- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Sevgilin dahi olsa bildiğin taciz dir bu ...nedenmi çünkü istemediğin halde seni rahatsız edecek şekilde zorluyorBenim yakin bir arkadaşım 9 aylık sevgilisi 2 aylık sözlüsü olan adam onu öpmek istedi diye 'niyeti kötü mü?' demişti , kavga etmiş adamla:)
Her insanın doğrusu yanlısı farklidir. Benim iliskilerimde biraz flört olur ama opusunce ilişki başlar mesela.
Ama bu adamın tavrı ve cümleleri hiç hoş gelmedi. Fırsattan istifade etmeye çalışmış,yetmemiş bir de 'kiyafetin açıkti' demiş. Tecavüz Edip 'o da açık giyinmeseydi,tahrik oldum' diyen erkeğin zihniyetinden yok hiç farkı.
Dönme bence geri
O değil de havalar bu aralar çok soğuk Türkiye’nin her yerinde, herkes lahana gibi kat kat giyiniyor. Sizin göğüsünüze kadar açık. Üşümüyor musunuz ya ben de bunu merak ettim
Bu ilişki için çok fazla ve fazlasıyla sapıkça davranışlarla sizi öpmüş. .Bitirmeniz isabet olmuş.Arkadaşlar henüz çok yeni 1 aylık bi ilişkin var 1 sene boyunca benimle görüşmek için çok uğraştı sonunda sevgili olduk . 2 gün önce mesajlar da konuyu cinselliğe getirdi beni öpünce kendine engel olamadığını söyledi fln bende uyardım . Dün Akşam iş çıkışı buluştuk canım biyere gitmek istemedi vaktim de yoktu arabada oturalim dedik .öpüşmeye başladık sonra göğsümün üstünü öptü ben çok kötü oluyorum aşkım dedi beni kucağına çekmeye çalıştı engel oldum elini öpüşürken penisine götürdü hemen kendimi geri çektim onu da ittim . Ve o an kızdın mı dedi bende bitti dedim . Ben bunları yaşamak istemediğimi söylemiştim dedim . Oda açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi daha önce evlenip ayrılmış . Ben bunları yaşamak istemiyorum senin eski yaşantından dolayı sana normal gelebilir ama benim için çok üst bi seviye ve bn pişman olcağım hiç bişey yaşamak istemiyorum belli kendimize engel olamıyoruz bitmesi en iyisi sana da güvenim yok bu konuda dedim. Yalvardı ayrılmak istemiyorum bidaha olmaz yalnız kalmayız senden önemli değil bitmesin dedi durdu ama ben bitirdim çünkü daha öncede buna yönelik sohbeti ve hareketi olmuştu . Yeni bi ilişki için çok fazla değilmi ?
Ölüyorum şu anevlilik yaşamış 30 yaşındaki adamın arabada pipisini sıvazlaması birilerinin görmesinden daha kötü bence
Sivazlayinca ne oluyor yani? Yani, goruntu hos olmaz tabii de bu durum baska bir seye mi isaret?
Tam da soramadim galiba.
Offf, bu konulara feci uzagim.
Onun heyecani da o iste dermisimBirileri gordugunde o utanc cok kotu olur ama...
Masturbasyon yapmasi veya en azindan o duruma yakin olmasi demek oluyor.Sivazlayinca ne oluyor yani? Yani, goruntu hos olmaz tabii de bu durum baska bir seye mi isaret?
Tam da soramadim galiba.
Offf, bu konulara feci uzagim.
lahana gibidir. Klima çalışınca ısıtmışlardır kiz ustunu cikarmistir? Benim icim de disim da lahana olduğu icin. Demek herkes usimiyiArabanin icinde de lahana gibi mi oturacaklar sizce?
Ya da kazagin altindan sokmuştur elini. Ellemek isteyen adam her yolu bulurlahana gibidir. Klima çalışınca ısıtmışlardır kiz ustunu cikarmistir? Benim icim de disim da lahana olduğu icin. Demek herkes usimiyi
Kahkaha attımevlilik yaşamış 30 yaşındaki adamın arabada pipisini sıvazlaması birilerinin görmesinden daha kötü bence
abazalığa işaret.
ergen desen değil.
Ya normal tabii. Cinsellik de yemek gibi su gibi bisey ama isteyen insanla. Erkekler su ikna etme olayindan ne zevk aliyorlarsa. Etrafta zaten kendileriyle iliski kurmaktan cekinmeyecek kadin dolu. Yani istemeyen birine ne diye baski uygular ve onu asagilamaya calisirsin. Bu tipler bence bu isi spor haline getirmis. İhtiyac icin degil zevk icin avlaniyor beyefendi.ya ben tam tersi dusundum nedense,
hani aktif cinsel hayati yasamis birisi eksikligini daha cok hisseder ve boyle tez elden o yola girmeye bakar diye dusundum,
normal geldi o yuzden bana,
bir bana normal gelmis bu arada
Nasil yok ? Yani her opusme sevismeye mi gider yani. Buna katilamayacagim. Yani icinden sevgisi tastigi icin de opmez mi insan birini. Ben gun icinde esimi minciklar operim sonra uslu uslu islerimize doneriz. Opucuk var opucuk var.Valla hepimiz kadınız o öpüşmelerin sadece öpüşmeyle kalmadığını biliyoruz
Masum öpücük diye birşey hiç görmedim ben.öpüşünce herkes uyarılır sağlıklı bir erkek tabi öyle olur bunun sapıklıkla da ilgisi yok
Önemli olan o ortamı yaratmamak
Erken diyorsan yalnız kalma adamla
Ne bilim bunun 1 ayı 5 ayı yok.olucak olan oluyor.seni bunun için kolay gören adam 5 ay sonrada yapsan bu sefer evlenmeden önce benle neler yaptı der yani
Rahatsızsan bitir çünkü adam yine isteyecektir .Allah korusun istemediğin durumlar olabilir zorlama vs bakireysen üzülürsün .