Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
27
Arkadaşlar henüz çok yeni 1 aylık bi ilişkin var 1 sene boyunca benimle görüşmek için çok uğraştı sonunda sevgili olduk . 2 gün önce mesajlar da konuyu cinselliğe getirdi beni öpünce kendine engel olamadığını söyledi fln bende uyardım . Dün Akşam iş çıkışı buluştuk canım biyere gitmek istemedi vaktim de yoktu arabada oturalim dedik .öpüşmeye başladık sonra göğsümün üstünü öptü ben çok kötü oluyorum aşkım dedi beni kucağına çekmeye çalıştı engel oldum elini öpüşürken penisine götürdü hemen kendimi geri çektim onu da ittim . Ve o an kızdın mı dedi bende bitti dedim . Ben bunları yaşamak istemediğimi söylemiştim dedim . Oda açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi daha önce evlenip ayrılmış . Ben bunları yaşamak istemiyorum senin eski yaşantından dolayı sana normal gelebilir ama benim için çok üst bi seviye ve bn pişman olcağım hiç bişey yaşamak istemiyorum belli kendimize engel olamıyoruz bitmesi en iyisi sana da güvenim yok bu konuda dedim. Yalvardı ayrılmak istemiyorum bidaha olmaz yalnız kalmayız senden önemli değil bitmesin dedi durdu ama ben bitirdim çünkü daha öncede buna yönelik sohbeti ve hareketi olmuştu . Yeni bi ilişki için çok fazla değilmi ?

Niyet belli diye düşünüyorum ben.
Açlık başına vurmuş.
Hemen öpüşmeden göğüs üstü öpmeye geçmiş,bir dursun bu ne hız? Hemen cinsellik konuşması,konuyu oraya getirmesi,sen istemeden elini penisine götürmesi falan çok itici. Biraz uzak dur,kendisine hakim olamıyorsa yarın birgün seni istemediğin şeylere zorlayabilir. Hem daha öncede böyle hareketleri olmuştu diyorsun,demek ki tutamıyor kendini. Başına bir iş gelmeden bırak derim,adamın niyeti çok belli. Herkes istediği gibi cinsellik yaşar bu kimseyi ilgilendirmez ama önemli olan kendinini kullandırtmaman.

Banlanmak istemiyorum.
Ama şu yoruma cevap vermek istediğimi anlayan anlayacaktır.

Neyse konu zaten taşınır şimdi, kib'ledim ben. Durup dururken baş yakmaya gerek yok.

Bence fazla değil, sizce olabilir. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Rahat hissetmediğiniz, istemediğiniz, kendinizi kötü hissettiren hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Siz istemediğinizi söylediğinizde de buna saygı duyması gerekiyor. Size saygı duymayan bir adamı hayatınızda tutmayın.

"Yalnız kalmayız" da çok saçma, ne demek yani koskoca adam kendine hakim olamıyor muymuş?

Benim yakin bir arkadaşım 9 aylık sevgilisi 2 aylık sözlüsü olan adam onu öpmek istedi diye 'niyeti kötü mü?' demişti , kavga etmiş adamla:)
Her insanın doğrusu yanlısı farklidir. Benim iliskilerimde biraz flört olur ama opusunce ilişki başlar mesela.
Ama bu adamın tavrı ve cümleleri hiç hoş gelmedi. Fırsattan istifade etmeye çalışmış,yetmemiş bir de 'kiyafetin açıkti' demiş. Tecavüz Edip 'o da açık giyinmeseydi,tahrik oldum' diyen erkeğin zihniyetinden yok hiç farkı.
Dönme bence geri

Ya kusura bakmayın da bu argo tabirle "göster ama elletme" çeşidine giriyor.

Adam niyetini belli ediyor günler önce ama siz yine de arabada başbaşa kalıp öpüşüyorsunuz. Sonra da "ama ben bu kadar ileri istemedim" diye sızlanıyorsunuz.
Kurmayın o zaman bu zemini.

Benim için çiftler ister ilk gün sevişir isterse evlenene kadar bekler. Kimseyi bağlamaz. Ama adam açık açık sizden çok etkilendiğini belli etmiş. Yani dürüst en azından.
Madem size uymadı uyan birini bulun kafanız rahat olsun..

Bana göre kişisel fikrim çiftler arasında tutku yoksa problemdir..

İlişkiniz çok yeni, çok ileri gitmiş.
Karşılık verseniz neler yaşanacak.
Bitirmekle iyi etmisiniz

Uyarıyorsunuz ve devam ediyorsa bu adam sapıktır. Rızasız şekilde size dokunması tabii ki de normal değil. Arabada ilişkiye girmeyi filan hayal etmiş sanki. Kendimi tutamıyorum bir bahane olamaz.

Olayın hızı size bağlı. Kisilerin niyeti (evlilik -sevgililik ) bu yine size bağlı.niyetlerin ne oldugundan emin olup ona gore hareket edebilirsiniz. Ama anlaşılan siz bu durumdan hoşlanmamissiniz en iyisini yapmışsınız. Ve de sende açık giyiniyorsun demesi çok saçma olmuş bu bi bahane değil bence.kendine hakim olamayacak birisi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…