- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 27
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Arkadaşlar henüz çok yeni 1 aylık bi ilişkin var 1 sene boyunca benimle görüşmek için çok uğraştı sonunda sevgili olduk . 2 gün önce mesajlar da konuyu cinselliğe getirdi beni öpünce kendine engel olamadığını söyledi fln bende uyardım . Dün Akşam iş çıkışı buluştuk canım biyere gitmek istemedi vaktim de yoktu arabada oturalim dedik .öpüşmeye başladık sonra göğsümün üstünü öptü ben çok kötü oluyorum aşkım dedi beni kucağına çekmeye çalıştı engel oldum elini öpüşürken penisine götürdü hemen kendimi geri çektim onu da ittim . Ve o an kızdın mı dedi bende bitti dedim . Ben bunları yaşamak istemediğimi söylemiştim dedim . Oda açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi daha önce evlenip ayrılmış . Ben bunları yaşamak istemiyorum senin eski yaşantından dolayı sana normal gelebilir ama benim için çok üst bi seviye ve bn pişman olcağım hiç bişey yaşamak istemiyorum belli kendimize engel olamıyoruz bitmesi en iyisi sana da güvenim yok bu konuda dedim. Yalvardı ayrılmak istemiyorum bidaha olmaz yalnız kalmayız senden önemli değil bitmesin dedi durdu ama ben bitirdim çünkü daha öncede buna yönelik sohbeti ve hareketi olmuştu . Yeni bi ilişki için çok fazla değilmi ?