Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

Koordinatlariyla tarif için tesekkurler baska turlu yazsaniz anlaşılmazdı...Yalnız elinizi tutup götürmüş ya o cok ilginc bir hareket,komuta işi sinir bozucu!bir sonraki komutu beklemeden bitirmissiniz!en dramatik ayrılık desem yeridir...
Ablacigim şu beklentiyi olusturacak ortamdan uzak dur madem istemiyorsun....

Nasil yok ? Yani her opusme sevismeye mi gider yani. Buna katilamayacagim. Yani icinden sevgisi tastigi icin de opmez mi insan birini. Ben gun icinde esimi minciklar operim sonra uslu uslu islerimize doneriz. Opucuk var opucuk var.
İki insan birbirini arzuluyorsa ve daha önce sevişmemişse öyle oluyor maalesef
Katıl yada katılma benim fikrim

beni kucağına çekmeye çalıştı engel oldum elini öpüşürken penisine götürdü hemen kendimi geri çektim onu da ittim .

İlişkide cinsellik ne zaman yaşanmalı konusu kişiden kişiye değişir. Bence bir ay ya da bir hafta hatta ilk buluşmada olması da fark etmez. İki insanın arasındaki çekim bu süreyi belirliyor bana göre. Yani ilk buluşmada da olabilir. Cinselliği ilk buluşmada yaşayan insanlar içinde aynı şekilde. Cinsel çekim vardır istemişlerdir ve olmuştur. Fakat sizin durumunuz başka. İstemediğinizi bildiği halde öpüşmeyi ileri götürmeye çalışması bana birkaç beden büyük gelir. Evet öpüşürken fikrin değişip birlikte de olmak isteyebilirdin ama istemediğini bildiği için bunun sinyalini senden beklemeliydi. Bu durum hadi göz ardı edilebilir ama...

açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi

Bu kısmı okurken irkildim. Burada nasıl hasta bir zihniyete sahip olduğunu ortaya koymuş. Tecavüzcülerin de en büyük bahanesi, savunması da bu değil mi? Dar giydi, açık giyindi tahrik oldum. Senin açık giyinmen tahrik edici bir unsur olmamalı. Dünya üzerinde açık giyinen bir sen mi varsın? Demek ki bu adam açık giyinen kadınları tahrik edici buluyor. O gözle bakıyor.

Ya biz 400 haneli sitede kadınlı erkekli bikinili mayolu havuza giriyorduk her gün. Bir gün kimsenin dönüp farklı gözle baktığını görmedim.

Var mı böyle bir zihniyet. Açık giyinmek tahrik edici olsaydı kimse kusura bakmasın, önce benim eşim giyimime kuşamıma karışırdı. Havuza inmeme, güneşlenmeme izin vermezdi. Buradan anla nasıl bir zihniyete sahip olduğunu. Bana kalırsa ayrılmak ile en doğru kararı vermişsin.

Hasta ruhlu herif!

Ne arabasına binmen ne öpüşmüş olman ne de açık giyinmen seni taciz edebileceği veya senin tacize zemin hazırladığın anlamına gelmez. Karşına da, kendime engel olamıyorum aşkım, diye liseli ergen ayakları ile gelmesin.

Öpüşmek de adamın uçkurunun çözülmesi gerektiği anlamına gelmez.

Ne guzel yazmissiniz.

Degil arabada opusmek, evde cirilciplak bile olsalar fikir degistirebilir. Hayir her zaman hayirdir. Optun sevişeceksin, elledin seviseceksin, soyundun seviseceksin diye bir sey yok. Ha tabii ki is oraya geldjkten sonra vazgeçmek ciddi bir sey ama olabilir. Hayir diyen birini, hangi asamada olursa olsun, devamina zorlayamaz kimse.

Acik giyinmek falan gecsin bunu.

Yasa ve istege gore degisir. Cok kucuksen tuhaf tabi ama artik olgun biriysen normal . Bir de yasam tarzi meselesi .Kimi cinsellik ister kimi iatemez. Buna da en iyi sen karar verirsin.

Kesinlikle öyle. En basiti burada vajinusmus ile savaşan ve eşleri tarafından anlayış ile karşılanan destek gören birçok kadın var. Eğer açık giyinmek kendine engel olamamaya teşkil etseydi, eşleri ile birlikte vajinusmusla savaşan erkekler ne yapsın?

Ben buna zemin hazırlamak diyorum. Birçok erkek partnerine "Kendime hakim olamıyorum, ne yani aşkım seninle olmasın da başka kadınlara mı gideyim vs," diye psikolojik şiddet uyguluyor.

Gece gece gerildim. Okurken orada konu sahibinin yerinde ben varmışım gibi hissettim.

Bu aslında tecavüzcü bahanesi. "Etek giymişti dayanamadım" vs. Dayanacaksın arkadaş ya, kedi köpek gibi sokak ortasında çiftleşmemek için kendini tutabiliyorsan etek giyene de dayanacaksın. İçinde fırtınalar kopsa, tahrikten ölsen bile tutacaksın.

İşte erkekler ne zaman hayırın hayır olduğunu anlayacak, o zaman bunları okumayacağız.

ben soyle dusunuyorum. siz nasil davrandiniz ne konustunuz da adam bu derece ileri gitme cesaretini kendinde buldu !?
acaba sizi yanlis anlamis olabilir mi?

Umarım bu adamın beyaz porshe u yoktur böyle bir arkadaş tanıyorum, o da bir sene boyunca uğraşmıştı iki dakikalık bir olay için

Siz hala bu adamdan ayrılmadınız mı?
Adamın niyeti belli. Geceleri de kaybolup telefon açıyormuş hiç. Pavyona mı gitti nereye gitti belli degil. Hem de evlenip ayrılmış.sizinle birşey yaşamasa başkasıyla mutlaka yaşayacak belli yani aranıyor. Kaç kurtul

Nasil yok ? Yani her opusme sevismeye mi gider yani. Buna katilamayacagim. Yani icinden sevgisi tastigi icin de opmez mi insan birini. Ben gun icinde esimi minciklar operim sonra uslu uslu islerimize doneriz. Opucuk var opucuk var.
Eş her zaman yanında oldugu için öpücükle de geçiştirilir ama bu adam günlerce eşsiz kalmış bir öpücük kurtarmaz.

evlilik yaşamış 30 yaşındaki adamın arabada pipisini sıvazlaması birilerinin görmesinden daha kötü bence
Her yonden kotu bence. Bir aylik bir iliski. Daha birbirlerini dogru durust tanimiyorlar ki adam daha once bir evlilik yasamis, ilk degil. Resmen sex amaci. Dur denildiginde bir daha tekrarlamasi gerekirken her seferinde ayni uyariyi duyana kadar belki bu sefer kandiririm umidiyle ayni seyleri tejrarliyor...Bitmesi en dogru karar bence de.

ya ben tam tersi dusundum nedense,
hani aktif cinsel hayati yasamis birisi eksikligini daha cok hisseder ve boyle tez elden o yola girmeye bakar diye dusundum,
normal geldi o yuzden bana,
bir bana normal gelmis bu arada

o yola arabada mı girilir :))
kız defalarca reddetmiş üstelik.

Ne demek acik giyiniyorsun engel olamiyorum. Acik giyinen birini gordugunde dayanamicak mi bu? Bitirmek dogru karar bence. Sapik midir nedir...

sürekli isteyecek. verdiği sözler sen ona alıştıkça unutulacak .

Adam azcık açık giyinen birini gördüğünde tahrik olan sapık tiplerden, kendini iyi ki erken belli etmiş kaç kurtul o sapıkdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…