- 18 Ağustos 2011
- 4.747
- 96
ben sana öyle gazlar veririm ki bi bakmışsın benden de incesinsüpper olur tamam girelim. Belki biraz bana gaz gelirrrdiğeer türlü yapamıyorum yaa özellikle hamur işine dayanamıyorummmm . keşke 53 olsaamm benim hedefim 1 hafta içinde 1 kilo verebilmek ve belimi inceltmekkk...
ablacım maşallahhkızlar ben hep böyle geç saat yazıyorum malum çocuklar eş..iş...ancak fırsat oluyor..
günlük sporumu da yazayım hemen..
sabah :4 mil leslie 51dk
akşam:4 mil leslie +10 dk basen çalışma 1 saat
gün içinde 10 dk karışık çalışma
toplamda 2 saat çalıştım..dünde 1 saat çalışmıştım..benden bu kadar herkese iyi geceler...
Bende diyorum bu hanım nerelerde..yorumlarını görmek ne güzel..hoş geldin...ben kalori takibi yapmıyorum hatta emzirdiğim için bolcana reçel meyve tatlı ..vs..tüketiyorum özellikle emzirme sonrası aşırı derecede tatlı krizim tutuyor...ben yinede netten kalori takibi ile ilgili bir araştırma yaparım eğer bu yöntemde karar kılarsam yardımına ve bilgine başvururum iznin olursa...
bu arada kendimiz için büyük bir adım attık eşimle... hayatımızdan beyaz ekmeği çıkardık onun yerine tam tahıl ekmeğine yöneldik..umarım faydası olur..bir otoruşta 1 ekmek tüketen ben 2 -3 dilimle maksimum sofradan kalkabiliyorum tavsiye ederim...
kızlar ben hep böyle geç saat yazıyorum malum çocuklar eş..iş...ancak fırsat oluyor..
günlük sporumu da yazayım hemen..
sabah :4 mil leslie 51dk
akşam:4 mil leslie +10 dk basen çalışma 1 saat
gün içinde 10 dk karışık çalışma
toplamda 2 saat çalıştım..dünde 1 saat çalışmıştım..benden bu kadar herkese iyi geceler...
Gunaydinn kizlarrr sabah uyanir uyanmaz 100 ip atladim deli miyim neyim
Kızlar sabah kalktım 1 saat yürüdüm eve geldim hemen duş ve kese yaptım bu arada artık bende kalori takibine başlıyorum
Bugün haberlerde denk geldim alkali beslenmeden bahsediliyordu bende karbonat alıp suyumu alkali tüketmeyi düşünüyorum
MaşAllah canım, ne güzel çıkıp yürümüşsün..
Keşke benim de güzel bir yürüyüş alanım olsa da çıksam yürüsem hergün..
Kalori takibi güzel bir karar olmuş.. (;
Alkali tüketmeye gelince de güzel bir yöntem olabilir.. (;
Deneyimlerini mutlaka paylaş bizimle.. (;
MaşAllah canım, ne güzel çıkıp yürümüşsün..
Keşke benim de güzel bir yürüyüş alanım olsa da çıksam yürüsem hergün..
Kalori takibi güzel bir karar olmuş.. (;
Alkali tüketmeye gelince de güzel bir yöntem olabilir.. (;
Deneyimlerini mutlaka paylaş bizimle.. (;
Ben de yurudum ben de ama 30 dk kadar hem de agirlikla, kilo almak isteyenlere herseyi agirlikla yaptiriyorlarmis ya :)
Geldim bi de guzel yemek yapmistim, yedim
Tartim yanlis olmasaydi da degisimi gorseydik aslinda keske... Cunku yarin 1 hafta olucak 4 ogune ciktim artik(sadece ana ogun olarak) ara ogunleri saymiyorum bile :)
Ha bi de dun de yuruyus yapip, 40 kol calistim..
Azicik gecsin guzel bi oryantal videosu bulup dokturucem :)
Yürüyüş yönünden şanslıyım
Oturduğum sitenin özel yürüyüş alanı var
Ne araba sesi ne başka birşey
Sessiz sakin yürüyorum müzik dinleyerek
Bu arada hepimiz dikkat ediyoruzdur eminim ama aklımızda olsun diye hatırlatmak istiyorum
Sokakta yürüyen arkadaşlar bazen kulaklıklarının ikisini de takıyor ve ciddi bir tehlike bu lütfen yürüyüş yaparken dışarıdaki sesleri duyabilecek şekilde müzik dinleyelim
Kamu spotu reklamlarına benzedi ama idare edin :))
Güzel güzel protein olsun yediklerin canım, afiyet olsun.. (;
işte olay budur.....
birinci arkadaşlarımı irade ve çabalarından dolayı kutluyorum...
haftanın tembeli olarak kendime teessüf ediyorum..
maaşallah efferim kız sana ...
ayyyyyyyyyyy inşallah inşallah ne iyi olurdu bayramda şöyle tığ gibi salınsak..........
sizde gün içinde bolca hareket halindesindir..ben bütün gün evdeyim pek hareket alanım yok ev işi dediğinde 1 saatte bitiyor...sonrasında da buzdolabımı boooolca ziyeret ediyorum can sıkıntısından....bazen 1 hafta dışarı çıkmadığım oluyor Allahtan eşimle haftasonu çıkıyoruz çocuklarıda alıp ama ondada arabayla geziyoruz bi anlamı olmuyor yani...:)ablacım maşallahh
daha ne olsun ben kendi adıma konuşayım işten dersten ben yapamıyorum senin kadar spor ne çoluk çocuk derdim var ne eş ama yok yapamıyorum yani inanır mısın
kalori listesini kendim arada girdikçe bakayım diye koydum..bu arada siz farkında değilsiniz ama ben neredeyse 24 saat okuyorum yazdıklarınızı sadece yorum yazamıyorum ..telden siteye giriş yapılamıyor ama bütün yorumlarınızı okuyorum her an her dakika...gözüm üzerinizde anlican...:))))
Çok teşekkür ederim, senin yorumlarını okumak da çok hoş cidden, vaktin oldukça mutlaka yaz olur mu.. (;
Beyaz ekmeği çıkarmakla muhteşem bir adım atmışsınız, elbette faydası olacaktır.. (;
Ben 3 senedir çavdar ekmeği yiyorum, tadı hem güzel (normal ekmek gibi) hem de çok tok tutuyor.. (;
Ekmeği kahvaltılarda yiyorum zaten sadece..
Onun dışında nadiren yerim, reçeldi, tatlı birşeydi yiyeceğim de ekmeğe ihtiyaç duyacağım, ancak o şekilde ekmek gereksinimi hissediyorum yani..
Bu arada kalori listesi koymuşsun, o şekilde hiçç bakıp canını sıkma..
Ben netten kalori takibi yapıyorum, yediklerimi yazıyorum, sonra aldığım toplam kaloriyi görüyorum.. (;
Yanlış olanlar sonra kendiliğinden çıkıyor hayatımızdan zaten.. (;
Şişirme kalori olduğunu görünce insan ister istemez alternatiflere kayıyor.. (;
Ya da kendine `bir dur artık, bu kadar kaloriyle doymuş olman gerekir` deyip bir ayar çekiyorsun..
Emzirsen de kalorini takip et derim..
Normale döndüğünde neyi nasıl tüketeceğin konusunda bir aşinalığın olur, zaten çok da keyifli bir iş bu kalori işi.. (;
Olsun ya Hû, istediğin her saatte yaz sen, hepimizin uygun vakti bir olmuyor malum.. (;
Kime hangi vakit uyuyorsa o vakitte yazsın.. (;
Ama bu hafta cm olarak fazlalıkların vardı, sanırım emzirmekten kaynaklanıyor..
Çok sıkıntı etme ama önemli olan bebeğinin sağlığı, sonrasında istediğin görüntüye ulaşabilirsin zaten, hem düzenli sporla açığı kapatıyorsun maşAllah.. (;
Yemeklerinden sütünü etkileyecek kadar kısma sakın.. (;
o haberleri bende gördüm bende bi araştırıp denemeyi düşünüyorum sen başlarsan etkilerini paylaşırmısın burada ...takipteyim ona göre....:))Kızlar sabah kalktım 1 saat yürüdüm eve geldim hemen duş ve kese yaptım bu arada artık bende kalori takibine başlıyorum
Bugün haberlerde denk geldim alkali beslenmeden bahsediliyordu bende karbonat alıp suyumu alkali tüketmeyi düşünüyorum
bak şimdi azar işiteceğini bildiğin için önceden de kulaklarını tıkıyosun demek....:))Bayrama tas gibi olmayi hayal eden ben bayram icin cikolata yaptimkasikta kalmasin tabakta kalmasin derken yaladim yuttum hepsini
maaşallah....beni korkuttun şimdi sabah leslie mi yapmamıştım akşama kaçırmayayım bari....merhaba kızlar kiloda birinci olmuşum çok sevindim diğer arkadaşları da tebrik ederim neyse spora devam bugün 1 saat pilates 30 dakika 3 miles
sende benim gibi daha sporu yapmadan bitince acaba ne yesem derdindesin.......Barbunya pisirmistim pilavla ekmekle onu yedim yuruyusun ustune, sonra da kavun ve muz :)
Simdi de oryantal yaptim, kol calisicam :)
et suyunda haslanmis nohutu indirdim buzluktan, onu yiyicem koydum ocaga suyla bu arada spor bitiminde hemen yemek icin[/COLOR]
sende benim gibi daha sporu yapmadan bitince acaba ne yesem derdindesin.......
sizde gün içinde bolca hareket halindesindir..ben bütün gün evdeyim pek hareket alanım yok ev işi dediğinde 1 saatte bitiyor...sonrasında da buzdolabımı boooolca ziyeret ediyorum can sıkıntısından....bazen 1 hafta dışarı çıkmadığım oluyor Allahtan eşimle haftasonu çıkıyoruz çocuklarıda alıp ama ondada arabayla geziyoruz bi anlamı olmuyor yani...:)
kalori listesini kendim arada girdikçe bakayım diye koydum..bu arada siz farkında değilsiniz ama ben neredeyse 24 saat okuyorum yazdıklarınızı sadece yorum yazamıyorum ..telden siteye giriş yapılamıyor ama bütün yorumlarınızı okuyorum her an her dakika...gözüm üzerinizde anlican...:))))
fazlalıklar konusunda evet emzirme ve bazı sindirim sistemi rahatsızlıklarının etkisi çok oluyor...dün 4 litreyi aşkın su içtim mesela ama tartıda 700 gr eksideydim belli olmuyorki yarın bakmışım artıdayım...
o haberleri bende gördüm bende bi araştırıp denemeyi düşünüyorum sen başlarsan etkilerini paylaşırmısın burada ...takipteyim ona göre....:))
bak şimdi azar işiteceğini bildiğin için önceden de kulaklarını tıkıyosun demek....:))
maaşallah....beni korkuttun şimdi sabah leslie mi yapmamıştım akşama kaçırmayayım bari....
o haberleri bende gördüm bende bi araştırıp denemeyi düşünüyorum sen başlarsan etkilerini paylaşırmısın burada ...takipteyim ona göre....:))
sende benim gibi daha sporu yapmadan bitince acaba ne yesem derdindesin.......
işte bunuda yiyerek eksilen kalorilerin yenilerini yüklüyoruz tekrar gerisin geriyesizde gün içinde bolca hareket halindesindir..ben bütün gün evdeyim pek hareket alanım yok ev işi dediğinde 1 saatte bitiyor...sonrasında da buzdolabımı boooolca ziyeret ediyorum can sıkıntısından....bazen 1 hafta dışarı çıkmadığım oluyor Allahtan eşimle haftasonu çıkıyoruz çocuklarıda alıp ama ondada arabayla geziyoruz bi anlamı olmuyor yani...:)