ben bu temizliğe gelen ablalara sağlanan toleranslara , el etek öpmelerine anlam veremiyorum gerçekten , mesela biri evime ücretiyle temizliğe geliyorsa neden kendime aldığım bişeyden ona da alayım ki , bizim patronlar da bize alıyor mu ?
3 saat temizlik yapan birine neden tam gün para ödeyeyim , o mesela tam gün gelip 3 saat parası alsın o zaman ,alır mı ? Neden bu insanların karşısında ezilip büzülüyorsunuz hiç anlamıyorum bizim toplumda genelde bu var , 3 saat çalışıyorsa 3 saat parası veririm ,beğenmezse başka biriyle yoluma devam ederim ,herkes de bi temizlik yapan ablaya karşı ayrı bir iltimas var , benim bi tanıdığımın evinden ,deterjan alıp götürüyordu kadın ,ses çıkarmıyordu ,yahu neden yani ? hangimiz çalıştığımız iş yerinde bunu yapıyoruz ?
bu insanları dokunulmazlığı varmış gibi gözünüzde büyütmeyeceksiniz ,ben olsam yeni biriyle devam ederim hiç gelemem böyle triplere , yok dolarla maaş veriyormuş ,yok aynısından kendine de alıyormuş ,dilenci gibi o ne ya ,asalak gibi milletin sırtından geçinmeye çalışan insanlara zerre tahammülüm yok ,bir de duygusal tacizle size de aynısını uygulatmaya çalışıyor