Yengem aldatıyor 🙁

İfşa edince anneniz mutlu mu olacak, her şey düzelecek mi? Demin de yazdım dayınız muhakkak biliyordur ve üç maymunu oynuyor. Bence sizin asıl amacınız, şayet gerçekse, bu olayı duyurup yengeyi rezil etmek. Nedenini bilmiyorum ama ben öyle olduğunu düşünüyorum. Siz bundan başka bir nedenden dolayı yengeyi sevmiyorsunuz ve ortaya çıksın diye uğraşıyorsunuz.

Tüm köy yengenizi biliyorda zaten bu taraklarda bezi olan X dayı mi bilmiyor sadece? Ben pek ihtimal vermedim buna.
Ben de zaman zaman düşünmüyor değilim bunu ama en ufak şeye karısını döven bunu duysa bence susmaz. Sinir hastası ayrıca. Ya da bilmiyorum belki de ben dayımı tanımıyorum dediğiniz gibi de olabilir ama annem kesinlikle bilmediğini söylüyor ve dayımın bu kadarını haketmediğini düşünüyor. Çok üzülüyor anneannem için de dayım için de. Saklayıp susmak zorunda olduğu için günden güne eridi. Cıvıl cıvıldı annem eskiden. O neşesinden eser kalmadı.

Ohooo Müge Anlı was here.
Al birini vur ötekine bunlar iflah olmaz bence kendine dert etmeyi bırak. X masum olsa hadi neyse, o da fenaymış. Bırak kendi hayatına bak insan kafayı yer bunlarla.

Dayiniz öz kardesinin eşine yan gözle bakan kişi değil mi , nasıl bu kadarını hak etmiyor mesela , anlayamadım orasını.

Ne kadarını hakediyor dayiniz, zamanında oda aldatmış belki şimdi yine aldatiyordur, yengenizi dövüyormus üstelik. Birbirlerine layık duruyorlar. Anneniz kardeş olduğu için farklı bakıyor sadece.

Anneanenize neden üzülüyor, çok üzülüyorsa yanına alsın, herkes kendi pisliğinde anneniz de hayatına baksın. Profesyonel yardım alsın gerekirse.

Herkesin birbiriyle bir şekilde birlikte olup kimsenin hiçbir şekilde konuşmaması da tuhaf.
50 aile diyorsunuz, içlerinden biri de mi konuşmadı?

Dayınız diğer dayınızın karısı ile sevîşirken yakalanıyor ama sadece aile sırrı olarak gömülüyor öyle mi?

Bu kadar kişi bu kadar şeye sustuysa siz de boşverip hayatınıza odaklanın. Bir de gitmeyiverin o köye insan kendi gölgesine güvenmez öyle bir ortamda..

Her an köyden birinin herhangi biri ile sevişebilme ihtimali var

Evet ben ortaya çıkmasından yanayım. Çünkü bu kadar rezaletten sonra durmak bilmiyor. Sözde biz öğrendikten sonra bir daha yapmayacaktı falan. Boşan dedik boşanmadı ama yine devam ediyor. Dayım eskiden aldattı evet. Savunmuyorum ama dayım özür diledi ve yengem affedip döndü. Şu saatten sonra bu kadarını haketmiyor dayım bence. Ayrıca benim bile yuvamı karıştırmaya kalkıştı bu kadın. Herkesin dedikodusunu yapıp milleti birbirine düşürüp köşesine çekilip izleyen tıp. Kaos yaratmaktan zevk alıyor. O köydeki hiç kimseyi sevmiyorum, ama bu kadına ayrı bir nefretim var. Bayramdan bayrama benim yanımda gördüğü, kendiyle muhatap bile olmayan eşimin arkasından "elmaemmanın kocası benden hoşlanıyor galiba" diye millete zırvalayan ruh hastası bir kadın bu. Defolsun gitsin istiyorum. Dayımın annemin hatrına o kadının yüzüne gülmekten bıktım.

Sizinle ilgili bir şey olduğunu tahmin ettim, herkes biliyorsa madem kimse ona inanmaz. Ayrıca dayınızın hatırına bile olsa konuşmak zorunda değilsiniz, konuşmayın da zaten . Annenizi de uzak tutun bu pislikten.

X dayım y teyzem z amcam Q yengem.. matematik mi yapıyoruz olay mı anlatıyoruz bilemedim. Annem>dayım ise z kaçtır falan.. Yazı çok uzun,detaylar çok fazla,üstün körü okudukça size ne diyesim geldi. Gerçekten dert olan şeyler evet de,bu tarz konular kendine dert aramak gibi geliyor. Herkes ettiğini çeker,kenarda bilmezden gelmek en sağlıklısı.

Hepsinden uzak dur, herkes her şeyi biliyordur, annen de sen de bulaşmayın bunlara. Hatta adla deşme iyice bunalıma girme. “Hani marjinal bizdik?”

Oha bu ne? Müge anlıya çıkılsa resmen Palu ailesi gibi infial yaratacak seviyede bir olaylar silsilesi. Şaka gibi.

Ben sizin yerinizde olsam hiçbiriyle görüşmem. Anneniz gidiyorsa da tek gitsin, siz gitmeyin.

Bu anadolunun köyleri de maşallaahh....

Karisirsan herkes kendi pisligini kapatmak için çirkeflik yapar kan bile akabilir hiç güven olmaz . Sus ve kendi hayatına bak anneni üzme yeterince üzülmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…