelim merhaba seninle ölçülerimiz aynı kilomuz farklı ben 53 kiloyum seninle yarışa girelim mi diğer arkadaşlar gibi ne ddersinben bu hafta başten yazayım geçen hafta adetim olduğu için tatlıları götürdüm
kilo:56,5 değişiklik yok
bel :71
göbek: 85
kol:27
üst bacak:54
hoşbulduk :)
ölçülerim:
kilo 51,5
göğüs 90
bel 70
göbek 75
kalça 89
üst bacak 48
üst kol 26
spora pek alışık değilim ilk başlarda ne önerirsiniz nasıl bir program yapmalıyım kızlar ?
yoğun bi haftadan dolayı uğrayamadım pek ama sporumu yapmaya dikkat ettim zaten bu hafta temizlik yaptım haliyle vücut bayağı çalıştı..dün yaklaşım 1 saat yürüdüm 3 gün 4 er mil leslie yaptım ama anlıyorum ki boğazı kesmediğimiz sürece nafile ramazan ayında 70 kiloya düşmüştüm tekrar kilo vermek istiyorum ama olmuyor..acaba spor yaparken bi yerde hatamı yapıyorum anlamadım...
neyse ölçülerimle devam yazayım da motivasyonum iyice bozulmasın...
kilo:74.7
göğüs:104
bel:90
göbek:104
kalça:105
bacak:60
kol:31
toplam spor:4 saat
sanıyorum bu haftanın cezalısı şimdiden belli oldu................
kızlar bende yeni bir başlangıç yapmak istiyorum yagöbek aldı başını gidiyor kilolarım yüzünden yaşımdan çokk daha büyük gösteriyoru millet fit ben ben varya ben kendimi nereler atam
abur cubur alışkanlığım var kızlar gece geç yattımdan acıkıyorum ve hoopp yemeğin başında soluklanıyorum su içme alışkanlğım yok desem yeri
ama buna bir dur demek istiyorumkendimi değersiz özgüvensiz hissediyorum ya
öncelikle merhaba..
eğer yanlış anlamazsan benim sana bir önerim olacak...
ölçülerine baktımda aşağı yukarı aynı ...benimde başlangıç kilom yaklaşık 80 di hedefimse 65 civarı...
ben diyorum ki senin ve arkadaşlarında müsaadesiyle gel biz seninle tatlı bir yarışın rekabetin içine girelim...
bu grubun içinde tatlı tatlı yarışalım hem belki motivasyonumuzda artar..kaçamak yaparken hani birbirimizin aklına gelirizde birkez daha düşünürüz...
her hafta başında da tartılıp ölçülerizi yazarız belki hedefimize ulaşmamızda bi katkısı olur....
NE DERSİN ....BEN VARIM SENDE VARMISIN...
aksine çok sevinirimbelki bu sayede daha güzel kilo veririz :) eğer arkadaşlar için de problem yoksa bende varım diyorum
Slm hanımlar
Havalar serinledikçe daha çok motive oluyorum ben
Daha rahat yürüyorum
Dün 2 saat yürüyüş yaptım ve 20dk karışık kafama göre pilates hareketlerinden yaptım
Geçen hafta çok kaytarmıştım çok pişmanım o yüzden
Bu haftada ben ayni sekildeyim canim hic bisey yapmak istemiyo hava cok kotu surekli yiyorum.spor egitmeni arkadasimdan fircayi yedim az once ara vererek 5 yil egzersiz yapsan sonuc alamazsin ama ara vermeden duzenli egzersiz yap 5 ayda isi bitirirsin sen sonra rahat et dedi :44: spor icin en iyi saatler sabah, sabah yapamiyosan 17.00 da yap dedi..aklinizda olsun kizlar
kızlarrrr selammm bu aralar foruma giremiyorum hiçç, pzts bildirim de yapamadım..
Beni bu hafta izinli sayar mısınız biraz geç bildirdim kusura bakmayınn
Haftasonu arkadasım evleniyor, bu hafta da işler cok yogun, haftaya tekrar düzene girerim diye dusunuyorum..
Ben yokken siz benim yerime de spor yapınn
güzelim merhaba seninle ölçülerimiz aynı kilomuz farklı ben 53 kiloyum seninle yarışa girelim mi diğer arkadaşlar gibi ne ddersin
evet kızlar ne zamandır giremiyorum bir yandan yakın arkadaşımın biri evleniyo diğer yandan 3-4 yıllık iliişkisi olan bi arkadaşım ayrıldı söz attı diğer yandan en iyi arkadaşım kanser sınavlar yogun bi şekilde devam bu hafta sadece 1 buçuk saat spor yaptım dün kek yedim bugünde aynı şekilde kek gofret yemek yemek istemiyo canım dersten gelince.
bugün izin alıp dersten erken geldim komşunun kızının dürüsü varmış oraya gittik annemle ay Allah'ımmm kız bir zayıf bir zayıf ama çokkk kibarcıktı yaaaaaaa kemiklerini sayabildim o kadarr ama çok hoştu berkef bi görüntüsü yoktu yaniii bencee
eve geldik annee bende öyle olucam dedim sakın haa iyisin sen demeye başladı
Merhaba...
Kaç gündür spor yapmak istemiyordu canım, neden bilmiyorum
Bu gün yaptım ama evde biraz işim olduğu için yorulmuştum anca 30 dk yapa bildim...
sağol canımcım orta düzeyde yiyorum diyelim öyle aman aman yiyemem zaten
Canım gofret vs faydasız karbonhidrat tüketeceğine yemek yemek istemiyorsan çok az ye, işe yarasın bari..
Yüklenme abur cuburlara.. (;
Hem çok zayıf olmak değil, sıkı-fit olmak önemli, bizler de olacağız inşAllah.. (;
Bu arada arkadaşlarının Allah yardımcısı olsun..
Hasta olana şifa diliyorum..
Şükür foruma kavuşturana!
Hanımlar o kadar yoğunum ki günlerdir..
Hastaneye git-gel yaptım kontrollerim için, sonrasında ufak bir işe başlama durumum var, evrak ayarlama vs. inanılmaz koşturdum.. );
Bu haftanın birincilerini hala belirleyemedim, kusuruma bakmayın.. :18:
Şimdi hepsini tek tek okuyup hem yorumlayacağım hem de gerekli güncellemeleri yapacağım.. (;
sağol canımcım orta düzeyde yiyorum diyelim öyle aman aman yiyemem zaten
ama o zayıf kızı görünce bana bi daha da istek geldiiii
canim hayirli olsun isin darisi basima insallah :)
Bugun o kadar saglikli beslendim ki anlatamam :) 2 tane baklava 1 parca kadayif.kocamann bir tabak makarna.
Allahim noldu bana ya yatmadan iyi bi spor sart :2:
Senin üste yönelik çalışman gerek canım, ilk sayfada spor videolarımız var.. (;
Üst bölge için olanlardan başlayabilirsin..
Biraz keyifli eğlenceli birşeylerden başlayabilirsin, mesela Tiffany ablamızın videosunu önerebilirim.. (;
Onun yanına birşeyler de ekleyebilirsin.. (;
Yaptığın spor saatini de not almayı unutma olur mu tatlım..
İlk etapta biraz yorabilirler seni ama 1 hafta sonrasında vücudun alışmış olacaktır.. (;
Bu arada alt bölge ölçülerin benim hedef ölçülerim, maşAllahın var..
teşekkür ederim :)
evet üst bölge sorun bendeyazdan önce 49 kiloydum ama göbek sorunu hala vardı sanırım spor yapmadığımdan kaynaklanıyor.Yarın spora başlıyorum o zaman :)
teşekkür ederim :)
evet üst bölge sorun bendeyazdan önce 49 kiloydum ama göbek sorunu hala vardı sanırım spor yapmadığımdan kaynaklanıyor.Yarın spora başlıyorum o zaman :)
Teşekkür ederim canım, evde o kadar bunaldım ki kısa süreli de olsa uğraşacağım birşeylerle..
Umarım en güzel işlerde istihdam edilirsin..
Hem daha çeyiz hazırlamam lazım, gelecek yaza düğün var ama benim tabak-çanak ortada yok.. :18:
Iyi etmissin canim ben de tam bi aydir evdeyim patlamak uzereyim
Amin canim insallah..
Ceyiz onemli tabi :) Benim yillardir avondan tabak cank bol miktarda birikti, ama ortada dugun falan yok :)
Tabii ki başlıyorsun, haftada en az 4 gün spor zorunluluğumuz var ona göre..
İşte sana reçeteni veriyorum, 3 video:
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Awesome Ab Exercises - YouTube
Pilates Workout For The Abs - YouTube
Bu üçünü yapmalısın bence, karnını çok güzel yakacaktır bu videolar canım.. (;
Hoşgeldin sottilecim bu arada aşkolsun o kadar kilo verdim yanlış yazmışsın :))
Bugün toplam 2 saat yürüdüm
Bişey sormak istiyorum size kızlar
Yürüyüş pilates kadar etkili mi sizce yani hedefime yaklaştığımda sadece yürüyüşe devam etsem mesela yeterli olur mu?
ohh ohhhh bizde onlar gibi olalım hayırlısıyla tezelden
Gelir tabii, buraya motivasyon şart..
Yarın sabahtan motivasyon koyayım da bir güzel gaza gelelim..
olleyyyBirincilerimiz
En çok kilo veren ayce47 1kg
En çok incelen dilviin -4,5
En çok spor yapan sessiz86 5 saat 40 dakika