Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

Arkadaşlar henüz çok yeni 1 aylık bi ilişkin var 1 sene boyunca benimle görüşmek için çok uğraştı sonunda sevgili olduk . 2 gün önce mesajlar da konuyu cinselliğe getirdi beni öpünce kendine engel olamadığını söyledi fln bende uyardım . Dün Akşam iş çıkışı buluştuk canım biyere gitmek istemedi vaktim de yoktu arabada oturalim dedik .öpüşmeye başladık sonra göğsümün üstünü öptü ben çok kötü oluyorum aşkım dedi beni kucağına çekmeye çalıştı engel oldum elini öpüşürken penisine götürdü hemen kendimi geri çektim onu da ittim . Ve o an kızdın mı dedi bende bitti dedim . Ben bunları yaşamak istemediğimi söylemiştim dedim . Oda açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi daha önce evlenip ayrılmış . Ben bunları yaşamak istemiyorum senin eski yaşantından dolayı sana normal gelebilir ama benim için çok üst bi seviye ve bn pişman olcağım hiç bişey yaşamak istemiyorum belli kendimize engel olamıyoruz bitmesi en iyisi sana da güvenim yok bu konuda dedim. Yalvardı ayrılmak istemiyorum bidaha olmaz yalnız kalmayız senden önemli değil bitmesin dedi durdu ama ben bitirdim çünkü daha öncede buna yönelik sohbeti ve hareketi olmuştu . Yeni bi ilişki için çok fazla değilmi ?
Muhtemelen "YOBAZ" damgası yiyeceğim ama evet bence çok fazla. Tebrik ederim duruşunuzdan ötürü. Lütfen bozmayın. Konuşmaları bile oraya getirmesi çok çirkinken faaliyete dökmüş. Çok yerinde bir karar vermişsiniz

Fazlası azı kişiden kişiye göre değişir. Sizdeki asıl problem adamın kendi uçkuruna odaklanıp, sizin ne isteyip ne istemediğinizi sallamaması... Bir de kendi iradesizliğinin, ahlaksızlığının (buradaki ahlaksızlık sevişmek istemesi değil, sizi zorlaması kısmıdır) sebebini sizin kıyafetlerinize bağlaması... Yani tecavüzcüler de böyle düşünüyor. Mide bulandırıcı. Ayrıca "yalnız kalmayız" demek nedir ya, bu muymuş vatandaşın çözümü? Sizin istemediğinizi bilmek onu engelleyemiyor da, yalnız kalmak mı engelleyecek? Kendine hakim olacak kapasitesi yok mu? Neresinden tutsanız elinizde kalır bu adamın karakteri... Ayrılmakla çok doğru yapmışsınız.

Ben de sçeim meselesi olduğunu düşünüyorum.
İstemediğini önceden söylediysen (yani iş resmi evlilik olmadan olmaz dediysen) ve şimdi böyle davranıyorsa, ayrılmaktır çözüm.Bu senin seçimin saygı duyması lazım.
Ama ben en çok o açık giyiniyorsun lafına takıldım. Bence evlenmek de gereksiz bu adamla. Evlenince de bu kez giyimine kuşamına çooook karışır boğar seni gibime geldi.

Ciddi bi ilişki istiyorsan önce şu sorulara cvp vermen lazım..Adam sizin ailenizle ilgili sorular sordu mu hiç mesela? Sizi tanımaya çalıştı mı ? Sizi eş adayı olarak tanımaya çalışmaya yönelik sorular sordu mu? Bence sormamıştır çünkü karşısındaki kadına eş adayı olarak bakan bir adam arabada onu sıkıştırmaz diye düşünüyorum..Daha saygılı olur, yaklaşmak istese bile bunu sizin tepkilerinizi ölçe ölçe yavaş yavaş tepki çekmemek için adım adım yapar...Eli oralara götürmek falan bunlar ciddi niyetli bi adamı değil de kendi abazalığını geçirmek için acele eden bi adama benziyor...

Evet ciddi sorular sordu zaten çok tanıdık sayılırız onun akrabalarıyla aynı binada yaşıyorum . Hatta evliliğe yönelik fazla soru sordu ve bunalttı bile . Ama bu hareketleri inanın midemi bulandırdı daha önce 5 yıl süren bi ilişkim vardı nişanlamış ayrıldım. Aynı evdede kaldık ama ben açık giyinince bana saldırmadı . Yada beni istediğinde sebep olarak dayanamıyorum demedi . Bana anormal gelen bu adamın tavrı yoksa beni arzulaması normal ama dayanamıyorum ağrım oluyo . Göğsünü öpmesine sebep benim göğsümün açık olmasıymış açık dediğide göğüs üstü bi kazak oturunca yada sarılınca hafif dekolte gözüküyo . Çok rahatsız oldum daha önce hiç kimseye bi öpüşmede böyle hissetmemiş o anlarda kendine hakim olamıyomuş mantıklı düşünemiyormuş ve ayrılık sebebini hala saçma buluyo ben istesemde bana dokunmazmış ama o an sadece o kadarını istemiş amacı ileri gitmek değilmiş bana dokunmazmış öyle diyo ama her seferinde dediğiniz gibi ya olursa diye bi deniyo
Muhtemelen "YOBAZ" damgası yiyeceğim ama evet bence çok fazla. Tebrik ederim duruşunuzdan ötürü. Lütfen bozmayın. Konuşmaları bile oraya getirmesi çok çirkinken faaliyete dökmüş. Çok yerinde bir karar vermişsiniz

Fazlası azı kişiden kişiye göre değişir. Sizdeki asıl problem adamın kendi uçkuruna odaklanıp, sizin ne isteyip ne istemediğinizi sallamaması... Bir de kendi iradesizliğinin, ahlaksızlığının (buradaki ahlaksızlık sevişmek istemesi değil, sizi zorlaması kısmıdır) sebebini sizin kıyafetlerinize bağlaması... Yani tecavüzcüler de böyle düşünüyor. Mide bulandırıcı. Ayrıca "yalnız kalmayız" demek nedir ya, bu muymuş vatandaşın çözümü? Sizin istemediğinizi bilmek onu engelleyemiyor da, yalnız kalmak mı engelleyecek? Kendine hakim olacak kapasitesi yok mu? Neresinden tutsanız elinizde kalır bu adamın karakteri... Ayrılmakla çok doğru yapmışsınız.

İstemediğin bir şeyi yapma zorlamasına müsade etme ve bence ayrılman da çok mantıklı bir karar olmuş umarım dönmezsin

Ciddi bi ilişki istiyorsan önce şu sorulara cvp vermen lazım..Adam sizin ailenizle ilgili sorular sordu mu hiç mesela? Sizi tanımaya çalıştı mı ? Sizi eş adayı olarak tanımaya çalışmaya yönelik sorular sordu mu? Bence sormamıştır çünkü karşısındaki kadına eş adayı olarak bakan bir adam arabada onu sıkıştırmaz diye düşünüyorum..Daha saygılı olur, yaklaşmak istese bile bunu sizin tepkilerinizi ölçe ölçe yavaş yavaş tepki çekmemek için adım adım yapar...Eli oralara götürmek falan bunlar ciddi niyetli bi adamı değil de kendi abazalığını geçirmek için acele eden bi adama benziyor...

Ister 1 ay ister 1 yil o senin tercihjn de cinsellik konusunda kendini tutamayan bilgisiz adamla hicbirsey yasama... yasayacagin kisi cinsellik konusunda bilgili saygili kendini tutabilen karsi tarafa saygi gosteren en onemlisi de bu konuyu agzina sakiz yapmayacak biri olsun

Evet ciddi sorular sordu zaten çok tanıdık sayılırız onun akrabalarıyla aynı binada yaşıyorum . Hatta evliliğe yönelik fazla soru sordu ve bunalttı bile . Ama bu hareketleri inanın midemi bulandırdı daha önce 5 yıl süren bi ilişkim vardı nişanlamış ayrıldım. Aynı evdede kaldık ama ben açık giyinince bana saldırmadı . Yada beni istediğinde sebep olarak dayanamıyorum demedi . Bana anormal gelen bu adamın tavrı yoksa beni arzulaması normal ama dayanamıyorum ağrım oluyo . Göğsünü öpmesine sebep benim göğsümün açık olmasıymış açık dediğide göğüs üstü bi kazak oturunca yada sarılınca hafif dekolte gözüküyo . Çok rahatsız oldum daha önce hiç kimseye bi öpüşmede böyle hissetmemiş o anlarda kendine hakim olamıyomuş mantıklı düşünemiyormuş ve ayrılık sebebini hala saçma buluyo ben istesemde bana dokunmazmış ama o an sadece o kadarını istemiş amacı ileri gitmek değilmiş bana dokunmazmış öyle diyo ama her seferinde dediğiniz gibi ya olursa diye bi deniyo

Anladım...Ayrılmak yerine onunla konuşun bunu son kez. Kurallarınızı belirtin...Ben şu an seninle ciddi bir ilişki başlatabilir miyiz ona bakıyorum, bu süreçte de henüz kendimi hazır hissetmiyorum. Ama ilişkimiz ilerlerse birbirimizin sevgisinden emin olursak bu süreçler doğal gelişir zaten diyebilirsiniz...Şu an beni bu yönde sıkıştırdığında kötü hissediyorum deyin ve burda bırakın lafı...Daha sonrasında adam hala devam ederse ayrılın..Yok düzelirse ne ala... Yalnız ben bu adama güvenemezdim. Kendini bu kadar kaybediyorsa baskasına da rahat kapılabilir gibi geldi o manada...Yani dürtüleri bi size mi yüksek acaba düşünürdüm bunu...

'bir aylık' tanıdığım bi adamla hangi ara bazı şeyleri aşıp elini vs. göğsüme götürecek kadar konuyu ilerletmişim acaba.?hadsiz

Yok daha neler. İstesen bile yapmazmış ha? Böyle biri.. :) bir sadaka verin bence kurtuldunuz. Ayrılık sebebini saçma bulması falan da kafanızı karıştırmak adına, başka bir şey değil

Bence uzak dur bence adamın derdi evlilik falan değil evlilikle ilgili okadsr çok soru sormanın mantığı yok çünkü soru cevapla evliliğe mi karar verilir
Ayrıca kendini iyi hissetmediğin biriyle neden ilişkiyi yürütmeye çalışasın
Umarım birleşmezsin

Ya normal tabii. Cinsellik de yemek gibi su gibi bisey ama isteyen insanla. Erkekler su ikna etme olayindan ne zevk aliyorlarsa. Etrafta zaten kendileriyle iliski kurmaktan cekinmeyecek kadin dolu. Yani istemeyen birine ne diye baski uygular ve onu asagilamaya calisirsin. Bu tipler bence bu isi spor haline getirmis. İhtiyac icin degil zevk icin avlaniyor beyefendi.

Tam da bu durumu anlatan bir ilişi kitabı okudum geçenlerde. Erkeklerin bir kısmı hayır denilince bozulup geri çekilir, bir kısmı da ısrar etmeye devam edermiş. Israr eden kesim bizim hayır dediğimizi hayır olarak algılamıyormuş, yani bu tamamen onların algısıyla alakalı.

Benim için adamı bitiren cümle "açık giyinmişsin dayanamıyorum"...Zihniyeti iğrenç.

Ayyyyy, ayrılmakla iyi yapmışsın. Zihniyeti apaçık ortada. Hayırdan anlamayan erkek zihniyeti.

Bu adam evlilikte kendine her seyi hak gorup aile ici tecavuze kadar gider demedi demeyin. Daha simdiden boyleyse evlenip ayni eve girerseniz dayanamayip dayanamayip zorlar sizi istemeniz bile.

X