Yengem aldatıyor 🙁

Aha böyle okudum

Size neden zarar versin ki o kısmı anlamadım ben. Dallasa dönmüş ortalık
Köyün hepsi yengemin işlerini bilip susuyor kendi açıkları yüzünden. Ben dışarıdan biri olarak ifşa edersem sizce beni rahat bırakırlar mı? Köydeki herhangi biri canıma aileme kast edebilir. Bu kadar pisliğin döndüğü bir sülale adam da öldürebilir beklerim.

Benim bildiklerim bunlar. Belki ölen öldüren de vardır onu da beklerim. Ama henüz öyle birşey duymadım.

Anadolu irfanının geldiği nokta. İnanmayscaksınız demişsiniz ama nadir değil olağan oldu bu tür olaylar artık. İnanırım ben yani.

Siz bi şey söylemezseniz de gün gelir ortaya çıkar hepsi zaten. Bütün tilkilerin kuyruğu birbirine dolanmış mümkün mü ortaya çıkmaması? Görüyoruz işte bi kayıp da kaçırılmadan tüm o kirli sırları ülkecek izliyoruz. Mümkün olduğunca kendinizi sıyırın bu insanlardan.

Neden bunu kendinize dert ettiniz, size ne? Herkesin kulağına gitmişse, dayınız da biliyordur zaten, emin olun. Boşuna annenizi bu işin içine karıştırmayın.
Biliyor mudur. Dayıma da çok acımıyorum zaten de. Ne bileyim... O kadar midem bulanıyor ki yaşananlardan. Dışarıya herkes normal gibi hele de ahlak bekçiliği yapıyorlar ya çıldıracak gibi oluyorum. Olan anneme oluyor benim derdim o. Kadın tükendi. Kolay şeyler değil. Anneme birşey olacak diye korkuyorum ben. Derdim bu. Bize zarar gelmeden bunu ifşa etmenin yolu var mı?

Tüm köy yengenizi biliyorda zaten bu taraklarda bezi olan X dayı mi bilmiyor sadece? Ben pek ihtimal vermedim buna.

Bu nasıl iş ya.Tek doğru kardeş anneniz çıkmış.Bu ne demek aklım almadı.Hayır zaten herkesin eli herkesin cebindeyse ortada sır falan yoktur.X dayınız da esinin kendini aldattıgını biliyordur,onla bunla sunla aldatıp da herkes herkesi aldatıp da kimsenin duymaması mucize olurdu.Siz karışmayın madem,hatta siz ve anneniz köye bile uğramayın.Hepsi iğrenç delirmis

Tam müge anlıya çıkan köylüler gibi. O onuj karısıyla bu bunun kocasıyla

Köymüş akrabaymış salla, ben senin yerinde olsam (Allah esirgesin herkesi) annem dışında kimseyle görüşmez o cenabet köye de adımımı atmazdım. Herkesi sil engelle, yalandan bi küslük çıkar.

Hepsini okudum dediğiniz gibi ortada masum kimse yok. Eğer siz ortaya çıkarırsanız yada anneniz söylerse kabak en çok sizin başınıza patlar. Bu insanlarda utanma kalmamış iftira derler hepside kendi pisliğini örtmek için birbirini destekler siz kalırsınız ortada,kendinizi kurtaramazsınız. Bütün köyün bildiği şeyden X dayınızın haberi olmadığını sanmıyorum sadece bilmiyor gibi yapıyordur yada bi şekilde kendini kandırıyordur. Tavsiyem hepsinden fersah fersah uzak durmanız. Kendi ailenizi ve özellikle çocuğunuzu bu pisliğe bulaştırmayın.

Sonuna kadar okuyamadım. Çok sinir bozucu. Bu insanlarin ne adını anın ne köye adım atın.

Eskiden ufak yerlerde insanların azla yetindigine, sade huzurlu bir hayatları olduğunu inanırdım. O kadar çok böyle iğrençlik duydum ki, köy fobim oluştu diyebilirim. Allah erdem yoksunu cahilden korusun. Arkaba olması hiç önemli değil, kendi pisliğinde boğulsun böyle şerefsizler.

Valla ben hikayeye inandım. Niye derseniz; görüyoruz işte, hiç ummadığımız köy kadınları resmen onun bunun koynunda. Bi çocuk için Müge Anlı'ya çıkıyorlar kadının birlikte olmadığı adam kalmamış evli haliyle. Tabi bunların bir çok sosyo psiko açıklaması var ama ne bileyim..
Alan memnun satan memnun. Bu manyakların arasında harcarlar sizi. Kimse de kimseyi öldürmez kötü siz olursunuz söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…