- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
canım sağol bende birazdan dünki dediklerini yapacaktım :)
haftanın ilk günü olunca işlerini bitiremedim müsait olunca yapıcam bugün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sağol bende birazdan dünki dediklerini yapacaktım :)
öncelikle merhaba..kızlar 70 kiloyum 1 kilo vermişim
ama ölçülerim aynı
ölçülerim de
göğüs :101
bel : 100
göbek : 105
kalça :110
üst bacak : 58
üst kol :31
spor da 1 saat yürüyüş
3.5 saat pilates
toplam spor 4.5 saat
öncelikle merhaba..
eğer yanlış anlamazsan benim sana bir önerim olacak...
ölçülerine baktımda aşağı yukarı aynı ...benimde başlangıç kilom yaklaşık 80 di hedefimse 65 civarı...
ben diyorum ki senin ve arkadaşlarında müsaadesiyle gel biz seninle tatlı bir yarışın rekabetin içine girelim...
bu grubun içinde tatlı tatlı yarışalım hem belki motivasyonumuzda artar..kaçamak yaparken hani birbirimizin aklına gelirizde birkez daha düşünürüz...
her hafta başında da tartılıp ölçülerizi yazarız belki hedefimize ulaşmamızda bi katkısı olur....
NE DERSİN ....BEN VARIM SENDE VARMISIN...
öncelikle merhaba..
eğer yanlış anlamazsan benim sana bir önerim olacak...
ölçülerine baktımda aşağı yukarı aynı ...benimde başlangıç kilom yaklaşık 80 di hedefimse 65 civarı...
ben diyorum ki senin ve arkadaşlarında müsaadesiyle gel biz seninle tatlı bir yarışın rekabetin içine girelim...
bu grubun içinde tatlı tatlı yarışalım hem belki motivasyonumuzda artar..kaçamak yaparken hani birbirimizin aklına gelirizde birkez daha düşünürüz...
her hafta başında da tartılıp ölçülerizi yazarız belki hedefimize ulaşmamızda bi katkısı olur....
NE DERSİN ....BEN VARIM SENDE VARMISIN...
tamamdır o zaman şu andan itibaren hem ortağım hemde müstakbel rakibemsin ...aksine çok sevinirim belki bu sayede daha güzel kilo veririz :) eğer arkadaşlar için de problem yoksa bende varım diyorum
süpersinnnnnnn...Bizde size gaz veririz
Bence çok eğlenceli olur hatta bizde heveslenip motive oluruz :))
kızlar bende yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ya göbek aldı başını gidiyor kilolarım yüzünden yaşımdan çokk daha büyük gösteriyoru millet fit ben ben varya ben kendimi nereler atam
abur cubur alışkanlığım var kızlar gece geç yattımdan acıkıyorum ve hoopp yemeğin başında soluklanıyorum su içme alışkanlğım yok desem yeri
ama buna bir dur demek istiyorum kendimi değersiz özgüvensiz hissediyorum ya
Slm hanımlar
Havalar serinledikçe daha çok motive oluyorum ben
Daha rahat yürüyorum
Dün 2 saat yürüyüş yaptım ve 20dk karışık kafama göre pilates hareketlerinden yaptım
Geçen hafta çok kaytarmıştım çok pişmanım o yüzden