Yeni bir baslangic icin bugün basla!

ben bu hafta başten yazayım geçen hafta adetim olduğu için tatlıları götürdüm
kilo:56,5 değişiklik yok
bel :71
göbek: 85
kol:27
üst bacak:54

Bugun sporumu yapmis sayiyorum ben.odamdaki butun esyalarin yerini degistirdim tek basima.kol kalca her yerim calisti yandi :) cok yorgunum sacimi taramaya useniyorum :)

Hanımlaar ben geldim!

Tartımın pili bitmiş olduğu için tartılamadım..

Ölçülerim maalesef yine aynı bir tek göğüs 1 cm fark etmiş..

Toplam spor saati : 5 saat 3o dakika

Kilo -
Göğüs 80
Bel 57
Göbek 63
Kalça 92
Üst bacak 52
Üst kol 24

Ağlamak istiyorum ya, hiçbir değişiklik yokk..
Bugün yemeğin dibine vurdum..
Yarın itibari ile yine sıkı bir program yapacağım..
Umarım bu hafta bir sonuç alabilirim..
Hoş, alsam da alamasam da alana kadar devam edeceğim!

Son düzenleme:
Hanımlar, yazmayan arkadaşlarımız var, birincilerimizi yarın belirleyeceğim o sebepten..
sessiz86, gewezebidik vs. yazmadılar henüz..
Yarın belirleyeceğiz inşAllah birincilerimizi..

Bir de spor saatlerini unutmayın..

arkadaşlar merhaba uğrayamıyorum kusura bakmayın lütfen...bu aralar çooook yoğunum..yarın sabah bildirim yapıcam inşallah hepinize iyi geceler......

yoğun bi haftadan dolayı uğrayamadım pek ama sporumu yapmaya dikkat ettim zaten bu hafta temizlik yaptım haliyle vücut bayağı çalıştı..dün yaklaşım 1 saat yürüdüm 3 gün 4 er mil leslie yaptım ama anlıyorum ki boğazı kesmediğimiz sürece nafile ramazan ayında 70 kiloya düşmüştüm tekrar kilo vermek istiyorum ama olmuyor..acaba spor yaparken bi yerde hatamı yapıyorum anlamadım...
neyse ölçülerimle devam yazayım da motivasyonum iyice bozulmasın...

kilo:74.7
göğüs:104
bel:90
göbek:104
kalça:105
bacak:60
kol:31

toplam spor:4 saat

sanıyorum bu haftanın cezalısı şimdiden belli oldu................

Son düzenleme:
Sottilecim kusura bakma dün özel bir durumum vardı giremedim ama sabah ölçülerimi almıştım

kilo 47.3 (-800gr)
Göğüs 77
Bel 64
Göbek 69 (-1)
Kalça 90
Bacak 50
Kol 24

4 saat yürüyüş
1 saat 40dk pilates
TOPLAM SAAT 5 saat 40dk.

kızlar 70 kiloyum 1 kilo vermişim

ama ölçülerim aynı
ölçülerim de
göğüs :101
bel : 100
göbek : 105
kalça :110
üst bacak : 58
üst kol :31

spor da 1 saat yürüyüş
3.5 saat pilates
toplam spor 4.5 saat

kızlar bende yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ya göbek aldı başını gidiyor kilolarım yüzünden yaşımdan çokk daha büyük gösteriyoru millet fit ben ben varya ben kendimi nereler atam
abur cubur alışkanlığım var kızlar gece geç yattımdan acıkıyorum ve hoopp yemeğin başında soluklanıyorum su içme alışkanlğım yok desem yeri
ama buna bir dur demek istiyorum kendimi değersiz özgüvensiz hissediyorum ya

öncelikle merhaba..
eğer yanlış anlamazsan benim sana bir önerim olacak...
ölçülerine baktımda aşağı yukarı aynı ...benimde başlangıç kilom yaklaşık 80 di hedefimse 65 civarı...
ben diyorum ki senin ve arkadaşlarında müsaadesiyle gel biz seninle tatlı bir yarışın rekabetin içine girelim...
bu grubun içinde tatlı tatlı yarışalım hem belki motivasyonumuzda artar..kaçamak yaparken hani birbirimizin aklına gelirizde birkez daha düşünürüz...
her hafta başında da tartılıp ölçülerizi yazarız belki hedefimize ulaşmamızda bi katkısı olur....

NE DERSİN ....BEN VARIM SENDE VARMISIN...

aksine çok sevinirim belki bu sayede daha güzel kilo veririz :) eğer arkadaşlar için de problem yoksa bende varım diyorum

Bizde size gaz veririz
Bence çok eğlenceli olur hatta bizde heveslenip motive oluruz :))

aksine çok sevinirim belki bu sayede daha güzel kilo veririz :) eğer arkadaşlar için de problem yoksa bende varım diyorum
tamamdır o zaman şu andan itibaren hem ortağım hemde müstakbel rakibemsin ...
fazladan yiyeceğin her lokmada yapacağın her kaçamakta rekabetimizi hatırla olurmu :))
çünkü ben öyle yapıcam )))

Bizde size gaz veririz
Bence çok eğlenceli olur hatta bizde heveslenip motive oluruz :))
süpersinnnnnnn...
umarım hepimiz için hayırlı olur gerçi hakime hanım bu konuda ne der pek bilemedim ama o da katılır sanırım bu fikrime...
başka türlü kaçamakların tembellik ve üşengeçliğin önüne geçebilmem pek mümkün olmuyor...

bu gecelik benden 4 mil leslie artı 8 dakika karın-basen toplamda 1 saat çalışma...herkese iyi geceler...

DogRu yerdesinn abur cuburu kessen ve duzenli egzersizlerle halledemeyecegin bisey yok yeter ki iste ve saglikli beslen.insan yedikce yemek istiyo kesinlikle gozunun onunden kaldir en basta onlari.su icmeye alistir kendini su icmezsen vucudundaki yaglardan kurtulman cok zor.gece gec yatiyorum demissin 1 bardak sut ic yine kesmez mi o seni ?

Slm hanımlar
Havalar serinledikçe daha çok motive oluyorum ben
Daha rahat yürüyorum
Dün 2 saat yürüyüş yaptım ve 20dk karışık kafama göre pilates hareketlerinden yaptım
Geçen hafta çok kaytarmıştım çok pişmanım o yüzden

Bu haftada ben ayni sekildeyim canim hic bisey yapmak istemiyo hava cok kotu surekli yiyorum.spor egitmeni arkadasimdan fircayi yedim az once ara vererek 5 yil egzersiz yapsan sonuc alamazsin ama ara vermeden duzenli egzersiz yap 5 ayda isi bitirirsin sen sonra rahat et dedi :44: spor icin en iyi saatler sabah, sabah yapamiyosan 17.00 da yap dedi..aklinizda olsun kizlar

kızlarrrr selammm bu aralar foruma giremiyorum hiçç, pzts bildirim de yapamadım..

Beni bu hafta izinli sayar mısınız biraz geç bildirdim kusura bakmayınn

Haftasonu arkadasım evleniyor, bu hafta da işler cok yogun, haftaya tekrar düzene girerim diye dusunuyorum..

Ben yokken siz benim yerime de spor yapınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…