Kızlar lütfen fikir verin.

blackgray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
514
934
53
Merhaba. Sabahtan beri ne yapsam diye düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim. Yardımcı olun lütfen. Malum bayram geliyor. 9 gün de tatil oldu. Ailemden çok uzakta yaşıyorum. 1300 km mesafe var yaklaşık. Uçak biletleri inanılmaz pahalı ve direkt uçuş olarak tarihler de uymuyor. Ben geçen yıl ağabeyimi kaybettim gencecik yaşında. Annem ise bayram olduğunda daha bir hüzünlü oluyor. Sen ordasın,abin de bıraktı gitti diye. Annem diğer abimle birlikte yaşıyor ama elbette benim de orada bulunmam ona çok iyi gelir. Gitsem otobüsle gitmek zorundayım. 18 saat yol. Oğlum çok duran bir çocuk değil 9 yaşında ama pek laf dinlemez. Yol bi şekilde biter ama yorar beni,biliyorum. Bi yandan maddi durum zorluyor bu ara! Gidiş geliş sadece yol parası 10 bine patlayacak bana. E orda da harcarız elbette. Ama annemin yanında da olup destek olmak istiyorum bi yandan! Çok kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Acil fikir verin arkadaşlar ne olur.

Yol uzun maddiyatin zorlayacagini söylemişsiniz simdi ne desek çözüm olur bilmiyorum. Haftasonu yerine hafta içine ucak biletlerine baktınız mı? Haftasonu cok pahalidir ama haftaicine daha uygun olabilir.2 gün gec çıkarsınız yola ama zaten otobüste gidecek zamanla ayni olur. Yani kardesinizin acısı olmasa durum böyleyse gitmeyin derdim ama şartları zorlayarak gidin derim ben. Birbirinize iyi gelirsiniz. Ya da annenizi davet edin gelmek isterse belki ona da değişiklik olur farkli ortam bilmiyorum. Aile içi durumu siz daha iyi bilirsiniz

Allah rahmet eylesin. Çok taze kaybınız gerçi acılar hiç geçmiyor ki... imkan ve şartları zorlayıp gidin bence ya ha gerçekten git gel sizi maddi açıdan çok zora sokacaksa, yanında gerçekten olmak istediğinizi fakat imkanların sizi zorladığını, çocukla zor olacağını annenize söyleyin kalben yanınızda olduğunuzu hissettirin...

Merhaba. Sabahtan beri ne yapsam diye düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim. Yardımcı olun lütfen. Malum bayram geliyor. 9 gün de tatil oldu. Ailemden çok uzakta yaşıyorum. 1300 km mesafe var yaklaşık. Uçak biletleri inanılmaz pahalı ve direkt uçuş olarak tarihler de uymuyor. Ben geçen yıl ağabeyimi kaybettim gencecik yaşında. Annem ise bayram olduğunda daha bir hüzünlü oluyor. Sen ordasın,abin de bıraktı gitti diye. Annem diğer abimle birlikte yaşıyor ama elbette benim de orada bulunmam ona çok iyi gelir. Gitsem otobüsle gitmek zorundayım. 18 saat yol. Oğlum çok duran bir çocuk değil 9 yaşında ama pek laf dinlemez. Yol bi şekilde biter ama yorar beni,biliyorum. Bi yandan maddi durum zorluyor bu ara! Gidiş geliş sadece yol parası 10 bine patlayacak bana. E orda da harcarız elbette. Ama annemin yanında da olup destek olmak istiyorum bi yandan! Çok kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Acil fikir verin arkadaşlar ne olur.
biletini alın anneniz size gelsin hem ortam değişimi ona da iyi gelir, sizde çocukla o kadar yol eziyetine katlanmamış olursunuz.

Anneniz gelsin
mekan değişikliği ona da iyi gelir
9 yaşındaki çocuk durur yaa otobüste
Kocaman çocuk
Gitmek isterseniz gece yolculuğu olan bileti alın uyusun madem

Maddi olarak bişey diyemeyeceğim
Zorlarsa anneniz de anlayışla karşılayacaktır
Herkes ister evladı yanında olsun ama bazen şartlar işte😔

Başınız sağ olsun abinizin mekanı cennet olsun🙏

Bu arada 9 yaş çocuk anlar sözden. 18 saat yolun bir kısmında uyur, kalanında da telefon tablet oyalanır.

biletini alın anneniz size gelsin hem ortam değişimi ona da iyi gelir, sizde çocukla o kadar yol eziyetine katlanmamış olursunuz.
Annem gelemiyor maalesef. 1,5 ay önce yanımdaydı. Gelmek istemedi, teklif ettim yoksa… Ve bayram olduğu için bayramı evinde geçirmek istiyor aile büyüğü olarak. Abimle de bayramlaşmaya gidecekmiş😞 Bi yandan hayatın ne getireceğini bilemiyor insan. Tüm zorluğa katlan ve git diyor kalbim. Yarın pişman olmamak için…

Anneniz bir evlat kaybetmiş, ben olsam iki elim kanda olsa giderdim 😟 Biletinizi akşama alın çocuk uyur, uyanık olduğu zamanda tablet, telefonla oyalanabilir.

Bu kadar istiyor olsam biraz daha dar boğaza girer yine de giderdim açıkçası

Back
X