Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

siz adama güvenmiyorsunuz ki. güvenseniz bu kadar sert yapacağınızı zannetmiyorum. ya güvenmiyorsunuz ya da etkilenmiyorsunuz ki ikisi de sorun.

Bence erkeni geci dogru zamani yok bunun. Tensel cekimle ilgili bir sey ve iki taraf da istiyorsa her zaman olabilir. Ama erkek arkadasiniz anlattiginiza gore pek guven vermiyor. İstemediginiz halde israr etmesi savunma olarak da acik giyindiginizi soylemesi hic hos degil. Ulkemizde insanlar cinsellige ac oldugu ve erkekler ulasmak icin as oyunlari oynadigi icin dikkat etmenizi oneririm. Yasiniz cok genc. İstemediginiz hic bir seyi asla yapmayin.

Ne yaşamak istediğiniz tamamen sizin tercihiniz kimse buna karışamaz. İlişkiyi herkes farklı boyutta yaşar.

Lakin benim takıldığım yer “Açık giyindiğimi böyle anlarda kendini tutamadığını” söyledi dediğiniz bölüm kanım dondu bu çirkin zihniyette insanlardan koşarak uzaklaşmak gerekiyor... ne iğrenç bi cümledir bu!

Evlilik öncesi cinsel beraberlik konusu bicak sirti o konuda pek yorum getirmeyecegim de..
Ne demek acik giyiniyorsun ondan böyle.Acik giyinen kadinlari cinsel obje olarak görüyor öyleyse.Kapali olsaymissiniz cinsel dürtüleri olmayacak miymis?
Yakinlassaniz yarin bir gün isine gelmeyince "Acik giyinmeseydin bana yakinlasip karsilik vermeseydin"der.
Cok cirkin,bos beles bir kafa yapisina sahip.
Yol verin gitsin.

Bir ay, bir sene fark etmez. Evlilik dışı bu tür şeyler = kendini ateşe atmak
(hem gerçek hem mecaz anlamda)
İsteyen herkes evlilik dışı ilişki cinsellik yaşayabilir. Ama önemli olan kendini kullandırmamak,karşılıklı birşeyler paylaşabilmek bence.
Evlilik dışı ilişki yaşayıp evlenince mutlu olan bir sürü insan olduğu gibi evlenmeden önce hiçbirşey yaşamayıp evlenen cehennemin içine düşen çok insan var.

Bence de çok fazla. Yani tabi dini ve ahlaki değerler açısından düşündüğüm için. Ama bu yönden bakınca herkes kendine göre yaşamayı seciyor elbette. Senin bu konudaki tutumun onemli. Ama ben olsam bu acılar olmasa bile daha ne olduğunu anlamadığım bir iliskide böyle şeyler yasamak istemem. Sonradan pişman olabilirsin.
Bir de gerçekten koca adam bir zahmet libidosu ile başa cikiversin. Sakın istemedigin bir şey yapmasına izin verme. Kendi sınırlarını astirma. Eğer sen o anda kötü hissediyorsan zaten yanlış birşey yapıyorsundur.

Yeni ilişkiler biraz daha toz pembe oluyor mesela sürekli sarılma öpme sevgiyi huzuru hissetme dönemi ile geçiyor. Bence böyle olması normal değil

bu işlerde kesin doğru olmaz. önemli olan sizin neyi isteyip istemediğiniz ve karşı tarafın buna saygı duyması. ben 1 ayda çok daha ileri giderim, başkası 1 yıldan önce el tutmaz. kriteriniz kendinizsiniz, başkasının doğrusuna ihtiyacınız yok. sizi istemediğiniz birşeye zorluyorsa durup bir düşünün ne yapayım diye tabiki.

Kendinizi nasıl rahat ediyorsanız ilişki öyle ilerlemeli. Sizin için erkense karşı taraf da anlayış göstermeli tabi.

Ama adam anormal gelmedi bana

Hayır dediğimde duruyo ama ufacık bi yakınlaşmaya tekrarlıyo
Istemedigin seyi yapnaya taciz denmiyor muydu?
Hayir deyince durmasi lazimdi. Acik giyinmissinde ondan ne denek yahu? Zihniyete bak.

1 aylık ilişki iyidir ya mesela sevismek için kaç sene geçmesi lazım
karşı taraf istemiyorsa o başka

Dimi ama..
İki taraf da etkileniyorsa ister 2 hafta olsun, ister 1 yıl fark etmez benim için

Önemli olan iki tarafın da istemesi.
Lakin püf noktası "ama olmaaz" diye diye libidosu tavan adamla kuytularda öpüşmemek
Çünkü aksi davranış istemez yan cebime koy mesajı vermek olur

Hayır dediğimde duruyo ama ufacık bi yakınlaşmaya tekrarlıyo
Hayir dediginde duruyormus, evet ama her firsatta tekrarliyormus. Yani seni tanimaya calismaktam cok sadece cinsellik istiyor gibi. Istemedigini bile bile tekrarliyor ve soyle dusunuyor: yuzde elli ihtimal var. O yuzde elliyi zorluyor. Eninde sonunda birgun hayir diyemeyecek diye dusunuyor. Tekrarlamasi da tacizdir bana gore. Bile bile israr ediyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…