Yengem aldatıyor 🙁

Anneanneme üzülüyor. Çünkü kadın hiçbir şey bilmiyor ve anca iki dayımın arkasını topluyor. Köyde eker biçer toplar, yengem alır evine götürür yardım da etmez üstelik evine de asla sığdırmaz. Yaranamaz hiç anneannem. Y dayım gil araba alırlar anneanneme kitleler borcu, üç kuruş maaşına göz dikerler...
Annem hep der gel yanımda kal, yardım etme artık, ne yaparlarsa yapsınlar başlarının çaresine baksınlar falan. Ama anneannem yine de kıyamıyor işte. Kimseye yük olamam deyip köyde kalıyor iki oğlunun derdine koşuyor anca. Y dayım asla haketmediği için annemin de zoruna gidiyor...

köylü bile icinde istihbarat kurmus kadinlar ya resmen koy kadinlariyla
Sen karisma gulum buna benzrr basima geldi olan bana oldu, evlisin huzurun bozulur

Hiç karışmayın, sadece annenizi ve anneannenizi o ortamdan uzak tutun derim.
Olay bir yerde patlak verecek mutlaka, siz o patlamadan en az hasarla çıkmaya bakın.
Bu arada dayınızın köyde dönen firildaklardan haberdar olmaması da garip geldi bana, sadece bir aldatma yok ki ortada üstünü bir şekilde kapatsınlar.Garip.

Insan olanin basina is gelir demisler kinamiyorum sadece cok sasirdim siz hic karismayin herkes ogrenmis saniyorsunuz ki dayiniz birsey bilmeyecek bu durumda birakkn aciga cikmayacak birsey degil bu duyulur
Yengen isin icinden cikar siz ortada kalirsiniz bosverin

Karışmayın, pek fazla diyaloğa girmeyi derim ,malesef insan akrabalarını seçemiyor,herkes sindirmiş zaten kendi içinde, siz de kendinize dert etmeyin.

Konunun Her bölümünü yuh artık diyerek okudum . Aklınız varsa o köye bi daha bayram seyran bile olsa gitmeyin. eve barka sokulacak insanlar değil bunlar. Sosyal hayat olmadığından mi bu köyler bu tarz tuhaf ilişkilere mekan olmaya başladı ciddi ciddi düşünüyorum.
Ailenizi çocuklarınızı bu pisliklerden uzak akrabasız büyütün bu nedir böyle ya
Annenizde sudan bi sebepten kavga cikarsin hepsini silsin hayatindan yoksa kadıncağız canından olacak ötekilere bi halt olmaz.
Cem yılmaz diyo ya kaynım bana atladı demek buymus

Anladım yengeden değil diğerlerinden korkuyorsunuz. Bırakın gitsin sizin ailenizden önemli mi pisliklerinde boğulsunlar boşverin

Tam bir skandalll.. İnanmak çok zor.. Ahlaki değerlerini yitiren insanların aynı çatı altında toplanması rastlantı olmasa gerek..

Bütün köyün bilip kimseden çıt çıkmıyo mu? Mümkün mü ya millet olmayan şeyi oldurur da dağıtır zevkle etrafa, sizin köyde herkes mi sadıkmış sırlara hiiç zannetmiyorum emin olun dayınız da biliyor ama bilmiyor ayağı yapıyor, bizim çevrede de bu tarz bşeyler olmıştu kızın biri hamile kaldı aldırdı falan herkes biliyo babası da bilmiyo ayağı yaptı geçti çünkü bildiğini gösterse vuracak etcek bişey yapmak zorunda en iyisi salağa yatmak dedi yoksa kimin ağzında bakla ıslanmış bugüne kadar

Dayiniz öz kardesinin eşine yan gözle bakan kişi değil mi , nasıl bu kadarını hak etmiyor mesela , anlayamadım orasını.
Hayır Y dayım o yengeye bakan. X dayım da zamanında yaptı yapacağını. Savunmuyorum ama affedip dönmeseydi madem anlatabiliyor muyum? Adam özür diledi bir daha yapmam dedi. Ben olsam dönmezdim. Hele de aldatacaksam aklım başkasındaysa asla dönmem. Şimdi boşanmak için pis planlar kuruyor kadın. Samimi bir komşusu var dul, kadına demiş ki sen benim kocayı ayart, ben sizi basayım, boşanayım.
Bu nasıl bir mantık? Benim de kafam allak bullak ya... Ne bileyim. İfşa edemesem bile içimi dökmek istedim. Psikolojim bozuldu çünkü. Balkonda oturuyorum bazen yoldan geçen kadınlara adamlara bakıp "ne kadar normal görünüyorlar" diyorum. "Benim ailem de böyle normal görünüyordu acaba bu insanların ailesi de benim ailem gibi olabilir mi? Bizim aile gibi başka var mıdır?" diyorum.
Benim psikolojimi bozdular. İnsanlara olan güvenimi zedelediler. İnsanlardan tiksiniyorum sayelerinde. Zaten içime kapanıktım, iyice kapandım içime. Aklıma deli deli şeyler geliyor. Palu ailesi gibi ya çocuk istismarı falan da varsa? Kendi öz kardeşinin karısına bakan sapık herhalde bana da bakar yeğen meğen demez. Zaman zaman o laubali sarılmaları falan aklıma geldikçe, bekarken sevgilim olduğunu ogrendiğinde telefonumu kırdığı günler aklıma geldikçe işkilleniyorum. Eşimi de hiçbir zaman sevmedi mesela. Eften püften şeylere eşimi hep ezmeye çalıştı. Ufak bir kavgamızı duydu, karnım burnumda hamile olduğum halde boşanayım diye beni gaza getirmeye çalıştı. İşkilleniyorum ister istemez.
Normal değilim artık. Sadece normalmiş gibi davranıyorum ama bunları zaman zaman düşünüyorum istemsizce aklıma geliyor boğulacak gibi oluyorum. Annemin çöküşünü gördükçe o köyü içindekilerle beraber yakasım geliyor.

Sizlik bir durum yok.
Yerle gok yeminlidir, hic bir sey sakli kalmaz derdi rahmetli babaannecim.
Ya biliyorlardır, yada öğreneceklerdir sonunda.
Siz zaten uzaktasiniz anladigim kadarıyla.
Bu insanlarla oturup kalkmak zorunda da degilsiniz.
Cikarin hayatinizdan, isinize gucunuze, kendinize bakin.
Ama yine de bu nasil koy, inanilir gibi degil.
Okurken yazarak calismam gerekecekti neredeyse.

Soylediklerinizden daha fenalarinin oldugu biyer biliyorum.Bunlar neki.Midem kaldirmiyo ama katil hikayesini gecin Kimseye bisey olmuyo.Kimsede katil olmuyo.Adam bisey olmamis gibi yada kadin hayatina devam ediyo.Sakin ise karismayin yoksa adinizi cikarirlar.Bu soyledigimde ciddiyim.Kotu kotuluguyle kaliyo.Cunku bunlari yapan namus yoksunlari ucuruma yuvarlanirken asla yalniz dusmuyo.Koyun katil olmasindan degil camurun sizede sicramasindan korkun.

Samimi bir komşusu var dul, kadına demiş ki sen benim kocayı ayart, ben sizi basayım, boşanayım.
Mesela her şey gizli saklı kalabilirken siz bunları nasıl duyuyorsunuz? Merak ettiğim için soruyorum sadece. Siz orada yaşamadığınız halde bunu bile duyduysanız, herkes her şeyi biliyordur zaten.

Anlatırken benim de beynim yandı. Düşünürken bile beynim yanıyor ayrıntılara girmedigim hali bu.

Allah ıslah etsin hepsini

Soyleme kimseye zaten herkes biliyor bilmeyen yok bilmeyen tek kişi varsa o da dayındır ama emin ol ki boyle ahlak dışı birsey kesinlikle gün yuzune cıkacaktır. Sen soyledin diyelim bi katliam cıksa kendini ömür boyunca suclarsın vicdan azabı cekersin. Vicdan azabı duyulacak insanlar degiller ama yinede işin ne boyutlara varacagını bilemezsin hersey için kendini suclarsın.. Onların sonu zaten hiç iyi degil sen temiz ellerini bulastırma olaya.. Ne bu dunyada ne de otede yaptıkları kar kalmaz merak etme
Annenle sende gerekirse terapi alın çunku cok ciddi anksiyete sebebi olabilir

Anadolu insanı saf masum derler ya hepsi hikaye ne kadar ensest olaylar olduysa hepsi koy yerlerinde oluyor
Allahın gazabından korkmazlar mı bu insanlar
Sorsan hepsi orucunu tutar cumasına gider cok uzucu cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…