Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

Aslında yeni yada eski ilişki olması önemli değil. Senin ne hissettiğin önemli. Rahatsızlık hissettiysen güven yoktur,bu yüzden doğru olanı yapmışsın. Cinsellik 2 tarafın da isteğiyle olur.

Senin beklentin sevgi, belki birbirinizi tanimak, vs. Onun beklentisi cinsellik, tanimasa da olur seni sanki. Beklentiler ortusmuyor. Ayrilik en dogru karar... kesinlikle... ilerde pisman olacahin seyleri yapmaya zorlayamaz kimse. Cinsellik zorla olmaz.

Öh bu kadar detaylandırmaya gerek var mıydı ?
Size göre, yaşan şeklinize göre değişiklik gösterir erken veya değil ancak istemediğiniz birşeyi elbette yapmamayı tercih edip ilişkiyi bitirmek isabet olmuş.

Bir ayda öpüşûlmez miş bide beynim yandı

Senin isteyip istememenle alakali.1 aylik 1 yillik az fazla kime gore neye gore belirlenir ki cinsellik.
Bence normal sana göre hizli ve fazla.o zaman isteğine gore davranmalisin ki davranmissin da

Güvenmediğin adamın arabasına neden biniyorsun bende bunu anlamadım?
Hatta güven duymadığın adamla neden sevgili oluyorsun?
Arabayı tenhaya çekse istemediğin şekilde davransa ne yapacaktın?

1 yıldır peşinizden koştuğunu belirttiğiniz üzre adam sizi arzuluyormuş zaten neden şaşırdınız
Hadi bakalım bende olayı bu yönden ele aldım

Güvenmediğin adamın arabasına neden biniyorsun bende bunu anlamadım?
Hatta güven duymadığın adamla neden sevgili oluyorsun?
Arabayı tenhaya çekse istemediğin şekilde davransa ne yapacaktın?

Dur deyince durmus ya durmasa ve tenhaya goturse ne olacakti aklima sizin yazdiginiz geldi.

Konu sahibi her seyi gectim Acik giyinerek tahrik ettin diyen biri acik giyiniyor diye taciz tecavuzu normal karsilar.

Ayrica biraz da basbasa kalarak ve bir seyler yapmasina izin verdikten sonra tepkinizi dusunun.
Adam o zaman niye bas basa kalmamiza izin verdin seklinde sorsa ne diyeceksiniz.

Isteyen istedigini yapar.
Insaniz pisman da olabiliriz.
Ama hatayi kendimizde de aramak lazim.

Ya oldugun gibi gorun ya da gorundugu gibi ol..

evlilik yaşamış 30 yaşındaki adamın arabada pipisini sıvazlaması birilerinin görmesinden daha kötü bence

Sivazlayinca ne oluyor yani? Yani, goruntu hos olmaz tabii de bu durum baska bir seye mi isaret?

Tam da soramadim galiba.

Offf, bu konulara feci uzagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…