- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Arabada fingirdemek guzeldir yaa simdi daha fazla konusmayayim benBiz de eşimle ilk kez arabada öpüşmüştük :)
kesinlikleYa da kazagin altindan sokmuştur elini. Ellemek isteyen adam her yolu bulur
Al benden de o kadar defneciğim hemfikirimBana itici geldi ve sadece cinsellik için birlikte gibi
hahahahaha benim aklıma ilk gelen soru da bu oldu benden çok yaşayacaksın şekerimO değil de havalar bu aralar çok soğuk Türkiye’nin her yerinde, herkes lahana gibi kat kat giyiniyor. Sizin göğüsünüze kadar açık. Üşümüyor musunuz ya ben de bunu merak ettim
Bravo size takdir ettim, bence de fazla, isteyen gayet güzel tutabiliyor kendini, yem atmış size, çok iyi yapmışsınız, eninde sonunda konu oraya gelirdi bu adamlaArkadaşlar henüz çok yeni 1 aylık bi ilişkin var 1 sene boyunca benimle görüşmek için çok uğraştı sonunda sevgili olduk . 2 gün önce mesajlar da konuyu cinselliğe getirdi beni öpünce kendine engel olamadığını söyledi fln bende uyardım . Dün Akşam iş çıkışı buluştuk canım biyere gitmek istemedi vaktim de yoktu arabada oturalim dedik .öpüşmeye başladık sonra göğsümün üstünü öptü ben çok kötü oluyorum aşkım dedi beni kucağına çekmeye çalıştı engel oldum elini öpüşürken penisine götürdü hemen kendimi geri çektim onu da ittim . Ve o an kızdın mı dedi bende bitti dedim . Ben bunları yaşamak istemediğimi söylemiştim dedim . Oda açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi daha önce evlenip ayrılmış . Ben bunları yaşamak istemiyorum senin eski yaşantından dolayı sana normal gelebilir ama benim için çok üst bi seviye ve bn pişman olcağım hiç bişey yaşamak istemiyorum belli kendimize engel olamıyoruz bitmesi en iyisi sana da güvenim yok bu konuda dedim. Yalvardı ayrılmak istemiyorum bidaha olmaz yalnız kalmayız senden önemli değil bitmesin dedi durdu ama ben bitirdim çünkü daha öncede buna yönelik sohbeti ve hareketi olmuştu . Yeni bi ilişki için çok fazla değilmi ?
Bu aslında tecavüzcü bahanesi. "Etek giymişti dayanamadım" vs. Dayanacaksın arkadaş ya, kedi köpek gibi sokak ortasında çiftleşmemek için kendini tutabiliyorsan etek giyene de dayanacaksın. İçinde fırtınalar kopsa, tahrikten ölsen bile tutacaksın.
İşte erkekler ne zaman hayırın hayır olduğunu anlayacak, o zaman bunları okumayacağız.
Bu aslında tecavüzcü bahanesi. "Etek giymişti dayanamadım" vs. Dayanacaksın arkadaş ya, kedi köpek gibi sokak ortasında çiftleşmemek için kendini tutabiliyorsan etek giyene de dayanacaksın. İçinde fırtınalar kopsa, tahrikten ölsen bile tutacaksın.
İşte erkekler ne zaman hayırın hayır olduğunu anlayacak, o zaman bunları okumayacağız.
Bir kadının ilişkiyi gerçekten istemesi ile istemeyip zamanla partneri tarafından duygusal ve psikolojik şiddete maruz kalarak istemesi arasında fark var. Birçok insan bunu anlamıyor.
Kadın cinsel birlikteliğe hazır değil ama duygusal baskıya maruz kalıyor. Ya beni terk ederse, ya aldatır başka kadınlara giderse endişesine kapılıyor ve aslında gerçekten hazır olmadığı bir birliktelik yaşıyor.
Üç sene önce çok samimi bir dostum ve arkadaşları bir araya geldik. Arkadaşlardan bir tanesinin liseden gelen bir ilişkisi var. Kız cinsel birlikteliğe hazır değil, çocuk çok ısrarcı. Henüz üniversitedeler, kıza evlenme teklifi falan etmiş. Sürekli kıza, "Ben erkeğim ihtiyaçlarım var. Ya ben sevdiğim kadınla olurum ya da başkalarıyla tek gecelik ilişkilerime karışmazsın," diyormuş. Ben duyunca şok oldum. Sürekli ayrılıp barışıyorlarmış falan. O zaman da ayrılar. Arkana bile bakmadan kaç, ne demek başkalarıyla birlikte olmama göz yumacaksın demek falan dedim. Masada dört kişiyiz, hepsi aynı şeyi söylüyor. "Birbirlerinden vazgeçemiyorlar, kaç yıldır birlikteler," falan filan. Saatlerce bunu tartışıp durduk. "Ben ne böyle bir şeyi kabul ederim ne de öyle bir adamı midem alır," dedim. Bu insanların hepsi görmüş geçirmiş insanların kızları. 18 yaşına geldikleri gibi arabaları alınmış, istedikleri gibi özgürce gezen, istediklerine sahip olabilecek maddi güce sahip üniversite okuyan insanlar. Hani bir erkek karşısında o kadar gurursuzlaşacak kişiler olmamaları lazım. Ben de bunları saydım tek tek. Ailelerinden sevgi görmemişler o yüzden bu kadar bir erkeğin sevgisine tamah ediyorlar desem değil, anlattıkları kadarı ile sevgi de görmüşler. Çok da güzeller gerçekten. Hadi maddiyattan, aile sevgisinden yürüyeyim o şekilde o insana muhtaç olmadığını anlatayım dedim. Yok. Seviyorum da seviyorum. En sonunda iyi dedim sev. Bir gün gelir evlenirsiniz, o zaman da aldatır ya ağlarsın ya da kendini avutmak için başka bahaneler ararsın. Bugüne kadar da yapmadığını sanma, yapmıştır o kadar ayrılıp geri dönmesi boşuna değil sevgi de böyle bir şey değil dedim. Öyle bir insanla birlikte ol demek de gelmedi açıkcası içimden. Şimdi ne oldular bilmiyorum.
Çoğu orta halli ailede büyümüş genç kız dışarıdan görse özeneceği insanlar fakat kendilerine saygıları yok. Umarım olgunlaşmışlardır.
Kıyamam, onbeş bincik miymişHatta en son ki ayrılık sebepleri, doğum gününde 15 bin liralık pırlanta ile evlenme teklifi etmiş. Nasıl bana 15 bin liralık yüzükle evlenme teklifi edersin diye ayrılmış. Çünkü önceki doğum günlerinde çıtayı çok yükseltmiş, 15 bin liralık pırlanta çok basit kalmış. Sevgilinin başka kadınlarla yatarım demesini sorun etmedin, bunu mu sorun ettin demiştim.
demek her açık giyinene öyle oluyo bu adam o nasıl laf ya pis sapık nefret ediyorum bu tiplerdenOda açık giyindiğimi böyle anlarda kendine hakim olamadığını söyledi
demek her açık giyinene öyle oluyo bu adam o nasıl laf ya pis sapık nefret ediyorum tiplerden
Geç mi erken mi konusu göreceli de..Adamın tavrı bu konuda seriye bağladığı..Yani ilişkilerinde bu şekilde davrana davrana civata yalama olmuş.Artık bunun böyle olması onun için gerekli ve de normal.Erkeğin kaş...rı bence.Bir kıza saygısı yok.Israrcı adamlar bence hem saygısız hem sapık.Öyle birini tanırsın ki mesela gerçekten yaptıkları seni kötü hissettirmez çünkü sen bilirsin ki sadece senden çok etkilendiği için iş ileri gitmiştir.Adamın sana saygısını da hissedersin ve buralara konu açma gereksinimi duymadan yahut adama ayrılalım demeden de çözebilirsin.Ancak bu herif sana direk et olarak yaklaşmış ve bunu yaparken de seni taciz etme hissiyle başbaşa bırakmış.Sevmedim bu adamın tarzını.Sana da uygun değil.Kaç kurtul madem ısrar etti.Sınırlarına saygısı olmayan kişi ileride başka problemlerde üretecektir NET!
Kesinlikle katılıyorum. Benim de benzer bir arkadaşım var ama onun ki daha beter. Ben ne kadar tavsiye verirsem vereyim yine dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyor. Libidosu aşırı yüksek, hem cinsellik yaşayayım hem de ileride evlenince eşime ben ne derim kafasında. İnsanlar eski kafada değil artık ya yapacaksın kendine uygun eş bulacaksın ya da dizini kırıp oturacak elini eteğini o işlerden çekecek evlenmeyi bekleyeceksin diyorum ama kime diyorum. Bir de hiç kafaya takmayan bir arkadaşım var, oldukça özgüvenli bir insan. Yaşadığım beni ilgilendirir kafasında. En iyisi en rahatı.Maalesef. Benim normalde çok aklıbaşında, mantıklı makul bir arkadaşım var. Ama, kendisine de söyledim, bir şekilde erkeklerin onu sevmesi için, kendini mutlu hissetmesi için tam istemese bile cinsel taleplerine boyun eğiyor. Ertesi gün pişman oluyor, keşke yapmasaydım diyor ama erkek o noktaya getirdiğinde hayır diyemiyor, çünkü ya adam giderse. Ya diyorum "s...tir et, giderse gitsin, seni sırf o gece yatmadığın için bırakacak adam zaten hiç olmasın." Haklısın diyor, sonra yine aynı şey. Artık bu şekilde laf dinletemediğimi kabul ettim, dert yanıp üzüldüğünde teselli ediyorum bir şey demiyorum. Ben bir noktaya kadar yardımcı olmaya çalışabilirim, hayat onun hayatı.
Kendine saygı, dediğiniz çok doğru. İsterse adını bile bilmeden tanıştıktan bir saat sonra birlikte olur, isterse evlenene kadar elini bile tutturmaz. Yeter ki sadece kendisi istediği, hazır olduğu için versin kararını.
Kıyamam, onbeş bincik miymiş
Başka kadınlarla yatmasını başkaları görmüyor ama yüzüğü herkes görüyor, mesele o. Kendi değerini ilişkisi ile değil ilişkisinin maddi ve görünen yanı ile ilişkilendirmiş maalesef.
Umarım öyle veya böyle mutlu olur hayatında.
Bir kadının ilişkiyi gerçekten istemesi ile istemeyip zamanla partneri tarafından duygusal ve psikolojik şiddete maruz kalarak istemesi arasında fark var. Birçok insan bunu anlamıyor.
Kadın cinsel birlikteliğe hazır değil ama duygusal baskıya maruz kalıyor. Ya beni terk ederse, ya aldatır başka kadınlara giderse endişesine kapılıyor ve aslında gerçekten hazır olmadığı bir birliktelik yaşıyor.
Üç sene önce çok samimi bir dostum ve arkadaşları bir araya geldik. Arkadaşlardan bir tanesinin liseden gelen bir ilişkisi var. Kız cinsel birlikteliğe hazır değil, çocuk çok ısrarcı. Henüz üniversitedeler, kıza evlenme teklifi falan etmiş. Sürekli kıza, "Ben erkeğim ihtiyaçlarım var. Ya ben sevdiğim kadınla olurum ya da başkalarıyla tek gecelik ilişkilerime karışmazsın," diyormuş. Ben duyunca şok oldum. Sürekli ayrılıp barışıyorlarmış falan. O zaman da ayrılar. Arkana bile bakmadan kaç, ne demek başkalarıyla birlikte olmama göz yumacaksın demek falan dedim. Masada dört kişiyiz, hepsi aynı şeyi söylüyor. "Birbirlerinden vazgeçemiyorlar, kaç yıldır birlikteler," falan filan. Saatlerce bunu tartışıp durduk. "Ben ne böyle bir şeyi kabul ederim ne de öyle bir adamı midem alır," dedim. Bu insanların hepsi görmüş geçirmiş insanların kızları. 18 yaşına geldikleri gibi arabaları alınmış, istedikleri gibi özgürce gezen, istediklerine sahip olabilecek maddi güce sahip üniversite okuyan insanlar. Hani bir erkek karşısında o kadar gurursuzlaşacak kişiler olmamaları lazım. Ben de bunları saydım tek tek. Ailelerinden sevgi görmemişler o yüzden bu kadar bir erkeğin sevgisine tamah ediyorlar desem değil, anlattıkları kadarı ile sevgi de görmüşler. Çok da güzeller gerçekten. Hadi maddiyattan, aile sevgisinden yürüyeyim o şekilde o insana muhtaç olmadığını anlatayım dedim. Yok. Seviyorum da seviyorum. En sonunda iyi dedim sev. Bir gün gelir evlenirsiniz, o zaman da aldatır ya ağlarsın ya da kendini avutmak için başka bahaneler ararsın. Bugüne kadar da yapmadığını sanma, yapmıştır o kadar ayrılıp geri dönmesi boşuna değil sevgi de böyle bir şey değil dedim. Öyle bir insanla birlikte ol demek de gelmedi açıkcası içimden. Şimdi ne oldular bilmiyorum.
Çoğu orta halli ailede büyümüş genç kız dışarıdan görse özeneceği insanlar fakat kendilerine saygıları yok. Umarım olgunlaşmışlardır.
Hatta en son ki ayrılık sebepleri, doğum gününde 15 bin liralık pırlanta ile evlenme teklifi etmiş. Nasıl bana 15 bin liralık yüzükle evlenme teklifi edersin diye ayrılmış. Çünkü önceki doğum günlerinde çıtayı çok yükseltmiş, 15 bin liralık pırlanta çok basit kalmış. Sevgilinin başka kadınlarla yatarım demesini sorun etmedin, bunu mu sorun ettin demiştim.