Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

Sevgilin dahi olsa bildiğin taciz dir bu ...nedenmi çünkü istemediğin halde seni rahatsız edecek şekilde zorluyor

O değil de havalar bu aralar çok soğuk Türkiye’nin her yerinde, herkes lahana gibi kat kat giyiniyor. Sizin göğüsünüze kadar açık. Üşümüyor musunuz ya ben de bunu merak ettim

Arabanin icinde de lahana gibi mi oturacaklar sizce?

Bu ilişki için çok fazla ve fazlasıyla sapıkça davranışlarla sizi öpmüş. .Bitirmeniz isabet olmuş.

Bende bu duruma karsıyım ama nişanlım normal görüyor. Birçok kez reddettim artık düğünü iple çekiyor . Çevremde nişanlı oluıp el tutuşmayanda var. Kişiden kişiye değişir

Birileri gordugunde o utanc cok kotu olur ama...
Onun heyecani da o iste dermisim zaten sehrin gobeginde islek sokakta degillerdir muhtemelen ya karanlik bir otoparkta ya da bos karanlik sokaktalardir.

Tabii nolursa olsun hazir arabadayiz sıkışık yerdeyiz diye adamin istifade etmesi kabul edilecek sey degil.

Valla hepimiz kadınız o öpüşmelerin sadece öpüşmeyle kalmadığını biliyoruz
Masum öpücük diye birşey hiç görmedim ben.öpüşünce herkes uyarılır sağlıklı bir erkek tabi öyle olur bunun sapıklıkla da ilgisi yok
Önemli olan o ortamı yaratmamak
Erken diyorsan yalnız kalma adamla
Ne bilim bunun 1 ayı 5 ayı yok.olucak olan oluyor.seni bunun için kolay gören adam 5 ay sonrada yapsan bu sefer evlenmeden önce benle neler yaptı der yani
Rahatsızsan bitir çünkü adam yine isteyecektir .Allah korusun istemediğin durumlar olabilir zorlama vs bakireysen üzülürsün .

şimdii...
ılerde pısman olacagınızı dusundugunuz bırseyı yapmamanız dogru olan sey
kendınızı ıyı tanırsınız pısman olurum uzulurum dıyorsanız tabıkı bu kararınıza saygı duymalı
benı burda aslında tek rahatsız eden sey su oldu
acık gıymıssın dayanamıyorum deyıp , saygısızca davranıp hemen kendını rahatlatmaya calısması
bu hıc ıyı nıyetlı askla gelen arzuyla olusan bırsey degıl amacı nıyetı farklı sırf bu yuzden ayrılmakla ıyı etmıssınız

normal olan sız cıplakta olsanız sız ıstemeden asla sıze dokunmamalı . acık gıyınmıssın dayanamıyorum ne demek ? terbıyesızlık resmen

Bence insan ilk kez gordugu biri ile bile sevisebilir. Tamamen ortam ve aradaki elektrik ve kisilerin rizasi ve yaklasimi meselesi. Ama ben bu adami doverim. Yani oyle boyle degil mahalle ortasinda evire cevire doverim cunku bahanesi hazir ‘Acik giyiniyorsun. ‘ bu ne ya!!!
Sen mi suclusun yani. Bak Amerikada #metoo hareketinde duydugum bir laf var’ NO IS A COMPLETE SENTENCE!’ Yani sen hayir diyorsan bitmistir. Onu arkasi aciklamasi ya da az az zorlayayim da ikna ederim yaklasimi bana inanilmaz ters.
Zemin hazirlamissin diyen arkadaslara da teessuf ederim. Bir kadin iliski sirasinda bile fikrini degistirebilir ve bunu dedigi anda karsisindaki adam her ne sekilde olursa olsun durmalidir.
Belki opusmek ve yakinlasmak istedi konu sahibi. Her opusme sevismeye gitseydi yanmistik.
Bence konu sahibi eger iciniz rahat etmiyorsa boyle seylere zamani gelmeden girmeyin ve istemediginiz kimsenin de yaninda durmayin. Bence ozellikle o hoduk arkadasi da hayatinizdan cikarin cunku o zihniyet pis ve zehirli. Uremese daha iyi.

ya ben tam tersi dusundum nedense,
hani aktif cinsel hayati yasamis birisi eksikligini daha cok hisseder ve boyle tez elden o yola girmeye bakar diye dusundum,
normal geldi o yuzden bana,
bir bana normal gelmis bu arada
Ya normal tabii. Cinsellik de yemek gibi su gibi bisey ama isteyen insanla. Erkekler su ikna etme olayindan ne zevk aliyorlarsa. Etrafta zaten kendileriyle iliski kurmaktan cekinmeyecek kadin dolu. Yani istemeyen birine ne diye baski uygular ve onu asagilamaya calisirsin. Bu tipler bence bu isi spor haline getirmis. İhtiyac icin degil zevk icin avlaniyor beyefendi.

Nasil yok ? Yani her opusme sevismeye mi gider yani. Buna katilamayacagim. Yani icinden sevgisi tastigi icin de opmez mi insan birini. Ben gun icinde esimi minciklar operim sonra uslu uslu islerimize doneriz. Opucuk var opucuk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…