Yeni bir baslangic icin bugün basla!

kızlar oryantal iyi bir video varsa elinizde paylaşın gerçekten iyi fikir....:KK9:

yok tatlım sağol geçen gönderdiğin bi video vardı onu sevdim daha yapamamıştım onu yapıcam yatmadan :KK70:
şimdi en çok sevdiğim şeyi yapıcam gömlek dikiyodum askeri onun postunu yazıcam :KK51:
Kolay gele laz kizi :):)

kızlar oryantal iyi bir video varsa elinizde paylaşın gerçekten iyi fikir....:KK9:

tabiii buyrunuz efenim :)

DIDEM darbuka BELLYDANCE - YouTube

her gun bi tanem guzelinden bulurum eger siz de isterseniz :)

Hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin.. :-)
Ay bir an korktum, yanlış hesap mı yaptım diye.. :-)
ayce47 son anda 2oo gram ile seni geçti, sen de 1o dakika ile benim spor saatimi geçtin.. :-)
8oo gram vermişsin bu hafta, maşAllah`ın var, gayet güzel gidiyorsun.. (;
Yürüyüşe gelince ölçülerin fena değil, boyuna göre orantılı isen bu şekilde devam edebilirsin..
Fakat pilates veya yapacağın diğer egzersizler şekillenmene yardımcı olacaklardır..
Yürüyüşten daha etkili bir biçimde bölgesel şekillenme için çalışabilirsin..
Fakat yürüyüşü de bırakmamalısın, vücudun sağlığı, dinçliği açısından yadsınamayacak bir fayda çünkü.. (;

Valla bu kadar fireye rağmen vermem sevindirici oldu benim için
Ayrıca bu ayın 1nden itibaren bende kendi kendimle yarışa girdim
Inşallah 30 gün sonunda hedefime ulaşmak demiyimde en az bacak ve basenlerden 3 er cm incelmek istiyorum
Yürüyüşe gelirsemde bacaklardaki yağ yakma etkisini düşünerek söylemiştim sadece yürüyüş yaparak zayıflayanlar gördüm acaba olur mu diye merak ettim

Valla bu kadar fireye rağmen vermem sevindirici oldu benim için
Ayrıca bu ayın 1nden itibaren bende kendi kendimle yarışa girdim
Inşallah 30 gün sonunda hedefime ulaşmak demiyimde en az bacak ve basenlerden 3 er cm incelmek istiyorum
Yürüyüşe gelirsemde bacaklardaki yağ yakma etkisini düşünerek söylemiştim sadece yürüyüş yaparak zayıflayanlar gördüm acaba olur mu diye merak ettim

Benim bacaklardan en az 5 cm inceltme hedefim var ama nerdee.. :/
Ben yürüyüşü çok seven ve çok da yürüyen biriyim; fakat benim bacaklarımda öyle bir sıkılık vs yok maalesef..
Sadece alt baldırlarım taş gibi..
Yürümeyi mi bilmiyorum acep.. :KK53:
Nasıl inceltiriz biz bu bacakları kalçayı.. :KK31:

Ben yürüyüşü çok seven ve çok da yürüyen biriyim; fakat benim bacaklarımda öyle bir sıkılık vs yok maalesef..

Emin ol ki düzenli sporda inceliyor
Yok benim vücut tipim bu falan diye birşey yok yani önemli olan yağların gitmesi
Bugün bir arkadaşımla görüştüm benim bacak ölçüm 50 onunki 53 boyumuz falanda aynı
Ay koltukta oturuyoruz benim bacaklarım. yayılmaktan iki katına çıktı onunkiler taş gibi aynı ayakta nasılsa öyle. inanamdım

kuzum tekme gibi hareketler yap onlar çok faydalı bacaklar için

Emin ol ki düzenli sporda inceliyor
Yok benim vücut tipim bu falan diye birşey yok yani önemli olan yağların gitmesi
Bugün bir arkadaşımla görüştüm benim bacak ölçüm 50 onunki 53 boyumuz falanda aynı
Ay koltukta oturuyoruz benim bacaklarım. yayılmaktan iki katına çıktı onunkiler taş gibi aynı ayakta nasılsa öyle. inanamdım

Evett o olay bende de var..
İç bacak sıkılaşınca oturduğunda yayılma olayı ortadan kalkıyor işte, daha önce okumuştum bunu..
Arkadaşın hangi egzersizleri yapıyor acaba.. :-)

kuzum tekme gibi hareketler yap onlar çok faydalı bacaklar için

Onu da alayım listeye, bir de havayı tekmeleyeyim, herşeyi denemeye çalışıyoruz nasılsa, hangisinin faydası olursa artık.. :-)

Sporumu yaptimmm :KK9: 100 ip + 50 squat + 100 havada pedal + ic bacak, basen egzersizleri ve kapanışşş :KK9: Bayrama kadar taş olalım inş :KK76:

güzelim merhaba seninle ölçülerimiz aynı kilomuz farklı ben 53 kiloyum seninle yarışa girelim mi diğer arkadaşlar gibi ne ddersin :KK34:

evet kızlar ne zamandır giremiyorum bir yandan yakın arkadaşımın biri evleniyo diğer yandan 3-4 yıllık iliişkisi olan bi arkadaşım ayrıldı söz attı diğer yandan en iyi arkadaşım kanser sınavlar yogun bi şekilde devam bu hafta sadece 1 buçuk saat spor yaptım dün kek yedim bugünde aynı şekilde kek gofret yemek yemek istemiyo canım dersten gelince.
bugün izin alıp dersten erken geldim komşunun kızının dürüsü varmış oraya gittik annemle ay Allah'ımmm kız bir zayıf bir zayıf ama çokkk kibarcıktı yaaaaaaa kemiklerini sayabildim o kadarr ama çok hoştu berkef bi görüntüsü yoktu yaniii bencee
eve geldik annee bende öyle olucam dedim sakın haa iyisin sen demeye başladı

süpper olur tamam girelim. Belki biraz bana gaz gelirrr:KK52::KK52: diğeer türlü yapamıyorum yaa özellikle hamur işine dayanamıyorummmm .:KK43: keşke 53 olsaamm benim hedefim 1 hafta içinde 1 kilo verebilmek ve belimi inceltmekkk...

tamam hiç unutmam artık :) bugün tatlı yiyecektim yemedim eve geldim :KK1:
işte olay budur.....

Birincilerimiz

En çok kilo veren ayce47 1kg :KK19:

En çok incelen dilviin -4,5 :KK19:

En çok spor yapan sessiz86 5 saat 40 dakika :KK19:
birinci arkadaşlarımı irade ve çabalarından dolayı kutluyorum...
haftanın tembeli olarak kendime teessüf ediyorum..
Sporumu yaptimmm :KK9: 100 ip + 50 squat + 100 havada pedal + ic bacak, basen egzersizleri ve kapanışşş :KK9: Bayrama kadar taş olalım inş :KK76:
maaşallah efferim kız sana ...
ayyyyyyyyyyy inşallah inşallah ne iyi olurdu bayramda şöyle tığ gibi salınsak..........

Sizler gelmeden birinci seçmeye hiçç niyetli değildim, nasip de olmadı zaten.. :-)
sessiz86`yı filan bekliyordum ölçülerini, neyse ki geç de olsa birincilerimizi adil bir şekilde seçebileceğiz.. (;
Yediklerine mutlaka dikkat etmeye çalış olur mu?
Hatta kalori takibi yapıyor musun bilmiyorum ama öneririm, inanılmaz keyifli ve çok da bilinçlendirici.. (;
Kalori takibi ile hayatımdan neredeyse çıkardığım birçok yiyecek var şahsen.. (;

Müthiş bir teklif, harika bir düello olacaktır eminim.. :-)
Bu yarışın sıkı takipçisi olacağım.. (;

Bende diyorum bu hanım nerelerde..yorumlarını görmek ne güzel..hoş geldin...ben kalori takibi yapmıyorum hatta emzirdiğim için bolcana reçel meyve tatlı ..vs..tüketiyorum özellikle emzirme sonrası aşırı derecede tatlı krizim tutuyor...ben yinede netten kalori takibi ile ilgili bir araştırma yaparım eğer bu yöntemde karar kılarsam yardımına ve bilgine başvururum iznin olursa...
bu arada kendimiz için büyük bir adım attık eşimle... hayatımızdan beyaz ekmeği çıkardık onun yerine tam tahıl ekmeğine yöneldik..umarım faydası olur..bir otoruşta 1 ekmek tüketen ben 2 -3 dilimle maksimum sofradan kalkabiliyorum tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Besinlerin kalori değerleri:

Malzeme

Birim

Kalori
Tahıllar
1 dilim beyaz ekmek28 gr90
1 dilim kepekli ekmek28 gr60
1 dilim kızarmış ekmek15 gr35
1 adet kruasan200 gr200
bisküvi100 gr470
mercimek (kuru)100 gr314