Yengem konusunda ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız ben de anneme aynı şeyleri söyledim annem de bana abinin de zaten beni düşündüğü yok dedi o biraz da torunları göstermez diye üzülüyordu göstermezse göstermesin yakında yeni bir torunun da olacak onu seversin dedim ki göstermeme gibi bir durumda olamaz annem de bana bi sen yanarsın zaten bundan sonra her şey bitti madem değeri yok dedi

Yenge baştan beri sizinle muhatap olmamaya çalışmış , mesafe koymaya çalışmış ama siz kadına ısrarla yapışmışsınız. İşe onunla hiç bir şekilde iletişime girmeyerek başlayabilirsiniz. Size ne kadının ev işleri size ne çocuklarına bakmak. Böyle kaynana görümce bende olsa bende aynı şeyi yapardım.

Anneniz evini satıp köyde ev yapsın. Mesafe güzeldir. Allah kolaylık versin. Yazacak çok şeyim var ama ifşa olurum.bazi insanlardan uzak durmak en güzeli.

Sizi umursamayan insana böyle üst üste iyilikeler yaparsanız sonucu tam da böyle olur. Hiç üzülmüyorum böyle konuları bu alemin enayisi siz misiniz de sürekli iyiliktir yapalım diyorsunuz karşılığında ne gördünüz de sürekli devam ettiniz?

Ders olsun size mesafeli oturun evinizde.

Yani karşıdan birşey görmeyip kendinizden çok ödün vermişsiniz ne gerek vardı ki hala ne yapmam gerek diyorsunuz muhattap bile olmayın yani anneniz de olmasın. Abiniz de evlatlığını bilsin

Hem gelininizi
Hem gelininizi hem abinizi gereğinden çok şımartmışsınız. Bir tane anneniz var, yarın kadın yataklara düşse ikisinin de umrunda olmaz, siz de hayatınıza devam edersiniz, olan annenize olur.

Benim kardeşimde zamanında annemi hem üzüp hem yoruyordu, "anne tek senin değil, enerjisini tek başına tüketemezsin, benimde ihtiyacım olacak ona ileride (manevi anlamda), bu saatten sonra her konuda annemi arayıp dert yanma" dedim..

gereksiz fedakarlık nankörlük getirir. 2 yaş aranız varmış kadının evine gidip temizlik yapmışsınız okurken. Anneniz deseniz ayrı yapmış neden ne gerek var. 7 yıl geçmiş kendinizi bu kadar kullandırmışsınız artık mesafe koysanız kaç yazar. Bu kadar karşılıksız fedakarlık yapmanıza gerek yokmuş.

Çalışmayan kadının çocuklarına neden dizleri rahatsız yürüyemeyen anne bakiyor. Abiniz demiyor mu benim annem bakamaz kendi çocuğumuza biz bakicaz diye. Ayrıca yarın ben bakarım öbür gün şu bakar demiş. Bu yenge çalışmıyor bebeleri bırakıp bırakıp nereye gidiyor. Alsın çocuklarını yanına öyle gezsin ne sacma. Yengenize benim annem bakamaz artik deyin rahatsız deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…