Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

Bencede bir arkadasin dedigi gbi aclik basina vurmuş :)

Cinselliğin özgür biçimde yaşanması taraftarıyım. İsteyen istediğini yapsın.. Fakat konu sahibi başta olmak üzere buradaki genç arkadaşlara bir tavsiyem var:

Elinizi alıp penisine götüren erkeklerden uzak durun. Düzgün adamlar bu hareketi yapmaz, sizin dokunmanızı bekler.

Der ve giderim

Saygısız ve seviyesiz insan. bence daha fazla beraber olmayın bu şahısla. vakit kaybı olarak görüyorum. ve değersiz bir insan bence.

ya ben tam tersi dusundum nedense,
hani aktif cinsel hayati yasamis birisi eksikligini daha cok hisseder ve boyle tez elden o yola girmeye bakar diye dusundum,
normal geldi o yuzden bana,
bir bana normal gelmis bu arada

Bende evlenmis bosanmis bi adamin iliskiden beklentisinin senelerce bakisarak guluserek flort oldugunu dusunmuyorum yani adamin acisindan bakinca onu yoneten hormonlari oldugu icin cosmasi bana da normal geldi.

Ama kizin elini orasini koymasaydi iyiydi, o cok sakat hareket.
Ayrilmalari iyi olmus bence,ikiside kendine gore insanlar bulmali, beklentileri farkli.

Ağzınıza sağlık...Bu kafa yapısı çoğu hemcinsimde mevcut ve erkekler bunu bal gibi de anlıyor ve biliyor...

Kimse kusura bakmasın bu bana gurursuzluk gibi geliyor.

Tabii ki biliyorlar. Özellikle de ergenlik çağındaki genç kızlarımız üzerinde bunu kullanıyorlar. Sosyal medya bunlarla dolu. "17 yaşındayım, sevgilim böyle böyle diyor ne yapmalıyım onu kaybetmekten korkuyorum" gibi şeyler okuyorum. "Eski sevgilim cinsel bölgelerimin fotoğrafını istedi. Bana sürekli ihtiyaçlarım var diyordu, ben de attım beni tehdit ediyor," gibi gibi... kendi ergenlik dönemimde yaşadığım travmalara girsem çıkamam herhalde. Hadi ergenlik dönemindeki genç kızları bir nebze belki anlarım, tecrübesizlik de yetişkin hemcinslerimize ne denir bilmiyorum.

Evliliğe, ilişkiye tamamen "statü", "hava atma", "ay benim bilmemkaç yıllık ilişkim var" diye övünme olarak bakan kadınlar, kadınlarımız...

Ya kendileri de zengindi. Hani gerçekten maddi zorluklarla büyümüş bir kadın olsa, adam zengin statü sahibi olurum, rahat yaşarım diye düşünüp gururunu eziyor derim de öyle de değil ki! Velev ki öyle, hangisi daha beter bilemedim.

şimdiki zamanda
evlenmeden önce yaşanan sevişme ve sexe karşıyım ama herkes özgürdür. size katılıyorum. zaten bu erkek adam olsaydı kendimi tutamıyorum diye saçmalamaz kadının ona dokunmasını beklerdi.

konu sahibine söylüyorum: yalnız kalmayız ne demek ya? ne saçma. yalnız kalınca hemen dalmak mı lazım. bu erkekle evlenirseniz bu hareketleri başka kadınlara da yapacağını yani sizi aldatacağını düşünüyorum çünkü kendini tutamadığını söylüyor. başka açık bir kadınla yalnız kalsa mesela işyerinde, demek ki hemen çökecek. afedersiniz ağzımı bozdum ama sinirlendim.

seni olduğun gibi sevecek erkek mutlaka vardır boşver bu sapığı.

İşte zengin ama kişiliklerini bunun üzerinden kurmuşlar, kendine özgü bir başarısı özgüveni yok, babasının parasıyla kurduğu hayatını şimdi de kocası ile devam ettirmesi gerektiğini düşünüyor.

Öyle ya da böyle, bu düşünce yapısından nefret ediyorum ve çoğu kadında bunu görüyorum. Ayrılmak, boşanmak evet hiç kolay değil ama baştan göz göre göre saygısı sevgisi olmayan biri ile maddi kazanç için birlikte olmak, ya da kendi kurduğu hayallerde erkek oyuncu görevini görecek birilerinin olması için o adamla birlikte olmak...İki tarafta birbirini kullanıyor ve bunun gayet de farkındalar bence.

en iyisini. yapmissin pis sapik

Açıkcası erken - geç yorumu yapmayacağım tek diyeceğim bu olay Taciz.
Bu tarz şeyleri iki kişinin istemesi gerekiyor, tek taraflı zorlamak farklı bir olay.
Ayrıca evlenmiş boşanmış diyorsun kendini yeni keşfeden bir ergen değil karşındaki daha üsturuplu olması gerekirdi

Şu statü olayı var ya içimde yaradır. Kaç arkadaşım ile artık mesafe koydum arama. Millet refaha kavuşunca bir bir değişmeye başladı. Ben de refah içinde değişmemeye çalışıyorum. Kalan son birkaç arkadaşız direnmeye çalışıyoruz baskılara. Allah çok verip azdırmasın mı diyeyim, yoldan mı çıkarmasın diyeyim ne diyeyim? Eskisi kadar görüşememekten yakınan dostlara selam olsun. Şu dört sene içerisinde mevkileriyle birlikte karakterlerini de değiştiren kaç dostu kaybettik. Geçtiğimiz ay başı arkadaşlarla kahvaltıya gittik üç senedir görüşmediğim, sosyal medyadan takipleştiğim ikinci çocuğu range şartı ile doğurduğunu övünerek anlatan bir dost dedi ki, "Aa araban bu mu? Küçükmüş." Hey gidi hey. Ee, ben ikinciyi deli gibi isteyerek yaptım, diye yapıştırdım lafı. İki sene önce micraya biniyordu bu arkadaş. İşte para böyle lanet bir şey. Daha iyisi daha iyisi olsun derken yavaş yavaş değiştiriyor insanı. Önce çevren değişiyor, sonra özentilik başlıyor, en sonunda da senden daha iyi maddi koşullara sahip arkadaşlarını ezmeye kalkıyorsun böyle. Anneme babama aklıma geldikçe dua ediyorum. Hayatım boyuncada unutmam o cümleyi. Herkesin derdi de ben miyim anlamadım. Biri gelir para saçmıyorsun diye laf çarpar, diğeri gelir tabii zengin olunca, der. Şamaroğlanına döndüm. Kesin kararlıyım artık hayatımda böyle insanlar istemiyorum.

İşte asıl karakterler bu zamanda ortaya çıkıyor. Benim arkadaşım çoktur, baksanız her yerden birisi çıkar ama gerçek dost 2-3 kişiyi geçmiyor. Onlarla bağı koparmıyorum, gerisine vakit bile ayırmıyorum. Gerek yok. Kendisi kocası izin vermiyor diye çalışmayan üniversite arkadaşım "benim kocamın aldığı maaş senin kocanla ikinizin aldığı maaş kadar o yüzden çalışmıyorum " dedi, sanki ne biliyorsa bizim maaşlarımızı Herkes bir yerlerden vurmaya çalışıyor, içindeki ezikliği yansıtmaya çalışıyor. Görüşmüyorum, mecburi görüşmelerde özel hayatıma girmiyorum girenlere lafı sokuyorum.

İstesem lüks araba ya da daha iyi bir ev alırım şu an ama gerek yok, sabah trafik stresi, arabanın bakımı vs uğraşmak istemiyorum. Günde bir kaç saatimi geçirdiğim ev için milyarlarca lira harcamak istemiyorum, acelem yok allah gönlüme göre verir diyorum.

İnsanlar çok maddiyatçı oldu, hele şu an bir sonradan görme kesim var ki dillere destan, asıl olan varlıkta alçakgönüllü kalabilmektir ama nerdeeee...

Fikirlerimiz çok uyuşuyor, özelden de yazabilirsiniz, vaktimiz inanın çok değerli ve bizden çalan bize bir şey katmayan insanlara harcamak için çok değerli. Kesin ilişkinizi ya da sınırlandırın, insan o kadar ferahlıyor ki.

Sana yaptiginin aynisini kizkardeslerine vs yapsalar hazmedemezler ama elin kizini ellemek icin araba koselerini ormanligi secerler.Kızlar kendinizi koruyun Allah hepinizi korusun kendinizi bu abazalara kullandirmayin . Ahiretinizi düşünün

Kızlar bu topik neden mavi . Biz de değiştirebiliyor muyuz bu şekilde . Anlayan bilen diyiversin .yoksa sorun benim telefonda mi

Deneyimlerimden yola çıkarak niyetini fazlasıyla belli etmiş.Kaçın kurtarın o ilişkiden kendinizi.İlişkide cinsellik olabilir bu normal bir durum ama konu sürekli bel altına kayıyorsa,partneriniz siz istemediğinizde tamam demesini bilmiyorsa illa ki bir şeyler vardır.Bazen erkeklerin kadınları denemek için konuyu oraya getirdikleri de olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…