Yeni bi ilişkide cinsellik çok fazla değilmi kendimi kötü hissettim ?

Valla ilişkilerde öğrendiğim bir şey böyle şeylerin bir zaman kuralı olmadığı.
1 sene beklediğim adam kafamı kırmaya kalkıştı, ilk buluşmada seviştiğim dokunurken elleri titremeye.
Bir de adamına bağlı.
Kadına ve cinselliğe nasıl baktığına bağlı.

Bir aylık ilişkide bu ne cesaret adamda.Resmen dürtüsel davranıyor.insanin biraz sevdiği değer verdiği kadına saygısı olur.Herseyin zamanı var.Bu adam arabada ilişki hayal etmiş.Sanki arabaya kız atmak gibi.Niyetini sorgula.Kendini çek.Yoksa bu adamın aklı başına gelmez.Niyeti ihtiyacını gidermek mi iyi anla.

Bravo size takdir ettim, bence de fazla, isteyen gayet güzel tutabiliyor kendini, yem atmış size, çok iyi yapmışsınız, eninde sonunda konu oraya gelirdi bu adamla

Bir kadının ilişkiyi gerçekten istemesi ile istemeyip zamanla partneri tarafından duygusal ve psikolojik şiddete maruz kalarak istemesi arasında fark var. Birçok insan bunu anlamıyor.

Kadın cinsel birlikteliğe hazır değil ama duygusal baskıya maruz kalıyor. Ya beni terk ederse, ya aldatır başka kadınlara giderse endişesine kapılıyor ve aslında gerçekten hazır olmadığı bir birliktelik yaşıyor.

Üç sene önce çok samimi bir dostum ve arkadaşları bir araya geldik. Arkadaşlardan bir tanesinin liseden gelen bir ilişkisi var. Kız cinsel birlikteliğe hazır değil, çocuk çok ısrarcı. Henüz üniversitedeler, kıza evlenme teklifi falan etmiş. Sürekli kıza, "Ben erkeğim ihtiyaçlarım var. Ya ben sevdiğim kadınla olurum ya da başkalarıyla tek gecelik ilişkilerime karışmazsın," diyormuş. Ben duyunca şok oldum. Sürekli ayrılıp barışıyorlarmış falan. O zaman da ayrılar. Arkana bile bakmadan kaç, ne demek başkalarıyla birlikte olmama göz yumacaksın demek falan dedim. Masada dört kişiyiz, hepsi aynı şeyi söylüyor. "Birbirlerinden vazgeçemiyorlar, kaç yıldır birlikteler," falan filan. Saatlerce bunu tartışıp durduk. "Ben ne böyle bir şeyi kabul ederim ne de öyle bir adamı midem alır," dedim. Bu insanların hepsi görmüş geçirmiş insanların kızları. 18 yaşına geldikleri gibi arabaları alınmış, istedikleri gibi özgürce gezen, istediklerine sahip olabilecek maddi güce sahip üniversite okuyan insanlar. Hani bir erkek karşısında o kadar gurursuzlaşacak kişiler olmamaları lazım. Ben de bunları saydım tek tek. Ailelerinden sevgi görmemişler o yüzden bu kadar bir erkeğin sevgisine tamah ediyorlar desem değil, anlattıkları kadarı ile sevgi de görmüşler. Çok da güzeller gerçekten. Hadi maddiyattan, aile sevgisinden yürüyeyim o şekilde o insana muhtaç olmadığını anlatayım dedim. Yok. Seviyorum da seviyorum. En sonunda iyi dedim sev. Bir gün gelir evlenirsiniz, o zaman da aldatır ya ağlarsın ya da kendini avutmak için başka bahaneler ararsın. Bugüne kadar da yapmadığını sanma, yapmıştır o kadar ayrılıp geri dönmesi boşuna değil sevgi de böyle bir şey değil dedim. Öyle bir insanla birlikte ol demek de gelmedi açıkcası içimden. Şimdi ne oldular bilmiyorum.

Çoğu orta halli ailede büyümüş genç kız dışarıdan görse özeneceği insanlar fakat kendilerine saygıları yok. Umarım olgunlaşmışlardır.

Hatta en son ki ayrılık sebepleri, doğum gününde 15 bin liralık pırlanta ile evlenme teklifi etmiş. Nasıl bana 15 bin liralık yüzükle evlenme teklifi edersin diye ayrılmış. Çünkü önceki doğum günlerinde çıtayı çok yükseltmiş, 15 bin liralık pırlanta çok basit kalmış. Sevgilinin başka kadınlarla yatarım demesini sorun etmedin, bunu mu sorun ettin demiştim.

Maalesef. Benim normalde çok aklıbaşında, mantıklı makul bir arkadaşım var. Ama, kendisine de söyledim, bir şekilde erkeklerin onu sevmesi için, kendini mutlu hissetmesi için tam istemese bile cinsel taleplerine boyun eğiyor. Ertesi gün pişman oluyor, keşke yapmasaydım diyor ama erkek o noktaya getirdiğinde hayır diyemiyor, çünkü ya adam giderse. Ya diyorum "s...tir et, giderse gitsin, seni sırf o gece yatmadığın için bırakacak adam zaten hiç olmasın." Haklısın diyor, sonra yine aynı şey. Artık bu şekilde laf dinletemediğimi kabul ettim, dert yanıp üzüldüğünde teselli ediyorum bir şey demiyorum. Ben bir noktaya kadar yardımcı olmaya çalışabilirim, hayat onun hayatı.

Kendine saygı, dediğiniz çok doğru. İsterse adını bile bilmeden tanıştıktan bir saat sonra birlikte olur, isterse evlenene kadar elini bile tutturmaz. Yeter ki sadece kendisi istediği, hazır olduğu için versin kararını.

Kıyamam, onbeş bincik miymiş

Başka kadınlarla yatmasını başkaları görmüyor ama yüzüğü herkes görüyor, mesele o. Kendi değerini ilişkisi ile değil ilişkisinin maddi ve görünen yanı ile ilişkilendirmiş maalesef.

Umarım öyle veya böyle mutlu olur hayatında.

Geç mi erken mi konusu göreceli de..Adamın tavrı bu konuda seriye bağladığı..Yani ilişkilerinde bu şekilde davrana davrana civata yalama olmuş.Artık bunun böyle olması onun için gerekli ve de normal.Erkeğin kaş...rı bence.Bir kıza saygısı yok.Israrcı adamlar bence hem saygısız hem sapık.Öyle birini tanırsın ki mesela gerçekten yaptıkları seni kötü hissettirmez çünkü sen bilirsin ki sadece senden çok etkilendiği için iş ileri gitmiştir.Adamın sana saygısını da hissedersin ve buralara konu açma gereksinimi duymadan yahut adama ayrılalım demeden de çözebilirsin.Ancak bu herif sana direk et olarak yaklaşmış ve bunu yaparken de seni taciz etme hissiyle başbaşa bırakmış.Sevmedim bu adamın tarzını.Sana da uygun değil.Kaç kurtul madem ısrar etti.Sınırlarına saygısı olmayan kişi ileride başka problemlerde üretecektir NET!

Daha önce nişanlandım onunlada ufak yakınlaşmalarımız oldu bir kez bile pişman olmadım hala da pişman değilim çok kötü ayrılmamıza rağmen çünkü onunla tek paylaşımım o değildi . Ama Bu insanın derdi belli sadece ben olduğumu bile bilmiyorum ki ayrıldıktan sonra yalvarıp beni suçladı ben bahane arıyormuşum o beni çok sevmiş ... ama ne fayda tiksindim

Kesinlikle katılıyorum. Benim de benzer bir arkadaşım var ama onun ki daha beter. Ben ne kadar tavsiye verirsem vereyim yine dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyor. Libidosu aşırı yüksek, hem cinsellik yaşayayım hem de ileride evlenince eşime ben ne derim kafasında. İnsanlar eski kafada değil artık ya yapacaksın kendine uygun eş bulacaksın ya da dizini kırıp oturacak elini eteğini o işlerden çekecek evlenmeyi bekleyeceksin diyorum ama kime diyorum. Bir de hiç kafaya takmayan bir arkadaşım var, oldukça özgüvenli bir insan. Yaşadığım beni ilgilendirir kafasında. En iyisi en rahatı.

O yüzden dedim ya maddi olarak imkanı olan bir insan nasıl olur da başka kadınları sindirebilir de 15 bin lira için kıyameti koparır?

Konu da başta böyle açıldı zaten yüzük meselesinden. Ben pırlantayı beğenmeyişine şaşırırken üstüne bu konu patladı iyice dumur oldum.

Olgunlaşmıştır diye düşünüyorum. Umarım öyledir. Fazla rahatlık mı, baba parası mı fazla geliyor insanlara anlayamadım.

Umarım benim kızlarım aklı başında babalarının parasına güvenmeden ayakları üzerinde durabilen yetişkinler olur ileride. Aksi takdirde kafayı yerim herhalde. Şuan erkek bir çocuğum yok ama ileride olur, büyüyünce de öyle bir züppe olursa daha fena olur.

Ağzınıza sağlık...Bu kafa yapısı çoğu hemcinsimde mevcut ve erkekler bunu bal gibi de anlıyor ve biliyor...

Kimse kusura bakmasın bu bana gurursuzluk gibi geliyor.

Evliliğe, ilişkiye tamamen "statü", "hava atma", "ay benim bilmemkaç yıllık ilişkim var" diye övünme olarak bakan kadınlar, kadınlarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…